luni, 20 iulie 2020

ŢARA ESTE CONVINSA DE DIAVOLI !!!


                                                         20 Iulie 2020,ora 3,45 !

                                    Dragii mei,

Mai intai de toate,tin ca sa va spun din toata inima LA MULTI ANI si multa sanatate tuturor celor care ,purtati numele SFANTULUI MARE PROOROC ILIE TESVITEANUL,chiar daca am mai spus si intr-un articol anume,noaptea trecuta!
Astazi dimineata in zori m-a trezit un glas care spunea tare frumos un Adevar!
Citez:
                   "Bine,dar avem pe Sfintii Marturisitori!"
Dar un alt glas ,spune cu mare dezamagire:
              Tara este convinsa de diavoli!"
A nu se intelege"condusa",ci "convinsa"de diavoli.
Ce inseamna "convinsa de diavoli"?
Este mai usor de acceptat lucrurile frumoase ,de moment, este mai usor de amânat anumite lucruri care duc la mantuirea sufletului fiecaruia dintre noi,la indemnul glasului "dulce"al diavolului.
Asa se intampla si acum! Diavolul,tartorul diavolilor, are oamenii sai,are supusi ai săi care il asculta, si conduc nu numai o TARA ci lumea intreaga.
Cand omul isi pierde Credinta sau are indoieli,atunci devine unealta diavolului (diavolilor)si face tot ce vrea el.E mai usor pentru cei care nu au Credinta sau au indoieli,ca sa se lipeasca de promisiunile desarte si urât mirositoare ale diavolului,decat sa sufere sufleteste si trupeste ,decat sa implineasca PORUNICLE LUI HRISTOS pentru a dobandi mantuirea sa.
Dar iata ce spune un glas , chiar acum:
             "Nu-mi mai aduc aminte!
            Dar sa ingrase iar animalele domestice, in curtile iadului!"
Dragii mei, cine va avea Credinta si rabdare pana la sfarsit,acela (aceia)vor dobandi Cununa muceniceasca si mantuirea sufletului.
Pilda "Sfânta Treime" - Jurnal SpiritualMaica Domnului Tanguirea » Chivotos.roRugăciune la icoana Maicii Domnului „Grabnic Ascultătoare” | Doxologia
Nu va lepadati de Credinta intru DOMNUL nostru IISUS HRISTOS si nici de MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA! Nu va lepadati de SFINTII LUI DUMNEZEU,de SFINTELE MOASTE ale SFINTILOR SĂI,de SFINTELE ICOANE si nici de BISERICILE SALE SFINTE!
Nu va lepadati de SFANTA CRUCE pe care a fost rastignit si batjocorit DOMNUL nostru IISUS HRISTOS pentru pacatele noastre!
Nu vindeti pe 30 de arginti ,ca Iuda,IUBIREA curata si sfanta pentru Aproapele,pentru PREA SFANTA TREIME si pentru MAICA LUMINII.
Fiti buni dragilor, fiti milostivi,faceti bine si celor care v-au facut sau va fac rău, daruiti iubire sufleteasca si dusmanilor vostri,iar plata divina nu va intarzia sa apara,iar diavolul va crapa de ciuda ca nu a reusit sa va convinga ca sa va lepadati de toate cele sfinte.
Cei care ţipa si hulesc Sfintele Icoane,cei care ţipa si batjocoresc Sfintele Moaste ale Sfintilor, cei care urla si urasc SFINTELE BISERICI al LUI HRISTOS si ale MAICII DOMNULUI batjocorindu-le prin a le inchide partial sau total, prin cuvinte urâte si pline de venin,acestia sunt oamenii convinsi de diavoli ca sa faca asa.
Dar,nu va lasati intimidati,nu va pierdeti CREDINTA,continuati sa fiti buni si iubitori,iar IISUS HRISTOS a fost ,este si va fi BIRUITORUL IADULUI si a celor convinsi si condusi de diavoli.
                          Cu dragoste,Maria.

31 de comentarii:

  1. IOHANNIS,TĂTARU,SIRIANUL CU DOCTORII LUI MINCINOȘI ȘI ESCROCI,ORBAN CU ȘLAHTA LUI DE ARDELENI,CIOLACU SLAB ȘI TRĂDĂTOR DE NEAM,SECURITATEA ȘI ARMATA.....UN INTREG ALIOTMANU DE JIGODII ȘI NENOROCIȚI AI NEAMULUI......ALEGEASAR PRAFUL ȘI PULBEREA DE ACESTE ENTITAȚI SATANICE.....CU DUMNEZEUL ÎNAINTE CEI CE CRED ÎN BINE,ADEVĂR,DREPTATE ȘI LIBERTATEA OMULUI......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 11:16 îi insiri pe toți de la guvernare dar nu suflii un cuvânt de parlamentul condus de psd și nici faptul că cei din actualul PSD AU devalizat România imediat după revoluție!!! Acum psd prin alianțe vor să și guverneze ....PT.CĂ URMEAZĂ SĂ VINĂ DE LA U.E. 30 MILIARDE DE EURO !!! Dna Maria nu înțelegeți că NE-AM SĂTURAT SĂ FIM MANIPULAȚI ?Nu este deajuns să spuneți, dacă nu vă place, nu intrați pe pagina mea de facebook PT.CĂ FACEȚI AFIRMAȚII CARE TREBUIE COMBATUTE ! NICIODATĂ NU A-ȚI RASPUNS CE PĂRERE AVEȚI CĂ CEI MAI MULȚI INBOGATITI PESTE NOAPTE SUN DE LA PSD !!! Eu sunt mult mai în vârstă decât dvs și știu că cei care o duceau bine pe timpul lui Ceaușescu sunt cei care îl linguseau la modul grosolan pe Ceaușescu și acum (ei sau rudele lor) sunt așa zișii baroni psd!!! Credeți că pt.averile nemernicilor ăstora AU MURIT TINERII LA REVOLUȚIE?

      Ștergere
    2. PSD partidul luminii de la rasarit. Rusia si comunistii ne pot salva.PSD partidul prietenilor Moscovei.

      Ștergere
    3. Vedeti care sunt adevaratii vinovati...
      https://www.incorectpolitic.com/rabin-dizident-confirma-adevarul-despre-talmud-ucide-l-pe-cel-mai-bun-dintre-ne-evrei/
      https://www.bitchute.com/video/s1nPYDj7KBEQ/

      Ștergere
  2. Mai ușor executăm legi satanice decât legile Lui Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este doamna Maria toți sunt conduși de Satana,banul este la ei
    Pentru bani trec peste cadavre nu au nici o treaba cu sufletele oamenilor.
    Ma rog lui Dumnezeu și Maica Domnului să fim sănătoși și să ne dea putere sa trecem peste tot si toate cu răbdare și credința.
    Doamne Ajuta.
    Ma uitam in SUA violențe morți și răniți.
    Necuratu se joacă cu sufletele oamenilor ne trebuie credința puternică sa biruim.
    Doamne fa pace pe pământ lumina si bucurie pentru fiecare Doamne!!
    Cu mult drag si multa sanatate tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inclusiv PSD- istii?? Sau ăștia sunt îngerași!

    RăspundețiȘtergere
  5. Știe cineva cam cât este salariul unui medic de laborator privat de analize medicale inclusiv de covod-19 cu 20 de ani vechime în Timișoara?Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 5000 de euro cu cei 500 euro pt.covid-19.

      Ștergere
    2. Păi noi nici nu stim sa numărăm atatea bani.Toate prețurile s-au dublat la medicamente si alimente,ca în rest nu mai cumpărăm nimic.

      Ștergere
  6. DA,iar diavolii sunt in fruntea tarii până la ultimul primar.

    RăspundețiȘtergere
  7. Se observă de la mii de km distanță, că lucrurile au scăpat de sub controlul rațiunii și al echilibrului.
    Nu.i de mirare, după acele decizii stupide ale asazișilor conducători, care închid bisericile- sau impun restricții- și dă libertate la cuiburile satanice.
    Incearcă să ni se șteargă conștiința națională, și să facă loc noului ordin mondial.
    In ce privesc animalele domestice se pare că crescătoriile de animale sunt privite ca și "curți ale diavolului".
    Merită de reținut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, nu?! Dar pana acum ce credeti ca a fost? Imparatia Lui Dumnezeu? Pe langa cate banci, case de amanet, farmacii, pariuri, jocuri de noroc ati trecut? Dar internetul ce scop credeti ca are? Are ca scop atragerea naivilor in grupuri sataniste. Chiar si a copiilor. Lasati nesupravegheati de părinți, copiii cad in tot felul de capcane pe internet. Chiar si zonele YouTube destinate desenelor animate sunt spurcate cu imagini porno! Copiii ar trebui sa se joace in natura si sa creasca frumos. Si ar trebui sa invete. Nici educatia sexuala la varste mici, dar nici exagerarea cu inducerea fricilor prin religie nu sunt benefice pentru pruncuți. Ei sunt curati. Lumea in care traiesc este murdara si-i impregnează cu urât! Copiii nu trebuie speriati cu focul iadului de catre habotnicii religiosi! Frica ii determina sa fuga mai tarziu exact spre grupurile toxice. Acelea gen new age sau yoga. Unde nu invata de fapt nimic nou. Doar sunt spalati pe creier si transformati in zombie cu a caror minte se joacă un guru.

      Ștergere
  8. Nu toți se lasă convinși de diavol. O parte mai judecă și chiar văd că vor sa-i bage pe toți decedații la covid, autopsii nu vor să facă, dece? Să nu aflăm adevărul. Virusul există dar nu toți mor de el. Vom ieșii în final în stradă nu poți minții la infinit.( Pt cel care folosește majuscule, nu te dor ochii???)

    RăspundețiȘtergere
  9. Cea mai mare industrie e cea de carne vie mai mare ca cea a Drogurilor,in SUA dispar anual peste un milion de copii din care multi pentru trafic de organe.
    Despre ai nostrii ce sa mai spunem ,cad prada Mafiilor combinate de judecatori,politisi procurori si politicieni pina la cel mai mare.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da anonimule ai dreptate. Tu că-ți ani ai?

      Ștergere
    2. 17.04 dar tu cati ani de scoala ai?

      Ștergere
  10. Conducătorii sunt conduși de diavol de aia nu merge nimic bun in tara asta.Doresc ca Dumnezeu să facă lumină și să ajungă aceasta tara pe un făgaș bun dar până nu va ieși o revoluție în toată regula nu va fi bine.E grav ce se întâmplă acum in țară și eu cred că stăm pe un butoi de pulbere gata să explodeze oricând.

    RăspundețiȘtergere
  11. Oameni buni,ceu care aveti posubilitate,va rog frumis ajutor!Handuc M (nu ma simt bine )! Va rig frumos cu iertarea de rigoare! Handic M

    RăspundețiȘtergere
  12. Cei de "sus" vor sa ne dezradacineze, sa fim frunte in vant, sa nu mai avem sentimente de dragoste si sa ne uram, sa nu mai avem mila ci sa ne distantam unii de altii, sa nu mai invatam Istoria Romaniei ci istoria Europe, sa nu mai luam cunostinte direct de la sursa, adica de la dascali, ci de pe tablete, sa ne uitam Mosii si stramosii datorita carora Noi Astazi ne numim Romani, sa ne ia copiii la prima febra, sa ne ia parintii la prima problema de sanatate, sa ne inchida bisericile... trebuie MULTA MULTA RUGACIUNE pentru ca lupta nu e impotriva unor oameni intunecati care conduc TEMPORAR ci impotriva cui le intuneca mintile si le impietreste inimile. Parintele Sfant Arsenie Boca profetea ca suntem cei de pe urma si ca ne vor cerne, asta train, cernerea. Tragem nadejde ca Dumnezeu nu ne lasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine purtam masti chiar daca nu e nimic (paza buna trece primejdia rea!) decat sa ne bage iar in stare de urgenta, sa distruga intreaga economie astfel!!!!!

      Ștergere
    2. Mai bine purtam masti chiar daca nu e nimic (paza buna trece primejdia rea!) decat sa ne bage iar in stare de urgenta, sa distruga intreaga economie astfel!!!!!

      Ștergere
    3. Pai apai sa facem tot ce zic ei ca e mai bine si uite asa un pic colo, un pic dincolo suntem pe drumul cel bun, spre iad. Tu 17.20 hotaraste-te ca timp nu mai e , nu se poate si cu .... in c.r si cu sufletul in rai

      Ștergere
  13. Intr-o poza de la Bruxell toti din jur purtau masca ,exceptie si in centru linga Macron si altii doar Arogantul Iohannis era fara masca.
    Atunci sa ne mai miram de cheful de la Guvern unde toti fara masca?
    De,ei sint rasa Superioara de conducatori EVREI,de ei nu se lipeste coronavirusul,dar nici legile democratiei.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa ne bucuram! Primim 40 de miliarde de euro gratuit pentru a-i cheltui pe produsele exagerat de scumpe ale multinationalelor abonate la banii "europeni" din care dam inapoi 20 de milarde ca si contributie la UE si avem si dreptul sa imprumutam alte 40 de miliarde! Acest "ajutor" vine la pachet cu conditii draconice (adic amestec in treburile interne...) si va duce la lichidarea ultimelor propietati valoroase ale statului roman si saracirea totala a populatiei

    RăspundețiȘtergere
  15. Presedintele Trump tocmai a cerut Tuturor sa poarte masca,ca situatia e Grava.
    O fi auzit si Iohannis si Orban??

    RăspundețiȘtergere
  16. Basescu ataca si el Guvernul care a Pierdut Controlul asupra coronavirusului prin masurile alandala cu pauze cu pretexte de legalitate ca nu are temeiuri legale cind avea conventia legala semnata la Bruxel si ONU dar si de OMS si Romania,cind el a incalcat Drepturi Constitutionale cu carantinarea Obligatorie de 14 zile fara a documenta prin controale si analize medicale producind Neincredere si Suspiciune in rindul populatiei care se vede prin manifestatia din Piata Victoriei.
    Cam aceleasi lucruri acuza si Firea primarul capitalei careia i s-a oprit testarea bucurestenilor.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. sa ne punem intrebarea-CUM AFECTEAZA MASCA RESPIRATIA OAMENILOR-simplu-inspiram acelasi bioxid de carbon expirat de plamani-sangele se intoxica pt ca masca nu permite in totalitate oxigenarea sangelui-si iata rezultatul=ne sufocam

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe noi prostia ne sufoca,nu masca!Hai Doamne ajuta,ca de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!

      Ștergere
  18. 23 iulie 23:04-daca nu stii fiziologia umana n-ai cum pricepe-prostia nu a lasat-o nici DUMNEZEU-este cuvant JOSNIC-n-ai credinta si judeci fara sa studiezi

    RăspundețiȘtergere