vineri, 31 iulie 2020

BANCNOTELE CU MIHAI EMINESCU ?


                                   31 Iulie 2020,ora 6,48 !

                           Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind, am in faţa ochilor la un moment dat, o bucata de plastic solid sub forma de dreptunghi.
Pe acea bucata de plastic se cunostea ca a fost lipita o bancnota,dar care, a fost taiata la interior,scoasa,astfel incat a mai ramas doar marginea de circa 0,5cm si chipul intreg al lui Mihai Eminescu.
Tot ce era bancnota cu valoare inscrisa ,lipsea cu desavarsire; era decupata.Doar Mihai Eminescu ramasese,de parca s-ar fi intrebat :oare ce valoare vor mai pune acum pe bancnota cu chipul său?
                                 Băncile au ţinut surplusul de lichiditate din T1 la BNR în loc să ....
Acum stim cu totii dragii mei faptul ca, pe bancnota de 500 lei se afla chipul lui Eminescu.
Acum ,stau si eu si mai intreb:oare ce bancnota se va scoate si va avea chipul lui Mihai Eminescu pe ea?Ce valoare va avea o posibila noua bancnota cu chipul marelui Poet,Prozator si Jurnalist român, Mihai Eminescu?
Cu siguranta vom afla impreuna dragilor,pana atunci insa,vom incerca sa fim mai buni,mai curati sufleteste,mai credinciosi si plini de iubire.
                           Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Este foarte simplu pentru cei care cred din suflet,mesajele de la DUHUL SFANT,toate se vor adeveri foarte repede.Asa cum politicienii tari au distrus tara MANTUITORULUI LUMII,ROMANIA,cel promis lumii va fi de la Botosani,sau se va descoperi ceva in acest judet,de va salva tara de necazuri.
    Sa-l urmam pe IISUS HRISTOS,ca EL ne va ajuta sa salvam tara LUI,Romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inflatie,golirea de continut a celei mai mari bancnote ,cu Eminescu ,nu e intimplatoare cind tara e condusa de dusmanii evrei ca si cei ai lui Eminescu ,inclusiv ministru de finante Citu cel ce specula depreciind cind era la banca moneda Romaniei cu peste un sfert de miliard de Euro intr-o singura zi dar si cei de la Banca Nationala salariati cu sute de mii de lei lunar,300 000 un director adjunct.
    Totul se repeta doar ca inainte a fost omorit Eminescu si acum urmeaza moneda intregii Romanii prin devalorizare si posibil trecerea apoi la moneda Euro-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Mesajul e si mai clar fiind legat de cel precedent cu Economia Romaniei ce flutura ca hirtia in vint,mai ales cu moneda nationala devalorizata si fara continut doar un contur golit-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. In curand va apare bacnota de 20 lei cu imaginea Ecaterinei Teodoroiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca unii ,,Alesi,, parasutati din negura, feriti de vazul ,,prostimii,, s-au saturat de stigmatul ,,doctoranzi,, si-au ales altul ca ,,poet, prozator, Mihai Eminescu,, . Unii ,,Alesi,, pe cat de alesi au fost pe atat de invartiti pe degete s-au dovedit a fi. Dar nu-i nimic, averea spala toate traumele, fie ea si provenita de la disparitia unui copil, trauma care, se pare ca unora le deschide apetitul sexual. In Romania asta nu te plictisesti niciodata, e atat de colorata, picanta si diversa, mediu propice pentru un trai euforic, anesteziant. Aici totul functioneaza la dublu, in paralel. Un cuplu, care pe buna dreptate avea nevoie de un dar Dumnezeiesc pentru a ,,stinge,, dorul de copilul pierdut la Colectiv, si alt cuplu la care i s-a deschis apetitul sexual la comanda, in plina drama a unei disparitii printre rude. Al doilea ar primi lejer premiul Nobel al unui obiect de studiu stiintific, depasind orice logica. Pe cat de infect, putred si ordinar a fost sistemul de securitate din Romania, pe atat de strog este sistemul celor izvorati din el. Te pui cu talantul cocalarelor? Astea iti invie mortul

    RăspundețiȘtergere
  6. Devalorizare nu mai au nici o valoare,
    Vor sa scoată tot ce este românesc?
    Asta înțeleg
    Pe Avram Iancu la spânzurat iar acum urmează M.Eminescu marele poet al României. Sa fie scos nu suporta Oculta oamenii care au fost români adevărați care au luptat pentru țară.
    Adevarat sa ne lepăda de istoriile lumii.
    Sa vedem istoria țării noastre care am mostenit-o din moși strămoși.

    RăspundețiȘtergere