joi, 6 septembrie 2018

SOLDATI LUATI OSTATICI ???

                                                   5 Septembrie 2018,ora 22,34 !

                                             Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor vad in spatele meu inspre Sud,o sosea langa o padure inverzita  iar pe partea stanga cum mergeau acei barbati imbracati in uniforme albastre, vedeam si cativa soldati imbracati in uniforme de un verde inchis(cachi ).

Imagini pentru SOLDATI LUPTAImagini pentru SOLDATI CU UNIFORME ALBASTRE.

Cei cativa soldati in uniforme cachi, au fost inconjurati de posibil politisti, si luati pe sus.
Vedeam un sir de oameni in uniforme albastre,care au prins in mijlocul lor circa 3 -4 soldati in uniforme cachi, si-i duceau in sir indian pe marginea strazii.
Soldatii luati ostatici nu se puteau misca nici in stanga nici in dreapta,nici in faţă si nici in spate.
Soldatii in uniforma cachi , erau pur si simplu sechestrati de "politistii " (soldatii ) in uniforma albastre.
Dragii mei,vom auzi de o asemenea situatie in care, soldatii nu vor mai avea puterea de -a actiona legal, deoarece, vor fi luati pe sus,de altii mai mari in grade .
Unde anume se va intampla si cand,eu nu stiu a va spune. Dar asa va fi precum mi s-a aratat,din păcate.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca s-avem pace si liniste in tara ,dar si in lume.
                                            Cu dragoste,Maria.



25 de comentarii:

  1. Hopa, ia uitati declaratie a lui Firea :
    ,, Toata viata am fost un civil'' fix la 2 zile dupa ce scrisesem pe aici ca e ofiter.
    Tananam
    Da iote una mai frumoasa :
    Zice Toader, ca Lazar -evaluare; Lazar zice ,, cine se scoala de dimineata Departe ajunge'' Dupa 2 zile Toader se cere notar la Iasi!!!
    E tari nene astia, nu se lasa, capusile-s mici adieri de vant .
    Asemenea puternicosi o sa nasca aparatori pe masura.

    RăspundețiȘtergere
  2. La Erdogan , acolo e disctatura .

    RăspundețiȘtergere
  3. Miroase a vint de LOVITURA DE STAT-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-le.Craciun,cred la fel! Maria H

      Ștergere
    2. craciun,cine e statul pentru tine, drac-nea, valcov, olguta, mandea?? vezi ca nasul tau te inseala, in pe tine te inseala simturile mai mereu.

      Ștergere
  4. ar putea fi vb de o lovitura de stat esuata. mie asta imi sugereaza viziunea. vezi cea din Turcia.

    RăspundețiȘtergere
  5. 01:28, bravooo! 👏👏👏👏
    Sa speram ca vor murii pe limba lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. 16.09, eu vreau sa inceteze cu astea, ca vorba lu' barbatu lu Carmencita, asa nu mai merge.
    Dragnea-ur, intrebare si lui kgb Johannis:
    jura ca nu e mason ?
    Nu il intrebi, esti si tu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fereasca Dumnezeu doamna Maria sunt oameni si unii si alti poate o fi escortati cine stie? O sa vedem doamna Maria cine stie or fi pe la vecinii nostri de la radarit.
    Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  8. 22,27 LOVITURI DE STAT sint cind jandarmii aresteaza armata,institutii ale statului fac si instiga la manifestatii impotriva altor institutii ale statului ,instigarea ONG-urilor finantate ca la noi de Soros sau Germania prin programul RESTART ROMANIA sa faca politica in locul partidelor si sa dea jos un guvern cu majoritate paramentara .
    Cind inlocuesti lupta politica parlamentara a celor alesi democratic cu lupta in strada bazata pe EMOTII fabricate pentru naivi sau oameni interesati platiti din exteriorul tarii.Iar cei ce actioneaza cu bani si interese straine se numesc TRADATORI de neam daca sint romani,TRADATORI de tara daca sint doar cetateni,sau Alogeni-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Liniştea dinaintea furtunii în Siria se pune de un Armaghedon. Rușii au început să toace mărunt la ultima bucată din Siria rămasă sub ocupația forțelor ostile lui Assad. Assad ajutat de Iran și Rusia pregătește un atac prin care să curețe Idlib-ul și împrejurimile atac care poate începe din clipă în clipă. Americanii își văd rebelii anti-Assad amenințați și au cărat în ultimele zile vehicule si tehnică militară pe teritoriul Irakian la granița cu Siria. Foarte probabil să se ajungă la o confruntare Ruso-Americana. Atunci să te ții. Ați dat mai multe mesaje despre izbucnirea unui război mondial cu consecințele acestuia implicarea mai multor țări, arme nucleare etc. Se fac primii pași. Oameni buni nu e de glumă. De data asta Rușii au anunțat că nu se vor mai da deoparte. Dumnezeu cu mila!

    RăspundețiȘtergere
  10. Consilieri ai lui Trump declara ca au ascuns documente pentru a salva institutiile DEMOCRATICE ale statului.Suna cunoscut?

    RăspundețiȘtergere
  11. 23,44 Rusi lupta in Siria cu gindul la un schimb/tirg cu teritorii ucrainiene cum au facut si in urma cu 200 de ani cind au luat astfel inclusiv Basarabia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Ajutor.cune are o relație.sa mă operez la rinichi.prin litotritie?ajuta mă mersi.mihai.2015mihaiserban@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Tratament pentru piatra la rinichi

    Se pune la fiert pe foc mic, cu capac, un litru de apa, in care se adauga 250 g radacina de patrunjel, curatata si
    tocata maruntel sau data pe razatoare.
    Cand fiertura scade la o cana, se strecoara lichidul si se imparte in trei cescute.
    Una se ia dimineata pe nemancate, a doua la amiaza si a treia seara (tot pe stomacul gol).
    In rastimpul acestei zile nu se mananca nimic, decat zeama de patrunjel.
    Pana a doua zi, piatra se transforma in nisip si se poate vedea cum se depune in urina adunata intr-un vas.
    Tot tratamentul dureaza o zi. Cu acest procedeu l-am salvat pe fiul meu de la operatie.

    A doua zi, medicii n-au mai avut ce sa opereze. Durerile au incetat de la prima ceasca.

    RăspundețiȘtergere
  14. Amestecaţi în aceeaşi cantitate bere, zeama de la o lămâie şi ulei de măsline. Băgaţi acest amestec la figider peste noapte. În fiecare dimineaţă beţi un pahar foarte mic cu acest preparat. După 5 zile în care veţi bea acest lichid, cu siguranţă pietrele de la rinichi de vor dizolva.

    Mergeţi şi faceţi apoi o ecografie şi veţi vedea cum pietrele de la rinichi au dispărut!

    RăspundețiȘtergere
  15. Insuficienţă renală, calculi renali:

    - Fiertură de fulgi de ovăz. Într-un litru de apă se fierb 5 linguri de fulgi de ovăz. Se lasă preparatul să se răcească, se strecoară şi se bea de-a lungul zilei.
    - Mâncaţi în fiecare zi coacăze negre sau roşii, proaspete sau sub formă de suc.

    RăspundețiȘtergere
  16. Băutura despre care vom vorbi se bazează, de fapt, pe o cereală – meiul – şi este un remediu tradiţional rusesc. Poate că nu ştiai până acum, dar meiul este foarte eficient în tratarea afecţiunilor rinichilor sau ale trectului urinar. Uite cum poţi obţine această băutură!

    Clăteşte 200 de grame de mei în apă călduţă şi îndepărtează toate impurităţile. Pune meiul într-un borcan mare, de 3 litri. Apoi adaugă peste el 2 litri de apă fierbinte, acoperă borcanul, înveleşte-l într-un material textil şi lasă-l până a doua zi dimineaţa, potrivit unica.ro.

    Vei vedea că lichidul din borcan va deveni uşor albicios. Acela este leacul tău împotriva pietrelor la rinichi. Bea câte o cană în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol. Dacă nu îţi place gustul, poţi adăuga fără probleme puţin suc proaspăt de lămâie sau lime.

    RăspundețiȘtergere
  17. Elimină COMPLET pietrele la rinichi, cu ajutorul BERII! Efectele apar în doar 6 zile

    Ingrediente:

    • 100 ml de suc de lămâie

    • 100 ml de ulei de măsline

    • 100 ml de bere

    Mod de preparare:

    Amestecă toate ingredientele într-o sticlă și bea câte 50 ml în fiecare dimineață pe stomacul gol. După trei sau patru zile vei scăpa de depunerile de nisip, iar după șase zile vei elimina complet și pietrele de la rinichi. Eficientă metodei este sprijinită de multe mărturii ale persoanelor care s-au vindecat pe această cale. Metodă este perfect sigură, deoarece toate ingredientele sunt naturale și nu au efecte secundare, așa că nu ezita să o încerci!

    Pentru a elimina pietrele renale și biliare, se recomanda să iei câte o lingură de amestec, dimineața pe stomacul gol și seara, înainte de culcare.

    Preparatul trebuie păstrat la frigider tot timpul. Pentru a rezolva majoritatea problemelor legate de depunerile de nisip sau acumulările de pietre la rinichi și în vezica urinară, se recomandă să bei zilnic cele două măsuri descrise mai sus. Amestecul este conceput special pentru a dizolva calculii renali, și lucrează foarte eficient în acest scop.

    Continuă să monitorizezi dimensiunile calculilor renali și, în cazul în care aceștia sunt prea mari, să întrerupi administrarea preparatului. Calculii cu dimensiuni peste 15 mm pot cauza leziuni interne grave atunci când sunt eliminați în mod forțat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pietrele la rinichi sunt depuneri de minerale care se formeaza pe organe. Vezi cum poti scapa de ele in mod natural. Consumul de lichide este foarte important, pentru ca te ajuta sa scapi de aceste depozite de minerale, insa aceasta metoda este mult mai eficienta cand o combini cu alte remedii care dizolva pietrele sau le sparg in bucati mai mici.

    Licoarea care curata rinichii

    Ingrediente:

    1 ¼ cani de ulei de masline.

    O lamaie si jumatate cu tot cu coaja.

    O radacina mare de patrunjel.

    1 1/4 cana de miere.

    Mod de preparare:

    Taie lamaile cu coaja in bucati mici si piseaza-le in blender. Adauga, apoi, celelelalte ingrediente si amesteca-le pana cand obtii o compozitie omogena. Pune bautura obtinuta intr-un recipient din sticla cu capac si pastreaz-o in frigider. Trebuie sa iei cate o lingurita din acest sirop in fiecare dimineata, pe stomacul gol. Bea cel putin doi litri de apa pe zi si vei scapa mai usor de pietrele la rinichi.

    Cum actioneaza tratamentul

    Acidul din lamai dizolva pietrele din calciu formate pe rinichi si le transforma in granule care trec mai usor prin tractul urinar. Radacina de patrunjel este un diuretic natural si te ajuta sa urinezi mai des, in timp ce mierea are efecte anti-microbiene.

    RăspundețiȘtergere
  19. Diversiunea cu lamiile a tinut,s-a schimbat subiectul

    RăspundețiȘtergere
  20. Apropierea unui nou război mondial a fost însă, prevăzută, cu ani înainte de izbucnirea conflictului din Siria. În lumea ortodoxă este binecunoscut avertismentul Sfântului Părinte Paisie Aghioritul. Acesta ar fi spus, înainte de trecerea la Domnul: „Când va începe din Siria … se va generaliza. Din Siria va începe al treilea război mondial! Rugați-vă neîncetat!”.

    Ulterior, această profeție a fost atribuită Episcopului grec Antonie, Mitropolit de Sisaniou și Siatistis. Aflat în spital, după ultima operație suferită, Episcopul Antonie ar fi spus:

    "Atunci când va începe răul din Siria, să începeți să vă rugați!".
    Mărturia a venit din partea unui fiu duhovnicesc al părintelui Ioan Kalaidis, care la rândul său a fost ucenicul Episcopului Antonie.

    Interesant este că această profeție a fost postată pe un blog grecesc pe 11 august 2011, când încă în Siria nu izbucnise războiul, ci țara era marcată de proteste și acțiunile de reprimare le regimului.
    Abia în iulie 2012, ONU a decretat că Siria este în stare de război civil.
    Autoritățile siriene susțin însă că este vorba de un război antiterorist.

    Totuși, controversele despre profeția legată de izbucnirea celui de-al treilea război mondial nu s-au oprit aici.
    O parte din lumea ortodoxă susține că profeția privind cel de-al treilea război mondial îi aparține totuși părintelui Paisie, dat fiind faptul că acesta a mai profețit pe subiectul războaielor și cuvintele sale s-au adeverit.

    În volumul "Cuviosul Paisie Aghioritul. Mărturii ale închinătorilor", există mai multe declarații privind profeții făcute de Cuviosul Părinte Paisie Aghioritul care se leagă de izbucnirea unui conflict mondial din cauza Siriei. Iată câteva dintre ele :

    Astfel, Karafeizis Vasile, ofițer în rezervă al Armatei Greciei susține că: "Starețul mi-a explicat in continuare că diavolul urmărește distrugerea omului, insă Dumnezeu nu îngăduie să se facă aceasta. Dar ce face El?
    Îngăduie diavolului să facă rău până la un punct, dar numai atunci când din acest rău va ieși un bine.
    Apoi a spus că ceea ce a pățit Irakul, va păți și Turcia de la o putere aliată și mai ales de la americani.
    Își va pierde chiar și prietenii cei mai buni, pe germani.

    RăspundețiȘtergere
  21. De asemenea, a spus că in Italia va apărea un nou Musolini, in Germania un nou Hitler, iar Comunitatea Europeană se va dizolva". Toate acestea, în 1992!

    Un alt ofițer în rezervă, generalul Alexandru Iconomu, afirmă că starețul i-a spus în 1994: "Tu nu trebuie să te mâhnești și să te temi de Turcia, căci ea se va destrăma.
    O vor destrăma chiar aliații ei, în Bosnia se va forma un stat musulman (în acea vreme nu exista acest stat).
    Dar acest fapt se va întoarce împotriva lor, a musulmanilor, deoarece în acest fel se va crea mai tarziu și statul Kurd în inima ei (a Turciei)".

    Dar cea mai interesantă mărturie despre proroocirea Sf. Paisie vine din partea lui Vasilis Stavros, fost ofițer de poliție și teolog. Conform acestuia, încă din 1991 părintele Paisie i-a spus despre soarta Turciei și a Instanbulului (Constantinopol):

    "Turcia se va dezmembra. Aceaslă dezmembrare, nouă, grecilor, ne va fi de folos. Atunci ținuturile noastre vor fi eliberate. La fel și Constantinopolul, va fi eliberat și va redeveni oraș grecesc. Biserica Sfânta Sofia se va deschide și se va sluji din nou in ea”.

    Tot în 1991, profesorul de educație fizică, Anestis Mavrokefalos, spunea că părintele Paisie l-a avertizat despre războiul care urmează și care va opune Rusia și Turcia.

    "Asculta, dupa provocarea turcilor, rusii vor cobori in stramtori, dar nu ca sa ne ajute pe noi. Ei vor avea alte interese.
    Insa, fara sa vrea, ne vor ajuta pe noi.
    Atunci turcii, ca se apere stramtorile, care au importanta strategica, vor concentra acolo si alte forte.
    Pentru aceasta vor retrage trupele din teritoriile ocupate.
    Atunci celelalte tari ale Europei, Anglia, Franta, Italia si inca cinci-sase state ale Uniunii Europene vor vedea ca Rusia va ocupa teritorii si isi vor spune: "Nu mergem si noi acolo ca sa luam niste teritorii?” Toti insa vor dori "partea leului”.
    Si astfel vor intra si europenii in razboi.

    RăspundețiȘtergere
  22. Trupele grecesti vor pazi doar granitele.
    Faptul ca ele nu vor lua parte la acest razboi va fi pentru noi o mare binecuvantare a lui Dumnezeu.
    Caci cei care vor participa la razboi se vor pierde...
    Atunci, fiindca grecii se vor infricosa, multi se vor intoarce la Biserica, la Dumnezeu si se vor pocai.
    Si, pentru ca va exista pocainta, grecii nu vor pati nimic rau.
    Dumnezeu se va milostivi de Grecia, deoarece lumea se va intoarce catre Biserica, catre monahism si vor incepe sa se roage. Multi turci se vor boteza crestini".

    Ultima mărturie consemnată în carte datează tot din 1991. Asemănările cu ceea ce se întâmplă aproape 25 de ani mai târziu sunt teribile. Ea aparține unui monah din Sfântul Munte Athos, care a stat de vorbă cu Sf. Paisie:

    "Turcii ne vor lovi dar Grecia nu va suferi prea mult. Nu va trece mult timp dupã atacul turcilor si rusii îi vor lovi pe turci si îi vor cãsãpi.

    Asa cum rupi o coalã de hârtie tot asa va fi sfâsiatã Turcia. O treime din turci vor fi ucisi, o treime se vor încrestina, si o treime va merge în adâncurile Asiei. Folosirea apelor Eufratului de cãtre turci pentru irigatii va fi o preînstiintare ca a început pregãtirea marelui rãzboi care va urma.

    Dupã destrãmarea Turciei, Rusia, va continua rãzboiul pânã va ajunge în Golful Persic si îsi va opri trupele lângã Ierusalim. Atunci puterile occidentale îi vor soma pe rusi si le vor da 6 luni. Rusia însã nu-si va retrage trupele si atunci puterile occidentale vor începe sã aducã trupe pentru ai ataca pe rusi.

    Rãzboiul care va izbucni va fi mondial si in cele din urmã vor pierde rusii. Se va vãrsa mult sânge. Marile orase vor deveni ruine.
    Dar noi, grecii, nu vom participa la acest rãzboi. Toti cei din jurul nostru se vor sfâsia unii pe altii, însã noi vom sta de-o parte.”

    Sfântul Paisie Aghioritul a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați părinți de la Sfântul Munte Athos. Era vizitat, anual, de mii de persoane din toată lumea ortodoxă și nu numai. A murit în 1994 .

    RăspundețiȘtergere