marți, 7 iulie 2020

CRUNT S - A ADEVERIT ! CIUMA ! CIUMELE VOR FACE RAVAGII IN LUME !

                                            "Încep Ciumele !"         

Dragii mei,acesta este titlul articolului din 28 Iunie 2020!
Din nefericire,ceea ce scriam acum o saptamana,a inceput sa se adevereasca.
Dumnezeu si Maicuta Domnului ne avertizeaza de ceea ce va urma, dar asteapta dse la noi ca sa ne si indreptam;ca sa nu mai ne urâm intre noi ci sa ne iubim unii pe altii.
Dar noi facem oare ,chiar asa cum asteapta Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului de la noi ?Cu siguranta ca nu,si-atunci ,suportam consecintele neascultarii noastre,a neimplinirii Poruncilor Lui Dumnezeu.
Mai exista loc de indoiala cu privire la toate cate scriu?
Iata articolul :"Încep Ciumele !" 

                                         28 Iunie 2020,ora 7,10 !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,aud un glas care spunea asa:
          "Ciumele !
           Vin ciumele !"
După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei ,din păcate,nici nu va pleca bine virusul si iata ca vom auzi de Ciume,de alte boli cumplite.
Cand anume si de unde vor incepe aceste boli cumplite,eu nu stiu a va spune.Ceea ce stiu dragii mei, este faptul ca,trebuie sa ne rugam in fiecare clipa a vietii noastre ca sa fim sanatosi si sa fim ocrotiti de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului.
                             Cu dragoste,Maria.

Iata ce se intampla in anumiteTari, si e doar inceputul:


Acum 2 ore - Mongolia a raportat la rândul ei două cazuri de ciumă bubonică, la persoane care au mâncat carne de marmotă în provincia Khovd din vestul ...

Acum 1 zi - În luna mai a anului trecut, două persoane din Mongolia au murit din cauza ciumei, pe care au contractat-o după ce au mâncat carnea crudă a ...
Acum 2 ore - Rusia a anunţat, luni, că a creat patrule pentru a opri oamenii să vâneze marmote în apropiere de graniţa cu China şi Mongolia, după ce aceste ...
Acum 2 ore - Rusia a anuntat luni ca a creat patrule pentru a opri oamenii sa vaneze marmote in apropiere de granita cu China si Mongolia, dupa ce aceste ...

Acum 23 de ore - Autorităţile dintr-un oraş din regiunea autonomă chineză Mongolia Interioară au emis o alertă, duminică, la o zi după ce un spital a raportat un ...


De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ciuma sau pesta (lat. pestis = epidemie) este o boală infecțioasă deosebit de contagioasă, produsă de bacteria Yersinia pestis. În trecut, boala a luat forme de pandemie întinzându-se pe mai multe continente. În prezent, între 1.000 și 2.000 de cazuri apar la nivel mondial, în fiecare an, în rândul oamenilor.[4]
Pe continentul european, au existat mai multe pandemii de ciumă, cum ar fi cea din Atena (430 î.Hr.), cea numită Ciuma lui Iustinian (541-542), cea numită Moartea neagră, în secolul XIVMarea Ciumă din Londra din 1665-1666, Marea Ciumă din 1738 și o a cincea pandemie, datată 1855. Se știe faptul că a cincea pandemie a fost cauzată de Yersinia pestis, dar afirmația că aceeași bacterie se face vinovată și de Ciuma lui Iustinian și de Moartea Neagră este astăzi pusă la îndoială de istorici și de medici.[5]

Forme de manifestare[modificare | modificare sursă]

Într-o pandemie sunt prezente toate formele de pestă, mai frecvente fiind forma bubonică și pulmonară. Dintr-o formă bubonică care fără un tratament adecvat se transformă de regulă într-o formă septicemică care duce la forma pulmonară.

  1. Formă carbunculoasă sau Bubonenpest (gr. bubo = bubă , umflătură).
    În forma bubonică (lat. Naike) infectarea este produsă de pișcătura puricelui de șobolanVectorul bolii, ca gazdă intermediară, transmite agentul patogen de la șobolan mai departe la om. Această schimbare de gazdă a puricelui se întâmplă numai după moartea rozătorului, de aceea s-a observat o mortalitate în masă la șobololani, înaintea izbucnirii unei epidemii de pestă la om.
    Perioada de incubație durează de la câteva ore până la șapte zile.
    Simptomele includ febră, dureri de cap și articulații, stare de abatere, slăbiciune până la pierderea conștiinței.
    Forma carbunculoasă provine de la umflăturile dureroase ganglionilor limfatici din regiunea gâtului, zonelor axilare, aceste tumefieri pot atinge 10 cm mărime și din cauza hemoragiilor din țesut devin de culoare albastru închis până la negru, care ulcerează având un conținut purulent. Această formă de pestă se poate agrava sau cu șanse de 50% duce la vindecare spontană. Deschiderea chirurgicală a abceselor din cauza pericolulului de răspândire a bacteriilor în sânge și organe este contraindicat.
    Forma buboasă se transmite mai lent iarna decât vara, deoarece mobilitatea puricelui sub 12 °C este nulă.
  2. Forma septicemică frecvent fiind o formă secundară când agentul patogen ajunge și se multiplică în sânge, această formă se manifestă cu o febră ridicată, frisoane, dureri de cap, stare gravă de abatere, cu regiuni hemoragice întinse, boala are o evoluție supra acută (de la câteva ore, la 36 de ore) având procentul de mortalitate 90-100% la bolnavii netratați.
    Azi acest procent de mortalitate este mult mai redus prin folosirea de antibiotice de tipul cloramfenicoluluitetraciclineistreptomicineidoxiciclinei sau a gentamicinei.
  3. Forma pulmonară cu procentul de mortalitate 90-100% la bolnavii netratați.
  4. Forma abortivă este varianta cea mai ușoară de pestă manifestată numai printr-o febră ușoară, inflamația ganglionilor limfatici, urmată de vindecare, bolnavul fiind dotat cu o imunitate solidă și față de formele grave de pestă.

16 comentarii:

  1. Sf. Pr. Arsenie Boca a spus ca: vor veni vremuri grele, „Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi pica din cauza fricii. Frica-i de la Diavol. Nu vă fie frică pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu. El este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte.
    Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă". Daca acum este timpul, inseamna ca suntem in vremurile prorocite. Dumnezeu sa ne intareasca pe toti in credinta, iubire si speranta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu va fi nici o ciuma

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nici nu a fost vreodata Si atunci oamenii au fost manipulati,ca ca cumpere praf de caramida pe post de leac. Unii cistigau bine de pe urma fricii de ciuma si au platit pictori sa faca tablouri cu multi morti. Erau uneori morti multi,dar din cauza intoxicatiilor,pe atunci era multe balti bogate in peste,era un belsug,dar nu erau frigidere iar pestele prins in cantitati mari se strica si provica epidemii datorita intoxicatiilor.

      Ștergere
  3. Numărul cazurilor noi de COVID-19, pe trend ascendent. 31 de decese în ultimele 24 de ore-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti normal? Azi au fost 555 de noi infectari ... incetati cu stirile false, MOR OAMENI!!!

      Ștergere
    2. Mereu au murit oameni,vorba cuiva de aici- pina acum ati fost nemuritori? Sinteti sedentari,bagati in voi alcool si prea multa mincare si vreti sa va salveze altii

      Ștergere
  4. D.na Maria, va rugam mult, daca cumva puteti sa ne dati vreun mesaj de la Duhul Sfant cu ce va fi dupa 16 iulie. Vom intra in stare de urgenta, vom continua starea de alerta sau se vor ridica toate starile si vom reveni la normal? Numai dvs ne puteti lumina. Va multumim si va iubim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://spirituletern.blogspot.com/2020/07/experiente-si-practici-extraterestrii.html?m=1

      Ștergere
  5. http://spirituletern.blogspot.com/2020/07/edward-snowden-extraterestrii-exista-si.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta da atitudine la pnl. Ce părere aveti de acesti pnl-iști? Pnl doreste sa darame CCR. pnl tinde spre dictatura. Rusine pnl.
    Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a susţinut, marţi, la România TV, că în acest moment Curtea Constituţională "este împotriva românilor". Prim vicepreşedintele PNL a afirmat că, prin deciziile de a declara neconstituţionale carantina şi izolarea pacienţilor cu noul coronavirus, judecătorii constituţionali vor "să îi infecteze pe români".

    Într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Newsline" prezentată de Cristina Şincai, Rareş Bogdan a criticat în termeni duri Curtea Constituţională.

    RăspundețiȘtergere
  7. Se spune ca va fi foamete mare in lume si noi posibile boli,cautind pe google am gasit aceste informatii,restul depinde de noi ce facem,fiecare va decide ce este bine sau rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit,pe net,ca pandemiile au fost urmate de foamete( seceta),deci ceva afecteaza si clima,posibil ciclurile solare,nu virusii

      Ștergere
  8. Neomarxistii, Iluminatii, IUDEO-MASONII si reptilienii din SUA, Canada, Australia si Asia sunt disperati din pricina lipsei mortalitatii totale de anihilare si extinctie a rasei umane si de aceea cu ajutorul CIA, si celorlalte servicii de informatii vest europene,si a LABORATOARELOR de,, cercetare viusologice au COMANDAT INFESTAREA SI RASPANDIREA
    C I U M E I in special in ASIA, MONGOLIA si China Populara dar si
    INDIA si Indonezia fiind
    Zonele Rosii in care se va
    Incerca UCIDEREA si INFECTAREA POPULATIEI...incepand din luna SEPTEMBRIE 2 0 2 0...

    RăspundețiȘtergere
  9. Guvernul Romaniei a fost avertizat ca va aparea un nou inceput spre dezastru daca nu se iau masuri urgente iar din ce am vazut politicienii se feresc sa spuna despre pericolul care va aparea. #romaniacarantinata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai,la TV s-a scapat unul care a zis ca Romania a fost atentionata in dec.2019 ca va urma o pandemie. De unde au stiut?

      Ștergere