duminică, 5 iulie 2020

ARME TERMICE ! STATUL NATIONAL ESTE LA NIVEL DE ARME TERMICE !


                                                        4 Iulie 2020,ora 3,45 !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,ma trezeste un glas care spune asa:
                 "STATUL NATIONAL e la nivel de Arme Termice !"
Dragii mei,acesta a fost mesajul,eu l-am transmis intocmai ,si vom vedea ce ne mai asteapta atat la nivel national cat si mondial.Totul e,sa nu ne pierdem niciodata Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,sa daruim iubire sufleteasca Aproapelui nostru si nu in ultimul rand,sa multumim Domnului si Maicii Domnului,pentru fiecare zi pe care o traim in liniste si pace.
M-a intrebat cineva despre extraterestri,ce se intampla ca nu am mai scris.Aveti putintica rabdare,căci voi scrie si despre ei.Nu am reusit inca,ca sa scriu aici pe Blog,toate cate mi s-au aratat pana in acest moment.
                      Cu dragoste,Maria.

34 de comentarii:

  1. Doamna Maria nu aveți nicio viziune cu pandemia? Toată lumea este bulversata.
    Toti spun ca pana cel puțin la anul nu scapam. Ce părere aveți? Nu vi s-a aratat nimic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista pandemie. Exista un virus gripal slab. Nici o problema, dr Fauci (SUA), cu faima nu din cea buna, dar foarte puternic, a si anuntat noul virus cica in China (ha,ha) s-a descoperit un nou virus gazduit de porci, ca un fel de gripa porcina dar muuuult mai serioasa. Deci, ce nu a mers cu covrigul merge cu porcul. De altfel Organizatia Mondiala a Sanatatii, Soros de sus pana jos, ca si dr Fauci, a emis un document ca "ne vom lupa" cu virusii gripali pana in 2024. Deci, daca va place minciuna si frica, distrati-va!

      Ștergere
    2. Care pandemie? Inca nu v-ati dat seama ca totul este o manipulati grosolana? Au vrut sa bage frica in voi si chiar au reusit iar cineva rade in spatele vostru cand va vede ca va Pineto botnita....Nu zic ca virusul nu exista, exista un virus dat nu este atat de criminal incat sa pina in genunchi un intreg glob pamantesc. Daca lumea at fi mai credincioasa fortele satanei nu se avrà potete, caci frica bine de la cel rau!
      Asa ca, curaj, cu credinta in Dumnezeu inainte di farà frica!!!!

      Ștergere
    3. Pfuuui, cati experti virusologi pe blog!!!!!!!! :))))

      Ștergere
    4. Anonim 23;42 corect! Prosti sunt mai putini, dar bubuie!

      Ștergere
  2. Despre armele termice s-a scris mereu pe toate sursele de media din toti anii.
    Romania a folosit armele termice, plasele magnetice și lasere in lupta cu rusii in 1968. De atunci se tot scrie pe aceasta tema. Le vom folosi din nou cat de curând in razboiul din 2025.
    Desfăşurarea conflagraţiei va fi una decisivă pentru tara noastră pentru că trupele rusiei vor anihila într-o mare măsură armatele SUA şi Germaniei. Anglia va juca un rol duplicitar pentru că dacă în prima fază se va alia cu Germania şi SUA, atunci când armata roşie va ajunge la porţile Spaniei, va întoarce armele şi se va alia cu Rusia. În tot acest timp, SUA şi Germania vor fi forţate să atace ţările din Orientul Mijlociu cu bombe de distrugere în masă.
    Rusia prin credință va impune in Europa o nouă eră , era credintei a păcii eterne şi a evoluţiei spirituale...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă miram dacă îmi publicați răspunsul la comentariul tâmpit de la ora 11:33

      Ștergere
    2. Chiar tampit! Doar pentru ca Putin " I-a facut o favoare" Lui Dumnezeu, mentionandu-L in constitutie si refuzand casatoriile gay nu il transforma in sfant. Prea multe crime si abuzuri! Apoi, nu uitati paranormalii rusi la care s-au scolit si multi dintre ai nostri si care-si folosesc puterile ca sa-i domine pe ceilalti. Si chiar sa-i fure energetic.Razboiul s-a mutat din fizic in astral. Demonii sunt tot demoni. Fac ce stiu ei mai bine. Produc haos in Creatie, distrug, calca in picioare matricele energetice. Omul " paranormal" chiar crede ca poate stapani natura la nesfarsit...Iar natura da semne ca si-a pierdut rabdarea cu omul. N-as vrea sa fiu in barca rusilor atunci cand li se va intoarce...Nici in cea a americanilor. De fapt, daca stau bine si ma gandesc, nu vreau in barca nimanui. Mantuirea este individuala.
      Din orice tara poate incepe o schimbare. Cu conditia sa termini cu sforăriile prin alte parti ale lumii. Si rusii sunt mari sforari. Nu au plecat niciodata din Romania. Sunt tot pe aici...Au devenit oameni de afaceri prosperi. Usa le-a fost lasata deschisa de slugi, masonii de orientare ruseasca. Omul nu poate sta in Dumnezeu. E musai sa fie intr-un grup elitist de fițe. De parca n-am stii cu totii ca acele ritualuri cu șorțulețe si simboluri nu sunt decat vrăjeala si vrăjitorie...Si nu au nicio initiere. Sunt mai orbi decat orbeții.

      Ștergere
  3. Statul national este atacat din exterior de Globalism si Ateism ajungind la stadiul de Colonie putind fi nu numai Prada dar si moneda de schimb intre Est si Vest,iar in interior e incins rau Termic de o vara calda si secetoasa suprapusa peste doua campanii electorale explozive de toamna, cu toate minciunile si diversiunile de rigoare-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. marele anal-ist politic craciun!

      Ștergere
    2. Anonim 15;53, ai primit misiune? Vad ca te agati de fiecare cu replici prostesti. Este tipic!

      Ștergere
    3. magdalena eu nu am nicio misiune pentru ca gandesc cu creierul din dotare, spre deosebire de tine si marele anal-ist craciun care primiti misiune in subliminal de la antenele varanului.

      Ștergere
  4. https://www.youtube.com/watch?v=U_Ie39Y31HU Alte semne si evenimente ale Apocalipsei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Alois Irlmaier considera că miza viitorului conflict va fi în Balcani
    Alois Irlmaier (1894-1959) a fost un german recunoscut pentru puterea sa de a „vedea” viitorul. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial el indica dinainte locurile unde Germania avea să fie bombardată de Aliați și găsea persoane dispărute. A devenit faimos și datorită predicțiilor lui despre Al Treilea Război Mondial. „Războiul va începe brusc în Orientul Mijlociu. Mari forțe navale se confruntă în Marea Mediterană, dar miza este în Balcani, dar nu pot spune exact unde”, prorocea Irlmaier acum mai bine de 70 de ani. El mai susținea că Germania va fi atacată pe neașteptate de Rusia, iar „Dragonul Galben” (nr – probabil China) va invada Canada și Alaska și invocă, de asemenea, o „ploaie cu praf galben și verde” ce va fi aruncat din avioane între Marea Neagră și Marea Nordului – deci, inclusiv în România - și va ucide totul în cale, creându-se o „fâșie a morții”. „Oamenii vor deveni negri și carnea cade de pe oasele lor, atât de puternică este otraca aceea”, mai spunea Irlmaier. Dar Irlmaier și-a încheiat într-un mod optimist profețiile, spunând că întoarcerea la credință va salva omenirea și, după o perioadă de războaie, revoluții și dezastre naturale, omenirea va cunoaște o lungă perioadă de credință, pace și reîntoarcere la adevăratele valori.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=fGhT3GKe8-I Alte semne si evenimente ale Apocalipsei!

    RăspundețiȘtergere
  7. Americanii au renuntat la tratatul armelor rachete nucleare cu rusii si vor ridica in spatiu arme nenucleare cu care pot ataca orice punct de pe Pamint cu aceiasi putere exploziva ca si cele nucleare.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Pana la inceputul lunii septembrie vor fi peste 2500 de romani morți de coronavirus.
    Pandemia nu va dispărea dintr-o data insa se va produce in curând un vaccin care va diminua semnificativ numărul imbolnavirilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine crede povestea cu vaccinul, este cel putin fraier sau...agent de influenta.

      Ștergere
    2. Magdalena, te agati de fiecare cu replici prostestI, este tipic! Ai primit miniune? PSD?

      Ștergere
  9. https://www.youtube.com/watch?v=idbM1_3Iguk Predicatorul Aurel Gheorghe se inseala pt ca nu tine Sabatul si pt ca spune ca Rapirea Sfintilor la cer vine inainte de Necazul cel Mare de 7 ani.Rapirea Sfintilor vine la final de tot cand vine Domnul Iisus la Armaghedon,cititi in Evanghelia dupa sfantul apostol Matei 25:31-46 la separarea oilor de capre,dar cititi si in Prima Epistola a apostolului Pavel catre Tesaloniceni ca la a Saptea Trambita,mai exact dupa a Saptea Trambita vine Rapirea (1 Tes. 4.14-17) si cititi si la sfantul apostol Pavel in Epistola a Doua catre Tesaloniceni in Capitolul 2 versetele 1-4,cand spune ca dupa lepadare de credinta si dupa antihrist,Domnul vine o data,nu de 2 ori cum zice acest predicator,si cei ce implinesc Voia si Legea Lui Dumnezeu,UNII VOR MURI CA MARTIRI,IAR ALTII VOR FI PAZITI DE PLAGI SI DISTRUGERE ASEMENEA LUI NOE SI LOT DE EX,NU RAPITI,nu va luati dupa acest predicator,indiferent cat incearca sa va convinga,RAPIREA NU VA VENI INAINTE DE NECAZUL CEL MARE CI VA VENI LA FINAL DE TOT,LA SFARSITUL NECAZULUI,LA ARMAGHEDON,INSA VOR FI 3 SECERISURI MARI LA INCEPUTUL,LA JUMATATEA,SI LA SFARSITUL NECAZULUI DE 7 ANI IN CARE FOARTE FOARTE MULTI OAMENI VOR MURI SI AJUNGE IN IAD!INSA SA LUAM AMINTE DOAR LA DEZASTRELE PE CARE LE PREZINTA ACEST PREDICATOR,AICI VA ASIGUR 100% CA NU LE SCOATE DE LA EL CAND VORBESTE DESPRE ELE,TOATA DISTRUGEREA SI HAOSUL CARE SE INTAMPLA ZILNIC SI ORA DE ORA IN LUME,DOVEDESC CA SUNTEM FOARTE APROAPE DE VREMEA SFARSITULUI SFARSITULUI,SI CA MANIA MIELULUI,MANIA LUI HRISTOS E GATA SA SE APRINDA SI SA DISTRUGA TOT!SI TOTI VOR TRECE PRIN CUPTOR SAU PRIN FOCUL INCERCARII,ADICA NECAZUL FINAL CA SA SE INCERCE ATAT ISRAEL CAT SI BISERICA DIN INTREAGA LUME!DE ACEEA SA VEGHEM IN POCAINTA DE PACATE SI IN SFINTENIE PT CA NU STIM CAND MURIM SI AJUNGEM LA JUDECATA DOMNULUI IISUS!

    RăspundețiȘtergere
  10. Potrivit informării ANM, în intervalul 5 iulie, ora 10:00 - 7 iulie, ora 10:00, mai ales în cursul după-amiezilor şi la începutul nopţilor, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se vor manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torenţiale, grindină şi vijelii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Un studiu american arata ca in perioada de vara caldura si razele UV ale soarelui omoara coronavirusul de pe suprafetele de contact in 30 de minute si reduce contaminarea cu 90 la suta.
    Da dar pe urma iar vine sezonul rece si tot fara vaccin care oricum ar da o imunizare scurta ca si boala de doar 2-3 luni maxim asa ca numarul deceselor pe plan mondial vor trece cu mult de un milion mai ales la cei trecuti de 70 de ani cu imunitate mai mica, cu toate tratamentele si cunostiintele mai bune despre efectele bolii-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17;51, esti intr-adevar craciun? Dupa "calitatea" raspunsului, nu as crede.

      Ștergere
    2. Magdalena, spune drept, cine te-a tras in piept? Esti sub acoperire?

      Ștergere
    3. Magdalena, esti o scumpa! (artista de cinema)

      Ștergere
  12. Incendiu azi la acoperisul cetatii Risnov de linga Brasov aflata in reparatie si la o manastire din muntii Rodnei aici explozie cu acumulare de gaze cu victime usoare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. De acord cu antivorbitorii noștri
    Asa este vor să ne bage frica in oase sa devenim roboți,teleghidati nu trebuie sa ne fie frica,frica este de la Satana,nu trebuie sa ne temem,asa cum vedem lumea sa deșteptat asa tin sa cred,ca nu vom pica prada fricii si de aici nu mai este mult până la sminteală.
    Zic si eu nu ca nu ar fi viruși gropari dar nu mai muncim stam in casa,ce asteptam?
    Eu zic dacă tot vor sa stam in casa mergem in parlament la Cotroceni si ii ajutam la munca,de legi,de tot ce este necesar ca si asa sălile sunt goale le umplem noi si lom si bani frumosi ca parlamentarii sunt platiti bine.
    Eu asa cred ca ar fi foarte bine.
    Abia într-un om numarul voturilor fără alianțe politice.
    Cu mult drag si DOAMNE AJUTA Tuturor sa trecem cu bine peste tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca o sa-ti moara cineva din familie de coronavirus sa te vad atunci ce comentarii mai faci pe aici.
      Esti o persoană iresponsabila!
      Dumnezeu sa te ierte si sa iti dea înțelepciunea necesară sa nu mai iti bati joc de cititorii acestui blog.
      Esti o femeie rea, im loc sa te rogi sa ii ajute pe cei care se sacrifica (inclusiv familiile lor) ca tu fara credinta sa o duci bine.
      Nu ai pic de empatie.

      Ștergere
  14. Vor fi aruncate-n aer conductele de gaz, goale, ca in curand nici gaz nu vom mai avea. Ne asteapta o saracie lucie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i nimic...Saracia apropie omul de Dumnezeu. Nu se mai inchina la ban sau casă. Daca Dumnezeu ii va lasa pe banditi sa ne jefuiasca la nesfarsit, inseamna ca asta e caderea hotilor in iad si scaparea noastra din iadul lor.
      Cernerea nu este ca atunci cand iei o sita si dai faina prin ea. Cernerea inseamna alegere. Mergem acolo unde alegem sa mergem. Dupa ce alegem, incep ispitele, incercarile...Ispite multe, prostie si trufie cat cuprinde!

      Ștergere
    2. Mare este gradina lui Dumnezeu...

      Ștergere
  15. Anonim 00:51 iar ai apărut?
    Nu dori la altul moartea in familie ca ar putea veni spre tine.
    Eu nu am jignit pe nimeni,nu am omorât pe nimeni.
    Cu toti oamenii cu care am lucrat in slujba omului sunt ca sa înțelegi,acest lucru sunt in slujba omului,de mulți ani.
    Multumesc lui Dumnezeu și Maica Domnului ca sunt iubita de ei si urâtă de tine.
    Satisfacția mea sunt oamenii pentru care lucrez,cât despre tine nu doresc o iubire a ta,spre deosebire de tine,sunt un om cu dragoste de Dumnezeu
    Acum iti spun pa,pa,tai tai🤣😆😆😆

    RăspundețiȘtergere
  16. astazi SLOBOZIA a trecut printr-o situatie grea-orasul fiind la un pas de explozie totala, de la oprirea gazelor la o fabrica de produse chimice

    RăspundețiȘtergere