vineri, 15 martie 2024

PLANETA MARTE, VA PUTEA FI LOCUITA DE OAMENI !

                                                    Dragii mei, 

In aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, vad in locul monitorului,vad o imagine uimitoare.

Vedeam imagini vii de pe Planeta Rosie.

Ceea ce vedeam dragilor, era pamantul fin,de culoare rosu-grena, atat de fin precum faina noastra alba pentru cozonac.

Sa incercam a ne inchipui nisipul de pe plaja Marii Negre,ca fiind de culoare rosie,iar atunci cand pasim prin el,picioarele noastre se adancesc pana la glezne.

La fel se intampla si aici, pe Planeta Rosie. 

O forta nevazuta imi apropie imaginea vie de ochii mei, si astfel, de parca as fi chiar acolo,vad pamantul rosu framantat si umed.
Pe acest pamant rosu si umed, vedeam urme mici si mari, urme umane,urme mai mari si mai mici de animalute de tot felul.
Era cu adevarat uimitor ceea ce vedeam.
Pamantul rosu era atat de umed,incat urmele au ramas adancite si se uscau asa,dupa forma lasata de cei care locuiesc sau vor locui acolo.
Prieteni dragi, am scris adeseori despre Planeta Marte si despre posibile forme de viata acolo.
Dar ,asa ca astazi,nu am vazut niciodata Planeta Rosie asa plina de viata,de apa si de pasii celor care locuiesc sau vor locui acolo.
Universul acesta infinit de mare, are in el multe Planete locuite de fiinte vii, fie ca arata la chip si la trup ca noi,fie ca arata cu totul altfel,dar care,sunt mai intelepti decat noi pamantenii,mai plini de puteri pe care noi nu le-am avut si nu le vom avea niciodata.
DUMNEZEU a creat 5 LUMI diferite.Si nu o spun de la mine,ci numai din Graiul Duhului Sfant.
Asadar,cei care sustin ca doar Planeta Pamant are viata pe ea, e ca si cum ar spune ca,povestea Capra cu 3 Iezi a lui Ion Creanga ,ar fi reala.Adica,ca totul ar putea fi real,ca in poveste. 
Ceea ce este real, este numai CUVANTUL LUI DUMNEZEU pe care eu Il scriu aici pentru voi toti,cu mare drag si cu multa dragoste sufleteasca.

                                                                                      Cu dragoste, Maria.
P.S.
Sa nu uitam dragii mei, nici anul acesta pe cei care asteapta cu multa iubire si cu multa dragoste "Iepurasul", indiferent ca sunt copii,oameni neputinciosi sau batrani.
Iata ce am realizat impreuna, de Sfintele Pasti 2023 :
.
                                                            Cu mult drag, Maria.
                          

8 comentarii:

  1. tocmai am vazut pe youtube ce-si doreste miliardarul elon musk-sa colonizeze cu 1 milion de oameni planeta Marte ,sa faca un oras-numai ca acolo conditiile nu sunt prielnice oamenilor: nu este apa, decat in interior, nu este atmosfera, temperaturile sunt pe minus, soarele abia se vede etc-visuri de miliardar, care nu are ce face cu banii- ca la sarmani nu-i este gandul-stie el de ce face asta dupa distrugerea planetei-DUMNEZEU NU DOARME

    RăspundețiȘtergere
  2. https://youtu.be/WLbtNuMLQoM?si=vZNAHqFP989aGa4N

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulți vorbesc de tunele și grote din Bucegi sau de aiurea dar nimeni nu aduce niște dovezi palpabile. E plina lumea AZI de aparate foto.

      Ștergere
  3. Priviți cu atenție ECHILIBRUL a tot ce exista pe pământ și apoi filosofați despre posibilitatea populării planetei Marte care este departe de condițiile existente aici.

    RăspundețiȘtergere
  4. pe Marte temperaturile medii sunt de -63 grade- nu exista oxigen decat 1% , are 2 sateliti din roci -deci apa lichida nu exista decat in interior =gheata-greu de imaginat cum se poate trai, desi unii vazatori in DUHspun ca exista viata in interiorul planetei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Exista apa la poli pe Marte si luna si cam pe toate planetele la poli
    Dar cantitati diferite si e tinuta la secret ca mai toate ca si intilnirile cu extraterestrii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. d-le craciun-pe Marte la poli sunt-160 grade cum sa fie apa lichida! SI CE CONCENTRATIE DE SARURI SI OXIGEN ARE?- culoarea rosie din sol are saruri de fier si praf ff fin care se raspandeste peste tot-VIATA ESTE INCOMPATIBILA PT PAMANTENI-da a fost apa lichida cu milioane de ani in urma-oamenii de stiinta stiu f bine ce am spus , au aparaturi performante- ca DUMNEZEU POATE SA FACA MINUNI, ASA CEVA CRED-sunt ANONIM 5 sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum e pământul acum așa a fost și Marte.Cum e Marte acum, așa va fi și pământul în viitor.Omul a distrus planeta Marte,tot omul așa va distruge și pământul.Un război atomic, v-a devia pământul de pe Axa lui,cum așa s-a întâmplat întâmplat și pe Marte

    RăspundețiȘtergere