vineri, 29 martie 2024

HAIDETI CA SA NE INCHINAM ,TATALUI SI FIULUI SI SFANTULUI DUH SI MAICII LUI DUMNEZEU !


              


                                                     Dragii mei,

Cat de minunat si cat de frumos este ca sa ma trezesc si sa aud un glas care ne indeamna la Rugaciune,la smerenie si la dragoste fata de Dumnezeu,fata de Maicuta Domnului si fata de Aproapele nostru.

Iata ce frumos spunea un glas astazi dimineata:

                  "Hai sa ne inchinam Tatalui si Fiului si Sfantului Duh!

Hai ca sa ne inchinam chemarii !

Hai sa ne inchinam Maicii Lui Dumnezeu ,Pururea Prea Curatei Fecioare Maria!

Haideti sa ne inchinam Duhului Sfant!"

Moment in care ,Cerul sfant se deschide si vad Tronul Prea Sfintei Treimi,adica,pe DUMNEZEU TATAL, pe DUMNEZEU FIUL si pe SFANTUL DUH asa precum arata in Sfintele Icoane din casa noastra,asa precum arata in Sfanta Icoana de mai sus.
PREA SFANTA TREIME privea in jos spre pamant,la noi Fiii Sai care am uitat ca sa ma ridicam ochii catre Cer si sa multumim pentru ca mai traim inca o zi, pentru ca suntem sanatosi si -i avem pe cei dragi in viata,chiar daca nu sunt intotdeauna  langa noi, ca sa multumim pentru toate cate avem in viata noastra ,bune sau mai putin bune.
Dupa care dragii mei, O vad si pe MAICA DOMNULUI cu Pruncutul IISUS in bratele Sale ,din a caror ochi sfinti ,curgeau izvoare nesecate de lacrimi.Lacrimi pentru noi de pe pamant,lacrimi pentru cei care au murit in razboaie sau de boli cumplite,lacrimi pentru necredinta sau putina credinta a noastra.
Daca vom privi dragii mei, numai in jos la cele lumesti si pamantesti, toate cate avem acum, toate se vor transforma in pamant si cenusa, toate se vor transforma in lacrimi si-n suferinta.
Haideti ca macar acum, cand mai sunt doar cateva zile pana la SFINTELE PASTI, sa incercam sa fim mai buni,mai milostivi,sa nu mai dusmanim pe nimeni, si neaparat ,sa mergem si la Parintele duhovnic ca sa ne spovedim , ca apoi sa ne invrednicim a primi SFANTA si dumnezeiasca IMPARTASANIE cu Prea Sfant si cu Prea Scump Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos Mantuitorul lumii intregi,care a murit pe CRUCE pentru ca noi sa ne mantuim.
.

Dragii mei, iubiti-va unii pe altii, iubiti-va parintii ,fratii si surorile, iubiti si pe prieten si pe dusman.Numai asa veti face Voia Domnului, numai asa nu veti gresi Calea ce duce spre mantuirea sufletului.
Si o sa repet din nou Mesajul divin, de astazi: 

  "Hai sa ne inchinam Tatalui si Fiului si Sfantului Duh!

Hai ca sa ne inchinam chemarii !

Hai sa ne inchinam Maicii Lui Dumnezeu ,Pururea Prea Curatei Fecioare Maria!

Haideti sa ne inchinam Duhului Sfant!"



 Cu dragoste,Maria!

Un comentariu:

  1. Olanda -persoane luate ostatice intr-o cafenea in un oras din centrul tari au dus la evacuarea in curs a multor case din jur
    Ai nostri la Cluj deocamdata cu droguri la căminul studențesc--craciun.

    RăspundețiȘtergere