joi, 2 iulie 2020

TRATATUL 5 ! SA SE INTAREASCA TRATATUL 5 !


                                                         2 Iulie 2020,ora 17,11 !

                                   Dragii mei,

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune la imperativ asa:
           "Tratatul 5 !
              Sa se intareasca Tratatul 5 !
           Tratatul 5 e mai in măsură !"
După care,glasul inceteaza.
Dragii mei, ce vrea sa ne spuna acest mesaj divin,cum vrea sa ne previna de ce va urma,eu nu stiu a va spune.
Dar cu siguranta, ni se pregateste ceva la nivel mondial.
Vom vedea! Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului, ca sa ne ajute si sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!
                            Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Acum doamna Maria depinde ce prevede acest tratat.
    Speram dacă este de bine sa se întărească și să fie bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar putea fi pregatiri de razboi si de Tratatul celor 3 Mari de la Baltica ,M.Neagra si Adriatica semnat de tarile din estul Europei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne înfioară ce se va pune la cale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Macron spune a doua oara;'' NATO in moarte clinica'' dupa un incident cind navele turce au amenintat la tarmul Libiei ca vor deschide focul contra celor franceze-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Numarul asta 5 are ceva,anul trecut cred,ati mai avut citeva viziuni cu acest numar 5....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai de mult a fost un mesaj:"la Dumnezeu toate sunt cu 5.

      Ștergere
  6. Este vorba de activarea,a art 5 din Tratatul NATO,în caz de agresiune asuora unui stat membru.Apărarea colectivă.

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.romaniatv.net/covid-19-bilant-halucinant-de-noi-infectii-in-sua-au-fost-depasite-toate-recordurile-peste-53-000_528372.html

    RăspundețiȘtergere
  8. ar putea fi vorba si de Articolul 5 din Tratatul NATO,
    care prevede ca fiecare stat al Alianței să ajute orice alt stat membru în cazul unui atac.

    RăspundețiȘtergere
  9. Rugaciune pentru Neanul Romanesc

    Binecuvantat este Dumnezeul nostru, Dumnezeul Neamului romanesc si al tuturor neamurilor pamantului, totdeauna si acum si pururea si in vecii vecilor, Amin.
    Stapane Doamne, Dumnezeul Neamului nostru romanesc si al tuturor neamurilor, venim la Tine cu pocainta si durere in inimi sa ne rugam pentru fiii Neamului nostru de pretutindeni.
    Vino, Doamne, ca un Dumnezeu Mantuitor, in tara noastra si in Neamul nostru si-l scapa, Iisuse, de uneltirile vrajmasilor vazuti si nevazuti; ca prigoneste vrajmasul sufletul Neamului romanesc si viata lui o calca in picioare.
    Facutu-l-a sa locuiasca in intuneric ca mortii ceidin veacuri si sufletul sau este mahnit de moarte: ca l-au tradat cei oranduiti de Tine sa-l conduca si au uitat ca Tu, Doamne, ai spus ca cel ce vrea sa fie intaiul, sa slujeasca tuturor.
    Si ei au stiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tau, l-au asuprit si l-au jefuit, l-au vandutaltor neamuri si au calcat poruncile Tale, iar pamantul acesta, pe care l-ai dat pe veci ca mostenire Neamului romanesc, l-au vandut.
    Dar poporul roman Te slaveste Doamne, nu numai cu buzele ci si cu inima. Adut-Ti aminte de el, pentru cei care Te cunosc pe Tine, credinciosii romani, care zilnic se roaga pentru acest neam greu incercat si pentru rugaciunea noastra de astazi, chiar daca suntem nevrednici de Mila Ta; pentru ca toti ne-am abatut, toti am facut nelegiuiri, si ierarhii si preotii si credinciosii. Nu mai este niciunul sa faca dreptate, nu mai este niciunul. Ci inceteaza, Doamne, bataia Ta impotriva poporului roman; Adu-Ti aminte de Bunatatea Ta si-l miluieste pe el.
    Adu-Ti aminte, Iisuse, de fratii nostri care sunt in afara tarii, in exil, pentru a castiga o paine pentru familia lor; Adu-Ti aminte de fratii nostri vanduti odata cu teritoriile cedate, si-i miluieste pe ei.
    Reuneste neamul Tau. Aseaza Neamul romanesc in cinstea pe care a avut-o la Tine, mai inainte, iarta-i pacatele savarsite cu voia sau fara voia lui.
    Rugatori aducem pentru noi pe PreaSfanta Nascatoarea de Dumnezeu, pe Sfantul Ioan Botezatorul si Inaintemergatorul, puterile ceresti si Sfintii Tai Apostoli, pe martirii Neamului nostru romanesc si pe toti Sfintii si Cuviosii romani, care au slujit Tie, cu dragoste de neam si credinta curata.
    Adu-Ti aminte, Stapane, de toti cei care s-au jertfit pentru Sfanta Cruce, Sfanta Biserica, Tara si Neam; Adu-Ti aminte de sangele tuturor Martirilor Neamului si aduna-l in potirul iertarii.
    Reda poporului nostru pamantul binecuvantat pe care l-a pazit cu truda si credinta prin multe veacuri, reda-I pacea vazduhului si conducatori crestini buni si cinstiti, neasupritori, nemincinosi si nelacomi; reda Bisericii Tale arhierei vrednici de Tine, Iisuse, Marele Arhiereu, Preoti slujitori devotati Bisericii si Neamului, credinciosi misiunii lor, adevarati seceratori, asa cum ii vrei Tu, MultMilostive.
    Auzi-ne, Doamne, intru Indurarea Ta! Nu intra, Stapane, la judecata cu robii Tai ci intoarce-Ti iar privirea spre noi si ne ridica din pacat cu Dreapta Ta cea mantuitoare.
    Si, trecand peste toate necazurile, curatati prin suferinta, sa ajungem si la Sfanta Ta Inviere, Iisuse Doamne, slavindu-Te pe Tine, impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, Dumnezeul tuturor neamurilor pamantului; iar la dreapta si infricosatoarea Ta Judecata, invredniceste-ne sa fim in ceata alesilor Tai. Amin! (Parintele Justin Parvu – “Testament pentru Neam”)
    Romani! Rugati-va ZILNIC pentru Neamul Romanesc, caci numai la Dumnezeu este izbavirea noastra. (Preotul Ioan)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne Dumnezeule, Isuse Hristoase, Sfanta Fecioara Maria salveaza Romania !

      Ștergere
    2. Amin!Amin!Amin!Doamne iartă-ne!

      Ștergere
    3. Doamna ajută!
      Amin,amin !

      Ștergere
  10. Poate fi vorba de punctul 5 al tratatului NATO : "daca un stat membru NATO este atacat ,se poate considera un atac asupra tuturor membrilor si se poate riposta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Frumoasa rugaciune,. Elena, te iubim cu totii. Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumim Elena pentru aceasta rugăciune,
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.
    Fie ca pacea ,liniștea sa dainuiasca in veci.

    RăspundețiȘtergere
  13. E vorba de Ordonanta 5 care poate se va relua , cea care face referire la zborurile catre Spania si Italia .

    Ordonanță militară


    Art.1 - (1) Se prelungește măsura suspendării zborurilor efectuate de operatori economici aerieni spre Spania și din Spania către România, pentru o perioadă de 14 zile.....

    (2) Se prelungește măsura suspendării zborurilor efectuate de operatori economici aerieni spre Italia și din Italia către România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data ....

    RăspundețiȘtergere