luni, 6 iulie 2020

O ALTA TARA VA IESI ,DIN UNIUNEA EUROPEANA !

Sărbătoarea „Ziua Europei” a fost inclusă în Codul Muncii.

                                     5 Iulie 2020,ora 23, 18 !

                               Dragii mei,

In aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spunea asa:
               "Iesirea din UE!
                Vorbeam de iesire!
Clipa in care,vad o incapere mare ,iar la birou statea un barbat la mijlocul varstei,imbracat cu o camasa alba si cu cravata de culoare inchisa.
Acest barbat se ridica de pe scaunul impozant si spune detasat ,gesticuland cu mainile prin aer,spune asa:
               Hmmm! O paradeala !
           O sa ies si eu din UE !"
După care, totul a disparut.
Cine era acest barbat? Nu l-am recunoscut!
Ceea ce stiu cu fermitate,este faptul ca vorbea foarte bine romaneste si era plin de sine; era foarte arogant.
Asadar dragii mei, vom mai auzi de iesirea din UE a unei Tari.
Oare vine va urma? Sa fie Franta,sau Romania?
Dar este posibil absolut orice,deoarece,UE a intrat deja cu dreptul in destramarea ei.
O fi bine, o fi rău? Vom trai si vom vedea!
                              Cu dragoste,Maria.

32 de comentarii:

  1. E bine dar e prea târziu.
    Doamna Maria stiu ca o sami atrag critici dar suntem slugile UE.
    Sa ne lase ca numai rau a adus țării noastre.
    De ce a iesit M.Britanie ?
    A văzut ce este.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia bogati ies,ca nu vor cirdasie cu saracii. Miza UE e tiparirea de bani. E stapin cine tipareste bani

      Ștergere
    2. Noi nu suntem Marea Britanie. In caz de razboi sau cutremur sau alta calamitate nu te mai ajuta nimeni daca nu ai aliati. Credeti ca economia noastra, industria noastra, agricultura noastra, comertul nostru, transporturile, infrastructura pot face fata sustinerii tarii noastre fara nici un ajutor de la alte tari? Nu vedeti ca RO a fost distrusa, dar nu de UE, ci de politicienii nostri, de legile strambe date, de coruptia generalizata. Fara sa dai spaga si sa corupi nu poti face nimic azi in RO. Asa ca nu mai aruncati cu noroi in UE, caci romanii sunt 95 ℅ vinovati de ce a ajuns tara noastra azi. Am trait si pe vremea lui Ceausescu, asa ca vorbesc in cunostinta de cauza. Dimineata toata lunea pleca la serviciu. Acum suntem o tara a bancilor si a bodygarzilor. Au ajuns patronii sa plateasca mai multi bodygarzi decat proprii angajati. S-a ajuns la nebunie in RO. Media a contribuit din plin. Media ii plange pe cantareti ca nu au din ce trai acum cu criza. Un cantaret castiga cateva mii de euro intr-o noapte. Un angajat castiga cateva mii euro intr-un an. Niciodata media nu vorbeste de angajati. Si lumea inca se uita in gura lor ca anesteziata. Deci cu cine sa refaci tara, cu cine sa iesi din UE? Cu o astfel de presa care doar manipuleaza si inverseaza valorile?

      Ștergere
    3. Normal ca vorbesti nepotrivit ! Ar trebui sa le pupam talpile occidentalilor ca ne-au primit atatea milioane de romani. Ce faceau in România!?
      Roaga-te ca Dumnezeu sa-ti lumineze mintea sa ai capacitatea de a înțelege.
      Ce crezi ca ar fi facut toti interlopii si clanurile in tara noastră daca nu mergeau dimcolo?
      Gândește-te si mai citeste ce au facut acestia in România in perioada de urgenţă? Unde ar fi lucrat toti cei care au mers la capsuni sparanghel si altele
      Dumnezeu sa te ierte pentru tot ceea ce scri cu ura.
      Sau si tu ești de la securitate sa scri numai de rau?
      Ar trebui sa ai empatie daca intelegi ce este aceasta si sa scri numai de bine si sa incurajezi oamenii.
      Daca ai credință ar trebui sa dai dovada de bunatate-craciunita

      Ștergere
    4. 17.47 tu chiar crezi in ajutorul uniunii? Pai hai sa luam ultimul razb mondial, ia zi tu cate pecte si tratate s-au respectat? De ce o ajuns Ro sa lupte cu nemtii?

      Ștergere
    5. Anonim 17:47 are perfectă dreptate. Nu ne putem permite luxul să ieşim din U.E. Să ne derească Dumnezeu de o catastrofă. Cine ne va putea ajuta atunci. Corupţii nu ar mai putea avea oprelişti de la nimeni şi nimic. Credeţi că ne va fi mai bine? Nu cred. Vor mai urma generaţii de sacrificiu pe bandă rulantă.

      Ștergere
    6. Mare e gradina lui Dumnezeu si plina de......Ca sa intram in UE a trebuit sa facem praf industria romaneasca si sa dam Petrom austriecilor. Atit de prosti am fost ca am dat Petromul cu resursele din pamint cu tot. Ca sa intram in NATO a trebuit sa dam Telecomul grecilor. Pe vremea comunistilor toata lumea care bineinteles mai si dorea avea un loc de munca. Singurii care ne-au ajutat sa ne ridicam din mocirla NEVOITI contra cost au fost rusii care au luat romani si iau specializat la ei ca mai apoi respectivii sa fie numiti profesori la diverse scoli in RO si sa scoata meseriasi. De asemenea tot ei ne-au dat tehnologie si licente de toate felurile. A luat mai pe urma Ceausescu tehnologii si licente si din vest DAR asta in final la costat viata iar pe noi ce se vede astazi in societatea romaneasca.

      Ștergere
    7. 00.45 dar tu crezi ca existi? Sau te indoiesti si de propria existenta? Atat de tare te-au tampit antenele incat nu mai ai nici logica in ce spui?

      Ștergere
    8. Poate Malta sau Irlanda. Nu cred ca Ungaria are curajul !

      Ștergere
  2. Italia va fi urmatoarea care va iesi din UE. Avand in vedere si dezastrul suferit cu pandemia, s-ar putea ca Italia sa dispara ca tara, chiar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va iesi si nu va dispare din cauza pandemiei, din contra

      Ștergere
  3. Doar o tara care s-a folosit de fondurile UE si s-a dezvoltat isi poate permite sa iasa din UE. Romania este dependenta de fondurile si de sprijinul UE fiindca nu a atras fonduri si nu s-a dezvoltat ca celelalte tari foste comuniste (Polonia, Cehia, Ungaria). Viitorul nostru este sumbru fara UE. S-a distrus tot in aceasta tara. Nu mai avem resurse, nu mai avem paduri, nu mai avem industrie, agricultura nu este sustinuta ca in Ungaria, Polonia, etc. Apoi, romanii nu mai vor sa lucreze in tara lor fiindca sunt slab platiti cu exceptia celor ce sunt platiti de la stat. Romanii isi ditrug in continuare tara in care traiesc, isi vand pamanturile si prefera sa fie slugi in occident decat sa fie saraci in propria tara. Suntem un popor care se autodistruge.

    RăspundețiȘtergere
  4. masinca nu esti deloc bine informata. M.Britanie s-a luat initial dupa un personaj politic populist de la ei care i-a pacalit sa voteze iesirea. Cand populatia si-a dat seama cate neajunsuri vor fi dupa iesire au facut mitinguri si au cerut un nou referendum ceea ce nu li-s-a aprobat. Acum regreta ca s-a ajuns la aceasta iesire dar nu mai era loc de intoarcere datorita propriilor legi. Cand nu ai cap e vai de picioare.

    Sluga esti si la patronul roman, nu trebuie sa fie straini. Fratele tau roman se poarta cu tine ca cu un sclav asa ca nu mai vantura pe aici zicerile pe care le auzi la antena 3 daca nu stii sa faci diferenta.

    RăspundețiȘtergere
  5. MASINCA stii ce datorii are ROMANIA LA UE ?- nici toate rezervele tarii nu o poate plati-suntem vanduti=sclavi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să-ți spun ceva 23:28 Roșia Montană valoreaza 10000 de miliarde de dolari $$$.

      Ștergere
  6. În ziua de 07 Iulie 2020, la ora 00:51:08 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur cu magnitudinea ml 3.3, la adâncimea de 84km.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce are cutremurul cu subiectul discutat?. Nici macar atata nu poti sa scrii la subiect (daca tot vrei sa scrii) si sa nu bati campii aiurea?.

      Ștergere
    2. 👏👏👏👍👍👍👍

      Ștergere
    3. numai cutremure aveti in cap!

      Ștergere
  7. Si atunci este bine?
    O sa vedeti mai tarziu ca am avut dreptate.
    Nu tine nimeni cu România,cu romanii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu tin nici macar romanii cu Romania si vrei sa tina strainii?. Cand vad ce fel de oameni sunt romanii (mai ales tiganii din Romania), fug ca necuratul de tamaie de ei. Hotia, minciuna, faradelegile, trufia, etc. sunt la rang de virtute in acaesta tara. Cei mai mari hoti au ajuns sa conduca tara, asa ca ........

      Ștergere
    2. Bag sama ca ne place sa ramana ai nostri tarani cu ceapa si rosiile aruncate in sant, ca sa aduca Polonia si Spania marfa crescuta la lampa.
      Personal, ma bucur sa aud ca se mai trezeste o tara!!! Dumnezeu se satura sa vada atata nedreptate.

      Ștergere
  8. Pe M. Britanie ia.u scos ,că au pus pesmet in cârnați. (Glumeam😃).
    Pe mine m.a surprins când Italia suferea de la pandemie, nu au sărit europenii din com. Să.i ajute, au venit chinezii, cubanezii (🤔) și rușii că nu era completă formația fără ei.
    Așa că e f.probabil să.i fi ademenit komuniștii (mâna anticristului). Se vorbește că o să apară un Papă anticrist , iar Vaticanul va fi distrus.
    Cealaltă țărișoară ar fi Ungariia, că tare se impotrivesc uniunii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Romania o sa iasa din UE in suturi.

    Oricum UE se va destrama, doar ca Romania va fi trasa zdravan de urechi. La mijloc sunt infractori romani(care, bineinteles, se vor ,,spala pe maini,, in stil caracteristic)'
    Infractorii raman ,,prin preajma,, atat cat le intra-n sac, niciodata nu pun suflet, niciodata nu gandesc la binele comun.
    O sa vedeti ce urmeaza. O tara pe cont propriu, plina de laturi, de paraziti, obisnuite sa traiasca bine si fara sa depuna efort. Rau va fi de mana asta de oameni adevarati cu constiinta , care nu va rezista mult. Amintiti-va ce tot spunea Vadim Tudor , la care I S-A FACUT DE PETRECANIE(i-au fost induse in mod repetat puseuri mai mult decat inima lui putea suporta. A FOST FACUT CU INTENTIE.
    ROMANIA, CA TARA , O SA DISPARA. Dumnealui credea ca va fi populata de arabi. Ei, bine, aici e discutabil. Romania a fost, si continua sa fie distrusa, de romani. Fara resentimente, fara scrupule. PE ROMANIA NU ARE CINE S-O APERE.
    S-A LUCRAT MULT LA ASTA.
    Din pacate.
    Vinovati suntem toti, dar nu in egala masura. Multi am tacut, constienti ca nici nu aveam vreo sansa...
    Trist. O sa vedeti. Oamenii cu constiinta intotdeauna au avut de suferit. Din pacate, asta va dainui. Nu se schimba nimic in bine, omenirea se va degrada dincolo de limite, nici pandemiile nu vor mai ajuta

    Felicitari, romani! Sunteti frumosi, destepti, imbracati bine.... Cu talent in a distruge tot ce-ati atins...Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  10. A căzut, a căzut Babilonul cel mare ...
    (Apocalipsa lui Ioan, cap. 18, vs 1)

    RăspundețiȘtergere
  11. "Noi trăim vremurile din urmă, Antihrist este aproape, iar ceea ce se petrece în Rusia şi în alte ţări asemenea ei reprezintă experienţa normală a vremurilor noastre. Aici, în Occident, noi trăim într-un paradis al nebunilor, care oricând se poate pierde şi, foarte probabil, aşa se va şi întâmpla. Să începem dar să ne pregătim – nu făcând stocuri de alimente sau alte lucruri, aşa cum s-au apucat unii să facă în America, ci cu o pregătire lăuntrică de creştini ortodocşi."

    https://saccsiv.wordpress.com/2020/07/04/profetii-de-4-iulie-sa-ne-amintim-ca-sua-sunt-un-produs-masonic-in-care-se-va-desavarsi-bolsevismul-iar-la-final-isi-va-primi-rasplata/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bolsevismul,sau comunismul adevarat va aparea intro lume supertehnologizata,asa cum e pe planeta lui Dumnezeu. Dumnezeu a creat chibuturile,in vremea lui Isus,ca pe un model de societate( fapt consemnat in biblie ca " fringerea painii",adica impartirea painii si a muncii in mod corect. Nu stiti sa cititi biblia,bolborositi numai ce e de neinteles din ea,adaugat de oameni ca sa se piarda adevarul

      Ștergere
  12. Românii si Romania este tara si mama noastră
    Ma uitam ca spunea cineva ca nu va iesi românii in strada ca au fost la Sf.Moaste a fost peste 80.000 de pelerini acolo se duc nu vor iesi in strada.
    Omul romanul se roagă lui Dumnezeu și Maica Domnului mai întâi pentru sanatate,răbdare,ajutor divin si chiar si pentru conducătorii acestei țări chiar daca au închis biserica,sa nu uite ca aici la Sf.Liturghie toți preoții se roagă când ies cu sf.daruri si zic pomenește Doamne pe
    Conducătorii țării noastre,etc
    Ma bucur ca sunt româncă nu mie rusine din contra este un popor harnic,vesel,face haz de necaz,și va mai spun ceva va trece mult mai usor peste încercări pentru credința lui si pentru SUFERINTA si răbdarea lui.
    Este cea mai frumoasă și credincioasă tara.
    Ca ne latră altii,n-au de cât sa latre.
    Cine ne urăște are grijă Dumnezeu de ei.
    Doamne Ajuta poporului român.
    Doamne fa sa fie lumina si pace in ceruri
    Sa fie lumina si pace pe pământ
    Sa fie lumina,pace,iubire si bucurie pentru fiecare.
    Doamne Ajuta
    Cu mult drag doamna Maria va pup cu sufletul si din toata inima suflet ales de Duhul Sfânt.

    RăspundețiȘtergere
  13. pt DANIEL DRAGOI-indiferent ca ROSIA MONTANA are sursa sigura de aur-rezervele tarii le urmaresc cei cu putere dar acestea nu se vand -eu vorbesc de economia tarii care e pe butuci ca bancile din dobanzi traiesc-si atunci cum se rezolva problema!

    RăspundețiȘtergere