sâmbătă, 11 iulie 2020

TREPTE SOCIALE ! OARE SUNT SI VOR FI CREATE SUB UMBRELA CORONAVIRUSLUI ?


                                                3 Iulie 2020,ora 22,18 !

                                  Dragii mei,

In aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:
               "Trepte sociale!"
Iar ceea ce auzeam dragilor, vedeam si scris ca intr-un titlu de ziar.
Dragii mei,oare acest Coronavirus pe langa faptul ca ne obliga la distantare sociala, oare acum ne clasfica in functie de Treptele sociale?
Oare ,vor fi la varf miliardarii lumii ,apoi in ordine descrescanda ceilalati bogatasi ai lumii, iar noi oamenii de rand ,sa fim sclavii care -i tin pe miliardarii lumii si pe bogatasii lumii?
Sa devenim noi oare, supusii carora le este teama sa si respire?
Eu asta vad si inteleg din aceste doua cuvinte:"Trepte sociale!"
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa ne ocroteasca si sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi pacatosii.
Dreptatea si Ajutorul nostru, le gasim numai la Dumnezeu si la Prea Curata Fecioara Maria,Carora li se cuvine toata cinstea,slva si inchinarea,Amin!
                             Cu dragoste,Maria.

46 de comentarii:

  1. coronavirusul este creat sa atace bolnavii cu imunitatea scazuta-si cum acest popor se hraneste haotic sau din lipsuri materiale asa se vor infecta-DOMNUL SI MAICA SA SA NE APERE SI SA NE SCAPE DE ALTE INFECTARI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca ar fi scapat din laborator virusul nemuririi,de pe vremea lui Matusalem!

      Ștergere
    2. Oarecum, este virusul nemuririi...Ca orice pericol, boală, virusul este menit a determina omul sa se schimbe. Omul transfigurat devine nemuritor pentru ca se intoarce in Dumnezeu vindecat de nebunia goanei dupa placeri si distractii. Evident, ca in toate cazurile, dracu' isi baga coada profitand de situatie ca sa tina oamenii sub control prin frica. Sau gasind oportunitati de câștig material din situație. Sau, profitand de neatentia noastra ca sa mai radă o padure, sa mai duca niste copile la prostitutie, sa mai vanda niste droguri in timp ce politia este ocupata cu vanatoarea de rebeli ce se înghesuie unii in altii la mare.
      Una peste alta, pandemia a oferit naturii un răgaz de respiro, fara omul grabit si distructiv. Si a ferit copiii de drogurile vandute in fata școlilor. Poate ca si prostitutia a fost un timp stopata cat granitele spre Italia si restul tarilor bogate au fost inchise. Peștii si cei ce vand droguri au pierdut bani in perioada asta si probabil vor sa recupereze.
      Ideea nu este sa ne inchidem din nou intre granite, ca pe vremea lui Ceausescu. Ar fi involuție. Ideea este sa invatam din greseli si sa fim atenti cum sistemul care ar trebui da ne protejeze e mana in mana cu peștii si restul caracatiței. Si...demonii lor nu-i vor putea apăra cand destinul le va intoarce palma data atator oameni buni si cuminți!!! Va fi ca un tsunami ce-i mătură. Nicio lacrimă nu ramane neplătită!

      Ștergere
  2. Asta s-a urmărit încă de la începutul falsei pandemii. Pentru a preveni îmbolnăvirea se păstrează distanțarea fizică. Distanțarea socială, este diferența dintre bogat și sărac. Acesta-i și motivul pentru care nu se mai pune accentul pe educație. Cei bogați, vor avea bani pentru studii, cei săraci vor renunța pentru că nu vor avea cu ce plăti, în acest fel vor fi mai mulți sclavi. Era o vorbă din bătrâni "îndobitoceste, sărăcește, dezbină, pentru a putea conduce cum vrei un popor".
    Dumnezeu să ne aibă în pază și să ne ajute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..."îndobitoceste, sărăcește, dezbină, pentru a putea conduce cum vrei un popor"...ce bine ai descris esenta doctrinei PSD-iste!

      Ștergere
    2. La fel este și esența pnl-isto- nazistă, ba mai de groaza decât cea psdista care de altfel Conduc impreuna,la înțelegere respectând ordinele pentru distrugerea României și omorârea românilor. Colegiul medicilor a afirmat că 12.000 de români au murit în această perioadă pentrucă nu erau primiți în spitale. Deci genocid pe fata, nu se mai ascund. Iar parlamentul a votat legea înrobirii românilor. Bravo parlamentule!!! sa te mai duci la votare???

      Ștergere
    3. Sa uram bun venit unei fiinte educate-05.31

      Ștergere
    4. Paulain- si daca unul cu bani traieste modest( ca Hagi Tudose),mai este distantare sociala?

      Ștergere
    5. 11:38 "Dezbina si stapaneste"-este"doctrina"Satanei!
      Trziti-va!Tot raul vine de la Toate partidele care au ca scop numai interesul propriu.Singura solutie -un singur guvern NATIONAL si nu International cu Antihristul in frunte.Avem nevoie de un roman patriot credincios,puternic si curajos care sa apere tara si poporul.Afara cy tradatorii cu strsinii vicleni care au furat bogatiile tarii.Treziti va romani zi nu va msi certati pt partide caci ele ne au vandut la straini.Fiti patrioti si credinciosi caci numai astfel ne putem salva.Lasati diferendele si uniti va pt apararea intereselor nationale.Fiti curajosi si demni!Doamne ajuta!

      Ștergere
    6. Vreau si eu tradez sa..Fac cum ?

      Marii de nu publici i azi r o sfeclesti, sa vezi ai sa.

      Ma refer la toate mesajele mele neinjurioase.

      Ștergere
  3. Anul acesta este cel mai negru an al țării! Accidente, seceta, inundații, cutremure zilnice, inundații, vijelii, tornade, incendii, foarte mulți morți prin inecare, grindina si pandemia. Cum de Dumnezeu anul acesta ne-a lovit asa de crunt? Ce părere aveti? Unii din iarna au prezis toate acestea. De unde au stiut? Si suntem doar la jumătatea anului! Si inca marile revolte si mitinguri anunțate de cativa ani nu au sosit. Urmează oare revoltele cele mari?

    RăspundețiȘtergere
  4. Val de aer maritim rece peste România. Temperaturile scad cu până la 10 grade în toată ţara

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar, doamna draga asa a fost intotdeauna de cand este lumea si pamantul! Ce va mirati. In ce vis ati vazut egalitate intre oameni. Cititi istoriile lumii si veti vedea. Chiar si in Biblie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Pentru ca toata istoria este intre Dumnezeu si dracu'. Si oamenii inclina mai mult spre diavol, pentru ca le aduce jucarele, pacanele, pacaliciuri, hocus pocus...

      Ștergere
  6. Stati linistiti mamaliga nu pocneste.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum conștientizăm cât mai mulți că de fapt asta suntem de mii de ani, doar masă de manevră și manipulare, sursă de venit și energie pentru elita conducătoare nevăzută a intunecatilor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiu daca vor fi sau nu.
    Pangolinul am spus ca seamana cu anghinarea. Anghinarea stiu ca ajuta ficatul. Ficatul este cel mai mare organ din corp. Este guvernat de Jupiter.
    Blocarea acestei zodii, a sagetatorului, prin pura sa existenta fiind zodia maestrului, se blocheaza avansul omenirii. Omenirea nu are speranta daca nu este invatata sa traiasca, sa se bucure. Sf. Fecioara a fost sagetator. Asadar, sa ne bucuram ca nu vor reusi! Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..."Pangolinul am spus ca seamana cu anghinarea"...mama ce tare este asta...am rasa in hohote.Next level...mare este gradina ta Doamne!

      Ștergere
    2. R, 15.43, daca Sf. Fecioara Maria este nascuta pe data de 8 septembrie rezulta ca este in zodia Fecioarei. De ce spuneti ca e in zodia Sagetatorului?

      Ștergere
    3. Pangolinul nu trebuie mancat ca seamanana cu anghinarea.

      Ștergere
    4. Asa si omul seamana cu un copac poate fructifer, sa zicem. Are mainile si picioarele precum ramurile unui copac sau frunzele unei plante. Deci nu trebuie mancat. Iar ce se spune ca vita e buna pentru fier, insa face rau pe de alta parte (guta, creste acidul uric din sange etc.), poate fi inlocuita cu altceva care are mult mai mult fier si nu are nici efecte secundare, nu face rau pe de alta parte! Asa ca ar fi bine sa incercam sa renuntam treptat la carne, la a ne manca intre noi si la propriu, si la figurat!

      Ștergere
    5. Daca vreti sa traiti tot cu nasul in zodiac, cu siguranta nu veti scapa!

      Ștergere
    6. Pangolinul este înrudit cu ananasul nu cu anghinarea,iar in zodiacul chinezesc este bun de compot mai ales pangolinul de foc in an de metal cu ananas de apa .Nu va luati dupa horoscopul european ci dupa ala chinezesc ca de acolo a pornit pandemia.

      Ștergere
    7. Organul cel mai mare al corpului este pielea nu ficatul, deci analogia facuta este eronata!

      Ștergere
  9. Sistemul castelor a mai fost. Nu suntem tigani sa me luam dupa ei. Ramaneti in traditia acestui neam! Democratii fac si ei tot ce pot ca astfel sa ajute omenirea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim11 iulie 2020, 11:38, cine este la putere acum? Pe ce lume traiesti? Sau esti unul dintre manipulatori si dezbinatori?

    RăspundețiȘtergere
  11. BILANŢ CORONAVIRUS 11 IULIE ROMÂNIA. Un nou record: 698 de cazuri noi în ultimele 24 de ore şi 24 de decese-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea. Craciune, ai luat- o razna. Acum te pupi ku kwj.

      Ștergere

  12. Lucru Asta e vechi sub soarele Terei a mai fost facuta o data.
    Trecerea asta de la Comun la clasele sociale ale Feudalismului s-a mai facut o data in istorie si tot prin furtul mijloacelor de productie,a se vedea casele lui Io-Han-nis.

    RăspundețiȘtergere
  13. DOCUMENT: Armata SUA vrea să transforme baza de la Câmpia Turzii în hub NATO la Marea Neagră cu o investiție uriașă, de 130 de milioane de dolari în 2021/

    Departamentul american al Apărării (Pentagon) vrea să investească în 2021 suma totală de 130,5 milioane de dolari pentru modernizarea bazei militare românești de la Câmpia Turzii (județul Cluj) pentru a o moderniza și a o transforma într-un hub al forțelor aliate NATO la Marea Neagră, potrivit propunerii de buget înaintate Congresului american și citate de publicația militară Stars and Stripes.


    În urma acestor investiții majore în infrastructură, fosta bază aeriană sovietică de la Câmpia Turzii ar urma să devină un punct – cheie pentru operațiunile forțelor aeriene ale armatei SUA în sud-estul Europei, mai cu seamă în misiunile aeriene care au ca scop descurajarea agresiunilor Rusiei.


    Documentul oficial transmis Congresului american, numit The National Defense Authorization Act for 2021, care este dezbătut în comisiile de specialitate, arată că investiția de 130,5 milioane de dolari de la Câmpia Turzii ar fi cel mai mare proiect de construcții militare din străinătate din programul European Deterrence Initiative, inițiat de Pentagon în iunie 2014, la scurt timp după ce Rusia a anexat ilegal Crimeea.

    Forțele Aeriene ale SUA (US Air Force) au cerut o modernizare majoră a bazei folosite deja de piloții americani.
    Proiectul Pentagonului prevede construirea de piste de aterizare pentru avioane cargo, un depozit de combustibil, un hangar pentru avioane și alte facilități necesare unui număr crescut de avioane.

    Forțele militare americane din SUA și-au crescut gradual misiunile din România după anexarea Crimeei, dar până acum cele mai multe operațiuni erau realizate la Baza Aeriană Mihail Kogalniceanu (Constanța).
    Anul trecut însă, Pentagonul a trimis la din Polonia Câmpia Turzii drone MQ-9 Reaper pentru a fi mai aproape de Marea Neagră, un punct fierbinte pe harta regiunii, arată Stars and Stripes.

    Propunerea de buget înaintată de Pentagon prevede și alte investiții în bazele militare din Europa: 59 milioane de dolari în baza din Rota (Spania), 36 milioane de dolari pentru baza din Ramstein (Germania) și 25 de milioane de dolari în baza Spangdahlem (Germania).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fii atent aicea-ma pis eu pe dronele lor Raper sau Rapt

      Ștergere
    2. Păi, suntem popor ales! Ne-au ales americanii ca tara a nimanui, unde oricine face ce poftește fara a fi pedepsit. Iisus nu alege. Spre Iisus mergem sau nu mergem. Depinde ce ne place mai mult: iadul sau paradisul.

      Ștergere
  14. Deja eram clasificati asa. Nu este niciun secret.
    Acum, a intervenit altceva, se tot repeta ,,doctorii vor lua decizia pe cine sa salveze si pe cine nu,,
    Ultimii vor fi cei dintai. Concluziile, le trageti singuri

    RăspundețiȘtergere
  15. Ilie ,doar stii,de o saptamina nu am scris nimic,altcineva la scrie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce putem spune cei care s-au îmbogățit din munca lor Dumnezeu va avea grija de munca lor.
    Cei care au facut averi pe spinarea altora le va pierde,
    Sa nu credeti ca Dumnezeu și Măicuță Domnului nu va avea grija de toți,va avea este Cernerea omenirii.
    Sa ne rugam de sanatate si daca avem credința vom trece peste toate încercările.
    O zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  17. https://tzucu.info/2020/07/05/noua-ordine-mondiala-se-confrunta-cu-cele-mai-puternice-doua-tari-de-pe-planeta/

    RăspundețiȘtergere
  18. https://tzucu.info/2020/04/26/este-oare-omenirea-pregatita-sa-afle-adevaruri-cutremuratoare-trump-si-lupta-cu-global-deep-state/

    RăspundețiȘtergere
  19. Apropo Ilie ,ca sa le deosebesti,eu nu scriu cu diacritice ca de obicei el dar uneori le mai schimba ca are la servici multe calculatoare.
    Datele lui cu numarul de cazuri desi par oficiale trebuie si comentat .ele se datoreaza cresterii numarului de Teste si trebue corelate cu numarul paturilor ocupate la ATI.
    Orcum vara orice virus e atacat de UV de la soare si caldura,eu cred ca in toamna vor fi alegeri,deci va inceta izolarea ,cum vazuse doamna Maria.
    Oricum pare ca am adus un brend care pe unii ai lui KWI ii deranjaza dar celor multi le place, inclusiv stilul tau de comentarii mai 'eclectice' asa ca da-i inainte la cap lui KWI ,ca merita.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. 15.02 Asa se spunea si in 1989 si a 'pocnit mamaliga' mai repede decit au crezut cei mai multi,iar cind se intimpla de obicei e un lucru destul de banal .
    O picatura umple paharul si se revarsa cum poate fi acum acest coronavirus pentru care unii din frunte au gresit de stam mai rau ca toate tarile din jur si unele tari ne-au trecut la Index.

    RăspundețiȘtergere
  21. 11,38 PSD sau PNL aceiasi mizerie care tot de la PCR si securitate se trag difera doar culoarea de fatada,doar vopseaua unii cu galben si altii cu roz.
    Ce naste din Pisica tot soarece maninca iar Tara se vede unde au adus-o ultima in Europa iar 'bugetarii' au facut averi cica din 'meditatii'.

    RăspundețiȘtergere
  22. 12 iulie 14:24-bine ca esti tu intreg la minte roaga-l pe DUMNEZEU sa-ti tie mintea intreaga

    RăspundețiȘtergere
  23. Prima diferentiere a oamenilor in clase]trepte] sociale aparea acum 10 -12 mii de ani in cadrul oraselor stat si apoi imperii dintre Egipt,Siria Iordania Turcia si Mesopotamia zona a Orientului Mijlociu si Apropiat descrisa mult in BIBLIE ca Leagan al Civilizatiei omenesti si denumita doar de 200 de ani ca LEVANTUL-craciun

    RăspundețiȘtergere