sâmbătă, 4 iulie 2020

ITALIA ! SA VEZI CE SE HOTARASTE !


                                                      3 Iulie 2020,ora 6,11 !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea asa:
              "În Italia !
               Sa vezi ce se hotaraste !
Iar un alt glas dragilor, adauga:
            Da, sa mori de foame!"
După care, se asternu linistea.
Dragii mei, iata cum,din păcate,vom auzi de Italia si nu tocmai lucruri de bine.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ,ca sa ne apere de tot răul si de tot necazul si sa ne bucuram de pace si liniste in lume ,dar si in inima si-n sufletul nostru.
Ce se va intampla in Italia,eu nu stiu a va spune dragilor. Dar stiu ca de vom avea Credinta tare in Prea Sfanta Treime si-n Maica Domnului ,pana la urma,vom trece cu bine peste toate.
                   Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Conversatie dintre o parasuta plecata demult in Italia si tatal ei, unul dintre ,,duhurile sfante,,. El, imbecilul, nu stie exact ce sa faca, sa mai stea pe aici, sau sa se duca la ea in Italia? Intotdeauna a fost urmarit de gandul asta ,,si ce mancam?,, . Ca al drk.niciodata nu se satura

    RăspundețiȘtergere
  2. Italia se pregateste de valul doi al coronavirusului desi azi la 25 000 teste au dor 220 imbolnaviti ,comparativ de vreo 8 ori mai putin ca romanii carora ar putea sa le inerzica accesul la munca,dar si sa intareasca ponderea celor ce vor iesirea din UE-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evolutia normala la o gripa(la orice microb) este sa se raspindeasca,microbii nu dispar,fac parte din biodiversitate.

      Ștergere
  3. FOAMETE DUPĂ CORONAVIRUS........FIECARE PLĂTEȘTE, DUPĂ CÂT MULT BINE AU FĂCUT SEMENILOR DE PE ACEASTA PLANETĂ .....

    RăspundețiȘtergere
  4. Continuă asaltul COVID-19 în România. Alte 416 infectări cu noul coronavirus, raportate în ultimele 24 de ore. Bilanţul a ajuns la 28.582

    Până astăzi, 4 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 28.582 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 20.861 au fost externate, dintre care 19.854 de pacienţi vindecaţi şi 1.007 pacienţi asimptomatici, externaţi la 10 zile după depistare. Până astăzi, 1.731 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat. În intervalul 03.07.2020 (10:00) – 04.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 23 decese (12 bărbaţi şi 11 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Argeş, Bacău, Botoşani, Buzău, Dâmboviţa, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Mehedinţi, Bucureşti, Suceava şi Vrancea. Dintre acestea, 2 decese au fost întregistrate la categoria de vârstă 50-59 ani, 6 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 10 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 5 decese la persoane de peste 80 de ani. Toate decesele sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 416 noi cazuri de îmbolnăvire”, conform raportului transmis sâmbătă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar totul cenzurează internetul si presa?
    Toată presa este aservita serviciilor securitatii.
    Sunt curios daca scapa acest mesaj cenzurii presei si internetului, deoarece pana acum de maibine de 2 ani nu a apărut niciunde un mesaj scris de mine.
    Asa ca il scriu voalat poate motorul de căutare electronic poate nu il depistează, sper sa il înțelegeti cum trebuie. Daca il scriu direct pe intelesul tuturor mi la sters de fiecare data. Inclusiv aici doamna Maria nu mi la publicat niciodata cu toate ca lam scris de peste 100 ori.
    Nato face experiente la baza de la noi geo... fizi.. ce, ptr un cutremur enorm daca nu vindem ce le trebuie, zilnice in tara noastra la fel si in baza de la turci unde va fi noulcutremur major asa cum este anuntat de cativa ani de mai multi oameni. Multi morti si pagube exact cat costa ce trebuie sa le dam. Nu scriu ce pt ca se șterge automat mesajul. Rezultatul il codific in 4 zile la un mesaj

    RăspundețiȘtergere
  6. Să știți că vin tot felul de urgii.Este hotărârea lui Dumnezeu și nu va mai fi nici o scapare.Dumnezeu a intrat la judecata cu pământul acesta de aceea nu mai este timp pentru strâns averi că cel ce vine va veni și nu va zăbovi.Celor ce sunt certați pentru averi le dau un sfat: Dați mana de împăcare căci nu moșteniți nimic de pe acest pământ. Suntem doar niste calatori sau musafiri aici dar când plecăm nu luăm nimic cu noi.De aceea legativa inima de cer căci tot ce este material va pieri doar cerul este veșnicia noastra.Fiti binecuvantati in numele Domnului Iisus.

    RăspundețiȘtergere
  7. Catarama ;Sintem intr-o dictatura cu citiva profitori ,un primministru care nu respecta legea...-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.49 dar catarama respecta legea??? Cand s-a dus cica sa se infecteze a incalcat legea cu combaterea zadarnicirii bolilor. Asa ca nu mai cita din fariseul ala. Daca voia sa se imbolnaveasca cu adevarat trebuia sa se duca intr-un spital covid. Dar a pacalit fraierimea si in special pe unul craciun.

      Ștergere
  8. S-ai apere Dumnezeu ca este greu pentru toata lumea.
    Nu este bine ce se întâmplă azi peste tot in lume,este dureros foarte dureros lumea nu-si mai gaseste echilibrul de care are nevoie.
    Sper din tot sufletul ca BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne ajute să trecem toți peste toate aceste încercări,
    Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  9. Cristoiu; Orban in loc sa se ocupe de lege duce campanie anti-CCR,le place Dictatura,Pericolele duc la Dictatura.

    RăspundețiȘtergere
  10. Faucci seful comisiei medicale anti-covid spunea in Senatul SUA ca IN China a aparut la porcine virusul G4 de acelasi tip cu H1N1 cu pericol de a junge la om,in timp ce in Italia omologul sau spune ca Covidul scade in puterea virala-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma copile, daca apare chenar rosu, nu te mai necaji, ca nu- i de la surioara. Marioara. Asteptam cu totii noi informatii. Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  12. 11.29.Cat bine putem să facem semenilor de pe aceasta planeta dintr-o pensie de 704 lei?

    RăspundețiȘtergere
  13. 16,04 Da daca ar spune-o numai Catarama si Cristoiu dar Acelasi lucru spun si toti judecatorii CCR inclusiv cei numiti de PNL si Iohannis,incalcarea legii si constitutiei.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. craciun, cum de observi tu numai ce e in favoarea PSD si duce la destabilizarea tarii? Daca cei infectati sunt trimisi acasa si-isi infecteaza familiile si pe cei din jur mai are legea ta vreo legitimitate? Nu vezi ca repeti ca papagalul niste lucruri pe care nu vrei sa le intelegi din limitare?

    RăspundețiȘtergere
  15. Catarama-de el vorbiti -un escroc cu vile peste tot si cu minciuna in gura ca are el mila de popor-RUSINE

    RăspundețiȘtergere