miercuri, 29 mai 2024

IN 22 IUNIE 2024, SA NE ADUNAM CU TOTII IN TECUCI, ÎN JURUL SFINTEI TROITE A MAICII DOMNULUI -POTIRUL NESECAT, SI A SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL!

VIDEO -AUDIO, SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI -POTIRUL NESECAT SI A SFINTILOR VOIEVOZI SI ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL,ANII 2021 SI 2023 !

                    TECUCI 22 IUNIE 2024, MAICA DOMNULUI ne cheama pe toti, la a 3 a sfintire a Sfintei Sale Troite!

Tot in aceasta zi, sunt si Mosii de vara-Pomenirea mortilor!

Veniti la POTIRUL NESECAT al MAICII LUI DUMNEZEU,POTIR in care se afla in Chip minunat, Pruncutul IISUS HRISTOS! 

La final, vom sta cu totii la masa divina si vom fi fericiti sufleteste! 

              

                                                           Dragii mei, 

Divine momente am trait cu totii,atunci cand ,in Iunie 2021 si tot in Iunie 2023, s-a sfintit si resfintit Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu- Potirul Nesecat si a Sfintilor Voievozi si Arhangheli Mihail si Gavriil !
Am readus aici, momentele divine care ne-au umplut inimile de bucurie si de nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Săi.
Dar ,pentru ca toate sa fie implinite dupa Voia Domnului si in Numele Prea Sfintei Treimi si a Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu ,anul acesta si tot in luna Iunie pe 22, vom face si a 3 a sfintire in Numele Prea Sfintei Treimi si a Maicutei Domnului.
Asa trebuie facut, de 3 ori, si-n numele Prea Sfintei Treimi si a Maicutei Domnului.
Am dorit din toata inima si din tot sufletul ,ca sa anunt din timp aceasta divina sfanta Slujba de resfintire a Sfintei Troite ,tot in luna Iunie pe data de 22, in jurul orei 12.
Haideti dragilor ,ca sa ne amintim de prima sfintire si de a doua resfintire a Sfintei Troite.
Iata:
Tecuci-Sfintirea Troitei Maicii Domnului -Potirul Nesecat si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil!
                              Iunie 2021.
                               .
                



Tecuci-Sfintirea Troitei Maicii Domnului -Potirul Nesecat si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil!
                              Iunie 2023.

.

Urmeaza ca in 22 Iunie 2024, sa ne adunam iarasi si sa traim clipe si momente divine in fata Sfintei Troite din Tecuci, cu Hramul Maicii Lui Dumnezeu Potirul Nesecat si al Sfintilor Arhangheli Mihail Si Gavriil.
Aceasta Sfanta Troita a fost ridicata cu ajutorul vostru dragilor, la dorinta Maicii Domnului, si chiar face Minuni pentru cei care se roaga aici, chiar in interiorul Sfintei Troite.
Avem timp sa ne pregatim sufleteste si trupeste, iar in iunie 2024, din dragoste si din iubire pentru Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,sa ne adunam cat mai multi credinciosi la Tecuci, la Sfanta Slujba de resfintire a Sfintei Troite pentru a 3 a oara  in Numele Sfintei Treimi si a Maicutei Domnului cu Sfintii Sai.
Vom simti iubirea Maicii Domnului si a Mantuitorului Iisus Hristos,a Prea Sfintei Treimi.
Ne vom simti precum in Cerul Lui Dumnezeu si al Maicutei Domnului.
Asa am simtit cu ardoare in inima mea si-n sufletul meu, am simtit ca o sete divina, o sete ce se va potoli, numai daca vom sfinti si pentru a 3 a oara Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu.
Sa ne inchinam Prea Sfintei Treimi si Maicutei Domnului cu Sfintii Sai, si sa multumim pentru toate aceste Daruri divine, care ne aduc pacea si linistea sufleteasca, atat pentru noi cat si pentru cei dragi noua, precum si sanatate si mantuire sufletului.
                                                    Cu dragoste, Maria.
P.S.
Cine doreste dragilor, ca sa -si lase Darul divin pentru Resfintirea Sfintei Troite a Maicii Lui Dumnezeu si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil , o poate face donând orice suma in contul de mai jos si este rugat ca sa trimita si un Pomelnic pentru vii si un altul pentru adormiti, pe telefonul meu personal, si pe acelasi numar de Whatsapp.
Toate Pomelnicele vor fi citite in timpul savarsirii Sfintei Slujbe de Resfintire pentrua 3 a oara a Sfintei Troite.
Toti credinciosii prezenti ,vor fi rugati sa ramana si la masa plina de bucate sfintite.
Iata dragilor:

RAIFFEISEN BANK    Maria Ghiorghiu ,

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.    Telefon 0747226236!
Va rog sa ma sunati, atunci cand doriti sa lasati Darul divin,pentru ca Darul sa ajunga unde trebuie, si nicidecum la cei care copiaza site-uri.
Am doar acest numar de telefon public, si raspund numai eu la el.
Orange- 0747226236 !

9 comentarii:

  1. Ciocirlan fost adjunct al lui Coldea, s-a pensionat ieri la 48 de ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ies la iveala legaturi prin Coldea cel numit de Basescu incalcind normele
    , se fac legatura si cu asasinarea in puscaria Codlea a acoperitului ofiter Sri Crivat la doar 32 de ani inainte cu o zi de a depune marturie omorit cu o injectie de medicul penitenciarului care l-a facut sa faca spume si stop cardiorespirator-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se inteteste lupta politica
    De Niro actorul -Trump un clovn si dictator.
    In Georgia parlamentul a adoptat legea proputinista contra finantarii in mas media de agentii straini pentru care sint proteste in strada.

    Grean Peace protesteaza in centrul Vienei contra exploatarii de OMV a gazelor fosile de mare adincime din zona economica a Romaniei din Marea Neagra pentru care in octombrie anul asta urma sa fie eliberata sutorizatia de constructie ca pina in 2027 sa inceapa exploatarea
    .
    In timp ce 2024 se anunta an de Foc, cel mai calduros din Istoria Europei cu 2,4 grade peste nivelul preindustrial iar agricultura Romaniei sufera pe cele peste 6 milioane hectare de lipsa apei cu seceta pedologica inca din iarna si primavara si cu irigatii insuficiente
    se spera reabilitarea doar un sfert din fostul sistem de irigatii si reinceperea lucrarilor la canalul Siret -Baragan oprit de 35 de ani la Marasesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Blinken Seful diplomatiei americane in vizita la Chisinau de la care R Moldova a primit donatii de peste o jumatate miliard, la Maia Sandu cu o conferinta de presa la ora 17,00
    R Moldova are importanta in tranzitul grinelor si refugiatilor din Ucraina din care au tranzitat-o peste un milion aproape 200 mii raminind in Moldova
    Ajutorul american pentru palestinienii din Gaza atacat de Israel,intreupt dupa ce portul marin a fost rupt de marea agitata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Manastirea Birnova din Moldova reabilitata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Coldea incoltit de jurnalisti la intrare la Politie unde da cu subsemnatul pentru control judiciar
    Iar acuzatirul depune noi documente la DNA la procuroarea Morar care s-a judecat cu Koves
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Azi am visat ca armata,politia si slugile Noii Ordini Mondiale obligau cetatenii sa se microcipeze,chiar ii cipau fortat pe cei ce ii prindeau,cred ca cei ce se vor opune vor fi martiri cum spune in Apocalipsa,dar asta va fi in Ultima Parte a Necazului Celui Mare cand multi vor trebui sa fuga in munti,paduri si pesteri pt a nu fi prinsi,dintre cei ce vor ramane si nu vor accepta sa primeasca pecetea fiarei multi vor fi prinsi si ucisi pe loc,iar altii vor fi dusi in lagare de concentrare,dar in Prima Parte a Necazului Celui Mare fiara face,adica isi construieste orasele de 15 minute si inchisoarea digitala pt a pacali,pt a prinde in mreje oferind optional adica la alegere pecetluirea finala cu cipuri,fuziunea cu robotii,cu inteligenta artificiala,adica demonica,exact cum au facut si in plandemie cu vaccinarea,prezentau partile aparent bune ale vaccinului,dar nu si efectele dezastruoase,imbolnavire,modificarea ADN-ului,moartea si pierderea mantuirii,la fel vor face la inceput intai optional si pe urma prin constrangeri pt cei ce nu se supun si iL urmeaza pe Domnul IIsus Hristos oriunde si oricand,la fel vor face si cu cardurile si microcipurile,vor spune ca nu mai stai la rand,ca nu mai pierzi timpul,dar ele contin in principal robotizarea,infieraraea oamenilor,demonizarea totala si finala a lor,pierderea mantuirii si pecetluirea cu semnul fiarei pt chinurile vesnice ale iadului,nu va microcipati chiar daca va pierdeti locul de lucru,casa,chiar daca nu mai puteti cumpara si vinde,chiar daca va pierdeti viata,traiti in pocainta de toate pacatele si in sfintenie,in credinta,nadejde,iubire si ascultare de Domnul Iisus Hristos si va veti mantui sufletele chiar cu pretul martirajului!

    RăspundețiȘtergere
  8. Gaka de Dezvaluiri acum pe Realitatea tv
    --personal de la ambasada Americii participau la intrunirile lui Coldea ,Maior, Dumbrava pe la Vilele SRI gen K2 si stabileau pe cine sa mai decapiteze acestia prin Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dezvaluirile generalului Iliescu
    -spune ca a facut si protest la Ambasada motiv pentru care nu a mai aparut public ambasadorul
    La baza structurii era Basescu care voia specialisti americani la DNA si SRI pentru intilniri de consiliere fapt intimplat si facea parte din actiunile de fidalizare
    Listele le facea Coldea cu Maior si le spuneau si americanilor care veneau si ei cu propunerisi treceau la metodele de filaj contra Tintelor cu transcripturi modificate=falsificate dupa cum erau si alte victime inclusiv subsemnatul
    Si distrugeau originalele si erau adaugate cu mina dar erau defaimati in presa. si terminati si erau si militari sefi ai armatei ca Gioana .
    Eu stiam si le-a fost frica ca detineam informatii de contractele lor facute la Dublu cu care s-au distrat in Mexic la Acapulco printre care o salupa in Delta a lui Maior la vila SRI.
    Conexiunea Ghita-Maior-Coldea -Kovesi a ramas inclusiv planul de diminuare a influentei politice a PSD -ului inclusiv Ponta care a refuzat niste cereri lui Coldea de unde si amenintarea cu arestarea asupra autostrazii de pe vakea Prahovei, erau vizate multe domenii dar lideri asazisi compromisi din partide si oameni de afaceri dar si presiuni pe jurnalisti si trusturi de presa sa nu faca dezvaluiri in masmedia-craciun.

    RăspundețiȘtergere