marți, 27 august 2013

PĂMÂNTUL , ERA ROŞU CA FOCUL ŞI FIERBEA CA O OALĂ CU APĂ , PE PLITĂ !

           X                                               Bună seara, Fraţilor !

Ceea ce vă voi spune astă seară, cu siguranţă o să vă facă pielea ca de găină. Vom trăi cu toţii, tristele evenimente ce vor veni, şi care evenimente, oamenii şi le fac cu mâna lor, pentru a avea bogăţii mai multe, putere mai multă asupra popoarelor mai mici, şi de ce nu, pentru a se lua la întrecere, cine are BOMBA cea mai puternică şi mai distrugătoare, fară a se gândi, la oamenii si copiii care mor nevinovaţi, şi la PĂMÂNTUL , pe care ni l-a dat BUNUL DUMNEZEU, ca să trăim pe el, şi să ne hrănim de pe el.. Iar acum, suntem în prag de al distruge !
Iată ce s-a întâmplat astă seară ,
                                                              27  AUGUST  2013, ora 22, 38 !

Ca întotdeauna, mă rugam la această oră, singurică, în camera mea, la lumina lumânării de ceară.
În timpul Rugăciunii mele, vedeam şi cu ochii închişi, dar şi cu ei deschişi, CERUL de noapte, pe care era multă activitate, nevăzută de ochiul firesc al omului, dar eu , le văd, ca si cum ar fi lângă mine, şi eu lângă ele.
Brusc, văd UN CER de noapte, si jos pe Pământ, se întâmplă ceva. Mai întâi aud UN GLAS, :

                           " ŞI  AŞA  PLEC , SPRE  O ALTĂ  VIAŢĂ !  SPRE  VIAŢA  CEA  VEŞNICĂ " !

Clipă în care văd cu ochii închişi, în inima Pământului, şi văd PĂMÂNTUL în inima lui, roşu ca jăratecul, si cu bule argintii, ca bobul de grâu, care fierbeau în focul din Pământ. Din focul Pământului, care fierbea cu bule argintii, se ridică singur, UN SCHELET UMAN, ca din mormântul de foc, aşa la oriyontală ,cum era, PĂMÂNTUL de foc, care fierbea cu bule argintii, precum fierbe oala cu apă  pe foc , l-a ridicat la suprafaţă, şi aud GLASUL sufletului acelui schelet, care spune aşa :

                          "ŞI  AŞA  PLEC  ,  SPRE  O  ALTĂ  VIAŢĂ ! SPRE VIAŢA  CEA VEŞNICĂ !

Iar scheletul, numai oase goale, se ridică la orizontal,drept în sus,şi nu avea nici măcar, un firişor de fibră de carne, sau piele, sau textilă. Erau oase, ca si curăţate de tot ce fusese cândva pe ele ceva.
Dragii mei, cu tot ce auzim,că se întâmplă în SIRIA, şi cu armele chimice, care ameninţă că le va folosi, aşa va arăta PĂMÂNTUL, precum carbunii aprinşi.
         Dar, să avem CREDINŢĂ şi DRAGOSTE şi NĂDEJDE în BUNUL DUMNEZEU, şi EL, ne va apăra pe noi, şi ne va ocroti şi MAICA LUI DUMNEZEU, PURUREA ,PREA CURATA  FECIOARA MARIA.          
                                              Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu