sâmbătă, 18 iulie 2020

MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IISUS ,IMBRACATI IN STELELE DE PE CER !

                                                                Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,singura fiind in coltul meu de Rai, asa cum stateam in genunchi, simt cum un curent (un fulger)imi strabate intreg corpul din crestet si pana in talpile picioarelor si ma cutremur ca la un soc electric.
Brusc,parca nu mai sunt aici in camera mea, ci sunt sub Cerul liber ,acolo unde vad ceva uimitor de frumos;dumnezeiesc de frumos.
Vedeam dragii mei,cum din Cerul de noapte cobora lin,un Nor rosu deschis,un Nor transparent si stralucitor.
Acest Nor rosu si stralucitor,coboara lin pana deasupra Sfintei Icoane cu Maica Domnului din camera mea.
În mijlocul Norului rosu transparent ,O vad pe Maica Domnului cu Pruncutul Iisus pe bratul stang.Maica Lui Dumnezeu era imbracata cu un vesmant frumos si catifelat, de culoare grena.
 Peste vesmantul grena si catifelat,Maica Domnului cu Pruncutul Iisus in brate, era imbracata in Stele albastre cu stralucire de soare.
Părea că toate Stelele Lui Dumnezeu ,Stele de culoare albastra cu stralucire de soare, au cuprins în mijlocul lor Trupul Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu si al Pruncutului Iisus. 
Astfel, fiecare particica din Trupul Fecioarei Maria si dintr-al Pruncutului Iisus, era imbracata in Stelele de pe Cer.
Icoana pictata pe lemn Maica Domnului 4B, Artizanat Opait, 32x22cm ...
Asa precum ar fi trupul nostru care, in loc de carne si oase să fie facut totul din Stele albastre-violet, cu stralucire de soare.
Astfel, Maica Domnului cu Pruncutul Iisus in mijlocul Norului rosu,stralucea  mai tare decat Soarele de pe Cer,dar care, ar fi avut inca un Soare albastru-violet.
Totul era stralucire,totul era lumina Duhului Sfant.
Dragii mei, Minuni şi Semne primim mereu, deşi nu merităm la cât de păcătoşi suntem.
Fratilor,măcar acum să ne întoarcem la CREDINŢĂ şi să dăruim Lui Dumnezeu si Maicii Domnului ,inima noastra, sufletul nostru,intreaga noastra fiinta ca să le curăţească de toată necurăţia si să ne mântuiască sufletul.
Sa fim buni si milostivi dragilor, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,iar in viata,sa nu ne temem de nimeni si de nimic,inafara de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului ,ca nu cumva sa gresim cu voie sau fara de voie si sa fim lepadati de la Faţa Sa.
Oricate greutati am intampina in aceasta viata,sa fim convinsi ca vom primi ajutor de la PREA SFANTA TREIME si de la MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,Carora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea ,Amin!
                                Cu dragoste,Maria.
                             

2 comentarii:

  1. Cred Doamne, ajuta necredintei mele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot sa scriu in cuvinte,dar inteleg doamna Maria ce trăiți
    Ce poate fi mai bine și mai frumos pentru un om când trăiește asemenea clipe minunate.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere