duminică, 29 septembrie 2019

OPERATIE ! VOI LIPSI CATEVA ZILE !

                                                                                                              Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind.
                                       
                           Dragii mei, 

Întotdeauna am fost corecta faţă de voi toti, si daca a trebuit ca sa lipsesc cateva zile v-am spus aici pe Blogul Dumnezeu Exista -Marturii ,cât si pe Facebook.
Începând cu ziua de Luni 30 septembrie 2019, voi lipsi cateva zile ,deoarece,trebuie sa ma internez intr-un Spital din Romania ,pentru o Operatie pe abdomen.
Din pricina a mai multor interventii chirurgicale pe care le-am suferit de-a lungul anilor, s-au format Aderenţe care, mi-au incarcerat intestinele.
Iar acum, a venit momentul ca sa le indepartam chirurgical.M-am simtit rău toata luna septembrie, si am mers la Medicul Chirurg care a hotarât ca trebuie intervenit chirurgical.
Şi cum numai eu administrez acest Blog al Lui Dumnezeu,am dorit sa va spun toate acestea, din respect si pretuire pentru voi toti cei care ,iubiti acest Blog si credeti in Cuvantul Mantuitorului Hristos,iubiti pe Dumnezeu si pe Maicuta Domnului.
Va multumesc inca o data din suflet ,pentru frumoasele voastre urari pe care mi le-ati trimis la ziua mea de nastere si onomastica,si va asigur ca , atunci cand voi fi bine si voi ajunge din nou acasa, voi fi din nou prezenta aici,zi si noapte.
Ce spuneti dragii mei, se pare ca s-a adeverit si acest articol despre mine, cu perfuzia la picior. Nu-i asa?
Iata linkul cu articolul:
17 sept. 2019 - NU PLECA ! VINO TE ROG NU PLECA ! 17 Septembrie 2019,ora 5,13 dimineata ! Dragii mei, În aceasta dimineata devreme, ma trezeste un ...
Prieteni dragi, va las in grija si-n Mainile Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului ,si ne vom intalni din nou peste cateva zile.
Nu uitati ca sa fiti buni si iertatori unii cu altii,sa faceti fapte bune,fapte de milostenie, si nu in ultimul rand,sa multumiti PREA SFINTEI TREIMI si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,pentru faptul ca sunteti sanatosi si-i aveti pe cei dragi langa voi ,în inima si-n sufletul vostru.
Dragilor,Sfanta Biserica a Mantuitorului nostru Iisus Hristos si-a Imparatesei Cerului si a pamantului,sa va fie prima casă,apoi,casa de acasa ,sa va fie cea de-a doua casa.
Va multumesc din inima pentru Rugaciunile voastre pe care, stiu sigur ca le veti face si pentru mine,dar si pentru intelegere ,si chiar o sa-mi fie dor de voi toti!
                      Cu dragoste si cu iubire frateasca,Maria Ghiorghiu.
                             Pe curand!

145 de comentarii:

  1. Sanatate multa ! Dumnezeu sa te ajute!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sanatate sa va dea Dumnezeu si sa va întoarceți cu bine din spital ! Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamnă Maria îți urez multa sanatate si voi in curând și voi intra in legatura cu dumneavoastra pentru ca a si dori si eu o carte pe care le scrieti dumneavoastra doresc foarte mult și eu sunt o femeie învarsata din Botoșani.Va urmăresc cu mult interes dumnezeu să vă ajute

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ajuta! Sanatate multa si numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta! Sanatate multa si numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multa sanatate,sa rezolvați totul cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sănătate multa, Doamne ajuta! 🙏❤️🙏

    RăspundețiȘtergere
  8. Multa sanatate! Prea Sfanta Fecioara sa va ocroteasca!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multa sanatate sa va reîntoarceti cu bine! Ele

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamne ajuta si sa va faci cat mai repede sănătoasă!💋💋💋💋❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  11. Însănătoșire grabnică și multă sănătate

    RăspundețiȘtergere
  12. Scumpa mea doamna Maria BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului sa va dea sanatate,sa treceți cu bine peste toate sa veniti aici pe blocul dv. MARTURII DUMNEZEU EXISTA.
    SA STITI CA O sa-mi lipsiți enorm de mult.
    Va pup si va îmbrățișez cu mult drag si sunt cu tot sufletul si gândul meu la dv.
    Încă o dată va doresc multa,multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bunul Dumnezeu și Măicuța Sfânta să vă ajute să depășiți această încercare. Ne rugăm si va așteptăm cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sănătate multa, eram sigură că asa se va întîmpla ,de cum am citit mesajul la care faceti referire !Bunul Dumnezeu să vă aibă în paza sa !

    RăspundețiȘtergere
  15. Multă sănătate. Sa va ajute Bunul Dumnezeu și Măicuță Domnului să treceți cu bine peste toate încercările încercările vietii.

    RăspundețiȘtergere
  16. Succes si multa sanatate-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Dumnezeul iti va da putere in continuare. Te astept sa te intorci.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt convinsa ca o sa fie bine. Nu are cum altfel. Multa sanatate si lumina.

    RăspundețiȘtergere
  19. Multa sanatate sa aveti si sa va refaceti cit mai repede dupa operatie!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Sanatate, sa aveti parte de cei mai buni medici si operatia sa decurga perfect, fara probleme ! Dumnezeu sa va ocroteasca mereu !'

    RăspundețiȘtergere
  21. Sănătate multă și Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamne ajutä sä treceti cu bine prin aceastä interventie,sä vä insänätositi cät mai repede, Prea Sfänta Treime si Maica Domnului sä vä ocroteascä sä vä vindecati repede.Vä asteptäm cät mai repede .Sänätate vä doresc si pace sufleteascä, vä pup cu drag. Veronica G.

    RăspundețiȘtergere
  23. Maica Domnului sa va ocroteasca si toti Sfintii Tamaduitori sa va ajute la reusita operatiei. Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  24. Dumnezeu sa te aiba in paza lui cea sfanta! Sanatate si te asteptam sa te intorci cat mai repede posibil.
    Doamne ajuta!! Cu mare drag Mariuca

    RăspundețiȘtergere
  25. ANONIM 5-sanatate si vindecare grabnica

    RăspundețiȘtergere
  26. Forta fie cu tine, Maria
    Dumnezeu sa te ajute !

    RăspundețiȘtergere
  27. Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza LUI impreuna cu Fiul SAU, Domnul nostru IISUS HRISTOS, Maicuta Domnului si toti Sfintii pline placuti LOR. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  28. Dute și nu te mai întoarce. Ți-a încurcat diavolul mațele. Zii mai bine adevărul că te operezi de ciroză de la cât bei. Poate ne faci o bucurie și crăpi în spital ca să nu mai aduci răul cutremure, războaie și alte rele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim29 septembrie 2019, 21:04
      Multumesc pentru rautatea ta ! Dar o sa te dezamagesc! O sa ma intorc si cu mai multa forţă ! Doamne ajuta si Dumnezeu sa te ierte pentru tot ce-mi doresti tu mie.

      Ștergere
    2. Anonim@ 21,04
      Vezi că ceea ce dorești la altcineva,Dumnezeu ți le întoarce inzecit la tine. Așa că...ai grijă,atâta că ai să te îneci în propriul venin!
      Nu te obligă nimeni să intri pe acest blog. Nu-ți place,nu citi!

      Ștergere
    3. Vezi tanti Marie, daca nu le dai drumul la mesajele oamenilor? Mai ai si uratori de "n-ai mai exista" ca sa spun mai pe scurt. La mine ura este maxim de o zii dar, altii te tin minte toata viatza lor. Si mai vin si ceilalti. Eu nu spun de mesajele cu injurii si cuvinte spurcate ci mesaje folositoare oamenilor care nu le-ai dat drumul precum au fost si multe mesaje ale mele. Eu nu ati urez nici bine si nici rau. Ce vrea cel de sus (CREATORUL) aia sa fie si din partea mea.

      Ștergere
    4. 21:04, esti un biet pocait ce-si zice crestin si ca-l urmezi pe Iisus Domnul, dar esti unealta celui rau si viclean. Ce-ar mai avea Mantuitorul de scos din tine legiunea de diavoli. Asa-i ca ti-a pus jar pe cap iertarea doamnei Maria Ghiorghiu?. E greu sa suporti arsura iertarii celui bun si credincios!.

      Ștergere
    5. Ai o răutate diavolească în tine, măi anonimule. Mi-e tare teamă că păcatele astea ale tale săvârşite cu ură multă ar să se reverse asupra copiilor tăi sau a celor dragi, dar la câtă ură văd că ai, tare mi-e teamă că tu nu te iubeşti decât pe tine, stirpe. Avorton cu ochi care văd numai rău, invidie şi ură. Ai să te îmbolnăveşti şi tu la rândul tău şi atunci să vedem la cine o să te rogi. Toate se plătesc şi se vor plăti în viaţă. Cu ce inimă vei semăna, cu aceea vei culege orice fel de roade. Tu nu cred că ai o mamă, că dacă aveai o mamă nu cred că scriai cu atâta răutate în tine. Ce ţi-a făcut această doamnă cu suflet ales aşa încât să-i doreşti moartea, nemernicule? Ce rău aşa de mare ţi-a făcut. E îmbibat creierul tău cu alcool şi cu toate stricăciunile... Dumnezeu să te ierte, dar pentru asta tu trebuie să-i ceri iertare prin rugăciuni, Domnului şi chiar doamnei Maria fiindcă altfel nu ştiu dacă vei primi. Să-ţi dea Bunul Dumnezeu gândul bun şi să-ţi ceri iertare cât încă nu e prea târziu fiindcă, ia seama la mine... E mult şi până diseară, nu se ştie.

      Ștergere
    6. Sau poate in vacanță din banii strânși din pomeni pentru Handica , Mandica si Sandica. Interesantă remarca : "un Spital din România". Aveți bani pentru unul în Viena ?. Cu puțin ajutor PSD-ist poate vă duceți după băiatul lui Iorgulescu. Iar dacă e pe bune ce să vă zic ?. Nici profeții nu sunt scutiți de probleme. Chiar , chirurgii ăștia dacă sunt atei dar vă fac bine , ajung in Rai sau în Iad ?

      Ștergere
    7. Vaiii!!! Cata răutate!! De ce ??? Luam ceva cu noi??? Doamne iarta-ne pe noi pe toți! Maria bunul Dumnezeu sa fie cu tine si sa te întorci sănătoasă!!!. Te asteptam cu muuuult drag!

      Ștergere
    8. 21:04 ce mizerie de ființă ești!

      Ștergere
  29. Vino in ajutorul meu : "O,Isuse al meu, ajuta-ma în momentele mele de mare suferința. Tine-ma în Brațele Tale și ia-ma în Refugiul Inimii Tale. Șterge lacrimile mele. Potolește zbuciumul meu. Înalță sufletul meu si umple-ma cu Pacea Ta.Te rog îndeplinește-mi această cerere speciala(.....). Vino în ajutorul meu, astfel încât cererea mea să primească răspuns si viața mea să poată deveni liniștită si unită cu Tine, Domnul meu drag. Dacă cererea mea nu poate fi împlinită, arunci umple-ma cu Harul de a accepta ca Voia Ta Sfânta este pentru binele sufletului meu si pentru caceu să raman credincios Cuvântului Tau pentru totdeauna, cu inima blândă și ușoară. Amin."

    RăspundețiȘtergere
  30. Bunul Dumnezeu sa va aducă acasă cu bine și multă sănătate! Va așteptăm cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  31. Sanatate multa!Dumnezeu sa va ajute!

    RăspundețiȘtergere
  32. Dumnezeu sa vă ajute și să vă apere sănătate cît mai repede !

    RăspundețiȘtergere
  33. Vă dorim multa sănătate și Dumnezeu sa va ocrotească !

    RăspundețiȘtergere
  34. Intervenție reușită si însănătoșire rapidă ! Ajutor de la Domnul Dumnezeu care a făcut cerul și pământul ! Amin

    RăspundețiȘtergere
  35. Intervenție chirurgicală reușită si însănătoșire grabnică ! Ajutor de la Domnul Dumnezeu care a făcut cerul și pământul ! Amin

    RăspundețiȘtergere
  36. Intervenție chirurgicală reușită si însănătoșire grabnică ! Ajutor de la Domnul Dumnezeu care a făcut cerul și pământul ! Amin

    RăspundețiȘtergere
  37. Multa sanatate d-na Maria de jos!!

    RăspundețiȘtergere
  38. O rugăciune o voi spune chiar acum ptr.dumneavoastră.Sănătate grabnica.Va iubim.

    RăspundețiȘtergere
  39. Va multumesc Prieteni, pentru gandurile voastre bune si pentru Rugaciunile voastre. Va iubesc cu sufletul si o sa-mi fie dor de voi !

    RăspundețiȘtergere
  40. Dumnezeu să vă ajute şi să vă ocrotească!

    RăspundețiȘtergere
  41. Sa aveti grija de dumneavoastra , va iubim si sa asteptam din nou acasa , aici pe blog! Multa sanatate si Sfanta Treime sa va ocroteasca !

    RăspundețiȘtergere
  42. Lacrimi pe obraji mi-au curs!Iubitul nostru Iisus sa te ajute,Maria,te imbratisez cu sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  43. Insanatosire grabnica va doresc! Sa va intoarceti cu bine! Maica lui Dimnezeu sa vegheze asupra dumneavoastra ! Putere si rabdare! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  44. Multă, multa sănătate Doamna Maria bunul Dumnezeu sa va ajute,sa va întoarceți cât mai repede.Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  45. Dumnezeu va cobori mireasma lui si ingeri asuora dumneavoastra si va esi cu bine operatia si cel care a lasat mesajut urit va avea dumnezeu grija de tine ca doamna Maria se va intoarce cu bine doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  46. Suntem alaturi de tine Maria! Multa sanatate si sa te introci cat mai repede acasa!

    RăspundețiȘtergere
  47. Doamne ajuta,Multă sanatate

    RăspundețiȘtergere
  48. Fie voia Domnului cu dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  49. Multa sanatate sa va faceti bine sa va intoarceti la familia dumneavoadtra cu sanatate si bucurie .Dumnezeu sa va aiba in paza.

    RăspundețiȘtergere
  50. Multă sănătate dna. Maria și Preasfânta Treime și Maica Domnului sa va ocrotească

    RăspundețiȘtergere
  51. Doamne ajuta si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  52. Sănătate multa! Îmi lipsiți deja!

    RăspundețiȘtergere
  53. Insanatosire grabnica,multa sanatate si putere!

    RăspundețiȘtergere
  54. Însănătoșire grabnică Maria! Dumnezeu și Maica lui să fie cu tine în aceste momente grele!

    RăspundețiȘtergere
  55. Ne rugam pentru dumneavoastra.
    Sanatate multa !
    Sanatate foarte multa!
    Sanatate extraordinar de multa !
    REUSITA REALIZARE INSANATOSIRE PUTERE INCREDERE VA DORIM.
    Domnul sa va aibe in paza lui.

    RăspundețiȘtergere
  56. Te asteptam inapoi si cand ti-e greu gandeste-te la noi !!!

    RăspundețiȘtergere
  57. Dumnezeu sa lucreze el prin mana doctorilor multa sănătate va doresc și sper să reușească aceasta operație.Fiti binecuvântată și să fiți puternica.Nu sunteți singura și pe lângă Dumnezeu aveți și mulți admiratori de pe blog care va iubesc și va susține în această lucrare care o faceți pentru Dumnezeu.Va doresc numai bine și să vă întoarceți cat cat mai repede pe blog,că aveți multe mesaje de scris.Dumnezeu să vă ajute si va asteptam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  58. Multa sanatate dmna Maria si va asteptam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  59. Primit sa fac Acatistul Maici DOMNULUI pt ca IA este grabnica ajutatoare. Sa va faceti bine cit mai REPEDE DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  60. Doamna Maria, ce rău îmi pare de vestea tristă care ne-ați dat-o, chiar am început să vă simt lipsa ☹️ Dumnezeu să vă ajute după voia Sa. Amin 😢

    RăspundețiȘtergere
  61. Doamne ajuta!Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  62. Doamne-ajuta,Maicuta Domnului sa va fie aproape si sa va recuperati repede! Doina

    RăspundețiȘtergere
  63. Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va dea putere sa treceti cu bine peste aceasta incercare; insanatosire grabnica, va astept cu drag sa reveniti. Rodica

    RăspundețiȘtergere
  64. Multă multă sănătate va doresc si sa va întoarceți cit mai grabnic pe acest blog a lui dumnezeu.cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  65. Multă multă sănătate va doresc si sa va întoarceți cit mai grabnic pe acest blog a lui dumnezeu.cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  66. Multă sănătate! Totul va fi bine.

    RăspundețiȘtergere
  67. Operatie reusita si revenire usoara si rapida.

    RăspundețiȘtergere
  68. Tu ar trebui să fii internată la balamuc definitiv nu să fii lăsată liberă să,, vorbești,, cu duhul sfânt cu moș gerilă și cu bunica de pe eticheta sticlei de ulei nasoalo!

    RăspundețiȘtergere
  69. Multa sanatate d-na Maria!Domnul Dumnezeu sa va apere si protejeze de toate! Va asteptam cu mult drag din nou!

    RăspundețiȘtergere
  70. Vă dorim putere, credință puternică și multă, multă sănătate. Vă imbratisam cu drag. Isus și Măicuța sfântă să fie mereu cu dvs.

    RăspundețiȘtergere
  71. Multa sanatate sa va dea Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  72. Doamne ajuta , doamna Maria ! Va doresc sa treceti cu bine peste aceasta interventie si sa ne scrieti cat mai curand !

    RăspundețiȘtergere
  73. Multa sanatate! Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvanteze!
    Va imbratisez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  74. S-a implinit si ce ati spus despre Moscova , proteste masive cu 20.000 oameni in strada :

    https://www.realitatea.net/proteste-masive-in-moscova-20-000-de-oameni-in-strada_2223052.html

    RăspundețiȘtergere
  75. Multe minciuni in acest mesaj, Maria Ghiorghiu!
    1„Întotdeauna am fost corecta faţă de voi toti...”- gresit, nu ai fost deloc corecta intotdeauna, ce sa mai zica fata de „toti”, ai uitat ca nu publici o gramada de comentarii care nu-ti canta tie osanale?
    2.”....o sa-mi fie dor de voi toti!”- gresit, nu cred ca o sa-ti fie dor chiar de toti, pe unii dintre noi nu-i publici,ii blestemi si bruftuluiesti.
    3.„Cu dragoste si cu iubire frateasca,Maria Ghiorghiu.”- gresit, nu iubesti pe nimeni de pe blog, doar te folosesti de credulitatea unora si in plus, te hranesti cu asta si cu gloria ta de carton, in calitate de auto-proclamata aleasa Duhului Sfant.
    4. „Ce spuneti dragii mei, se pare ca s-a adeverit si acest articol despre mine, cu perfuzia la picior. Nu-i asa?”-gresit, nu s-a adeverit nimic, stiai foarte bine ce urmeaza sa faci dar n-ai putut rezista tentatiei de a mai inventa o „adeverire”.
    5. parca spuneai ca te-a vindecat Duhul Sfant la picior dar acum te-ai imbolnavit la abdomen.Ori te-a vindecat,ori nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:09, nu uita ca si Maria Ghiorghiu este om si omul mai face si greseli nu numai lucruri perfecte. E adevarat ca smerenia si modestia ar trebui sa fie prezente in toti, dar daca nu este asa, nu stiu daca foloseste sa arati cu degetul spre acel om.

      Ștergere
  76. Sanatate multa. Însănătoșire grabnică!

    RăspundețiȘtergere
  77. Sanatate va doresc si Dumnezeu sa-i lumineze pe doctorii care vor avea grija de dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  78. Insanatosire grabnica, Maica Domnului sa va ajute! Amin ❤

    RăspundețiȘtergere
  79. Doamne ajută, sănătate și fericire!

    RăspundețiȘtergere
  80. Domnul să te ajute sa treci cu bine pragul acesta cu sănătate .

    RăspundețiȘtergere
  81. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.

    Your website offered us with valuable information to work on. You have done an impressive
    job and our whole community will be grateful to you.

    RăspundețiȘtergere
  82. Dumnezeu si Maica Domnului să fie lîngă tine dragă Maria.Sănătate multă.

    RăspundețiȘtergere
  83. This website was... how do I say it? Relevant!!
    Finally I've found something that helped me. Thank you!

    RăspundețiȘtergere
  84. Nici in ceasul al doisprezecelea nu te dezici de obiceiul de a ascunde adevarul nepublicand toate comentariile primite. Ar trebui sa te puna pe ganduri ce ti se intampla si de ce!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine esti tu ca sa judeci pe sluga altuia ?. Este cine sa judece acolo sus in cer.

      Ștergere
    2. 08.39 dar tu cine esti sa ma judeci pe mine, minte scurta?

      Ștergere
  85. Ne veți lipsi,mă voi ruga să vă faceți bine cåt mai repede...multă sănătate.

    RăspundețiȘtergere
  86. Intre timp s-a adeverit si cu podul daramat,am vazut mai demult ca ati avut o viziune...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.33 S-au daramat o groaza de poduri de atinci. Ai ramas in urma madam Mona!

      Ștergere
  87. Si inca 2 : Dinca vrea sa se sinucida si uraganul ataca Europa
    https://voxbiz.ro/gest-extrem-al-monstrului-din-caracal-dinca-vrea-sa-se-sinucida-masuri-disperate-ale-anchetatorilor.html?utm_source=voxbiz&utm_medium=recomandari_AI

    RăspundețiȘtergere
  88. 29 sept 21:04 PIEI SATANO DOMNUL DUMNEZEU SA-TI DEA MINTE SANATOASA ca ai gura spurcata

    RăspundețiȘtergere
  89. An intriguing discussion is definitely worth comment. I do believe that you need to publish more about this subject matter, it may
    not be a taboo subject but typically folks don't speak about these subjects.
    To the next! Cheers!!

    RăspundețiȘtergere
  90. Sanatate va dorim, ne rugam pentru dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  91. Nu pot sa nu va zic si azi o zi binecuvântată doamna Maria si sa veniti cât mai repede și să fiți lângă noi.
    Cu mult drag si multa,multa sanatate sa va dea Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  92. It's actually very difficult in this active life to listen news on Television,
    therefore I only use the web for that purpose, and get the latest information.

    RăspundețiȘtergere
  93. Cazul Caracal. Martorul care l-a văzut pe Dincă și pe fiul lui în Italia, rupe tăcerea

    https://www.youtube.com/watch?v=XpoSJ5crgbs


    Acces Direct a găsit-o pe menajera lui Gheorghe Dincă

    https://www.youtube.com/watch?v=H-aLfFupLbI

    RăspundețiȘtergere
  94. Însănătoșire grabnică va doresc doamna Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  95. Însănătoșire grabnică va doresc doamna Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  96. Însănătoșire grabnică va doresc doamna Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  97. "Tatal meu, Tată bun, Ție mă ofer, Ție ma daruiesc. Înger al lui Dumnezeu, care ești Păzitorul meu, luminează-ma astăzi, păzeste-ma, povatuieste-ma si ocarmuieste-ma pe mine, care îți sunt încredințat Ție prin Mila lui Dumnezeu. Amin."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumoasa rugaciune dar sa stii si sa fii constient ca esti creatia lui Dumnezeu si al Lui esti cu voia sa fara voia ta.

      Ștergere
  98. Hello, this weekend is pleasant in support of me,
    since this point in time i am reading this impressive informative article here at my home.

    RăspundețiȘtergere
  99. Multa sanatate d-na Maria, sa iesiti cu bine din operatie, apoi recuperare usoara si sa reveniti repede cu mesajele ca apoi ramaneti in urma cu publicarea lor. Va iubim....iar bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze !!! Doamne ajuta !!!

    RăspundețiȘtergere
  100. Multa sanatate va asteptam cu mare drag! Scumpa noastra doamna!!!

    RăspundețiȘtergere
  101. Daca ati stii cat ne lipsiti!
    Sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  102. Daca ati stii cat ne lipsiti!
    Sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  103. My brother suggested I might like this web site. He was totally right.
    This post actually made my day. You can not imagine just how
    much time I had spent for this information!
    Thanks!

    RăspundețiȘtergere
  104. Greetings! Very helpful advice in this particular article!
    It is the little changes that produce the most significant changes.

    Thanks a lot for sharing!

    RăspundețiȘtergere
  105. Sper că a trecut cu bine intervenția pe burtica. Vă doresc însănătoșire grabnică si sănătate maximă!! Vă astept pe blog. Vă îmbrățișeaz !!

    RăspundețiȘtergere
  106. Dragă Maria, îmi doresc ca toate să fie bine și să nu suferiți. În partea mea mică, îți trimit în fiecare zi toată energia pozitivă de care sunt capabil și mă rog ca bunăvoința Creatorului nostru să fie alături de tine și să nu te abandonezi niciodată. Curaj și forță! Dar nu vă faceți griji pentru noi până când veți ajunge bine și sănătatea dvs. va fi complet restabilită. O îmbrățișare specială, suntem aproape de tine. Geraldine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cumetre asexuat, Geraldine nu poate zice :energie de care sant Capabil, Lipseste un A.adiccca cca pa bi- la ! putea zice Geraldine, GGeraldin. mergea Capabil.
      Asadar, Mareane, nu te potolesti, este ?

      Ștergere
  107. Multă sănătate Cum va simțiți? Sunt îngrijorată ,atrecut ceva vreme și nu mai știu nimic de d-voastră

    RăspundețiȘtergere
  108. Multă sănătate Cum va simțiți? Sunt îngrijorată ,atrecut ceva vreme și nu mai știu nimic de d-voastră

    RăspundețiȘtergere
  109. Doamna Maria , va doresc tot binele din lume, sa va întoarceți sănătoasă , ne este mult dor de d voastră , de postări... toată dragostea mea....va îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  110. Bine ati revenit doamna Maria.
    Mai aveti o viziune pe punctul de a se implini.
    Icepind din 18 Octombrie vor fi trei zile de Doliu National in Romania cu ocazia aducerii si reinhumarii la noua Catedrala Metropolitana de la Curtea de Arges a reginei Elisabeta ,mama regelui Mihai-craciun

    RăspundețiȘtergere
  111. Bine ati revenit doamna Maria.
    Mai aveti o viziune pe punctul de a se implini.
    Icepind din 18 Octombrie vor fi trei zile de Doliu National in Romania cu ocazia aducerii si reinhumarii la noua Catedrala Metropolitana de la Curtea de Arges a reginei Elisabeta ,mama regelui Mihai-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, acest eveniment nu va constitui motiv de doliu national. Nu incerca sa fortezi lucrurile pentru ca nu e cazul.

      Ștergere
    2. craciun, atata prostie la un om n-am mai vazut decat la dancila.

      Ștergere
  112. Doamne ajuta! Sa dea Domnu sa fi-ti sanatoasa si sa ne tineti la curent cu ce ne transmite Dumnezeu! Slava Domnului ca nu ne-a pierdut pana acum!

    RăspundețiȘtergere
  113. 8,33 Nu eu stabilesc Doliul National,e anuntat deja,oricum a fost regina Romaniei si asa se obijnueste,desi unii ar dorii pe altii acolo sa le ramina palatul de la Cotroceni ca mostenire
    Scuze ca i-am gresit numele ,a fost regina Elena a Romaniei-Helen a Greciei si Danemarcei si ruda cu Romanovii,a fost o regina buna care a salvat multi evrei de la moarte motive pentru care a si fost medaliata-craciun

    RăspundețiȘtergere