marți, 7 iulie 2020

UNIREA SFINTELOR BISERICI ,ÎNSEAMNA A-I FACE PE CRESTINI SA CREADA !

                                                         29 Septembrie 2013, ora 13 !

Eram în maşină si ma intorceam de la IAŞI, iar o cunoştinţă de-a mea conducea.
Fiecare din cei 5 câţi eram în maşină, se gândea la altceva sau dormeau, moţăiau. 
Doar şoferul , un băiat tânăr avea grijă să ne aducă acasă, întregi şi sănătoşi. 
Brusc, aud un glas care spune cu bucurie aşa :

                "Crestinii ! Crestinii !
               A  uni Bisericile inseamna ,a-i face pe Crestini sa creada!"

Dragii mei,oare se vor uni vreodată SFINTELE  BISERICI ?
DUMNEZEU voieşte ca toate BISERICILE să devină una singura;cu aceeasi CREDINTA !Dar oamenii, de-a lungul secolelor au împărţit BISERICA LUI HRISTOS (din nefericire) în multe şi diferite fărâmiţe care aduc vrajbă şi ură între creştini.
Dar iata ca, aud din nou alt glas care strigă pur şi simplu aşa :

             "Slugilor ale Lui Dumnezeu! 
               Popoarelor care ati slujit Lui Hristos cum se cuvine...!"
Iar glasul se opreste.Dragii mei, intuim cu toţii care ar fi fost continuarea la citatul de mai sus. Avem nevoie să ne unim si să devenim o singura  BISERICĂ. 
Să nădăjduim că BUNUL DUMNEZEU ne va arăta CALEA, ADEVĂRUL şi VIAŢA, ca să putem păzi PORUNCILE SALE şi să le putem împlini. Iar peste ani,sa putem vorbi de o singura Sfanta Biserica,si anume :BISERICA CRESTIN ORTODOXA !
BISERICA  LUI HRISTOS, ESTE BISERICA  CRESTIN  ORTODOXĂ !
Nu o spun eu, ci BUNUL DUMNEZEU o spune prin Sfintele Sale Taine !
                              Cu dragoste, Maria.

30 de comentarii:

  1. Toate acestea sunt Scrise in tragedia Veacurilor

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum se leagă mesajul acesta de ce-am descoperit(sau mi s-a descoperit) ascultandu-l pe Sfântul părinte Ioan Iovan povestind o minune ce s-a făcut cu un preot ce căzuse în păcatul desfrâului.Acesta, după săvârșirea păcatului, s-a căit și a început să se roage,facandu-si canonul de pocainta in timp ce se întorcea acasă.Pe drumul de întoarcere traversa un râu pe un podeț din lemn.Podetul fiind șubred pe o porțiune, a cedat sub greutatea lui și el a căzut în apa de la mare înălțime.In cădere a apucat sa rosteasca : Bucură-te Marie! Sufletul ieșind din trup a fost înșfăcat de draci și dus la judecata cu scopul de a-l câștiga de partea lor. La judecata, când totul părea pierdut pentru acest suflet, intervine Preasfânta Născătoare de Dumnezeu, Pururea fecioara Maria și-l roagă pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos să trimită un înger să-i aducă limba acestui osândit, limba ce va reamintesc apucase să rosteasca : Bucură-te Marie! Zis și făcut.Mantaitorul nostru primește această probă de căință și credință si-i mai acorda acestui suflet răgaz de indreptare,readucandu-l la viață în trup. O astfel de minune am trăit și eu păcătosul.Iata asemănarea : Acum 2-3 ani, într-o noapte de vara, mă pregăteam să mă bag la somn. Nimic nu prevestea ce urma să mi se întâmple. Când mă lungeam in pat, o stare de neliniște pusese stăpânire pe mine și simțeam că mi se taie respirația.M-am repezit la icoana cu Maica Domnului și pruncul Iisus și i-am implorat să mă ierte și să mă ajute.De ce sa sa ierte? Iată de ce : desfrâul mă adusese și pe mine la pierzare. Dracii aproape mă insfacase-ra, moartea venise după mine,am simțit asta,dar m-am agățat cu disperare de mila și îndurarea ce le au față de noi păcătoșii,atât Preasfânta Născătoare de Dumnezeu,Pururea fecioara Maria cât și Preasfânta Treime cu toți sfinții săi. Și minunea s-a produs și cu mine,fara sa trec fizic de la viață la moarte și de la moarte la viață,dar interior asta s-a petrecut. Prin această mărturisire a mea, similar cu ce am auzit de la Sfântul părinte Ioan Iovan, vreau sa întăresc credinta clara că Domnul nostru Iisus Hristos,fiul lui Dumnezeu și mântuitorul lumii și Preasfânta Născătoare de Dumnezeu,Pururea fecioara Maria au infinita mila fata de noi păcătoșii și ne așteaptă pocainta,cea care ne întoarce acasa,in imparatia lui Dumnezeu. Așa cum știu de la Sfântul părinte Arsenie Boca : de la Dumnezeu venim,petrecem aici pe pământ o vreme și la Dumnezeu ne întoarcem.Fericit cel ce se întoarce acasă, multi însă nu se mai întorc.Nu se mai întorc pentru că dracii caută să pună mana pe cât mai mulți,folosindu-se de slăbiciunile noastre și prin ele ne mana spre pierzare,cu largul nostru concurs.De aceea trebuie sa avem o permanentă legătură cu Dumnezeu, atât prin rugăciunea personala de acasa,dar mai ales prin rugăciunea colectivă din biserica lui Hristos-Dumnezeu.Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce nevoie au dracii de noi? Daca exista draci,nu exista Dumnezeu

      Ștergere
    2. De unde crezi ca se inspira?

      Ștergere
    3. Pai pe dracusori oare cine i- o facut? Iau din lumina noastra. Noi ai mentinem.

      Ștergere
  3. Religiile se vor uni dupa marea dezvaluire,de fapt disparitie

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne Ajuta doamna Maria
    Cu mult drag si o zi binecuvântată tuturor românilor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ortodoxia de pe Pamant a tradat prin patriarhie la Sinodul din Creta in 2016 si se va uni cu antihrist!Toate religiile de pe Pamant sunt contrafacuteSingura unire a religiilor va fi pt profetul mincinos,antihrist si fiara mecanica,adica pt diavol,multi se vor lepada de Domnul Iisus,inclusiv anvestistii si martorii lui Iehova care sustin Biserica lor e cea adevarata!DIN 321 DUPA HRITOS SI MAI ALES PANA AZI NU MAI EXISTA PE PAMANT BISERICA ADEVARATA A LUI DUMNEZEU,PT CA AU AMESTECAT IN TOATE RELIGIILE ADEVARUL SFINTEI SCRIPTURI CU MINCIUNI SI TRADITII LUMESTI DUPA VOIA LUI SATAN!SINGURA RELIGIE SI CREDINTA ADEVARATA ESTE A DUHULUI SFANT DIN CERUL LUI DUMNEZEU,ASADAR DACA OAMENII NU-SI PLANG PACATELE,SI NU LE BIRUIE SI NU SE NASC DIN NOU NU VOR VEDEA SI NU VOR INTRA IN IMPARATIA LUI DUMNEZEU SI MANIA LUI DUMNEZEU RAMANE PESTE EI!DOMNUL IISUS VA REVENI FOARTE CURAND IN MAXIM CATIVA ANI CA DREPT JUDECATOR LA ARMAGHEDON SA DISTRUGA SI SA TRIMITA IN VESNIC TOT SISTEMUL POLITIC,ECONOMIC SI RELIGIOS AL DIAVOLULUI,SI PT A ADUCE GUVERNUL LUI DUMNEZEU AL DREPTATII,NEPRIHANIRII SI SFINTENIEI LUI DUMNEZEU!ORICINE NU VA FI GASIT SCRIS IN CARTEA VIETII MIELULUI VA FI ARUNCAT IN LACUL DE FOC VESNIC,CARE ESTE MOARTEA A DOUA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce religie/confesiune sunteti?

      Ștergere
    2. Religia si credinta Duhului Sfant,care nu e de pe Pamant,ci de la Dumnezeu Iehova,si nu este meritul meu,ci al Lui Dumnezeu,harul si mila Lui Dumnezeu trebuie lasate sa lucreze in noi fara mandrie,cu smerenie,cumpatare si rabdare!

      Ștergere
    3. Si sunt antisistemul lumesc confesiunea,religia si credinta mea,cum erau si ale Domnului Iisus Hristos si ale apostolilor!

      Ștergere
  6. Dna Maria, la inceput Biserica lui Cristos a fost UNA !
    Stiti care ? Biserica Catolica !
    Catolica inseamna UNIVERSALA.

    RăspundețiȘtergere
  7. Schizma de la 1054 s-a produs din pricina banilor si a sferelor de influenta.In opinia mea, nu se vor uni niciodata Bisericile deoarece bani dicteaza si la acest moment. Credeti ca ortodoxii vor ceda in ceda in fata catolicilor sau invers? Niciodata!
    Sa nu uitam care sunt cele 3 voturi ale calugariei - castitate, ascultare si saracie. Vedeti asa ceva la catolici si la ortodoxi?! Sincer, eu nu vad!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ca nu vezi fiindcă nu te-ai uitat unde trebuie. Iti lipsește credinta. Iti lipsește capacitatea de înțelegere. Roagă-te la Dumnezeu sa te ierte si sa iti dea înțelepciunea necesară.

      Ștergere
    2. Sa nu uitam un mic amanunt: "Cei ce va conduc va vor vinde!"

      Ștergere
  8. Hello, ce ai cu monahiile si monahii, daca nu esti in stare??? Ai grija de sufletul tau! Nu mai jigni crestinii ortodocsi. , ca- l jignesti pe. Iisus. Hristos.

    RăspundețiȘtergere
  9. 8iulie 11.13.gresesti biserica,catolica s-a despartit la anul 1054 din biserica una ortodoxa si apoi din catolici s-au despartit protestantii si apoi toate celelalte secte vre-o 2000 doar la noi in tara.Dna Maria nu te bucura de unirea bisericilor pt.ca anticristul va unii bisericile .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,anticristul va uni religiile in una singura,care nu va venera pe nimeni

      Ștergere
    2. Te rog sa nu te superi daca iti raspund:
      Biserica Catolica nu s-a despartit de nimeni. A ramas Papa la Roma, nu a plecat nicaieri. In schimb partea nemultumita din Biserica Catolica a plecat spre rasarit ... este parerea mea ... dar, daca nu aduce pace, pot sa renunt la ea.

      Ștergere
  10. Dna Maria, ce inseamna unirea bisericilor ???? Inseamna ECUMENISM-un produs al masoneriei, care vrea cu orice pret sa distruga adevarata ORTODOXIE...
    Ce a spus Mitropolia Pireului :DUMNEZEU nu aude rugaciunile comune ale ortodocsilor cu heterodocsii (oamenii de alte credinte) deoarece aceste rugaciuni sunt o batjocura la adresa DUHULUI SFANT...Toti cei ce fac asta pregatesc terenul Anti-hristului si
    asta inseamna ECUMENISM..Parintele Ghe.Calciu Dumitreasa spunea ca "ecumenismul e cea mai mare erezie a secolului nostru"..
    Deci dna Maria gandeste-te bine la unirea asa ziselor biserici...!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. nici una din religiile crestine nu vor unirea -asta insemnand orgoliu- noi ortodocsii spunem ca biserica noastra a fost primordiala-IISUS HRISTOS n-a lasat o biserica anume care sa conduca omenirea la mantuire-deci doar credinta mantuie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hello, a lasat apostoli!!!

      Ștergere
    2. Nu e vorba de orgoliu, ci de adevarata credinta!

      Ștergere
  12. Stiu ca prima biserica care va trece la ortodoxie va fi Germania
    Germanii vor trece primii la ortodoxie o sa vedeti

    RăspundețiȘtergere
  13. Biserica cea adevărată este cea în care este cinstită Preasfânta Treime, Preasfânta Născătoare de Dumnezeu, Pururea fecioară Maria și toți sfinții lui Dumnezeu.Facandu-se acest lucru cu toată daruirea, acea biserică indiferent de ritul creștin va dăinui in vecii vecilor.Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Helo, anonimo, cum adica indiferent de cultul crestin??? Ai cam ars rantasul.

      Ștergere
  14. https://amp.dcnews.ro/sfar-itul-lumii-clarvazatoare-celebra-razboi-rachetele-sunt-aproape-sa-ne-rugam_565108.html

    RăspundețiȘtergere
  15. DUMNEZEUL E PESTE TOT SI SĂLĂȘLUIEȘTE IN NOI PRIN CREDINȚA IN EL,IN BINELE SI CINSTEA CE O AVEM INSUFLET SI SPIRIT....A IUBI TOT CE E FRUMOS SI DREPT ,INSEAMNA AL IUBI PE DUMNEZEU.....TOT CE SE INTAMPLA ACUM IN ROMANIA,SUNT BARIELELE CE TREBUIE SA LE TRECEM....ADEVARUL SI MORALITATEA SE VOR VEDEA ACUM IN OAMENII DIN VARFUL STATULUI SI A POPORULUI CE VA FI CERNUT....MULTI ROMANI SUNT DEACORD SA FIE CONDUSI PRIN DICTATURA SI MINCIUNA DE IOHANNIS SI SLEAHTA SA PNL,USR,PMP......CARE E DIFERENTA 553 BOLNAVI DIN 3800 APRILIE...SI 555 BOLNAVI DIN 13 000 AZI MIERCURI .....

    RăspundețiȘtergere
  16. apostolii au urmat dar DOMNUL IISUS nu vorbeste despre biserici ci de credinta si respectarea poruncilor spre mantuire

    RăspundețiȘtergere