luni, 27 mai 2024

IISUS HRISTOS NE GRAIESTE : EU VĂ VOI DESCHIDE !


                  .
HRISTOS A INVIAT!         

                                                   Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,singură  fiind în camera mea si numai la Lumina Sfintei CANDELE, aud brusc ,un glas duios care se miră de ceva si care spune aşa :
                        "Cu atâta blândeţe....! 
Clipa in care,aud glas care vine din Cer,glas care rasuna atât in Cer cat si pe Pămant.
Era glasul Mantuitorului nostru Iisus Hristos, care ne graieste asa:

                      "Eu vă voi deschide !"  

Si-L văd dragilor, pe Domnul nostru IISUS  HRISTOS într-un Cer de ziuă,un Cer ca de oglindă si stand pe un Tron înalt,un Tron ca din soare făcut.
Mântuitorul avea veşminte albastre -violet si stralucitoare ,si ţine în mâna  Sa  stângă o Carte  ca din aur, iar cu dreapta Sa ,Iisus binecuvinteaza cu cele trei degete, atât Cerul cât si Pământul.
Aud din nou glas care, mi se adresează aşa :

                    "Legatura!
                     Aceasta legatura va este de folos!"

Clipă în care, văd un nor alb stralucitor jos pe Pământ,  iar în Nor, de la picioare până la brâu, se afla in veşmânt bleu strălucitor dar  cu pieptu-I dezgolit , Însusi Domnul nostru IISUS  HRISTOS ce  ţinea în mâna Sa dreaptă , o Carte mare deschisa la mijloc, o Carte aurie si stralucitoare ca un Soare. 
Avea Chipul roziu stralucitor ,iar ochii Săi erau de un albastru senin , blânzi şi strălucitori, cu privirea SA blândă si cu un zâmbet dumnezeiesc. 
Norul alb strălucitor în care era MÂNTUITORUL până la brâu, era înspre Apus, dar jos pe Pământ. 
În clipa următoare, Norul alb stralucitor cu Iisus Domnul si Mantuitorul nostru în mijlocul lui, dispare ca prin topire .
Dragii mei, sa fim ferm convinsi de faptul că, DOMNUL si DUMNEZEUL nostru IISUS  HRISTOS ,impreuna cu  MAICA  DOMNULUI ne iubeste pe toti la fel ,si ne asteaptă în fiecare zi de sarbatoare ca sa mergem in Sfanta BISERICĂ, si sa ascultam cu inima si cu sufletul Sfanta  şi DUMNEZEIASCA LITURGHIE care, ne inalţă cu fiecare treaptă spre Împărăţia LUI  DUMNEZEU.Amin!
                           Cu dragoste , Maria.

10 comentarii:

  1. Olteanu fost ministru -Parlamentul nu a avut curajul niciodata sa aprobe legea raspunderii magistratilor-

    De fapt e mult mai grav ,
    Legile Neaplicate de Guvern si autoritati
    cum e fista lege 127 pentru pensii si multe altele.
    Atunci se ridica suspiciunea intemeiata ca nu traim o Democratie
    Cu atit mai mult cu cit se vede ca si lista parlamentarilor si multe altele erau doar sinecuristi impusi prin santaj ai retelelor de Mafie gen Coldea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Coldea comparat cu Iuda cu 30 de arginti si alti ca el care au vindut Romania si Santaje pe constringeri psihice multiplicate si pe la
    Oradea
    Cum spune si actorul fost europarlamentar
    -Romania nu e un stat Democratic cind hotarasc generalii nu politicienii si care merg sa ia aprobare si nu aviz de la generali-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Coldea si Dumbrava de doua ori la Politie sa dea cu subsembatul

    si alte trei patru exponenti ai lor ca Drula si Falca etc cu atacuri la DNA ca acum nu le mai convine justitia pe care o invocau doar de fatada si interfata politica a generalilor asazisi di-vina ce voiau sa conduca Statul prin marionete sau Direct -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏
    Minunat doamna Maria!!!!
    Singur Mântuitorul Nostru Iisus Hristos ne iubește necondiționat.
    Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  5. Premierul Ciolacu Malacu
    -De 30 de ani am sarbatorit Esecul
    Cer iertare romanilor plecati in strainatate departe de familie ca nu am fost in state sa facem mai mult ,sa va tinem acasa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au avut să-și umple buzunarele proprii vânzând tara și alungind românii din tara, absolut conștienți de acest fapt.

      Ștergere
  6. Astazi se implines 424 de cind Mihai Viteazul singurul domnitor roman care reusea unirea celor trei tari Romanesti la 27 Mai 1600.
    Si in luna asta se implinesc aproape 84 de ani de la furtul teritoriului Basarabiei facut de Uniunea Sovietica urmare a pactului dintre Stalin si Hitler cei doi frati de stinga, cum se mai spunePactul secret Ribbentrop-Molotov -craciun .

    RăspundețiȘtergere
  7. Îndată vin evreii! Nu Codlea ci toți ne au vîndut!

    RăspundețiȘtergere
  8. De fapt Coldea si Kovesi prin acea fosta reglementare de colaborare intre SRI si DNA ( dupa model italian de combatere a mafiotilor care isi sterg urmele fizice combatere prin dosare false in baza altor tipuri de dovezi inca nevalabile in instante ) luptau de fapt contra mafiei din tara care detine multe alte functii si puterea in Stat si care astfel a invins prin manipulari si exagerari inclusiv contra lui Iohanjis ca nu e de partra lor pe care inca il au in vizor pt o viitoare suspendare dar si si neutralizare secreta in cadrul unui plan mai.mare finalizat cu Romexituri si alierea milotata cu Rusia in schimbul unor noi cedari de judete plus riscul asumat de a pierde Dobrogra promisa ca va fi luata prste noapte de Erdogan in caz de Romexit din Nato. Plus alte regkementari si scoateri politice in afara legii a celor oroUE ( cu puscarie politica) desi nici economia si nivelul de trai nu vor scapa nevatamate asa cum.nici tezaurul BNT pastrat ca toata Europa la Londra nu va scapa neadus si nevibdut rapid ..ca sa se tina putin in frau caderea masiva a Leului cauzata de intreg pachetul ..
    Plus anulari de mariri promise dar crrstri de taxe plus noi taxe < va vor lua totul> cum profetise Boca desi nu va insemna chiar totul la asta se refeda nu la vreo oculta din afara occidentala folosita chiar si religios nu doar militar ca tap ispasitor care treb sa fie vinovatul de serviciu pt toate ca sa ne credem noi sfinti nu si prigonitori fanatici contra cui nu trebuia.

    RăspundețiȘtergere