sâmbătă, 16 martie 2024

ASA A FOST SFINTELE PASTI 2023 ! VIDEO AUDIO ! SA DARUIM BUCURIE SI DRAGOSTE ,SI ANUL ACESTA DE SFINTELE PASTI !

                                                           Dragii mei, 

Ca in fiecare an,de Sfintele Pasti ,bucuram multe suflete de toate varstele. Deja, copiii necajiti, batranii fara niciun sprijin, stiu ca de Sfintele Pasti vor primi de la Iepuras(de la Dumnezeu si Maicuta Domnului) un mic DAR care le vor face Sfintele Pasti mai fericit.

Vor simti in inima si-n sufletul lor ,ca nu sunt si nu vor fi singuri nicioadata, si ca, cineva din cand in cand se gandesc la ei, la necazurile si la suferintele lor.

SFANTUL si MARELE POST al Patimirilor Domnului nostru IISUS HRISTOS,Mantuitorul Lumii intregi incepe total, din ziua de luni 18 Martie 2024 si se incheie in noaptea de Inviere a Mantuitorului Iisus Hristos, adica, in sambata de 4 spre 5 Mai 2024, cand este Invierea Domnului!

.
Cine doreste si poate dragilor, ca sa tina locul de Iepuras si anul acesta, o poate face ca in fiecare an, ajutand cu inima si cu sufletul, daruind din toata inima si din tot sufletul cu iubire si cu dragoste orice suma cat de mica, in contul meu personal, cu rugamintea, ca sa ma sunati inainte si sa fiti siguri ca nu e un cont fals cu articolele mele copiate de escroci.
Sa ajutam pe "Iepuras "ca sa vina si anul acesta in inima si-n sufletul celor necajiti,in caselor celor tristi si indurerati!

„Căci aşa a iubit Dumnezeu lumea, încât ,pe Fiul Său Unul-Născut L-a dat, pentru ca tot cel ce crede într-Însul să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică” (Ioan 3: 16).Adică: 

Atât de mult a iubit Dumnezeu lumea oamenilor care trăia în păcat, încât, L-a dat morţii pe unicul Său Fiu, pentru a nu se pierde tot omul cu moartea cea veşnică, ci aceia care cred într-Însul ,să aibă viaţă veşnică.


A primit biciuiri, scuipari,loviri cu palma peste Chipul bland si insangerat,batut groaznic  cu bețe de trestie peste tot corpul, I s-a dat otet si fiere in loc de apa si miere, a fost rastignit si injunghiat cu sulita in coaste de unde a curs sange si apa, Coroana de spini ascutiti a primit pe capul Său prea sfant de pe care curgeau siroaie de sange prea sfant si prea curat,in loc de Coroana de flori !
Noi fratilor, am putea aduce o mangaiere acum in Sfantul si marele POST al PATIMIRILOR DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS. 
Multumim si bogdaproste din inima,tuturor celor care au ajutat pana acum si vor mai ajuta in continuare.


Sa- I aducem Coroana de flori pe Capul Său Prea sfant, sa ajutam la impodobirea si luminarea Sfintelor Biserici, ca sa ne pregatim de SFANTA INVIERE din noaptea de 4 spre 5 Mai 2024.

Trimiteti dragii mei si cate un Pomelnic de vii si cate unul pentru cei dragi si adormiti intru Invierea Domnului , pe nr meu de WhatsApp 0747226236 !

Toate pomelnicele vor fi citite in Sfanta noapte a Invierii Mantuitorului nostru bland si Prea iubit,de Preotii din Sfintele Biserici! Eu le voi da Parintelui la Sfantul Altar in noaptea Sfanta a Invierii Domnului,asa cum este oranduirea Sfintei Biserici.

Stiu dragilor, ca multi sunteti departe de tara sau nu puteti merge la Sfanta Biserica din diferite pricini binecuvantate,iar eu va voi ajuta cu multa dragoste sufleteasca ,ca sa fiti pomeniti la SFANTUL ALTAR in SFANTA NOAPTE A INVIERII MANTUITORULUI nostru Prea iubit si Prea scump IISUS HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.

Iata dragilor, cum puteti deveni ajutor pentru Iepuras:

RAIFFEISEN BANK :

      Maria Ghiorghiu 
 Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.
Dragilor, doresc sa va reamintesc faptul ca, eu raspund personal la unicul numar de telefon publi0747226236,si ca nu am alt cont,decat cel afisat mai sus.
Acelasi numar de telefon si pentru Whatsapp-0747226236.
Va rog sa ma sunati sau sa-mi trimiteti mesaj, ca sa va confirm personal ca ajutorul vostru, va ajunge acolo unde trebuie si nu la escroci.
Vom pregati dragilor si pachetele specifice pentru Sfintele Pasti, ca sa impartim in Sfanta Biserica in cele 3 zile de Pasti,ca doar va veni Iepurasul la toti cei care-l asteapta si cred in el. 
Asa isi vor dori cati mai multi copii si persoane in varsta ,ca sa vina la Sfanta Biserica in zilele de Sfintele Pasti,stiind ca vor primi ceva bun de la IEPURAS.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL de suflet si sa va ocroteasca impreuna cu cei dragi si scumpi,sa va daruiasca sanatate,izvor de bucurii si intarire in Credinta.
        Cu dragoste si cu bucurie in inima si-n suflet,Maria.

Iata Prieteni dragi, cum a fost Iepurasul din 2023,de Sfintele Pasti.
Numai si numai cu ajutorul vostru, am putut pregati atatea bucurii, care au fost impartite celor care aveau atata nevoie.
Anul 2023-de Sfintele Pasti:

HRISTOS A INVIAT, PRIETENI DRAGI! A VENIT SI IEPURASUL!




                             .
                                                       HRISTOS A INVIAT!

                                         Dragii mei,

Iata ca asa a voit Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ca ,si anul acesta, sa ne bucuram cu inima si cu sufletul de Marea si Sfanta Sarbatoare a INVIERII MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
Sa fiti sanatosi dragii mei, sa fiti fericiti impreuna cu toti cei dragi si scumpi inimii voastre! 
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca ,si ma rog intotdeauna pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Cu ajutorul vostru de suflet dragii mei, si anul acesta am bucurat peste o suta de suflete,de la cea mai frageda varsta si pana la cei care nu are cine sa le daruiasca macar o vorba buna si sa le stearga o lacrima de pe obrajii arsi de vremi si vremuri.
Va multumesc din inima si din suflet si nu uitati ca va iubesc, asa cum Iisus Hristos si Maicuta Domnului ne iubesc pe noi toti!
                                             Cu dragoste si cu multa recunostina,ca intotdeauna,Maria!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu