miercuri, 29 mai 2024

ROMÂNIA ESTE CREAŢIA LUI DUMNEZEU ! ROMÂNIA ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT !


                                                       HRISTOS A INVIAT!

                                                     Dragii mei, 

Astazi dimineata dragilor, treaza fiind,mai stateam puţin in pat ,dar cu ochii închisi.
Si astfel , vad un Cer senin ca de oglindă,un bleu lucios si transparent, fara nicio altă pată de culoare pe el.
Pe un astfel de CER,apare HARTA ROMANIEI SFINTE, dar ,fară înscrisuri, ci pe un fond albastru violet.
În mijlocul HARTII ROMANIEI a apărut de sus pana jos, adica, de la Nord până la Sud,o Cruce Sfanta din Lumina albă,orbitor de stralucitoare.

                                               


Image result for harta romanieiRelated image..


După doar cateva clipe,HARTA ROMÂNIEI DUHULUI SFÂNT dispare,iar CERUL rămâne cu acelasi bleu senin ca de oglinda,fara nicio alta pată de culoare.

Related image..

Si totusi,ceva uimitor se întampla!
O lumina alba,ovala,sub forma unor Aripi stranse de PORUMBEL, apare în stanga mea pe CER, iar la mică distanta vad scris asa :

                                                               
            Opera  Lui Dumnezeu !
            România , ADEVARUL  DUHULUI  SFÂNT !" ..
Dragii mei, iar ceea ce am vazut scris pe Cerul Sfant,adică, pe Opera Lui Dumnezeu,am auzit si un glas care a grait asa:
                          
                    "Opera Lui Dumnezeu!
                România,ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT !
                 Să nu vă atingeti de români,căci se cheamă Poporul ales!"
   
Image result for cer senin..
Dragii mei, închipuiti-vă că priviti Cerul de ziuă si nu vedeti nimic pe el,decat stralucirea lui, si cuvintele acestea scrise pe el:
               "Opera Lui Dumnezeu!
             România,ADEVARUL  DUHULUI SFANT!"
Oare, ar mai fi loc de îndoială în inima si sufletul vostru?
Oare ,nu se cade ca noi să-I multumim DOMNULUI pentru că ne-a ales pe noi ,POPORUL ROMÂN ,ca sa-L primim pe FIUL Său si MANTUITORUL sufletului nostru ,în ROMANIA NOULUI IERUSALIM?
În viata noastra de zi cu zi dragii mei, să căutam ca sa facem numai Voia Domnului,numai ceea ce-I este bineplacut Lui si MAICII PREA CURATEI FECIOARA MARIA.
Decât să facem un rău cuiva,fie el si dusman,nu mai bine ne este ca sa-l iertam si sa ne linistim sufleteste?
Ce folos avem daca urâm pe cel care ne-a facut rău,pe cel care ne-a supărat? Niciunul! Pur si simplu ne incărcam inima si sufletul de ură si de păcate, si nu mai avem liniste nici zi si nici noapte.
Fapte rele,poate face fiecare om de pe Pământ!
Dar o fapta buna,nu o poate face oricine.
Si-atunci,de ce sa ne asemanam cu cei care fac fapte rele si sunt plini de ură? Cu ce suntem noi mai buni decat ei,daca facem aceleasi rele?
Sa incercam fratilor, chiar din acest moment, sa nu mai urâm pe nimeni, sa daruim un zâmbet,sa daruim o vorba buna,o vorba de incurajare,sa hranim pe cel flamând si sa îmbracam pe cel gol.
Sa mergem la SFANTA BISERICA macar in ziua Sfintei Duminici, la CINA SFINTEI  si DUMNEZEIESTII LITURGHII, la care MANTUITORUL nostru drag si scump sufletului nostru, ne cheama in fiecare clipă a vietii noastre,cu fiecare bătaie a inimii noastre, si care, de cele mai multe ori este împietrită de răutatea faptelor noastre ,precum si de zgârceania pe care o afisam prin ură faţă de Aproapele nostru.
Fratilor ! Sa ne spovedim la Părintele Duhovnic,ca apoi sa ne invrednicim a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂSANIE, cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                            Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. creatia lui DUMNEZEU este tot pamantul dar ca STAPAN alege ce doreste si da, Romania are ceva special- vom afla la revenirea LUI mai multe

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏
    Slavă lui Dumnezeu întru cei de sus pe Pământ pace întru oameni bunăvoire 🙏🙏🥰
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Teoretic din punct de vedere matematic ar mai fi o varianta
    posibilitatea ca in zona Europeana sa fie un razboi distructiv din care sa ramina doar o zona mai putin afectata cea a Romaniei.
    O spunea si Baba Vanga si alti vazatori in Duh
    Ca in viitorul razboi Mondial Europa va fi distrusa complet,
    dar spunea si despre misiunea spirituala a Romaniei
    Deci ca si cind ar avea misiunea de refacere ca o Pepiniera pentru urmatoarea Omenire pe alte principii decit cele Actuale ale Banului cu cei 30 arginti ai evreilor lui Iuda care a dat Iudaismul de astazi
    Singurul din cele 12 triburi israelite ramas pina astazi si care prin Dumnezeul lor Banul conduc Lumea actuala.
    Deci ar fi o resetare a viitorului omenirii pe alte principii decit Banul Castei evreiesti prin care e condusa lumea actuala si invechita..
    Iar pentru asta asemenea unui Fermier se pare ca Dumnezeu alege din popoare si tari ,o Pepiniera prin care vrea sa replanteze Pamintul si Omenirea.
    Noua Omenire cu alte principii decit egoismul de la baza principiilor lumii actuale.
    Lupta e deja inceputa pentru Care se face atita caz cu Noua Ordine Mondiala

    , iar Dumnezeu si lumea spirituala Alege griul de Neghina lasind a se distruge buruenile-omenirea nefolositoare, in scopului de creere in viitor a Noii Omeniri pe baze mai spirituale
    si Trecerea Omenirii la o Noua Etapa o Noua Era pentru Omenire pe o Treapta superioara pe Pamintul lui Dumnezeu care si el sufera ireversibil acum prin efectele Omului actual Incalzirea globala dar care trebuie salvat cu rezultatul -recolta de acum pentru Noua etapa superioara mai spirituala a Omenirii
    Si pentru asta ar fi necesar intii curatarea
    Si dirijarea Pepinierei pentru cea ce lumea Spirituala vrea sa planteze in Noua Etapa a Omenirii si asta ar justifica re-venirea in Romania a lui Iisus asa cum vede doamna Maria-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun ,ai dreptate..... chiar se simte și se vede adevarul cât cuprinde cu privire la ROMÂNIA..... în fiecare zi văd confirmarea Viitorului acestei Țări și Popor....cu PĂRERE de RĂU dar Europa o va lua în Bot pentru porcăriile de sute de ani ...... Abia astept să vină anul 2025..... Văd EXTINDEREA Războiului...... văd SUA BĂGATĂ în Granițele ei cu Revolte și Crime,adică război civil.....UKRAINA VA FI TEREN VIRAN,AUSTRIA ȘI ELVETIA FĂRĂ DREPT DE APEL PENTRU JOCURILE LOR MURDARE,FRANȚA ȘI GERMANIA RASE,OLANDA SCUFUNDATĂ IN MIZERIE,STATELE NORDICE INEXISTENTE ,TĂRILE BALTICE IN STRUCTURA RUSIEI,SPAJIA CU PROBLEME COLOSALE ECONOMICE SI UMANE....ITALIA REVINE DE UNDE A PLECAT ADICĂ MAFIE,GRECIA IN STRUCTURA STATELOR BALCANICE CU BULGARIA,ROMÂNIA ,ALBANIA,SERBIA,CROATIA,MUNTE NEGRU ETC..... RUSIA FA CONCEPE O CENTURA SANITARĂ ECONOMICĂ ȘI POLITICĂ PRIN STATELE SUD ESTICE.....ÎNCHEI CU POLONIA CE VA FI TRECUTĂ PRIN SABIE DE RUSI ,,,,,,,PACEA VA FI ATUNCI CÂND OMENIREA VA INȚELEGE CĂ IUBIREA DE APROAPE INSEAMNĂ IERTARE ȘI INTELEGERE INTERUMANĂ....

      Ștergere
  4. Evreimea americana ridicata prin actori ca De Niro impotriva lui Tramp dar altii vad procesele contra lui Trump ca o Martirizare care face bine pentru campania lui electorala in cursul anului-craciun.

    RăspundețiȘtergere