sâmbătă, 25 mai 2024

CERUL INTREG CANTA: HRISTOS A INVIAT DIN MORTI ,CU MOARTEA PRE MOARTE CĂLCÂND !


                            HRISTOS  A  INVIAT, Prieteni !


R: Hristos a înviat din morți,
Cu moartea pe moarte călcând
Și celor din morminte
Viață dăruindu-le.


Dar astazi dimineata,m-au trezit mai multe glasuri ca de Ingeri,glasuri care cantau de rasuna si Cerul si Pămantul,cantau HRISTOS  A  INVIAT din Morti.
Iata ce auzeam eu:


      "Hristos a Inviat din morti,
         Cu moartea ,pre moarte calcand,
 Si celor din Mormânturi,
 Viata dăruindu-le !"
Cu siguranta dragilor, ati observat ce este nou in Cantarea Ingereasca.
Este vorba despre cuvantul : Morminte,asa cum se canta azi in BOR, iar in Cer, acest cuvant era : Mormanturi.
Dragii mei, in timp ce auzeam cantand din Cer,de catre Ingeri acest minunat Cântec al Invierii Lui Hristos,Il vad pe MANTUITORUL nostru Mult Prea Iubit,imbracat in camasa rosie si legat cu o sfoara groasa,impletita in 3 in 4, asa ca Iconita de mai jos:

                     Imagini pentru iisus legat.

Prieteni dragi, MANTUITORUL era viu ,era in carne si oase si legat fedeleş.
MANTUITORUL nostru drag ,suferea cumplit.
Dar din Cer,INGERII Săi Îi cântau HRISTOS A INVIAT.
Sa-I cântam si noi dragilor, sa-I cântam cu inima si cu sufletul ,iar prin Credinta si faptele noastre bune, sa-I mai luam Crucea grea de pe umerii Săi sfinti, ca sa-I mai usuram suferinta.
Sa ne inchinam Domnului si Maicii Domnului  cu toata inima noastra ,cu tot sufletul nostru,si sa niciodata sa nu indepartam de Credinta.
                                    Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Intrebare:
    Se pot da de pomana bani pentru morti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Silviu Dragomir-La Sri nu a fost selectie daca la conducere au ajuns oameni Diabolici da Dragomir si Coldea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Stoltemberg de la Nato ar vrea activarea articolului 5 pentru razboiul electronic si bruiaj desfasurat de Rusia pe teritoriul Romaniei

    In timp ce sopirlicarii analisti militari rusi de la Telegram spune ca Romania pregateste cu mare ajutor extern important Autostrada Moldovei cu rol dublu comercial si militar pe unde ar putea exporta cereale Ucraina prin portul Constanta si ar putea fi folosita pentru aprovizionarea de Nato cu ajutoare militare a Ucrainei dar si absortia R Moldova de catre Romania conform stiri pe surse-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Analisti arata efortul Poloniei care are plan de aparare pe granite fata de Romania care se lauda cu Poarta Focsanilor pina la Galati dar nimic pentru centrul si Nordul Moldovei nici plan nici armament -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Rubinii cel ce prevazuse criza din 2008 prezice restrictii de aprovizionare cu bunurile dupa blocaj in marea Rosie inclusiv cu energia care va creste si votul spre extrema dreapta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Jurnalistul de Cluj Alexa-Saptamina viitoare vor fi chemati la audieri si doi jurnalisti ai Statului Paralel , el vorbise si dinainte despre aceasta Caracatita.-
    Negocierea spagilor ca la piata dar in un apartament special prin spagi de consultanta facute cu telefoane la kilogram si judecatorii amenintati sa respecte solutiile de urmarire penala
    Vor urma si mai multi generali care vor platii si cautiunea pe linga cei dou jurnalisti de casa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Alexa ridica si problema mortilor suspecte ca cea de la Hexipharma printre cei pomeniti si americanului ambasador Sua Clem si un omolog a lui Coldea demis de americani pentru aceleasi metode-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Guse-Reteaua Generalilor interlopi giratavsivacum data de gol de servicii dar cu influente politicii la omul lui Coldea care e si Nicusor Dan care scade in sondaje dar si Lulea miniritar de la Aur dar de George Simion pe care il cunos bine de un an nu am date in acest sens-craciun.

    RăspundețiȘtergere