duminică, 25 august 2013

TRIUNGHIUL DE LUMINĂ ALBĂ , A IEŞIT DIN PĂMÂNT !

                                                                  5  Octombrie  2008, seara !

            Mă rugam, singura fiind în camera mea, şi astfel, văd cu ochii închişi  UN CER , de ziuă , UN CER bleu senin, şi sub CER, pe Pământ la Răsărit, se ridică UN TRIUNGHI ,mare de LUMINĂ ALBĂ, orbitor de strălucitor, Triunghi care avea în vârful lui, O  SFÂNTĂ  CRUCE , de culoare maro, ce ajungea până la BOLTA CEREASCĂ.
Aşa încât, vedeam cu ochii închişi, CERUL senin, ca de oglinda, şi de la Pământ la CER, TRIUNGHIUL de LUMINĂ, cu SFANTA CRUCE  în vârf ,care pulsa ca o inimă; exact ca o inimă care bate, în pieptul nostru, aşa era SFANTA CRUCE, sub BOLTA CERULUI senin de ziuă..
Aud UN GLAS, care spune tare aşa :

                    "LUMINA  SFÂNTĂ "!

Şi văd cu ochii închişi, SFANTA  ICOANĂ  a MÂNTUITORULUI , în care, IISUS HRISTOS, prinde viaţă, şi din ochiul SĂU drept Îi cade O LACRIMĂ, moment în care MÂNTUITORUL , Îşi ridică MÂNA SA dreaptă, şi ÎŞI şterge LACRIMA, care I se prelinse pe obraz.
Un GLAS, strigă cu dragoste aşa ;

                "SLAVĂ  ŢIE  HRISTOASE  DUMNEZEULE '!

Dragii mei, să aducem şi noi, SLAVĂ , CINSTE  şi ÎNCHINĂCIUNE , DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS, precum şi PREA SFINTEI NĂSCĂTOAREI de DUMNEZEU, PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA , ÎMPĂRĂTEASA  CERULUI şi a PĂMÂNTULUI.
Să fim buni şi milostivi, şi să căutăm a împlini după puterea noastra, după dragostea noastra, PORUNCILE LUI DUMNEZEU, care ne ajuta să urcăm ,treaptă cu treaptă, spre ÎMPĂRĂŢIA SA !
                                        Cu preţuire şi dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu