joi, 22 august 2013

CUTREMUR ??? POSTURILE TV, VORBESC DESPRE PROBABILITATEA DE A AVEA LOC , UN CUTREMUR MAI MARE ! SĂ AFLĂM ÎMPREUNĂ !

                                                       21  August  2013, ora 0, 15 !

Dragii mei, încă nu mă culcasem, la aceasta ora. Stateam în cămăruţa mea, in genunchi, şi mă rugam la BUNUL DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI.
În timpul Rugăciunii mele, aud UN GLAS, care spune, două cuvinte:

                 " AICI !  STOP ! "

Clipă în care, vad cu ochii închişi, propria-mi camera, şi în camera, calculatorul era deschis.
La calculator ,erau doi tineri, doi copii, cam la vreo 15 ani, care ţineau maosul, în mâini, şi căutau ceva pe net.
Când unul dintre copii, a spus, ...AICI, STOP, atunci, m-am apropiat în revelaţia mea, m-a apropiat de ei, si priveam si eu, pe ecranul Monitorului.
Ceea ce vedeam, nu era deloc bine; deoarece, ecranul monitorului, arata 3 dungi mari, roşii, foarte intense ca si colorit, dungi late cât 3 degete, şi făcute la verticală.Acestea ocupau a aproape jumatate din monitor, daca se alipeau una de alta.
În timp ce priveau tinerii şi eu, la dungile rosii de pe ecran, dungi la verticală, brusc, se porneste UN CUTREMUR MARE, ce scutura  PĂMÂNTUL , DE LA EST, LA VEST !
Monitorul de pe masa, se scutura, se legana ,ca o covată.dinspre  EST, spre VEST.
Ecranul monitorului, era ocupat de 3 dungi roşii, la verticală, şi pecum se mişcă sita de cernut făină, în mâinile noastre, aşa, se mişca masa cu tot cu monitor.
Dragii mei, nu ştiu ,unde şi când, va veni UN CUTREMUR, din acesta care ne sperie, un pic mai tare, dar stiu că el, cutremurul, este pe aproape..., îşi face" ghiozdanul",ca s[ plece la plimbare, dinspre EST , spre VEST.
S-avem CREDINŢĂ, măcar cât un graunte de mustar, si vom fi păziţi si ocrotiţi, de toate necazurile si de toate Cutremurele.
CREDINŢA, NĂDEJDEA ŞI DRAGOSTEA, sunt cele 3 VIRTUŢI, care ne duc, spre ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU, şi care ne fac foarte puternici şi tari în CREDINŢĂ.
                                             Ca întotdeauna, cu dragoste şi fără frică de Cutremur,
                                                                                                                  Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu