duminică, 4 august 2013

LEGĂNELUL PRUNCULUI IISUS, CA O FRUNZĂ , DIN AUR , CARE PLUTEŞTE , ÎNTR-O LUMINĂ ROŞIE , ODIHNITOARE !

                                                        18  IULIE  2005, orele amiezii !

Abia venisem de la serviciu, şi m-am întins puţin în pat.
La un moment dat , vad în dreapta mea, deasupra mesei, de lângă patul în care stăteam, văd cu ochii dechişi, liberi, cum spun eu,  văd UN PĂTRAT, de lumină argintie, stralucitor, care pulsa, bătea ca o inimă, la circa 10 centimetri, deasupra mesei..Privesc, şi mă minunez, pentru că , nu ştiu, ce înseamnăş nu era mai mare decât o pălmuţă de copil.
O lumină, ca de blitz, strălucea pe acest pătrat argintiu, care pulsa, ca o inimă. Şi cum eu, văd cel mai bine,numai dacă închid ochii, am procedat întocmaiş am închis ochii, şi totul se schimbă !
Aşa , cu ochii închişi, văd O LUMINĂ ROŞIE, plăcută şi odihnitoare, iar în mijlocul luminii roşii, se află, UN LEGĂNEL, la orizontal,  ca din AUR, dar sub forma unei frunze ,precum cea, a viţei de vie.
Această FRUNZĂ, din LUMINĂ AURIE, orbitor de stralucitoare, plutea şi EA, in LUMINA ROŞIE. foarte plăcută, divin de plăcută.
                                              O  MINUNE, SE  ÎNTÂMPLĂ !

Din LEGĂNELUL , auriu, se ridică, de pe partea stângă, ceva , ca o umbră., iar LEGĂNELUL, rămâne în dreapta, în LUMINA ROŞIE.
În clipa următoare, văd cum, ceea ce se ridicase, din LEGĂNEL, este O SFÂNTĂ CRUCE, , MARE, din lemn maro, masiv, foarte masiv lemnul.
PE SFÂNTA CRUCE, care S-a RIDICAT DIN leganelul  de aur, ÎL văd RASTIGNIT, pe ÎNSUŞI DOMNUL nostru IISUS HRISTOS, în carne şi oase, ; are pe cap, O AUREOLA, cât jumătate din Soare, orbitor de strălucitoare.
TRUPUL MÂNTUITORULUI, CHIPUL LUI, străluceau, pe SFANTA CRUCE, mai tare decât SOARELE.
CERUL, era ca un amurg, si astfel văd cu ochii închişi, LEGANELUL, gol, ca din aur, şi deasupra LEGĂNELULUI, SFÂNTA CRUCE, din lemn greu, masiv, pe care era RASTIGNIT, PRUNCUL CE CRESCUSE, în LEGĂNEL, în LUMINA AURIE, sub forma de frunză,  învelit de LUMINA ROŞIE, A DUHULUI SFÂNT.
SFÂNTA  CRUCE, SE RIDICĂ, ŢINTĂ , LA CERUL SFÂNT, aşa ,cu tot cu IISUS HRISTOS, RASTIGNIT, şi strălucind, mai tare, ca Soarele.
LEGĂNELUL, s-a făcut nevăzut, încă din clipa , în care, SFÂNTA CRUCE, SE ÎNĂLŢA , ŢINTĂ LA CERUL SFÂNT !
Dragii mei, prin RUGĂCIUNE curată, către DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, ne putem înălţa şi noi, cu inima , cu sufletul, şi astfel, viaţa noastra, va fi, una bineplăcută lui DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI.
                                   Cu dragoste şi preţuire, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu