duminică, 31 martie 2024

MANTUITORUL IISUS HRISTOS SI MARIA MAGDALENA, FEMEIA DESFRÂNATA!

 

Dragii mei, 

In aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune cu mare bucurie asa:

"Uite-L pe Imparatul Slavei !
Clipa in care ,vad cu ochii inchisi, vad un Cer  de noapte si fara de stele. 
Pe Bolta cereasca straluceste mai tare decat Soarele si toate stelele la un loc, Insusi Domnul nostru IISUS HRISTOS ! 
Mantuitorul avea chipul viu, ca si din carne si oase, numai ca, Vesmintele Îi erau facute din Stele aurii, de parca  se adunase toate stelele de pe Cer,ca sa-I faca Lui IISUS vesmant. 
Pe cap,Mantuitorul avea o Coroana de Imparat al Slavei ,lucrata toata din Stele aurii. Inchipuiti-va dragii mei, ca pe toata Bolta cereasca din noapte nu era nicio stea, dar iubitul nostru Mantuitor stralucea in haine de stele aurii.  
Avea o barba mica si castanie,iar cu ochii Sai de seninul Cerului , privea in jos inspre  pamant, si-n mod special la mine si la cele 4 persoane care erau langa mine, eu fiind sub CERUL liber. 
Vad acolo Sus in Cer, vad un alt Cer , altul decat cel in care stralucea Mantuitorul Iisus Hristos.
Aici, in acest Cer vad o femeie tanara imbracata cu o rochie albastra , o rochie care era foarte scurta, cam cu doua palme deasupra genunchilor.
 Rochia era foarte decoltata si deocheata. O bretea a rochiei cazuse pe umar, astfel incat, arata ca o femeie de moravuri usoare.
 Aceasta femeie, ingenuncheaza si se roaga, o vad cum cu toata fiinta ei plange si se roaga.  Privesc la Iisus Hristos care stralucea pe Bolta cereasca  si -L intreb fara cuvinte, doar in gandul meu Îl intreb asa :

"Doamne, cine este aceasta femeie din Cerul de acolo?

Iar scumpul nostru Mantuitor, imi raspunde asa:
                         
                            Este Maria Magdalena,desfranata!"



Cand Mantuitorul mi-a spus cine era femeia cu rochia scurta si decoltata foarte tare, din celalalt Cer, Maria Magdalena dispare, iar Cerul in care ea aparuse se inchide la loc. 
Dar Cerul cu Imparatul Ceresc,cu Mantuitorul Iisus Hristos, inca mai era deschis si stralucea de Lumina Fiului Lui Dumnezeu. 
Privesc la Dumnezeu Fiul ,si-I multumesc fara cuvinte, doar in gandul meu, pentru toate cate mi-a aratat si pentru toate cate mi-a grait mie roabei Sale. Dragilor, am vrea noi ca sa avem rabdarea si puterea MARIEI MAGDALENA, careia MANTUITORUL  i-a iertat toate pacatele, si a ramas drept Pilda in Sfanta si-n dumnezeiasca Evanghelie, ca fiind Sfanta Maria Magdalena.

.

Am ramas uimita la propriu ,si de aceasta revelatie pe care mi-a daruit-o Mantuitorul Iisus Hristos .

Nu ma asteptam ca sa cunosc,sa vad vie in carne si oase pe Maria Magdalena femeia desfranata din Sfanta Evanghelie.

Bucuria mi-a fost si-mi este infinit de mare.

Nu am cuvinte de multumire pentru acest Dar si Har pe care l-am primit de la Duhul Cel Prea Sfant.

Am promis si promit Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu-Pururea Prea Curatei Fecioare Maria, ca voi face toate cate imi va cere,si ca voi implini cu dragoste si cu iubire infinita Voia Sa.

                                    Cu dragoste,Maria.

P.S

Cine a fost Maria Magdalena:

În Evanghelia după Luca (8:2), Maria Magdalena este menționată ca prima femeie vindecată de Iisus din Nazaret, pe care apoi l-a urmat. Se mai spune că stătea lângă Crucea lui Isus (Marcu 15:40-41), că era la mormântul lui Isus (Marcu 15:47), iar în dimineața Paștilor s-a dus la mormânt cu celelalte femei (Marcu 16:1-8). Domnul înviat i s-a arătat mai întâi ei și a trimis-o să ducă vestea Învierii ucenicilor (Marcu 16:9, In. 20:14-18).

În Biblie mai apare scris despre ea în Noul Testament în următoarele versete: Tot în prima zi, a Învierii, Domnul s-a arătat întâi Mariei Magdalena, din care scosese șapte demoni! (Marcu 16:9). Ea stătea afara lângă mormântul gol și plângea și plecându-se spre mormânt a văzut doi îngeri în veșminte albe, unde a fost trupul Lui Iisus. Îngerii au întrebat-o: Femeie, de ce plângi? Pe cine cauți? Ea a răspuns: Că au luat pe Domnul meu și nu știu unde L-au pus! Apoi întorcându-se înapoi a văzut pe Iisus, care a întrebat-o: Femeie, de ce plângi? Pe cine cauți? Ea a crezut că este grădinarul, I-a zis: Doamne, dacă Tu L-ai luat, spune-mi unde L-ai pus și eu Îl voi ridica! Iisus iarăși i-a zis: Marie! Ea întorcându-se și văzând că este Iisus, a exclamat în evreiește: Rabuni! (adică Învățătorule). Apoi Iisus a trimis-o la propovăduirea Evangheliei și Maria Magdalena a mers și a vestit ucenicilor că a văzut pe Domnul. (Ioan 20:11-18).


 Biserica Ortodoxă o sărbătorește chiar de două ori într-un an pe Sfânta Muceniță Maria Magdalena: pe data de 22 iulie dar și în cea de-a treia duminică după Paște, alături de alți sfinți purtători de mir.



Un comentariu:

  1. Foarte multe persoane cad în păcat că nu au răbdare și nu îl pun pe primul loc în sufletul lor ,pe Mântuitorul Lumii Iisus Hristos,nu știu să mulțumească pentru tot ce au pe pământ,nu iartă,nu își iubesc aproapele,nu își ajută aproapele,multi nu își respectă părinții și bunicii,dar Dumnezeu îi iartă,nu își iubesc țara în care s-au născut și copilărit Gradina Maicii Domnului Romania.

    RăspundețiȘtergere