joi, 10 septembrie 2020

MARIA HANDIC ESTE FOARTE BOLNAVA SI ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU!

                                                         Prieteni dragi, 

Mi-a scris dna MARIA HANDIC din nou.A fost la neurolog ,i-a prescris tratamentul si ei si baiatului,dar nu le-a mers bine deloc cu tratamentul.Deoarece nu simt bine deloc, vor sa mearga la BRASOV pentru niste analize mai amanuntite.Cum dna MARIA HANDIC are o pensie f mica,ne roaga s-o ajutam cu bani,ca sa poata merge la BRASOV pentru analize.
Contul dnei Handic este :
RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !
Telefon : 0725646379 Cine vrea si poate sa o ajute pe dna Handic,sa o faca din toata inima. Cine nu vrea si nu poate s-o ajute pe dna Handic,sa nu o judece si sa nu o jigneasca.

Iata mesajul pe care mi l-a trimis dna HANDIC:
Maria dragă,eu am scris pe blog,cred ca din data de 4.Sunt vreo 57 de comentarii! M-am mirat ca,nu ai comentat!Am scris pe scurt ca;nu pot sa înghit nimic! Si lichidul imi vine inapoi pe nas! Te rog frumos,posteaza urgent! Am fost la dr.familie si mi-a băgat un vană nu stiu ce,probabil sa ma hrănească! Cu trimitere sa-mi vada blândă toridă! Eu maine sunt programata!Situația mea e destul de grava! Nu ma pot hrăni! Cu banii Adrianei merg la Brașov,medicul de familie mi-a spus că,simte ceva si cand se pipăie!
Maria draga,pana nu potezi tu pe blog;nu am primit de cat banii pe care i-ai trimis! O sa am nevoie de medicamente! Azi sunt la medlive! Ajung dupa ora 17.00 acasa! Te pup! Iarta-ma te rog ca,te deranjez asa mult!Te pup Maria,vrei sa trimit reteta ?Pe mine tot nu m-ai trecut pe blog! Eu scriu degeaba,pana nu scriu Tu!Te pup! Te rog raspunde-mi!
Prieteni dragi,dupa cum vedem cu totii,cu adevarat dna MARIA HANDIC are nevoie urgenta de ajutorul nostru si sa nu uitam ca are in ingrijire pe baiatul dansei cu handicap grav si ca trebuie ingrijit.
Haideti dragilor s-o ajutam pe dna Maria Handic ca sa se faca sanatoasa,sa aiba cu ce deschide usile cabinetelor medicale in care toate se platesc ! Va multumesc eu din toata inima ,in numele dnei MARIA HANDIC! RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !
Telefon : 0725646379
Cu iubire,Maria Ghiorghiu!


3 comentarii:

  1. Ooo!! Doamne sărăcuta
    Dumnezeu și Măicuță Domnului sa le dea sanatate

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa dea bunul Dymnezeu si Maucuta Dimnului,la toata lumea si noua! Cu drag Handic M

    RăspundețiȘtergere
  3. Anul acesta este cel mai negru an al țării! Accidente, seceta, inundații, cutremure zilnice, inundații, vijelii, tornade, incendii, foarte mulți morți prin inecare, grindina si pandemia. Cum de Dumnezeu anul acesta ne-a lovit asa de crunt? Ce părere aveti? Unii din iarna au prezis toate acestea. De unde au stiut? Si suntem doar la jumătatea lunii septembrie ! Si inca marile revolte si mitinguri anunțate de cativa ani nu au sosit. Urmează oare revoltele cele mari? Sau urmează mult asteptatul război?

    RăspundețiȘtergere