marți, 19 martie 2024

SFANTA TROITA A MAICII LUI DUMNEZEU ! VIDEO-AUDIO! RESFINTIRE IN IUNIE 2024 !


 VIDEO -AUDIO, SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI -POTIRUL NESECAT SI A SFINTILOR VOIEVOZI SI ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL,ANII 2021 SI 2023 !

              

                                                           Dragii mei, 

Divine momente am trait cu totii,atunci cand ,in Iunie 2021 si tot in Iunie 2023, s-a sfintit si resfintit Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu Potirul Nesecat si a Sfintilor Voievozi si Arhangheli Mihail si Gavriil !
Am readus aici, momentele divine care ne-au umplut inimile de bucurie si de nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Săi.
Dar ,pentru ca toate sa fie implinite dupa Voia Domnului si in Numele Prea Sfintei Treimi si a Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu ,anul acesta si tot in luna Iunie, vom face si a 3 a sfintire in Numele Prea Sfintei Treimi si a Maicutei Domnului.
Asa trebuie facut de 3 ori, si-n numele Prea Sfintei Treimi si a Maicutei Domnului.
Am dorit din toata inima si din tot sufletul ,ca sa anunt din timp aceasta divina sfanta Slujba de resfintire a Sfintei Troite tot in luna Iunie.Ziua cand va avea loc sfanta slujba, o voi anunta atunci aproape.
Haideti dragilor ,ca sa ne amintim de prima sfintire si de a doua resfintire a Sfintei Troite.
Iata:
Tecuci-Sfintirea Troitei Maicii Domnului -Potirul Nesecat si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil!
                              Iunie 2021.


Tecuci-Sfintirea Troitei Maicii Domnului -Potirul Nesecat si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil!
                              Iunie 2023.

.
Urmeaza ca in Iunie 2024, sa ne adunam iarasi si sa traim clipe si momente divine in fata Sfintei Troite din Tecuci, cu Hramul Maicii Lui Dumnezeu Potirul Nesecat si al Sfintilor Arhangheli Mihail Si Gavriil.
Aceasta Sfanta Troita a fost ridicata cu ajutorul vostru dragilor, la dorinta Maicii Domnului, si chiar face Minuni pentru cei care se roaga aici, chiar in interiorul Sfintei Troite.
Avem timp sa ne pregatim sufleteste si trupeste, iar in iunie 2024, din dragoste si din iubire pentru Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,sa ne adunam cat mai multi credinciosi la Tecuci, la Sfanta Slujba de resfintire a Sfintei Troite pentru a 3 a oara  in Numele Sfintei Treimi si a Maicutei Domnului cu Sfintii Sai.
Vom simti iubirea Maicii Domnului si a Mantuitorului Iisus Hristos,a Prea Sfintei Treimi.
Ne vom simti ca in Cerul Lui Dumnezeu si al Maicutei Domnului.
Asa am simtit cu ardoare in inima mea si-n sufletul meu, am simtit ca o sete divina, o sete ce se va potoli numai daca vom sfinti si a 3 a oara Sfanta Troita.
Sa ne inchinam Prea Sfintei Treimi si Maicutei Domnului cu Sfintii Sai, si sa multumim pentru toate aceste Daruri divine, care ne aduc pacea si linistea sufleteasca atat pentru noi cat si pentru cei dragi noua, precum si sanatate si mantuire sufletului.
                                                    Cu dragoste, Maria.
P.S.
Cine doreste dragilor, ca sa -si lase Darul divin pentru Resfintirea Sfintei Troite a Maicii Lui Dumnezeu si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil , o poate face donând orice suma in contul de mai jos si este rugat ca sa trimita si un Pomelnic pentru vii si un altul pentru adormiti, pe telefonul meu personal, si pe acelasi numar de Whatsapp.
Toate Pomelnicele vor fi citite in timpul savarsirii Sfintei Slujbe de Resfintire pentrua 3 a oara a Sfintei Troite.
Toti credinciosii prezenti ,vor fi rugati sa ramana si la masa plina de bucate sfintite.
Iata dragilor:

RAIFFEISEN BANK    Maria Ghiorghiu ,

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.    Telefon 0747226236!
Va rog sa ma sunati, atunci cand doriti sa lasati Darul divin,pentru ca Darul sa ajunga unde trebuie, si nicidecum la cei care copiaza site-uri.
Am doar acest numar de telefon public, si raspund numai eu la el.
Orange- 0747226236 !

Un comentariu:

  1. John Leary. 11 Martie 2024
    Iisus a spus: "Poporul Meu, astăzi citiți descrierea Epocii Păcii din Isaia 65:1-25: "Iată, Eu sunt pe cale să creez un cer nou și un pământ nou; lucrurile din trecut nu vor mai fi amintite și nu-și vor mai aminti. Și iarăși: 'Moare un om de tânăr care ajunge doar la o sută de ani, iar cel care nu ajunge la o sută, va fi considerat blestemat'. V-am spus că veți trăi mult timp înainte de a muri, pentru că veți mânca din Pomul Vieții. Un alt pasaj sună astfel: 'Lupul și mielul vor paște la fel, iar leul va mânca fân ca și boul. Nimeni nu va face rău sau nu va distruge pe tot muntele Meu cel sfânt, zice Domnul'. Așadar, nu va mai exista supraviețuirea celui mai adaptat, iar animalele nu se vor mânca între ele. Astfel, veți fi cu toții vegetarieni fără să mâncați carne. Bucurați-vă pentru că acest lucru va veni odată cu victoria Mea asupra răului, după necazul lui Antihrist."

    Iisus a spus: "Poporul meu, vă arăt acest scaun gol al Sfântului Petru din cauza a ceea ce se întâmplă la Vatican. V-am spus că păcatele homosexuale și curvia sunt ambele păcate de moarte. Deci, așa cum nu puteți binecuvânta pe cei care curvesc, nu puteți binecuvânta nici păcatele homosexuale. Nu puteți binecuvânta un comportament păcătos. Acestea sunt păcate împotriva celei de-a șasea porunci. Păcatele împotriva celei de-a șasea porunci sunt adulterul, curvia, prostituția, actele homosexuale și controlul nașterilor care include prezervativele, vasectomiile și ligatura tubară. Aceste păcate au de-a face cu crearea vieții, iar viața este sacră. Aceste păcate de moarte trebuie să fie mărturisite la Spovedanie înainte de a Mă primi în Sfânta Împărtășanie. Așadar, vino la spovedanie frecventă pentru a-ți păstra sufletul curat și pregătit pentru judecata ta în fața Mea."

    RăspundețiȘtergere