miercuri, 27 martie 2024

SFINTII INCHISORILOR, CHIAR AU EXISTAT SI EXISTA!

                                                                          21 Martie 2024, ora 1,10 !

                                                                          Dragii mei, 

Scriam la calculator la aceasta ora tarzie, cand, aud un glas foarte mânios, care spune  asa:

                                                     "Da-mi o pusca!

                                Apoi aud alte glasuri care exclama cu durere asa:

                                                              Vai, vaaaaaiiii....!"

.
Moment in care , mi se arata un ziar  pe care nu intelegeam ce scrie, era un Titlu mare  scris cu litere mari de tipar,dar eu nu intelegeam ce scrie,chiar daca acea mână care apăruse ca din senin imi arăta titlul.Era scris in alta limba,decat Limba noastra dulce si frumoasa,Limba română.
.
Dar aud un glas ,care spune cu uimire asa:
"Deci e adevarat!
Cu adevarat Sfintii Inchisorilor, au fost chinuiti pana la moarte si au murit in Inchisori!
.
Sfintii Inchisorilor au suferit, pentru ca noi cei ramasi in urma lor, sa ne pastram Credinta Intru Hristos si Maica Domnului cu Sfintii Săi!"
Dupa care,glasul a disparut.
Dragii mei, pe timpul comunistilor, multi oameni obisnuiti dar credinciosi,multi Preoti ai Sfintei Biserici Ortodoxe Romane si nu numai, au fost arestati si chinuiti pana la moarte,pentru Credinta lor.
Astazi, noi avem libertatea de a crede in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului cu Sfintii Sai. Nimeni nu mai aresteaza pe nimeni,vorbesc de Romania noastra sfanta, pentru Credinta sa.
Deci, sa ne daruim inima si sufletul,trupul si cugetul nostru ,Mantuitorului Iisus Hristos si Maicutei Domnului ,Carora Li se cuvine toata cinstea, slava si inchinarea,Amin!

Cu dragoste, Maria.

P.S.

În fața morții. Noi.

Ecaterina Teodoroiu

În urmă cu peste o sută de ani străbunicul meu intra în Marele război, cum era denumit pe atunci Primul război mondial. Învățător ce făcuse școala militară, adică sublocotenent și instructor de premilitară, a primit pe mână întâi un pluton. Apoi o companie de mitraliere pe care a trebuit să o rânduiască, adică să o organizeze. Adică să îi învețe pe țăranii din Vlașca și Teleorman, ce îi fuseseră vărsați în companie, să folosească aceste arme, aruncătoarele de grenade și tacticile specifice armei.

Din viața lui în linia întâi, în fața morții, a ieșit o carte: În fața morții
În această carte eroul este, în primul rând, Românul obișnuit.
Străbunicul era hotărât să lupte până la capăt: rănit de trei ori se întoarce de-a dreptul în linia întâi din spital, respingând refacerea, de teamă să nu ajungă ostașii săi pe mâna vreunui ofițer incompetent, corupt, fără suflet și minte – căci erau, prea destui, și din aceia.
El se știa pe sine – lupta sa de învățător, de dăruire totală, îi arătase cine este.
Dar uimirea plină de cea mai adâncă cinstire i-a fost adusă de ostașul român, de țăranul român.
Cel disprețuit de toți, dar care s-a ridicat peste umbra războiului cu o măreție de necrezut:

Atunci când oamenii politici erau stăpâniți de panică, intelectualii erau isterizați și chiar din Biserică se iveau trădători, poporul a stat neclintit în lupta pentru Marea Unire, cu o credință totală în Victoria Finală.

Am putea spune, cu Eminescu, „de-așa vremi se-nvredniciră cronicarii și rapsozii”.

Astăzi, deși își spun Creștini – adică ucenicii Domnului! – mulți au uitat cuvântul lui Dumnzeu care zice:

Iar când veți auzi de războaie, și de zvonuri de războaie, să nu vă tulburați, căci trebuie să fie, dar încă nu va fi sfârșitul!” (Matei 13.7)

Au uitat ce suntem – sau ce credeau mulți că sunt, dar numai până ieri:

Suntem Creștini, suntem Români, suntem ucenicii Sfinților din Prigoanele Comuniste și urmașii generațiilor de sfinți și eroi.
Ce ne poate speria?
Doar despărțirea de Dumnezeu.

Icoana Sfinților Români
Împreună, Împărați, ostași, mireni, călugări, preoți, episcopi

Și mă întreabă cineva: E adevărat, dar copiii?

Ca și noi: Creștini, Români, ucenici ai Sfinților din Prigoanele Comuniste și urmașii generațiilor de sfinți și eroi. Și pentru ei strălucește România Cerească, și cu ei este Dumnezeu totdeauna.

Să dăm slavă lui Dumnezeu pentru toate, totdeauna, și să mergem cu El înainte, lăsând toate cele din urmă, ca să dobândim Împărăția Cerurilor!

Pr. Mihai-Andrei Aldea

Voievodul Ortodoxiei Românești,
Sfântul Sfințit Mucenic Iustin Pârvu

P.S. Uitați-vă la aceste chipuri și să vă purtați cum s-au purtat ei: cu cinste, credință, dăruire, curaj și tărie, toate până dincolo de capăt. Pe lași îi va mânca Iadul… (Apocalipsa 21.8)

Temniţele şi închisorile comuniste din România

Un fenomen caracteristic al penitenciarelor a fost cel al suprapopulării închisorilor. În cei mai mulţi ani ai detenţiei, condamnaţii politici au dormit pe ...
Valeriu Gafencu, scrisoare către Arsenie Boca: “Azi mulţumesc din tot sufletul pentru toate suferinţele şi umilinţele prin care mi-a fost dat să trec”.


16 comentarii:

  1. Ecaterina Teodoroiu a fost mare Euroina in razboiul reintregirii,bancnota ei de 20 lei va ajunge o avere ea a murit pe front.

    Dar multi au ajuns in inchisori apoi , mai ale legionarii o miscare pornita prin ortodoxie ca Zeleski Codreanu
    dar si toti care au facut Unirea ca Maniu , sau cei ce au votat-o la Chisinau sau Cernauti
    Unul singur stiu ca a scapat de comunisti la Sibiu Vaida Voivod e cel care cu mare curaj a citit Declaratia in Parlamentul de la Budapesta si apoi a fugit pe usa din spate unde era asteptat de o masina cu motorul pornit.,El are la Sibiu unde e inmormintat , in parcul Astra linga Piata Unirii o statuie , ceilalti nici macar un loc de Mormont cunoscut.

    in Romania si Urss au fost omoriti peste un milion de romani in inchisori sau deportari comuniste din Banat la Rubla linga Rimnicul Sarat pina in Siberia , Cazastan si Vladivostok-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.activenews.ro/cultura-istorie/26-februarie-1950-Prima-victima-a-Experimentului-Pitesti.-In-Memoriam-Academician-Radu-Ciuceanu-Cum-a-fost-asasinat-bestial-studentul-cu-fata-de-copil-Corneliu-Nita-149546

    RăspundețiȘtergere
  3. Disputa pentru candidaturi la Instaurarea Dictaturii partidului PCR Unic PNL Evreiesc si PSD-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Parlamentul Romaniei a votat 14 Martie cu doua voturi impotriva o lege care spune ca ADN ul poporului Roman este comun cu al evreilor din statul Israel si se va sarbatorii in Romania in fiecare an pe 14 Mai cu steagul arborat al statului Israel .

    Prin asta sionistii asazisi evrei ai caste Evreiasca din Romaniei dupa impunerea Istoriei evreilor in Romania vor institutionalizarea Romaniei drept colonie evreiasca si cu limba evreiasca-
    Astfel Constitutia Romaniei cu interzicerea colonizarii populatiilor straine ca cea Evreiesca devine legalizata ca fiind Fratii nostri cu un ADN Comun , si apoi vom fi in situatia Palestinienilor din Gaza unde Israelul si ONu au condamnat Israelul pentru Genocid
    ducind curind si prin neoMarxism la persecutarea crestinismului Ortodox si a Istoriei Romaniei
    Pa Burebista , Decebal , Stefan cel Mare si Mihai Viteazul ultimului teatru Evreiesc I-au si facut un film cu Istoria masluite de actorii Teatrului Evreiesc din Bucuresti in curind vor continua la noi Genocidul inceput prin omorirea peste un milion de romani sub masca comunismului adus de evrei in Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un clasament care circula pe internet cu Averie presedintelor plaseaza pe Iohannis cu o avere de 2 miliarde Dolari pe locul trei in lume
    Pe locul doi Trump cu 5 miliarde si locul intii Putin cu avere de 7 miliarde de Dolari din afaceri
    Dar singurul bugetar fara afaceri cu Averea facuta din munca grea de Meditatii scolare e a evreul Greco-fanariot Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Azi se implinesc 116 ani de cind la Chisinau Parlamentul din Basarabia a votat in 1918 unirea Moldovei-Basarabia cu Romania
    dupa ce initial ceruse Antantei si Francezilor generalului Betelou si apoi Romaniei sa trimita ceva trupe pentru a pastra ordinea afectata de trupe le rusesti afectata de revolta bolsevica
    dupa ce anterior in 24 ianuarie 2018, ziua Unirii lui Cuza , Parlamentul Moldovei votase Declaratia de independenta fata de Rusia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cutizov generalul rus a spus
    -am sa le las moldovenilor numai dreptul la plins-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Urmeaza de miine val de aer cald Saharan cu praf periculos la asmatici si vint puternic toata noaptea cu pina la 90 m pe ora la inaltimii montane-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Trump a inceput sa vinda cu 59 dolari in Sua Bibli dar care contin si Constitutia Sua pentru ca cetateni sa-si stie si apere drepturile

    In Romania politrucii parlamentari premier si presedintele Castei Evreiesti voteaza legi care sa incalca si eludeze Constitutia Romanie cum e legea de acum doua saptamini despre sarbatorirea cu steag si tot tacimul a zilei Israelului despre asazisii nostri frati Furati evrei de religie mozaica neOrtodoxa , chiar anti crestina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Duminica se anunta o furtuna geomagnetica ce urma sa afecteze undele le de radiogregventa pentru 1 pina la 5 zile cea ce s-a cam vazut in receptatea canalelor de televiziunea cu intreruperi si dereglati de imagine si coborirea spre sud a Aurorei boreale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Furtuna geomagnetica a lovit Pamintul in 24 martie in jurul orei 16 coborind mai mult Aurora boreala din sudul planetei unde era noapte si afectind mai ales avioanele din zona polilor unde intra in Pamint , ea e data de maximum solar la perioada de 11 ani in care ne aflam de 2 ani si va mai dura inca doi ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Deputat nationalist-e o ironie ca multi parlamentari cu familii in slujba comunismului si Moscovei sa vina sa umpla acum Parlamentul si sa acuze pe alti de prorusism ca Tilvar si Rafila si altii cu Tati sefi de securitate tortionara si criminala pro sovietica -.
    Si cam toti evrei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe linga cele 49 inchisori cunoscute in care au fost inchisi judecat sau multi fara proces multi chiaburi si intelectuali de comunistii si securistii evrei

    Au fost inchisi in plus in multe manastiri transformate in inchisori de preoti si calugari cum a fost manastirea franciscana catolica de la Maria Radna de linga Arad azi Lipova unde seful securitatii era calau tortionar tatal evreului Rafila si el
    calau de romani in pandemia Covid care prin vaccinul experimental ce se dorea obligator mai face si acum pagube Romaniei prin miliardul furat sub pretextul cheltuelilor cit si acum prin decese subite in rindul tinerilor cu boli de inima si cancere explozive-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Romania sungura tara din est care a avut O Rezistenta armata anticomunista mai ales centre de rezistenta in munti care a durat cel mai mult in Banat pina in 1962 pe locul următor fiind Bacău si Muscel pina in 1960 ,urmat de Cluj , Maramures,Arad ,Apuseni si Bucovina pina in 1958-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ultimul luptător anticomunist arestat de securitate a fost la Cluj in 1976 se numea Gavrila Ogoranu de loc din zona Fagarasului fost condamnat la moarte in 1951 pedeapsa prescrisa prin interesul pentru el al secretarului de stat al Sua Henry Kissinger-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Din memoriul lui Corneliu Codreanu catre Carol al doilea din 5 Noiembrie 1936
    -Apropierea de Rusia Sovietica-apropo de Titulescu- este un gest de Tradare…
    De vor intra trupele rusesti la noi si vor iesi învingătoare in numele Diavolului, ele nu vor pleca inainte de a ne sataniza,adica bolșeviza-craciun.

    RăspundețiȘtergere