miercuri, 29 mai 2024

LUMEA INTREAGA , IMPARTITA IN DOUĂ PĂRTI !



                             HRISTOS a INVIAT !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
            "Avem doua directii:
            Unii după săracie ,si altii după bogatie !"
Clipă in care,vad oameni pe strada care merg agale si cu mainile in buzunare ,imbracati saracacios ,si vad si oameni pusi la patru ace cu masini de lux .
Dragii mei, din păcate spre aceasta ne indreptam .Sa ne punem nadejdea in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI dragii mei,si nicidecum in oameni.
Sa fim buni si milostivi, si niciodata fratilor, niciodata sa nu ne pierdem CREDINTA !
                                     Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Cinstitii de o parte si Coruptii bogatii cu argintii lui Iuda pentru banii evreiesti ai Tradarii
    Se vede si in seara asta din dezveluirile generalului Iliescu cu actiunile -Tradarile platite prin contracte dublate la pret pentru marionetele Romanieiundevera si Macovei procuroarea comunista cu pumnul tare care batea la mineriade dar cu legaturile ei cu Siros
    Cu santaj ca nu vom intra in in Nato si Ue cu asezarea Romaniei pe harta Coruptiei ca in Mexico unde au blocat resursele pentru schimbarea guvernului Suveranist bationaliste care le natonalizase americanilor firmele de petrol si gaze
    Cam cum se Demonizeaza si la noi acum Suveranistii -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. corect -saracia este mai mare -se vede,bogatii sunt o mana si controleaza tot

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏
    Doamna Maria eu spun așa:
    Dacă ai sănătate faci de toate,
    Cunosc oameni bogați și tare nefericiți.
    Nu pot să mă vait, mulțumesc lui Dumnezeu și Maicuta Domnului am sănătate am de toate.
    Romanul nu moare de foame,de haine ,nu ai cui sa le dai,lumea nu vrea sa mai poarte unul de la altul
    Asta este părerea mea.
    Va pup și vă îmbrățișez cu mult drag doamna Maria 🙏🙏
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ne indreptam..sintem.deja acolo ca sistem economic capitalist si uneori si socialist corupt in care patura favorizata fura si profita mai mult patura in care intra si directorii de unitati economice .
    Cei care ca prosperitate sint la mijloc sint azi mai putini si ca nr in scadere.
    Desigur revelatia nu intra in aceste detalii litetal incit unii pot combate invocibd vini ale saracilor care totisi nici ele nu pot fi chiar complet negate ..insa ramane intrebarea al carei raspuns corect doar doar pt unii este clar si anume daca Judecata va face dreptate intre cele 2 extreme economice fie capitaliste fie socialiste inca in citeva tarisoare ?
    Evident prin inlocuirea capitalismului si ramasitei de socialism cu un nou sistem economic evident tot de tip socialist dar cinstot cobdis meritocratic de cei mai sfinti si mai pregatiti functiei .
    Acest viitor sistem economic a fost sugerat de doua contexte biblice profetice ( incit unii superbogati care studiaza Biblia au inteles ca < Vom deveni saraci dar vom supravietui> in schimb unii politruci cu gura mare si ton grav pretinsi afi buni crestini cum e la noi de ex Cristian Georgescu care inva vizeaza functii politice promoveaza ideea ca e sfint capitalismul ( deci el e capitalist nefiind deloc sarac) si ca desfiintarea capitalismului e ceva demonic contra lui Dumnezeu .. si care astfel de oameni dovedesc necunoasterea scripturii nici a dreptatii lui Dumnezeu.
    Se poate da si exemplul lui Oreste Teodorescu dar macar el.nu e la fel de bogat ca Georgescu si nici nu viseaza la functii noi politice. Si cred ca prin buna lui credinta e dispus sa acceotev rapid cum sta adevarul desi in anumite emisiuni tocmai el il promovase anterior .

    RăspundețiȘtergere
  5. nu ne plangem de foame si haine sau casa -problema e controlul absolut la orice si introducerea in economiile tarilor de tehnologii performante care elimina omul din toate sub toate formele- - ghici ghicitoare!- pai ce spune d-na MARIA in mesaj=lumea intreaga impartita in doua-adica?!

    RăspundețiȘtergere