vineri, 10 iulie 2020

CORONAVIRUSUL ! ASA CUM AM MAI SCRIS,SE VA OPRI LA URNE !


                                              10 Iulie 2020,ora 5,11 !

                              Dragii mei,

Am scris adeseori despre Coronavirus.
Am scris mai recent ca provine de la pangolin, chiar daca,am avut si alte articole in care scriam ca Virusul a fost facut scapat din laboratoarele secrete.
Multi dintre cititori imi reproseaza ca am scris candva, ca acest virus a fost fabricat in laboratoare,apoi ,a fost facut scapat.Da,asa este ! Sunt si Virusi fabricati in laboratoare secrete,iar cei care le fabrica,din cand in cand,le mai da drumul si pe fereastra ,in natura ca apoi sa astepte cu o bucurie satanica,ca sa vada ce se intampla.Dar acest Coronavirus dragilor, acest Coronavirus care a facut ravagii in lumea intreaga,vine de la pangolin,acel animalut care se hraneste cu furnici si care,este mancat la randul lui de locuitorii locului unde acesta traieste.
Că exista acest Coronavirus,stim cu totii ca exista!
Va trebui ca sa ne imunizam cu totii si sa traim cu el ,asa cum traim si cu gripa noastra romaneasca.
Dar iata, ce am vazut eu astazi dimineata.
M-a trezit o lumina alba si stralucitoare,si astfel ,aveam in faţa ochilor inchisi o incapere micuta in care ,exista o masuta mica.Pe masa,vad o farfurie alba aproape goala,cred ca mai erau cativa cartofi fierti in ea, si mai vad o mâna care mananca din acea farfurie.Doar mana o vedeam cum lua cu lingura din farfuria aproape goala, si ducea la gura pe care nu o vedeam.
La un moment dat, in faţa farfuriei si a mainii care lua cu lingura din ea,apare o alta mâna barbateasca care,îi intinde o coaja de paine neagra,mare cat o jumatate de caisa.
Mâna care lua din farfurie,lasa lingura jos si loveste cu forta, mâna care i-a intins coaja de paine.A lovit peste mâna cu paine neagra, in semn de revolta.Aud glas care spune asa:
            "Nu mănânc coronamită!"
Apoi totul a disparut.
Dragii mei,ma voi abtine de la comentarii in jurul acestui mesaj, datoria mea de suflet a fost si este ca sa-l scriu intocmai precum mi s-a aratat si mi s-a grait.
Asadar,sa avem mare grija dragilor, ca sa fim bien sanatosi,sa avem Credinta in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului,si sa ne iubima Aproapele ca pe noi insine.
                          Cu dragoste,Maria.
P.S.
 23 Martie 2020,ora 23,50 !

                                 Dragii mei,

In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spunea ceva uimitor.
Glasul spunea asa:
            "Nu ma gandeam la raspandirea virusului! 
             Nu ma gandeam la varful lui!
Dar un alt glas foarte sigur pe el , spunea asa:
             Se va opri virusul ,inainte de Urne !
Si vad inspre Sud-Vest o sala mare si multe Urne de vot,Urne din acelea din plastic transparent.
Pe langa si printre Urnele de Vot, se plimbau votantii ca sa puna Buletinele cu votul lor.
Dar primul glasul insista:
              Dar ce,s-a dat gaz marin ?(posibil sa fi spus:sarin ,si am inteles eu marin)
Si in loc de raspuns direct,i s-a grait asa:
              Să nu ne temem!
               Sa nu ne temem!"

Dragii mei, acesta a fost Mesajul,eu asa l-am scris precum l-am primit!
Asadar,sa avem mare grija de noi, sa respectam cu sfintenie masurile de preventie  si nu in ultimul rand,sa stam acasa !
Va veni si ziua in care,ne vom putea imbratisa si vom râde din nou !

27 de comentarii:

  1. Dati-ne vesti de fetele disparute . Ce se intampla cu ele ?

    RăspundețiȘtergere
  2. CORONAMITĂ ......CUVÂNTUL E CONCIS SI SE ÎNȚELEGE.....CEI PUTERNICI DIN VARFUL PIRAMIDEI CE CONDUC LUMEA ,CU FORTELE DE REPRESIUNE_ARMATA,POLITIE,JUSTITIE,POLITICIENI,SECURITATE,CONCERNE ȘI PRESEDINTI DORESC IMPLEMENTAREA DICTATURII MONDIALE SI DISTRUGEREA OMULUI LIBER.......ROMÂNIA E PE DRUMUL DICTATURII......ROMÂNII SUNT LAȘI ȘI TRADATORII PENTRU UN PUMN DE MONEZI,,, ,IL VÂND SI PE DUMNEZEU.



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule 23:46, sufletul nu poate fi prins in lesa, dar mintea umana DA. Suferinta poate exista dar e provocata de minte, respectiv ganduri, concepte, idei, asteptari care nu vin, dorinte neimplinite, etc. Sa nu mai stam in minte. Cata vreme acest sistem este sustinut de mintile umane, el se va intoarce impotriva omului, pentru ca mintea este un dictator daca e lasata sa fie un stapan, iar cineva profita de acest lucru, am vazut acest fapt si il vedem zilnic. Omul asa cum traieste acum, prins in propria lui minte, nu are libertate (despre ce om liber vorbesti tu?). Sistemul acesta e unul nociv si nu e decat o forma de subjugare a omului oricum. Acest sistem prin care omul e ingradit si sclavizat ar disparea imediat daca omul nu l-ar mai sustine. Trebuie ca omul sa-si ia inapoi libertatea pe care a avut-o la inceputuri iar aceasta inseamna disparitia acestui sistem distructiv si iesirea de sub stapanirea mintii, sa lasam ca sufletul sa fie stapanul.

      Ștergere
    2. Tu unkovnita mica, te iubiresc tot mai mult. Pa.pa isteata mica.

      Ștergere
    3. Matrimonialili pt.dilimandrosi e mai jos nu aici.

      Ștergere
    4. 14.51- A revenit Eu sint D?

      Ștergere
    5. 06:53, nu-i Didona Ea se semneaza cand posteaza.

      Ștergere
  3. In luna septembrie/octombrie :)))) ps:search google

    RăspundețiȘtergere
  4. E in regula ca se va opri,dar nu degeaba i-a fost dat drumul,pentru a genera distrugerea economiilor tarilor,a banilor!!Guvernele sint cumparate....

    RăspundețiȘtergere
  5. Nimeni nu a crezut în personajul mitologic care sunt eu numit :il separatio...Dumnezeu a garantat prin mine ca acest virus va dispare la întoarcerea mea.vocile pe care le auziți sunt voci din politica de politicieni care vor sfârși linșați.
    Corona virus Ebola HIV vor dispărea peste 15 luni după plecarea mea căci atunci ma reîntorc.
    Vreau sa știu ce cunoașteți despre Bergamo ca eu am primit un mesaj :a fost aruncat lângă Bergamo dar ce?!înger decăzut sau alt virus...
    Dacă ați urmări pagina mea ați vedea ca pe data de 18 mai 2020 Satana a fost aruncat pe pământ în Kansas Rusia.
    Foarte curând va primi puterea asupra pamantului chiar astăzi mâine sau aceste zile.
    Va rog sa mi răspundeți dacă va amintiți ceva de Bergamo...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar dumnezeu decide ce este bine sau rau pt ca tot El ne pune la mari incercari,nu sint in masura sa decid eu desi se stia ca vor urma vremuri grele dupa Cuvantul Lui si ne avertizeaza de ce va urma.Cit despre politicieni sint si ei oameni dar va venii intro zi ziua judecatii unde cu totii vom da socoteala fata de dumnezeu.

      Ștergere
    2. Ar trebuii sa stii raspunsul,se stie din vechime ca este un nou pamant(italia)ales de Dumnezeu dupa Israel si tot El si-a sacrificat pe Fiul Sau pt a da o lectie lumii intregi.

      Ștergere
    3. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kansas
      Ce altceva vrei sa spui?

      Ștergere
    4. Virusul va continua și anul viitor.
      Pana numărul morților de sabie foamete și molima va ajunge la 1.700.000.000 exact cum a ingaduit Dumnezeu celui ce sade pe calul galben vânăt Apocalipsa cap.6:7-8

      Ștergere
    5. Corona virus va continua...
      Până cele îngăduite de Dumnezeu vor fi împlinite conform Apocalipsei cap.6:7-8
      Pana când 1.700.000.000 vor muri de foame sabie și molimi

      Ștergere
  6. Maria se mai tin alegerile din septembrie?

    RăspundețiȘtergere
  7. Atunci va porni si mai tare.

    RăspundețiȘtergere
  8. "va trebui sa ne imunizam cu toții", ziceți. Sa vedem:

    Un studiu la scară largă realizat în trei faze în Spania, chiar în mijlocul pandemiei, arată că doar 5% din populația țării a dezvoltat anticorpi la noul coronavirus, restul de 95% din populație rămânând vulnerabilă la infectarea cu SARS-COV-2. Astfel, datele de aici (https://bit.ly/2ZIlc2t) întăresc ipoteza că o așa-numită imunitate colectivă pentru COVID-19 nu poate fi obținută. Mai precis, Centrul European pentru Controlul Bolilor a declarat pentru CNN (https://cnn.it/3iEFHFJ) că studiul din Spania, făcut pe un eșantion reprezentativ la nivel național de peste 61.000 de participanți, pare a fi cel mai mare de până acum, în condițiile în care au fost făcute mai mult de 10 studii serologice asupra coronavirusului în mai multe țări europene.

    Pe fond, Isabella Eckerle, șefa Centrului pentru Boli Virale Emergente din Geneva și Benjamin Meyer, virolog la Universitatea din Geneva, autori ai studiului publicat în The Lancet, au precizat: „având în vedere aceste descoperiri, orice abordare propusă pentru realizarea imunității colective prin infectare naturală nu este doar extrem de lipsită de etică, ci și de neconceput”.

    Totodată, medicii nu sunt siguri dacă dobândirea de anticorpi împotriva coronavirusului înseamnă că cineva nu poate fi infectat din nou, pentru că nu se știe nici cât timp sau cât de bine protejează anticorpii, dacă sunt dobândiți.

    În actualul context, mai trebuie luată în calcul și poziția directoarei Centrului Național pentru Epidemiologie din Spania, Marina Pollan, care a și condus studiul și care a spus că "o seroprevalență de aproximativ 60% ar putea însemna imunitate colectivă, doar că suntem foarte departe de a atinge acest număr”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci,vaccinurile nu sunt eficiente,iar cei ce sustin ca vaccinurile nu au rost spun de mult ca nu exista nici o dovada ca sistemul imunitar e capabil sa memoreze si sa recunoasca virusii,care sint de fapt particule de materie ejectate de celule

      Ștergere
  9. Sa nu manance! Daca e rasfatata, asa si crapa.
    O stiu cine e. Sa nu manance! Nu am nevoie de ea si ea mi-a provocat destule necazuri. Spunea: m-a chinuit ca pe animal. Eu veneam s-o ajut si ea isi batea joc de toti. Sa nu manance! Asa vrea, asa sa aiba: foame!

    RăspundețiȘtergere
  10. Se numeste painea neagra a exilului. Sa barfeasca tot ce vrea si cum vrea!

    RăspundețiȘtergere
  11. Despre fetele disparute. Kumpanasu, un ticalos profitor de pe urma lor. Merita condamnat la puscarie pe viata. Si cata incredere ai avut in el. Mariuca!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ass ati spus si ca fetele rapite traiesc. Sa fim serosi!

    RăspundețiȘtergere
  13. UITE CA NU S-A OPRIT COVID 19 ba s-au inmultit cazurile de infectare-ne bombardeaza zilnic ca sa scape de noi vezi-i DOAMNE

    RăspundețiȘtergere
  14. Se va opri brusc daca va fi reales Trump.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu cred ca s-a oprit azi pt ca nu a mai contat nimic, au votat si cei cu covid, de parca ar fi fost oprit ca sa votam 🤔 Coronavirusul nu exista decât in vaccinul care va aparea in iunie 2021, si vom fi vaccinati cu forta,foarte multi vor muri,vor trai doar cei foarte rezistenti.

    RăspundețiȘtergere