sâmbătă, 18 mai 2024

S - AU APRINS LUMINILE COSMICE , CARE STĂPÂNEAU ACESTE LUMI !

 

                                    Hristos a Inviat !


                                                        Dragii mei,  

În aceasta seară,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva uimitor.
Glasul spunea asa :
                     ” Luminile Cosmice !
                 Și s-au aprins Luminile ,care stăpâneau aceste Lumi! ”

 Dragii mei, despe care anume LUMINI COSMICE este vorba, si cum stăpâneau aceste LUMI, eu nu stiu a vă spune.


Fenomen astronomic spectaculos.
Dar stiu ca toate cate mi se graieste de la Duhul Cel Prea Sfant, toate se vor implini la timpul oranduit de Bunul Dumnezeu.
Sa credem dragilor cu toata fiinta noastra in Prea Sfanta Treime si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Săi, sa fim buni si iubitori, sa fim iertatori cu cei care ne gresesc si ne va fi noua bine.

                                               Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Curcula pe internet o stire ca in citeva luni ar pute fi vazuta pe cer explozia unei stele , lucru unic de vazut in scurta viata a oamenilor coparabil cu cea a stelelor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum spunea si Eminescu ceva de genul -ca steaua care ai vazut sint cai de mii de ani , azi ai vazut si nu e-
    Si asta o spunea cu zeci de ani inaintea lui Einstein care si el doar a preluat de la altii , de la unul Maior despre care se banuiesta ar avea si radacini romanesti
    Einstein a speculat si reformulat datele de la prima sa sotie tot cu stufi superioare de Fizica ,o sirboaica care femeie fiind nu avea sansa sa se impuna si a dat ideile lui Einstein care i-a promis toate sumele de bani dobindite

    Si intradevar chiar si divortati i-a timis fostei sotii banii cistigati pentru Teoria Relativitatii ,banii pentru premiul Nobel suedez.
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa este doamna Maria
    Nimeni nu știe ce vrea Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului cu noi.
    Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Treaba asta va fi în VIITOR. Luminile Cosmice sunt vechii Îngeri, ființele URIAȘE. Orice Înger, la început a fost o ființă vie și la învierea morților a fost convertit ca Înger. Ultima lucrare a Dumnezeului cel Viu este lucrare de lumină și cei care vin din ultima lucrare, la înviere vor fi îngeri de lumină. Nu toți oamenii provin din ultimul Adam și Eva. Ultima lucrare e de 12 chakre (discuri luminoase), 7 interioare și 5 exterioare. Cele 5 chakre/discuri sunt din una sub noi și 4 deasupra. La învierea morților și convertirea lor ca îngeri, acele 5 chakre exterioare le pot deschide doar îngerii foarte vechi pt că au suflet foarte mare și sufletul e ca un Amperaj pt chakre. Pe lângă sufletul mare mai e nevoie de program pt creier și acela doar Duhul Sfânt poate să îl scrie la fiecare în cap. În Apocalipsă scrie: La fiecare i se va da după faptele lui. Mai multe informații se pot găsi prin mai multe articole din blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apropo de programul pe creie
      Un hun-gur din Harghita care nu a vorbit niciodata romaneste s-a trezit peste noapte brusc ca nu mai stia limba magiara si putea vorbi doar romaneste
      Se mai intimpla la nanogenari cu Alzekeier batrini doar ca hun-gurul era mai tinar vreo 50 de ani-craciun.

      Ștergere
  5. unele lumini se aprind , altele se sting-e treaba sf TREIMI, noi ne minunam

    RăspundețiȘtergere