vineri, 10 iulie 2020

MESAJ CUTREMURATOR DE LA DOAMNA MARIA HANDIC !


Prieteni dragi,

Am primit in aceasta seara,acest Mesaj cutremurator de la dna MARIA HANDIC.
Iata:

Oameni buni,imi cer iertare ca,am ajuns sa va rog ptr.ajutor! Ii multumesc d-nei Maria ptr.bunavointa si tuturor acelora care,mi-ati intins mana de ajutor! Sant probleme cu Claudiu ptr.ca pe crestetul capului se simte o umflatura,sunt programata pe 13.iulie la tomograf ! Cu ocazia asta,ii multumesc din suflet d-nei.care mi-a trimis banii ptr.tomograf! Probleme majore si cu parkinsonul si glanda tiroida,ma simt f.rau si tremura si maini si picioare,am ajuns sa nu pot curata o ceapa! As dori sa merg la un medic neurolog sa-mi dea tratament adecvat.Am dat multi bani pe suplimente ,care nu m-au ajutat! Mi-a recomandat cineva un neurolog bun,are cabinetul. la Targu Secuiesc.As vrea sa ajung cat se poate de repede la dansa.Va rog frumos cu rusinea de rigoare ĂJUTATI-MA!.Cu stima Maria H (i-am cerutt permisiunea d-nei.Maria)! Bunul Dumnezeu lucreaza prin oameni! Strangeti comori in cer.nu pe pamant! Eu bani nu am,dar daca cineva mi-ar cere orice lucru din casa,l-as da fara sa ma gandesc! Iertare ptr.cerseala! Nu e usor sa te umilesti mereu! Am uitat sa va multumesc si ptr.ochelari!
.Dragii mei, dna Maria Handic este un caz
special care are nevoie de ajutorul nostru.
Cine poate si doreste ca sa o ajute pe dna Maria Handic,o poate face astfel:
CONT DONATII pentru ROMANIA ,cât de mici, pentru a-si putea cumpăra tratamentul care -i mai alină cumplitele dureri
RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !

Iar telefonul doamnei este:
Telefon : 0725646379.
Dragii mei,am o mare rugaminte:
Cei care nu vreti sau nu puteti sa ajutati pe cineva la necaz,nu-l judecati si nici nu-l jigniti.
Puteti sa o sunati pe dna Maria Handic,ca sa va convingeti ca doamna exista si ca are nevoie de ajutor.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze cu mila Sa si sa va daruiasca sanatate si mantuire.
Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. https://www.libertatea.ro/stiri/ce-minuni-facut-sfanta-parascheva-1613720

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare as dori sa mergem la mormantul SFANTULUI ARSENIE! Cu drag Handic M( am mare incredere)!

      Ștergere
  2. Doamna ,

    In curand si dvs. si fiul dvs. o sa aveti nevoie sa fiti ingrijiti de cineva , pe zi ce trece va lasa puterile si in plus aveti si o varsta . Solutia e una- cautati o modalitate de sprijin social unde la randul dvs. veti fi in grija cuiva .
    Cand nu veti mai putea gati, ridica din pat o sa fie limita maxima . Luati-va masuri din timp , bolile neurologice, parkinsonul , nu se vindeca , nu se amelioreaza.
    Este foarte bine ca cineva va mai ajuta trimitandu-va bani, dar , in curand, necesitatea prioritara va fi transportul baiatului intr-un centru si apoi persoana dvs. intr-o locatie unde sa fiti ingrijita , hranita , controlata medical .

    RăspundețiȘtergere
  3. Incercati la un azil unde va pot ingriji pe amandoi. Sau luati legatura cu vreun asezamant bisericesc social. Aveti casa, o puteti da ca plata pentru azil+pensia lunara. Ganditi-va cat timp mai aveti ceva putere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-l dau pe baiat de langa mine,pana cand bunul Dumnezeu ma tine pe pamant! Aveti idee ce e in caminele astea! Eu am vazut si mi-a ajuns!Cu drag Handic M

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna draga,nu are cine sa ne ingrijeasca! Am mare nadejde in Maicuta sfanta! Stau de opt ani,intre oameni straini! Fiarte rar merg ñumai cand am nevoie de cate ceva! Ăm stat apriape t0 de ani la Bucuresti! M-am imbolnaavit dupa decesul sitului meu! Imi lipseste foarte tare,nu numai mie ci şi baiatului! As putea sa scriu un roman cu multe volume!! Cu drag Handic M

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria. H va doresc din tot sufletul sa treceți cu bine peste toate încercările.
    Doamne Ajuta si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si totusi, trebuie sa faci ceva!

    Dna Maria, cunosteti atata lume si de pe la tv si de pe la biserici, chiar nu aveti pe nimeni care s-o ajute intr-un fel sau altul? Intrebati preotii, intrebati pe dna Mitoseru, poate Becali o va ajuta si pe ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In afara de oamenii cu suflet pe bloguk d-bwu.Maria,nu am primit ajutor su nicu macar o vorba buna! Am obosit! Va rog sa ma credeti! Am vorbit su cu preotul de aici din zona,raspunsul a venit politucis ca;in zona nu se poate! Aici in zona sunt unguri. si nu am treaba cu eu! Handuc N

      Ștergere
  8. La azil puteti sa fiti împreună,dar vai ce este pe acolo.Suntem multi intro asemenea situație.Dumnezeu știe de ce o fi vrut să fim asa,ai nimănui.Faca se voia Domnului

    RăspundețiȘtergere
  9. Congregaţia lui Isus, fostul Institutul Sfintei Fecioare Maria, cunoscut în Bucureşti şi în împrejurimi ca Mănăstirea Sf. Agnes, a construit un edificiu special pentru îngrijirea persoanelor în vârstă şi l-a dat în folosinţă în septembrie 1997, prin înfiinţarea Fundaţiei Căminul de Bătrâni Sf. Maria. Personalul fundaţiei este constituit în majoritate din surori (măicuţe), specializate în diferite domenii de activitate, şi ersonal laic cu care se colaborează cu profesionalism, în beneficiul vârstnicilor rezidenţi în unitate.

    Căminul de Batrâni Sf. Maria oferă de mai bine de 20 ani rezidenţă permanentă pentru persoane vârstnice cu domiciliul în Bucureşti, judetul Ilfov, sau în alte judeţe ale ţării, care au nevoie de asistenţă de specialitate socio-medicală pentru a duce o viaţă demnă până la finalul ei. Vârstnicii rezidenti în Căminul de Bătrâni Sf. Maria se bucură de o atmosferă familială şi beneficiază de o gamă variată de servicii sociale şi medicale de calitate.

    http://www.camindebatrani.org/prezentare/


    Fiind un centru rezidenţial pentru persoane vârstnice, Căminul de Bătrâni Sf. Maria are ca scop principal acordarea de servicii calitative pentru asigurarea nevoilor sociale asistaţilor si creşterea calităţii vieţii acestora.
    Prin misiunea sa, Fundaţia Căminul de Bătrâni Sf. Maria se angajează în lupta împotriva sărăciei şi a excluderii din structurile sociale, şi pentru promovarea dezvoltării umane şi a dreptăţii sociale.

    Pentru a realiza propria misiune, se urmăreşte să se atingă următoarele obiective:

    Asigurarea protecţiei şi îngrijirii bătrânului pe o perioadă nedeterminată, la un nivel corespunzător Standardelor minime specifice de calitate pentru (…) centrele rezidenţiale pentru persoanele vârstnice, conform Ordinului nr. 246 din 27 martie 2006 al Ministrului Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei.
    Asigurarea unei îngrijiri socio-medicale corespunzătoare, pentru o recuperare socială şi medicală cât mai bună, ţinând cont de diagnostic şi de particularităţile fiecărui caz în parte, conform planului individual de intervenţie şi a fişei geriatrice socio-medicale.
    Menţinerea relaţiilor cu familia de provenienţă şi cu ceilalţi membrii ai comunităţii, pentru a evita izolarea vârstnicului.
    Prevenirea şi tratarea sindromului de abandon, datorat schimbării statutului vârstnicului în societate, prin serviciile personalului specializat – medici, psihoterapeut, asistenţi medicali.
    Acordarea de asistenţă paleativă şi consiliere spirituală, pentru a ajuta beneficiarii să trăiască cu seninătate şi demnitate ultima etapă a vieţii.

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.antena3.ro/contact

    Cu siguranta cei de la Antena 3 va vor ajuta. Sunt o echipa de inimosi si au relatii inclusiv cu preoti care sunt deja căliți in lupta cu problemele celorlalti

    RăspundețiȘtergere
  11. Va multumesc,promit ca ma interesez! Cineva mi-a mai dat o adresa,i-am contactat,au sediul langa Bucurestu,mi-au spus ca;sunt depasiti de situatie! Am sa incerç si aici!Va multumesc Handic M

    RăspundețiȘtergere
  12. Va rog sa ma scuzati ptr.asa multe greseli! Scriu f.incet dar,apas aiurea litere din cauza tremurului! Handic M

    RăspundețiȘtergere