joi, 29 august 2013

CINE FACE ROMÂNIA , ÎN SEARA ACEASTA ???

            x                                        28  August  2013, ora 0,15 !

Dormeam la această oră , am reuşit să mă culc mai devreme, şi numai ce am aţipit, că iată, O LUMINĂ, ca un fulger, îmi străbate întreg trupul, şi mă face să tresalt de pe pat, astfel încât sunt complet trează,dar cu ochii închişi, că doar, nu mai sunt ai mei în aceste momente,când văd sau aud ceva, şi astfel aud GLAS, care întreabă aşa :

                   "CINE  VREA  SĂ  FACĂ  ROMÂNIA , ÎN SEARA  ACEASTA ?
                     CINE ?  (  şi un alt glas, răspunde foarte mirat ):
                    DUMNEZEU  !  CINE ?  DUMNEZEU !

Dragii mei, DUMNEZEU, în fiecare clipă are grijă de fiecare ŢARĂ, dar în mod cu totul special, ROMÂNIA, care va fi al doilea IERUSALIM, locul unde MÂNTUITORUL IISUS  HRISTOS, va veni pentru a doua oară pe Pământ.
După puţin timp, aud GLAS, care spune aşa ;

               "GATA ! AM SCOS , MINTEA  ŞI  CALUL  , PREA  SFINTEI  TREIMI "!

Moment în care , văd cu ochii închişi , pe IISUS  HRISTOS, DOMNUL  ŞI  MÂNTUITORUL nostru, în veşminte albe ,orbitor de stralucitoare, cu O COROANĂ, la fel de stralucitoare, într-un NOR DE LUMINĂ, care era mai strălucitor decât Soarele.
Mântuitorul era viu, în carne şi oase, şi privea foarte bucuros, spre mine, care priveam cu uimire la EL.
Vad şi O  SFÂNTĂ  CRUCE , din care radiază spre exterior, de jur împrejur, LUMINĂ AURIE , ca de soare, sub formă de RAZE, care aşa cum ieşeau din SFÂNTA CRUCE, şi pulsau continuu, formau un CERC plin, de LUMINĂ ca de soare, în jurul SFINTEI CRUCI.
Fraţilor, să nu slăbiţi în CREDINŢĂ, niciodată! Mergeţi la SFANTA  BISERICĂ, mergeţi la PREOT, si vă spovediţi, vă uşuraţi sufletul, ca apoi  să puteţi primi SFÂNTA ŞI DUMNEZEIASCA  ÎMPĂRTAŞANIE, care vă va întări în CREDINŢĂ, NĂDEJEDE şi DRAGOSTE, în DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI.
Faceţi fapte bune, şi DUMNEZEU, vi le va întoarce înapoi, înzecit .
                              Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu