sâmbătă, 11 mai 2024

MARIA, TREBUIE CU ADEVARAT SA-I URMEZI LUI HRISTOS !


                                                         Ar putea fi o imagine cu 3 persoane                          

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh!"

                   

                                             Hristos a Inviat!

                                            Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori,ma trezeste o Lumină albă si stralucitoare foarte, si astfel ,nu mai sunt în patul meu, ci sunt într-o Sfântă Biserică unde erau mulţi Preoţi, iar eu eram în mijlocul lor si ei nu mă vedeau.
Aud un glas, care răsună în Sfânta Biserică şi care spune aşa :

                    "N-am cunoscut pe nimeni de atâta curăţenie trupească în inimile sufletelor !
            Maria,trebuie cu adevărat sa-i  urmezi Lui Hristos ,să te contopeşti cu Logica Lui Hristos !
             Pentru că-n intrările noastre , Dumnezeiesc...
                 Dumnezeieştile  Taine..."

Apoi, glasul se opreste  si iarasi sunt in patul meu, am lacrimi cu adevarat pe obraji,lacrimi ce au curs in timpul Revelatiei.
Şi cu adevărat dragilor, de mai bine de 25 de ani incerc ca să-i urmez cu toată fiinţa mea, trup şi suflet , Domnului nostru IISUS HRISTOS şi să mă contopesc cu Logica Mantuitorului Hristos si cu al Său Cuvânt !



Dar iată că ,aud din nou glas care vine din Cer şi spune aşa :
           "Deoarece, acest Înger a strigat din Unghi !
          Doamne,din gând ai Doveditor !"

Clipă în care ,văd cu ochii închişi  o mână ce arată cu degetul spre o vitrină ca a unui  Muzeu.
Aici,în vitrină, vad multe Cărţi aşezate ca la o expoziţie ,iar in fata vitrinei cu multe Carti ,era multa lume ,lume ce privea cu uimire la Cartile din vitrina.
În mijlocul lor, nu ştiu cum s-a intamplat,dar eram şi eu insotita fiind de un Sfant imbracat in vesminte albe.Nu-i vedeam Chipul, dar mainile sale erau din carne si oase.Acest Sfant care era in dreapta mea, intinde mâna sa spre vitrina si-mi spune fara cuvinte, ca sa privesc si eu la Carti.
Spre uimirea mea, vad copertile Cartilor din vitrina, iar pe coperti era poza mea si numele meu.
Cei care priveau Cărţile, nu mă vedeau ca fiind si eu cu trup acolo! Doar eu îi vedeam pe ei,iar ei mă vedeau pe mine, dar ,numai pe Coperţile acelor Cărţi !
Eram tare bucuroasa,fericita si totodata uimita de tot ce vedeam. Atata lume adunata in fata vitrinei in care se aflau doar Cartile mele.
Dragii mei, acum înţelegeţi de ce trebuie să scriu toate cate vad si aud si toate cate sunt ,sa le scriu si-n Carti. 
Asa precum vedeti dragilor, scriu aici zi si noapte, scriu toate cate vad si toate cate aud.
Cine doreste sa creada ,si de ce nu, sa cerceteze si sa vada daca in timp se adeveresc toate cate eu scriu, poate sa o faca oricand doreste.
Eu  doar imi fac datoria in Fața Mantuitorului Hristos si a Maicii Domnului, in rest, fiecare dintre cititori hotaraste ce e bine pentru ei si pentru sufletul lor.
Asa cum am spus si scris adeseori,ROMANIA este Tara aleasa pentru a fi al Doilea Nou Ierusalim, adica,Locul sfant in care va veni Iisus Hristos pentru a doua oara pe pamant.
Iar acest minunat si divin Lucru,nu se va intampla nici peste 50 de ani,nici peste 100 sau peste mii de ani cum spun multi dintre cei care scriu tot felul de carti. 
Totul va avea loc in zilele noastre, vom trai aceste Minuni, nu le vom astepta din generatie in generatie.
Dragii mei, sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate aceste sfinte Daruri si pentru ocrotirea divina, pe care a revarsat-o si o revarsa cu prisosinta asupra Romaniei sfinte.
Sa nu uitam ca sa fim tari in Credinta, sa fim buni si milostivi si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
                                          Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Profețiile sunt supuse răspunsului omenirii.
    Mesaj de la Sfântul Mihail către Luz de Maria. 1 Mai 2024
    Iubiți copii ai Regelui și Domnului Nostru Iisus Hristos:

    VIN LA VOI PRIN VOINȚA TRINITARĂ LA COMANDA LEGIUNILOR CEREȘTI. EU VĂ PROTEJEZ CU LEGIUNILE MELE CEREȘTI.

    Omenirea este persecutată de legiunile răului în dorința lor de a fura suflete pentru prada lor. Lupta noastră nu dă armistițiu, ea este continuă pentru apărarea sufletelor.

    Începe luna Mai dedicată Reginei și Maicii Noastre Binecuvântate.

    O LUNĂ DE GRELE ÎNCERCĂRI PENTRU OMENIRE. FORȚELE RĂULUI VOR PROBA CREATURA UMANĂ, FIICA REGINEI ȘI MAMEI NOASTRE, PE CARE DEMONII INFERNALI O PERSECUTĂ FĂRĂ SĂ RENUNȚE (cf. Gen 3, 15; Apoc. 12, 1-9).

    ÎN ACEASTĂ LUNĂ ÎN CARE NE RUGĂM ÎN MOD SPECIAL REGINEI ȘI MAMEI NOASTRE, PLANUL DIAVOLULUI ESTE DE A RĂSTURNA CÂT MAI MULTE SUFLETE ȘI, CU MÂNDRIA ȘI AROGANȚA SA, AȘA CUM NU A REUȘIT NICIODATĂ, VA ISPITI CREATURILE UMANE PENTRU A LUA CU EL SUFLETELE CĂLDUȚE ȘI SLABE ÎN CREDINȚĂ.

    În fața acestei amenințări constante, vă invit să rămâneți tari în credință, fiind smeriți (In 4,6-10).
    Atât de mulți se întreabă:
    Cum pot să rămân ferm în credință?
    și eu le afirm:
    Fiind umili și păstrând pe primul loc iubirea față de Dumnezeu și față de aproapele (cf. Mt 22,37-39).

    Atât de multe dintre creaturile lui Dumnezeu s-au umplut de invidie și ură și se trezesc că pierd tot ceea ce Regele și Domnul Nostru Iisus Hristos le-a dat pentru a putea fi martori ai Regelui și Domnului Nostru Iisus Hristos. Ei pierd șansa de a fi fost aleși, în fața mândriei care se hrănește din aroganța pe care o posedă. Cât de mult suferă Cerul din această cauză, cât de mult doare!

    Copii ai Regelui și Domnului Nostru Iisus Hristos:
    Cât de mult se împlinește în această competiție spre dezastrul omenirii!

    Durerea și trădarea vor duce la invadarea Italiei în această perioadă de război. De acolo durerea și sângele vor curge în alte țări. Vă invit să nu uitați ceea ce v-a fost anunțat și să vă mențineți atenția asupra Balcanilor.

    ESTE MOMENTUL ÎN CARE DIAVOLUL VA REUȘI CA UNII COPII CHEMAȚI SĂ FACĂ PARTE DIN PLANURILE DIVINE, DIN CAUZA ACȚIUNILOR LOR APROAPE INCONȘTIENTE ȘI A DURITĂȚII INIMII, VOR FI ÎNDEPĂRTAȚI DIN PLANURILE DIVINE. EI VOR SUFERI CÂND VOR PRIVI LA CEEA CE AU REALIZAT CU VOINȚA LOR LIBERĂ ȘI ÎMPIETRITĂ. DE ACEEA, REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ÎI CHEAMĂ SĂ FIE COPII AI INIMII DE CARNE ȘI CREATURI ALE CREDINȚEI.

    În mijlocul războiului se va întâmpla o catastrofă de neimaginat care va slăbi războiul însuși. Vă avertizez prin Mandat Divin. Parisul se va ridica în revoluție și nu va mai avea atracția pentru care omenirea obișnuia să se adune în această țară.

    În timp ce războiul dintre națiuni duce la un război religios, Regina și Mama noastră, atentă la toți copiii ei, va fi Mama Apărătoare a copiilor Fiului Ei.

    Anglia va suferi în mijlocul războiului, va suferi fără ca ea să știe și va suferi pentru că nu posedă apă.

    Rugați-vă copii ai Regelui și Domnului Nostru Iisus Hristos, rugați-vă pentru frații voștri din Puerto Rico, ei vor suferi din cauza unui cutremur.
    Rugați-vă copii ai Regelui Nostru și Domnului nostru Iisus Hristos, rugați-vă pentru frații voștri din Statele Unite, se apropie cutremurul.
    Rugați-vă copii ai Regelui Nostru și Domnului nostru Iisus Hristos, rugați-vă pentru inimile de piatră incapabile să ceară iertare.
    Rugați-vă copii ai Regelui și Domnului Nostru Iisus Hristos, rugați-vă pentru frații voștri care nu cred și nu ascultă de Regele și Domnul Nostru Iisus Hristos.
    Rugați-vă copii ai Regelui Nostru și Domnului nostru Iisus Hristos, rugați-vă pentru frații voștri din Haiti și Jamaica, ele sunt invadate de ape.
    (1/2)

    RăspundețiȘtergere
  2. Rugați-vă copii ai Regelui Nostru și Domnului nostru Iisus Hristos, rugați-vă pentru frații voștri din Brazilia și Argentina, creaturile umane se ridică în revoltă.
    Rugați-vă Reginei și Mamei Noastre, rugați-vă cu putere, fără a uita că rugăciunea realizează ceea ce creatura umană crede imposibil. Profețiile sunt supuse răspunsului umanității. Ele sunt ascultate dacă creatura umană răspunde așa cum cere Cerul.


    Fiți conștienți de faptul că atunci când omul crede că deține forța și puterea de a domina majoritatea umanității prin forță, Sfânta Treime, cu o singură privire, "DISTRUGE pe cei puternici și îi înalță pe cei umili" (Lc. 1, 51-52).

    Regina și Mama Noastră este Mama întregii umanități, îmbrățișați-o cu dragoste.
    Regina noastră este mijlocitoarea umanității, de aceea din această lună acțiunea răului asupra umanității este mai anticipată.
    Atenție, atenție, atenție, atenție!

    Cu Sabia Mea ținută sus în apărarea copiilor lui Dumnezeu.

    Sfântul Mihail Arhanghelul
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT

    COMENTARIU LA LUMINA MARIEI
    Frați:
    După ce am încheiat Mesajul Sfântului Arhanghel Mihail, mi s-a îngăduit să mă uit la modul în care duritatea umană reușește să disprețuiască însuși Cerul. În același timp, am privit cum Maica Domnului este iubită și venerată de multe făpturi umane, dar nu sunt suficiente. Mama noastră mi-a arătat mai multe scene de conflicte pe aproape tot Pământul, în timp ce îmi spunea:

    "Iubită fiică, spune-le fraților tăi să se roage fără oprire, spune-le să creadă în Fiul Meu Divin și să-L adore fără oboseală".

    Mama Noastră mi-a arătat apoi cum copilăria este rătăcită, avansând păcatul astfel încât copilăria se pierde.
    Mi-a arătat creaturi umane care trăiesc în pofte și sunt atât de dependente de ele încât trupurile lor emană un fum dezgustător.
    Mi-a arătat Inima Sa luminată și L-am întrebat despre acea lumină atât de diferită de ceea ce am privit anterior, iar Mama noastră mi-a explicat:

    "Iubită fiică, această lumină este lumina Iubirii Mele pentru întreaga omenire, este lumina Chemării Mele pentru întreaga omenire, îndepărtând întunericul de la copiii Mei care doresc acest lucru, chiar dacă liberul arbitru a luat în copiii Mei alegerea întunericului.

    Iubită fiică, luna aceasta este o lună de încercări, atât din partea naturii, cât și din partea omului însuși.
    Supervulcanii sunt o amenințare constantă pentru întreaga omenire, iar voi ați uitat acest lucru; elementele se năpustesc asupra omenirii. De aceea vă invit să vă rugați și fiecare dintre voi trebuie să oferiți ceea ce vă este cel mai greu din acțiunile, faptele și sacrificiile personale, pentru ca pacea să se răspândească peste frații voștri și astfel să minimalizăm acțiunea Diavolului.

    Iată că fiecare dintre copiii Mei trebuie să ofere sacrificiul personal din ceea ce posedă cel mai puțin: Dacă este iubire, trebuie să se sacrifice pe sine și să fie iubire față de aproapele său.
    Dacă nu crede în Fiul Meu Divin, trebuie să se străduiască și să meargă mai adânc pentru a-l cunoaște și iubi.
    Dacă este o creatură cu inima împietrită, să se ofere să fie cu inima blândă.
    Toate acestea sunt necesare, toată omenirea va trece printr-un test al credinței, pe care nu trebuie să-l anticipez."

    Îi binecuvântez pe toți copiii Mei, mi-a spus Regina și Mama Noastră. Și punându-și Mâna pe glob, Ea m-a privit și mi-a șoptit:

    "Copilașii Mei, cât de mult vă iubesc și cât de mult nu vă supuneți!"
    Amin.
    (2/2)

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏
    Ce minune ați trăit doamna Maria!!!!
    Cu toții trebuie să fim trup și suflet cu Domnul Nostru Iisus Hristos și Maicuta Domnului 🙏🙏
    Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru Copiii Săi Credincioși din China
    Prin Misiunea Milostivirii Divine. 27 Aprilie 2024
    Mesaj primit în limba engleză de către sora Amapola

    [Dumnezeu Tatăl]

    Scrie, fiica Mea, pentru copiii Mei iubiți din China, care Mi-au rămas credincioși, credincioși Adevărului Meu.

    Fiii și fiicele Mele,

    Apropiați-vă de Inima Mea și ascultați Cuvintele Mele, rostite ca o suflare de mângâiere, de viață, de Lumină.

    Primiți Cuvintele Mele, copiii Mei, așezați-le în inimile voastre, ca o sămânță în pământ fertil.

    Fidelitatea voastră și lacrimile și sângele celor care au dat mărturie despre Adevărul Meu înaintea voastră au făcut ca solul sufletelor voastre să fie bogat și fertil.

    Sămânța Mea găsește un cămin binevenit în inimile voastre și va da multe roade - roade care îi vor hrăni pe fiii și fiicele voastre și pe cei a căror mărturie urmează să fie oferită.

    Cât de mult vă iubesc, fii și fiice ale Inimii Mele.

    Vă văd suferința și umilința; văd confuzia care înconjoară Biserica Mea.

    Văd Trădarea pe care ați suferit-o și că în curând toți copiii Mei vor suferi, pentru că Trădătorul stă pe tronul altuia și îi va da la o parte pe toți cei care nu-l urmează.

    Rămâneți neclintiți, copiii Mei.

    Eu v-am făcut puternici pentru acest ceas. Nu vă temeți.

    Eu vă cunosc pe fiecare dintre voi. Vă cunosc inima, vă cunosc fețele, vă cunosc vocile. Nu sunteți uitați. EU VĂ CUNOSC. ȘTIU CE AȚI ÎNDURAT.

    Și vă voi consola. Și vă voi vindeca. Și vă voi îmbrăca cu veșminte de bucurie și pace.

    Ați suferit mult în mâinile dușmanului Meu.

    Dar în Mâinile Mele, vă veți bucura cu bucurie veșnică și din Mâinile Mele veți primi cununile care v-au fost acordate pentru fidelitatea și dragostea voastră.

    NU VĂ UIT, COPIII MEI.

    Eu voi veni la voi.

    Primăvara va acoperi din nou pământul vostru, după atâția ani de iarnă ucigătoare. Sângele fraților și surorilor voastre - vărsat în cinstea Mea și unit cu Sângele Fiului Meu, al lui Iisus al Meu, va înflori și va acoperi pământul ca o pătură de bijuterii.

    Eu am adunat toate lacrimile voastre, toată durerea voastră. Și în ea văd durerea lui Iisus al Meu și a frumoasei Mele Perle[1]. 1] NU UIT ACEASTĂ DURERE.

    Iubiții Mei copii, păstrați-vă ochii pe ai Mei, așa cum ați făcut. Priviți la Tatăl vostru care vă iubește și care vă va consola după acest timp de durere.

    Încă puțin și Mă veți vedea, iar inimile voastre se vor bucura și nimeni nu va putea să vă ia această Bucurie - pentru că voi sunteți ai Mei.

    IUBIȚII MEI COPII IUBIȚI.

    V-am dat un fiu credincios al Meu[2] care să vă păstorească, să vă călăuzească în acest timp de încercare, să mijlocească pentru voi, să sufere cu voi.

    În curând îl voi chema la Inima Mea și, după ce își va oferi jertfa lui însuși în unire cu Iisus al Meu - de dragul vostru și al tuturor fraților și surorilor voastre - va fi primit cu coroana martirului.

    (1/2)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu vă fie teamă, iubiții Mei. Nu vă voi lăsa singuri, lipsiți.

    (2/2)
    Eu Însumi voi veni la voi prin Cuvintele Mele, prin Lumina Mea - pentru a vă străluci Fața Mea și pentru a vă întări pentru bătălia care va urma.

    V-am format în acești ani lungi și dureroși în perseverență și rezistență, pentru ca în această oră să îi ajutați pe frații și surorile voastre din întreaga lume, care nu știu încă ce înseamnă să înduri până la punctul de a-ți da viața în mâinile călăului.

    Nu vă fie teamă.

    EU VOI VENI LA VOI.

    ACUM FOARTE CURÂND.

    Așteptați-Mă, copiii Mei.

    Veniți la Tatăl vostru, la Abba al vostru, Care vă iubește mai mult decât vă puteți imagina - și odihniți-vă în această Iubire a Mea.

    Fiți în pace. Primesc dragostea voastră, eforturile voastre, ofranda voastră unită cu Jertfa Preasfântă a lui Iisus al Meu pe Cruce și pe Altar.

    Iubiții Mei copii, nu vă fie teamă.

    ÎNCREDEȚI-VĂ ÎN MINE.

    EU SUNT CEL ATOTPUTERNIC ȘI OMNIPOTENT.

    VEȘNICUL ȘI ETERNUL TATĂ.

    CEL CARE ESTE, CARE ERA ȘI CARE VA VENI.

    DOMNUL ȘI STĂPÂNUL TUTUROR.

    UNICUL.

    Puneți acest ADEVĂR în centrul ființei voastre și nu-l uitați. Este Lumina voastră. Este puterea voastră.

    Iubiții Mei copii,

    Vă mulțumesc pentru fidelitatea voastră, pentru dragostea voastră.

    Vă binecuvântez - pe fiecare dintre voi - cu toată plinătatea Iubirii Mele.

    Îi binecuvântez pe copiii voștri și pe copiii copiilor voștri.

    Mâna Mea se odihnește asupra voastră. Voi sunteți ai Mei.

    VOI VENI LA VOI.

    RĂMÂNEȚI ÎN IUBIREA MEA.

    AMEN.

    Tatăl vostru care vă iubește +
    Dumnezeul vostru care vă ascultă rugămintea
    Apărătorul vostru, Care vă va îndreptăți.

    NOTĂ: După ce am terminat de scris, am auzit aceste cuvinte, dar nu știu cum să le scriu sau dacă înseamnă ceva: mi s-a părut că sună ca "Shin wan ho" ("Shin" suna mai înalt, mai accentuat, iar apoi următoarele cuvinte - care poate că este doar unul - erau mai moi și aveau un ton descendent).

    [1] Maica noastră Preacurată, Maria Preacurată.
    [2] Cardinalul Zen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ion oglinda, cine crezi ca ți citește cearșafurile, copiate...?!

      Ștergere
  6. https://www.realitatea.net/stiri/actual/terra-va-fi-lovita-de-un-val-puternic-de-caldura-in-ce-an-pamantul-va-deveni-nelocuibil-pentru-oameni-si-se-vor-inregistra-50-de-grade_663a78f73c8e57132156b902

    RăspundețiȘtergere

  7. Așa funcționează Credința Adevărată! Instantaneu! Doar când Îl ai ca Domn al inimii tale pe El, Domnul Iisus Hristos Dumnezeu.
    https://www.youtube.com/watch?v=K4pIv1_dm9M

    RăspundețiȘtergere
  8. Intr-adevar este tara aleasa. Daca cineva ar fii curios, in pecetea Domnului la mijloc figureaza o cruce care are trei culori .( rosu , galben si albastru ) Alta tara nu are in steag aceste culori decat Romania . Cine are rugaciunea pecetlei Domnului in casa o va apara si nu va fii obligat sa ia semnul Antihristului .

    RăspundețiȘtergere
  9. Tot ceea ce voi numiți tragedii și accidente, au fost atent programate în dimensiunile spirituale.

    Noi am Fost Trimiși de Însăși Satana, Suntem cel Mai Înalt Rang!
    (priviți, cum un singur Om cu Reală Credință se joacă cu cei mai înalți în rag demoni, acest om este un soldat al Lui Hristos, este un adevărat fiu al Lui Dumnezeu, o Reală Oglindă a Lui Hristos. Petru cei fără Credință, cel mai mic lucru este imposibil, poți striga numele Domnului continuu, degeaba, nu ai legătură cu Puterea Absolută, degeaba ești fiu de Dumnezeu, nu ești Viu, ești ne Trăitor, fără Credința Lucrătoare) Priviți cât de simplu este, dar în ceruri este o luptă aprigă, Dumnezeu celor Credincioși le dă Cununa Victoriei și-i numește Fii Mei. Dar fără legătură cu FIUL și Tatăl prin Duhul Sfânt, suntem o frunză bătută de vânt (este alegerea noastră).
    https://www.youtube.com/watch?v=UV-BjMTryEA&t=919s

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.news18.ro/news/meteo-ciclon-peste-romania-de-duminica-12-mai-prognoza-anm-modificata-de-urgenta-prapad-in-aceste-zone-23709.html

    RăspundețiȘtergere
  11. pt blog 11 mai 21:04 ba da are Columbia dar pe orizontala, numai ca tarile sud americane au probl cu drogurile0 se stie ca Romania are un destin ales-stiu si alte tari ca IISUS DOMNUL VA VENI LA NOI- credinta iubire de DUMNEZEU si fapte

    RăspundețiȘtergere
  12. ca sa-l urmam pe HRISTOS trebuie sa ne lepada de cele pamantesti ,ne luam crucea-calvarul si astfel ajungem in lumina -putini alesi

    RăspundețiȘtergere