vineri, 28 septembrie 2018

MAICA DOMNULUI ÎN ROMANIA DUHULUI SFANT , CU TRICOLORUL ROMÂNESC ÎN MÂNA SA DREAPTĂ !


                               26 Septembrie 2018,ora 5,17 dimineata !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata, ma trezeste o lumina alba si orbitor de stralucitoare si astfel,vad inspre Rasarit ceva Divin,cev dumnezeiesc de minunat.
Vedeam un varf de munte fratilor, iar deasupra varfului de munte  vedeam un Cer foarte aproape de Pămant,un Cer alb de lumina si foarte stralucitor.
Pe varful muntelui inverzit, de parca atunci coborâse din Cerul alb si stralucitor ,vad cum sta in picioare in carne si oase,MAICA LUI DUMNEZEU Pururea Prea Curata Fecioara MARIA,IMPĂRĂTEASA CERULUI si a PĂMANTULUI.
MAICA DOMNULUI tinea Pruncul pe bratul Său stang,si-L legana sorbindu-L din priviri. Îi cânta Pruncului IISUS care plangea.Iar în Mâna Sa dreapta,MAICA LUI DUMNEZEU tinea un mic Stegulet in trei culori. Aceste culori erau:
ROŞU,GALBEN si ALBASTRU !
Era TRICOLORUL ROMANIEI SFINTE !
Da,fratilor ! MAICA DOMNULUI coborâse din CERUL SFANT pe PĂMANTUL SFANT numit ROMANIA DUHULUI SFANT.

Imagini pentru MAICA DOMNULUIImagini pentru MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IN IESLE.

Maica Domnului imbracata cu vesminte lungi  de culoare rosii -grena,statea in picioare pe varful muntelui si -L legana pe Pruncutul IISUS HRISTOS,doar cu bratul stang pe care statea Pruncul.
Apoi ,MAICA LUI DUMNEZEU priveste in jos spre baza muntelui ,Îsi aseaza Pruncul mai bine pe bratul stang, iar in Mana Sa dreapta vad ca are un mic Stegulet cu Tricolorul Romaniei. 
       Imagini pentru steagul romanieiImagini pentru MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IN IESLE.

Si -O vad pe MAICA LUI DUMNEZEU cum coboara la pas ,cu Pruncul pe bratul stang si cu Steguletul Romaniei Sfinte in Mâna SA dreapta,coboara privind foarte atenta in jos printre copacii muntelui care ,I-a primit pe amândoi in NOUL IERUSALIM.
Prieteni dragi, sa ne pregatim si noi pentru VENIREA LUI IISUS HRISTOS si a MAICII LUI DUMNEZEU in GRADINA SA,in GRADINA NOULUI IERUSALIM!
Sa dam dovada de iubire faţă de Aproapele nostru,sa dam dovada de bunatate si mila faţă de cei necajiti ,oropsiti si bolnavi,sa multumim DOMNULUI si MAICII DOMNULUI pentru ca ne-am trezit si am mai vazut inca un rasarit de Soare si pe cei dragi langa noi,si nu in ultimul rand,sa ne impăcam si cu cel mai aprig dusman al nostru, pentru ca sa nu ne prinda VENIREA LUI IISUS HRISTOS in NOUL SĂU IERUSALIM numit ROMANIA DUHULUI SFANT, cu inima impietrita de rautate si cu sufletul intunecat de păcate si griji.
Sa ne spovedim la Părintele Duhovnic,ca apoi, sa putem primi SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPĂRTASANIE cu PREA SCUMP si PREA SFANT TRUP si SANGELE DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                    Cu dragoste,Maria.

 P.S.
Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                  

9 comentarii:

  1. Ati avut dreptate doamna Maria.Politia Olandeza a arestat in ultim moment un grup de musulmani tineri cu legaturi ALQaida care vroiau sa declanseze un atac terorist de proporii cu o masina capcana,arme si centuri explozive-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Zic asa doamna Maria.
    O ce veste minunata ce poate fi mai mare bucurie decat aceasta doamna Maria.Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului Nostru Iisus Hristos nu ne lasa din bratele lor sfinte,nu lasa acest popor chiar dava mai gteseste.
    Imbulzeala nu vedem la votare vedem la Sfintirea de Manastiri si la moastele sfintilor.
    Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze doamna Maria si pe noi pe toti fii lui cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos.
    Visul e divin, insa descrierea d-voastra ne poarta cu gandul spre
    vizualizare.
    Multumim mult

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria tocmai sa afeverit cutremur de pamant a avut loc astazi ln Indonezia de 7,4 grade la o adancime de doar 10 km si s-a produs tsunami si este groaznic.
    La Greci se asteapta un Uragan care s-a format acum si este iar groaznic la ei posibil sa ajunga si in Marea Neagra dar va avea o intensitate mica. Asa ca s-au adeverit doamna Maria ce ati vazut si auzit cu cateva zile in urma.
    Bunul Dumnezeu sa ocroteasca pe semenii nostri. Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  5. Bucurăte maria bucurăte împărăteasa bucurăte lumina lui dumnezeu acum și pururea și in vecii vecilor amin. Aleluia aliluia aleluia. 🥀⚘🌷🍀🕊

    RăspundețiȘtergere
  6. Miercuri a fost in Indonezia linga Sumatra cutremur de 8,5 si sa simtit pina in Indochina,astazi a fost unul de 7,4 dar ambele in largul oceanului la circa 100km de uscat, pe Centura de Foc a Pacificului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Maicuta Sfanta,ei sunt milioane de suflete care spun din Biblie,ca Ierusalimul este Tara Sfanta,eu sunt singura persoana,care spune ca in adevarata Biblie,scrie ca Romania este Tara Mantuitorului Lumii.Moldova este locul cel mai Sfant de pe pamant,de aceea si Sfanta Cuvioasa Parascheva de la Iasi,este singura din lume,care dupa atatia ani,trupul ei este linga noi pamantenii.Avem colinzi si pricesne,care au o legatura foarte mare cu tara noastra,si Divinitatea,dar nu ne dam seama,ca ele sunt compuse tot de oameni,prin care Dumnezeu lucreaza,fara ca noi sa ne dam seama,ca de foarte multi ani,Divinitatea lucreaza asupra acestui popor,care il pregateste (topeste,ca otelul) pana la a doua venire a Mantuitorului,pe pamant.Romanii se vor trezi cand vor fi umiliti,scuipati,batuti,ca si Mantuitorul Lumii.La mantuire se ajunge prin mare suferinta,trupeasca si sufleteasca,ca,IISUS HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere
  8. Jesus loves us so very much brethren! And he will not put up with SIN!!! Come Out of Her my People! I heard Jesus speaking out loud in my spirit these words! Come Out Of Her My People! the world! leave the things of this world and the lust of this world!
    Heed to this urgent massage!!!!!

    RăspundețiȘtergere