sâmbătă, 28 septembrie 2019

ROMANIA INCONJURATA SI OCROTITA, DE DUHUL CEL PREA SFANT !


                                       27 Septembrie 2019,ora 6,22 !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata,stand in pat cu ochii inchisi, vad in faţa mea si-ntr-o lumina albastra violet,vad HARTA ROMÂNIEI sfinte.


                                    Imagini pentru HARTA ROMANIEI.
HARTA ROMANIEI sfinte era toata alba si stralucitoare si fara inscrisuri in ea.
În mijlocul HARTII Romaniei,vad o Turla alba de lumina,orbitor de stralucitoare. 
Imagini pentru turla.
În jurul Turlei de lumina alba si orbitor de stralucitoare, zbura lin si divin Duhul Cel Prea Sfant.
                                       Imagine similară.
A inconjurat de trei ori Turla din inima Romaniei,apoi, a disparut lasand in urma Sa doua pasari negre care si-au luat zborul spre Cerul inalt.
Pasarile negre erau si ele in inima Romaniei,la baza Turlei albe orbitor de stralucitoare.
In clipa urmatoare, totul a disparut.
Dragii mei, am scris adeseori ca Romania va fi al DOILEA NOU IERUSALIM si asa va fi.
Dar noi trebuie sa ne intarim in Credinta si-n iubire faţă de Aproapele nostru.
Sa ne rugam mai mult, sa mergem la Sfanta Biserica si sa ascultam cu inima si cu sufletul Sfanta si dumnezeiasca Liturghie, sa fim buni si milostivi ,si astfel,Dumnezeu se va indura de noi si nu ne va mai trimite tot felul de dezastre care,ne aduc chin si suferinta.
Credinta fratilor,de nu o vom pastra fierbinte in inima si-n sufletul nostru, vom face loc diavolului care ne va umbri si ce a mai ramas din Credinta noastra;o va intina cu fum si pucioasa urat mirositoare.
Asadar,sa avem mare grija de sufletul nostru; sa-i dam ce este a lui ,adica, HARUL si DARUL Lui DUMNEZEU pe care L-am primit fiecare atunci cand ne-am botezat crestineste.
Sa mergem la Sfanta Biserica atunci cand avem timp (si sa ne facem timp),sa nu ocolim pe Părintele de acolo,ci sa ne spovedim lui ,pentru ca apoi,sa putem primi Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie cu Prea scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
                                    Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Turla seamana cu cea de la catedrala din Fagaras din centrul tarii cu tabla aurie,dar cele doua pasari negre nu stiu ce vrea sa insemne.

    RăspundețiȘtergere
  2. Păsările negre sunt 2 forte intunecate care părăsesc și ele planeta.Iisus ii va trage la cer pe ai Lui iar diavolul pe ai lui.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anghele , de ce nu te faci tu talmacitor. Te pricepi de dai cu capul in turlă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:33Ce bine o sa fie,când voi ajunge până la turlă...!
      Tu te vei uita de jos cu ciuda...

      Ștergere
  4. Cele doua pasari negre ar fii cele doua Mafii-pericole principale, care dau tircoale Romaniei una externa si cealalta interna,ca sa judecam mai pragmatic si mai aproape de realitate.
    Va las sa spuneti care credeti ca ar fii cele doua-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria o întrebare am din Romania ce rămâne ea va fi ruptă va fi întreaga când va veni Iisus Hristos sau o parte din România rămâne din articole scrise de dumneavoastră

    RăspundețiȘtergere
  6. referitor la ocrotirea Romaniei -sunt ANONIM 5 si duhovnicul meu spunea-TREIMEA ESTE CU NOI DAR IN CELE 4 COLTURI ALE TARII SUNT 4 ARHANGHELI CARE PAZESC GRANITELE si sa stiti Romania a fost aleasa tara sfanta si al doilea IERUSALIM pt faptele de vitejie ale neamului si pentru credinta-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si zâna Măseluță , ea ce face?

      Ștergere
    2. Cai verzi pe pereti...Opium pentru cei ce nu vor sa priceapa ca Dumnezeu nu ne vrea lenesi carora sa li se moaie posmagi. In stadiul in care suntem acum, ca popor manipulat prin toate metodele posibile, suntem ca o corabie in deriva. Nu toate catastrofele profetite de Maria sunt problema. Ci pericolul ca romanii sa isi piarda sufletele nefacand nimic.

      Ștergere
  7. Marturiile unor femei obligate sa se prostirueze aseara intr-un documentar pe Antena 3;
    In Romania Cei mai multi din politisti ,procurori ,judecatorii platiti sa apere cetatenii sint ei insasi pedofili,masochisti si aparatori ai retelelor de sclavie sexuala.
    Concluzia ar fi una singura,femeile care sint majoritare in Tara ASTA sa faca o Revolutie la VOT la Urne la alegerile de peste o luna si sa-si aleaga din rindul lor o femeie in locul Adormitului de la Cotroceni, el isusi fost traficant de copii , care se face ca Nu Aude ,Nu vede si Nu Reactioneaza la problemele reale ale cetatenilor..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Femeile ar trebui sa faca revolutia cratitelor, tigailor si pliciurilor pe spinarea hotilor si lenesilor ce vor bani multi fara munca😂. Ar fi multe cucuie si vanatai...
      Si n-ar fi rea nici revolutia aceea cu castrarea...Prea multe subanimale cred ca nastem copii ca sa aiba ei ce viola, abuza, bate si chinui.

      Ștergere
    2. Subscriu la ce scrii tu aici. Multi din barbatii din tara asta care ocupa functii de conducere, de mult nu de acum, nu sint in stare sa conduca Romania. Sa vina si o femeie ca sigur ea va putea sa caonduca tara asta.

      Ștergere
  8. Lupta Duhului Sfant din Romania inca nu s-a terminat . Pasarile negre sunt capetele bisericii. Duhul Sfant continua sa lumineze poporul roman.

    RăspundețiȘtergere
  9. Of, Marie,daca ai știi ce fel de duh stăpânește Romania!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mesajul electoral al lui Iohannis;PORN='Pentru o Romanie normala',normal de la unul ca el anormal care a boicotat si a'dat cu Flit' Referendumul pentru Familea crestina si sustinator al LGBT-stilor si al proxenetilor carora le-a intermediat copii la export.

    RăspundețiȘtergere
  11. BUNUL Dumnezeu sa fie cu poporul roman creștin.
    Păsările negre poate raul părăsește poporul roman. Doamne Ajuta.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  12. 29 sept 05:31-cred ca te-ai trezit cu fata la cearsaf=si matinal-cand un popor este condus de cei din vest nu e de mirare ca suntem neputinciosi-mesajul se refera la protectia divina a romanilor- ca de tras ponoase este clar cale vom trage-individual sau in grup-esti pesimist ,fa ceva pt tine ca sa poti face si pt altul

    RăspundețiȘtergere