joi, 6 septembrie 2018

CUTREMURUL S - A ADEVERIT , DUPĂ DOAR 2 ZILE !


                                                  Dragii mei, 

Scriam in urma cu nici 2 zile,că vom auzi de un CUTREMUR INTENS pe timp de noapte.
Din nefericire acesta s-a produs ,si-a luat cu el multe vieti.
Oare mai lasam loc indoielii ,la toate cate eu scriu de la DUHUL CEL PREA SFANT?
Se va mânia DUMNEZEU PREA BUNUL si pe noi,daca nu credem si ne indoim de al SĂU CUVANT.
Va multumesc din suflet tuturor celor care ma ajutati cu INFORMATIILE care se adeveresc .
Iata linkul cu articolul meu:

Dumnezeu există - Mărturii.: UN INTENS CUTREMUR DE PĂMANT !

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/09/un-intens-cutremur-de-pamant.html

Acum 2 zile - UN INTENS CUTREMUR DE PĂMANT ! 4 Septembrie 2018,ora 5,09 dimineata ! Dragii mei, În aceasta dimineata in zori,m-a trezit o lumina ...


Iata dragilor si cumplita INFORMATIE :


Cutremur puternic în Japonia. Mai mulți morți și răniți - Antena3

https://www.antena3.ro/.../cutremur-puternic-in-japonia-mai-multi-morti-si-raniti-485...

Acum 9 ore - Un cutremur cu magnitudine 6,7 a afectat joi Insula Hokkaido, din nordul Japoniei, iar conform primelor date două persoane au murit şi 32 sunt ...


Japonia, lovită de un cutremur puternic. Sunt victime și pagube extinse

Un cutremur puternic, care s-a produs în plină noapte, a lovit insula japoneză Hokkaido, din nordul arhipelagului, provocând alunecări de teren, pagube extinse și o pană uriașă de curent electric. Există doi morți, peste 125 de oameni au fost răniți, iar în jur de 30 de persoane sunt date dispărute. Seismul a avut loc în condițiile în care Japonia încearcă să-și revină după cel mai devastator taifun din ultimii 25 de ani, Jebi, care a ucis cel puțin 11 persoane.
Faliile create pe străzi sunt înfricoșătoare, casele și mașinile fiind înghițite de pământ // FOTO: Twitter.

Cutremur puternic în Japonia. Mai mulți morți și răniți

DE S.T.   •   06 SEP 2018   •   08:31
Cutremur puternic în Japonia. Mai mulți morți și răniți 534
Foto: pixabay.com
Cel puţin 9 persoane şi-au pierdut viaţa, iar 300 au fost rănite după un cutremur cu magnitudinea 6,7 produs joi dimineaţa pe insula Hokkaido din nordul Japoniei, în urma căruia au avut loc mai multe alunecări de teren, relatează agenţiile Kyodo şi Reuters.

Aproximativ 30 de persoane sunt date dispărute în urma pagubelor produse de seism şi a alunecărilor de teren, iar alte circa 1.900 de locuitori s-au refugiat în adăposturi temporare înfiinţate în peste 400 de zone, conform informaţiilor furnizate de poliţie, salvatori şi autorităţi.

Numărul victimelor este posibil să crească pe măsură ce operaţiunile de căutare continuă.

Seismul a provocat întreruperea furnizării energiei electrice pe arii vaste. Pana de curent a afectat circa trei milioane de persoane, dar şi transportul aerian şi feroviar, activitatea unităţilor medicale şi de învăţământ, procesele de producţie, comunicaţiile şi o centrală nucleară.

Postul public NHK a difuzat imagini aeriene cu o alunecare de teren în care au fost prinse mai multe case şi drumuri din localitatea Atsuma.

În Sapporo, capitala insulei, aflată la circa 50 de kilometri nord-vest de Atsuma, cel puţin 87 de persoane au fost rănite, potrivit Kyodo. De asemenea, cutremurul a provocat lichefierea solului în Sapporo şi în portul Tomakomai.

Aproximativ 4.000 de soldaţi au fost desfăşuraţi în regiunea afectată de alunecările de teren pentru a contribui la operaţiunile de căutare şi salvare, numărul acestora urmând să ajungă la 25.000, după cum a anunţat premierul nipon Shinzo Abe în cadrul unei conferinţe organizate joi.

Cutremurul s-a produs joi, la ora locală 3:08 (miercuri, ora 18:08 GMT), în regiunea Iburi din Hokkaido, la o adâncime de 40 de kilometri, conform Agenţiei de Meteorologie din Japonia.

Seismul a fost urmat de o serie de replici. Nu a fost declanşată alertă de tsunami.

Alte mişcări telurice de intensitate similară s-ar putea produce timp de circa o săptămână în aceeaşi regiune, a avertizat Agenţia de Meteorologie, citată de Kyodo.

Situată în zona de joncţiune a patru plăci tectonice, Japonia este o ţară cu risc seismic ridicat. De asemenea, aici se regăsesc peste o sută de vulcani activi.

Circa 18.500 de persoane şi-au pierdut viaţa după ce un cutremur cu magnitudinea 9 şi un tsunami declanşat de acesta au devastat nord-estul Japoniei în martie 2011. Cele două evenimente naturale de amploare au provocat cel mai grav accident atomic din istoria ţării, catastrofa de la centrala nucleară Daiichi din Fukushima

cutremur japonia alunecare - kyodo

Iata articolul meu mai pe larg:

    4 Septembrie 2018,ora 5,09 dimineata !

                                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,si astfel, vad inspre Rasarit sub un Cer de noapte ,o covata ovala suspendata ca un taler, cand brusc ,incepe un Cutremur intens.


                            Imagini pentru SEISMOGRAF.

Aceasta covata era sustinuta si la un capat si la celălalt de cate o bară, iar cand a inceput Cutremurul se legana atat de tare,incat ,era gata sa se rastoarne, desi era goala.
Dragii mei, vom auzi iarasi de un alt CUTREMUR intens care se va produce spre Rasarit, dar,sa nu ne temem deloc,deoarece BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ocroteste si ocoleste ROMANIA DUHULUI SFANT, de CUTREMURE devastatoare.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului si pentru aerul pe care noi il respiram zi de zi.
                                     Cu dragoste,Maria.

P.S.


Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

10 comentarii:

  1. Rusii de pe Statia Spatiala Internationala construita la 400 km in cosmos cu americanii acuza si arata o gaura facuta banuesc ei intentionat, in partea lor de statie facuta din exterior de un corp perfect rotund ca un Glont.
    Aveati doamna Maria o viziune cu un atac in cosmos,il arata cred pe DIGI 24-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Iisus a dat un avertisment de curand "Spunele celor nepregatiti ca timpul ramas este scurt" luati aminte la îndemnul Mantuitorului timp mult nu mai e. Si Dumnezeu Tatăl a spus,Timpul sa terminat !
    Glorie lui Dumnezeu.Amin!
    monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MARE ADEVAR SPUI MONICA,PACAT CA UNII NU PREA INTELEG ACESTE MESAJE SI INCEP TOT FELUL DE ATACURI MIRSAVE,LA ADRESA TA ,A DOAMNEI MARIA GHIORGHIU SI A MEA.ANONIMILOR GAME OVER[JOCUL S-A TERMINAT]RUGAMINTEA MEA E SA TERMINATI CU ACESTE ATACURI,DE ACUM INAINTE TOT CE VETI SPUNE SE VA INTOARCE IMPOTRIVA VOASTRA EXACT CIND NICI NU VA ASTEPTATI,SI VA VOI MAI DA AVERTISMENTE PINA BAGATI LA CAP SI VETI INTELEGE CA NU VA PUTETI JUCA CU DUMNEZEU,INAINTE DE A MAI FACE COMENTARII GINDITI-VA DE 10-20 DE ORI CE SPUNETI

      Ștergere
  3. Doamna.Maria nu mai stiu ce s-a zic dar tare greu mai este lovita aceasta tara de cutremure de taifun vai mama lor sa nu fi sigur ca maine mai vezi o noua zi este groaznic.
    Bunul Dumnezeu s-a se indure de poporul japonez.
    Cu drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa fie cu noi cu toti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se cam adeveresc....! Fiti buni si cu suflet mare! Toate au un pret!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu inteleg de ce sunteti atat de rai.Omul acesta v-a gresit cu ceva de ii adresati asemenea rautati?Vai de voi ce o sa patiti, doamna Maria este un om insemnat.Nu credeti in ce scris dansa,nu mai cititi, dar nu ii mai vorbiti asa.Nu merita! Aveti grija de sufletele voastre, rautatea astea nu va va aduce nimic bun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ministru rus Lavrov in seara asta pe televiziunea de stat spune ca e risc marit de conflict militar intre Rusia si SUA-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. JAPONIA ARE DE PLATIT GREU PENTRU MANDRIA LOR-DIN MANDRIE SI-AU FACUT HARAKIRI -ce au demonstrat si cui?!-DUMNEZEU II VA SCUFUNDA INTR-O NOAPTE asa spuneau sf parinti pe care i-am cunoscut --sunt ANONIM 5-sanatate si pace in lume

    RăspundețiȘtergere
  8. Cutremur cu magnitudinea 6,3 în Ecuador
    https://m.realitatea.net/cutremur-cu-magnitudinea-6-3-in-ecuador_2161890.html

    RăspundețiȘtergere