duminică, 2 septembrie 2018

INCENDIU URIAS CU 6OOO DE VICTIME ?


                                     2 Septembrie 2018,ora 4,22 zori de zi !

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care spune ceva inspaimantator.
Glasul spunea asa: 

                    "INCENDIU cu cei şase mii (6000 )ai vazut"?
Clipă în care dragilor vad scris in aer,pe timp de noapte,o cifra .
Aceasta era 6000 !
Prieteni dragi, din nefericire vom auzi de un astfel de INCENDIU urias,un INCENDIU in care-si vor pierde viata 6000 de oameni.
Ce se va intampla,ce catastrofa sau dezastru natural sau nu,eu nu cunosc.
Dar putem sa ne rugam pentru Semenii nostri,oriunde s-ar afla ei,pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa-i ocroteasca cu Mila si cu Dragostea Sa.
Cu totii trebuie sa ne rugam la Dumnezeu Prea Bunul pentru pacea lumii intregi, pentru pacea si linistea noastra sufleteasca.
Sa nu uitam sa multumim Prea Sfintei Treimi si Maicii Domnului, pentru faptul ca suntem sanatosi,pentru ca-i avem pe toti cei dragi in jurul nostru,pentru toate cate primim clipă de clipă si ceas de ceas.
                                      Cu dragoste,Maria.
P.S.
Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:























45 de comentarii:

  1. Sezonul incendiilor in California-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. asa un numar mare de victime nu poate fi decat in urma unui razboi; exista bombe incendiare , au fost aruncate de americani si in Romania in al 2-lea razboi mondial, si in Germania de catre englezi la sfarsitul razboiului, ele sunt teribile prin numarul mare de victime caci nu ai unde sa te adapostesti de ele ; apoi exista napalmul care a fost folosit de americani in Vietnam, practic un tun care scoate jeturi imense de flacari; si ultima bomba atomica, in epicentrul unde cade totul se topeste inclusiv structura metalica a cladirilor (vezi HIROSHIMA), deci eu cred ca e vorba de un atac de razboi asupra unei tari.Daca ma gandesc bine si la 11 09 2001 au murit cca 6000 de americani in turnurile gemene si multi au sfarsit in incendiul devastator care a urmat.Dumnezeu sa fereasca pe toata lumea de asa un dezastru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Citind acest mesaj dur, ma gandesc ca daca Dumnezeu ingaduie acest lucru inseamna ca are un rost undeva... nu stiu cum sa explic ceea ce inteleg. Aline

    RăspundețiȘtergere
  4. 23:55Parca ati mai avut odata un ms dar cu 60000de victime legat de California.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cernerea,Minia lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  6. De unde s-a dedus ca sunt 6000 de victime fiindca in mesaj nu se spune ca sunt victime ci "INCENDIU cu cei şase mii (6000 )ai vazut"?. Acei 6000 pot fi unitati de masura a suprafetei (acri, 1 acru = 4000 mp) sau altceva. De ce ne gandim doar la victime omenesti?. Daca s-ar fi intamplat cate dezastre s-au prezis pe blogul acesta, nu mai era viata pe Pamant.

    RăspundețiȘtergere
  7. Incepe Cernerea in Septembrie ,pedeapsa lui Dumnezeu pentru omenire.Începutul sfârsitului lumii începe.Iisus a dat recent un mesaj" Spunele celor nepregatiti ca timpul ramas e scurt."Bisericile vor fi lovite si distruse in următorii doi ani.Totul va duce la revenirea lui Hristos pe pământ.
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va exista nicio pedeapsa a lui Dumnezeu pentru omenire, nu e nevoie. In inconstienta lor oamenii se pedepsesc singuri. Paduri defrisate in urma carora se produc inundatii imense, animale salbatice care migreaza si ataca oamenii pentru ca nu mai au cu ce se hranii si unde locuii, ape otravite cu tot felul de chimicale, poluare si pulverizarea din avioane a tot felul de chimicale (vezi avioanele care lasa dungi albe de se vad mult timp pe cer). Deci, Dumnezeu nu a intervenit si nici nu o va face, pentru ca a dat omenirii liber arbitru. In schimb a trimis invatatori, ca omenirea sa invete de la ei cum sa traiesca in armonie pe planeta asta dar in schimb omanirea a aratat cat e de aroganta.

      Ștergere
  8. Mesajele de la cei în nevoită pt Hristos, sunt întotdeauna CLARE ,ca sa le înțeleagă tot Omul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Posibil ori pe un stadion ori erupe un vulcan si ia foc o padure din preajma lui pe langa care sunt asezari omenesti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dumnezeu Tatăl a spus recent Fiului Sau :Timpul sa terminat! Punct! Joc încheiat! Acuma vine rasplata pentru cei buni si cei rai. Sabia Cuvantului va incepe sa loveasca si sa divida lumea la nivel de natiuni care vor fi impartite in doua si inceperea despărțirii oilor
    de capre si inceputul judecatilor lui Dumnezeu care va incepe cu luna Septembrie dupa ce planul de pace intre Palestina si Israel va fi anuntata public pe data de 25 luna aceasta.Pamantul Americii va fi impartita cat si alte natiuni.Se va taia in doua lumea cu sabia dreptății..Diavolul si Satana si armata sa vor face război impotriva tuturor care merg pe calea Adevărului si vor lovi si distruge bisericile pana ce puterea preoteasca va fi distrusă de tot si va duce la prigoana crestinilor.Si asta este puterea Anticritului care e pe cale sa ridice si sa duca lumea in prag de persecuție mondială.Este venirea lui Mahomed trimisul lui Allah in religia musulmană acesta la venirea sa va cerne omenirea si multe cataclisme si dezastre asa cum na mai cunoscut lumea vor avea loc pe pamant,cât si foc din cer va arunca înaintea oamenilor însoțite de minuni.Clar,va imita perfect Lucrarea lui Hristos.
    Mahomed va veni prin trimisii sai Statul Islamic (Jihadistii)in Romania anul viitor sa facă război si atentate impotriva poporului roman datorită credintei ei in adevăratul Mantuitor Iisus Hristos si întoarcerea ei la adevarata pocainta in timpul cand vor avea loc mari manifestări de glorie a lui Dumnezeu pe pământul acesta (semne,vindecari,minuni)..El,(Anticristul) va face război cu Iisus prin poporul sau,ramasita sa,si apoi cu El fata catre fata la a doua venire ..De aceea pana la dictatura anticristica (aici si cazul Romaniei prin conducatorii sai si legatura cu Noua Ordine Mondială papală)si razboiul Jihad care va incepe nu mai e decat un pas.Iisus a îndemnat poporul sau de multe ori la Pocainta si de atâtea ori a vorbit prin Duhul Sfant si sa adresat creștinilor din tara asta pentru ca timpul pana la venirea sa este doar o chestiune de timp.El vine spre noi si este aproape..El insusi a poruncit clar "Spunele celor nepregatiti ca timpul ramas este scurt."
    Pentru ca timpul acesta va trece si Judecata va veni dar cuvintele vor ramane ca mărturie atunci când vor da socoteala in fata sa,pentru timpul cand au avut sansa sa se pocaiasca si nu au facut-o si au urmat duhul de răzvrătire si al rautatii..
    Deci, nu mai amanati timpul si nu mai acordați timp lucrurilor lumesti dedicati-va si predati-va in totalitate Dumnezeirii si Sfântului Duh, caci tot ceea ce se intampla si vedeti acum sunt evenimentele premergătoare profetite de sfinții părinți care au fost spuse cu scopul de a lua aminte la vremurile care le vom trai in zilele din urma si care evenimente vor duce la a doua venire a lui Hristos pe pământ sa vina sa Judece Vii si Morții si sa ceară socoteala pentru fiecare cuvant vorbit si gandit.Si care e starea in care v-ati dori sa va găsească daca nimeni nu ia seama la avertismente? Probabil ca va gasi mulți dormind si vai de cei pe care ii va gasi in aceasta stare de nepăsare si ignoranta.
    Timpul de trezire este Acum.Nu mai amanati nici o zi.Fiecare ora sa fie de contemplare,meditatie,de eliberare de gânduri rele,si in veghe cu post si rugăciune.
    Asta cere Hristos.Mulți nici nu v-a dati seama ca El va vorbeste.
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. 18:21Nu cred ca Tatal a spus:"joc incheiat"!nici ca mahomed e ultimul antihrist.Spui multe minciuni di n mintea ta si nu de la Dumnezeu.Ai cazut in cursa diavolului inselatoriei care schimba adevaratele proorociri cu unele mincinoase.Si am sa va explic de ce.In primul rand antihristul se va numi pe sine Iisus Dumnezeu si se va introna in templul de la Ierusalim.Ori mahomed nu ar putea sa faca acest lucru .In al doilea rand antihristul nu va fi arab ci.. evreu sprijinit in ascensiunea sa de masonerie.In al treilea rand evenimentele apocaliptice le vad multi si nu ti-au fost relevate doar tie(ai duhul mandriei)Dupa nume cred ca esti evreica si pusa sa manipulezi mintile oamenilor nestiutori.Nu tine!Unele date(25 sept)le cunosti stiu eu de unde.Scopul acestei manipulari este acesta:Ca oamenii sa creada ca mahomed este antihristul iar cand va veni adevaratul antihrist evreu oamenii sa se inchine lui ca fiind Mesia.Fereasca Dumnezeu!Deci oameni buni atentie la M.Meryah!

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. anonim 12.05,ce tot indrugi tu acolo?ce nu-ti convine la postarea lui monica meryah?alta treaba nu ai decit sa stai sa pindesti cind posteaza monica ca sa poti sa te iei de ea,se vede ca esti un fel de gica contra sau un fel de toma necredinciosul

      Ștergere
    5. monica,ai perfecta dreptate,lasa-i pe anonimi sa latre cit vor,tu continua sa postezi aici,nu-i mai baga in seama

      Ștergere
    6. 12:05 ai mare dreptate,comentarul tau e clar si la obiect!ma bucur.

      Ștergere
    7. 20:40 Te bucuri de prostia lui an12:05 nu? Sunteti cam pe acelasi palier se vede.

      Ștergere
    8. bai paginilor,ceea ce spune monica e foarte adevarat,nu e posedata de nici un diavol,voi sinteti cei posedati de diavol.rugamintea mea e sa nu va mai luati de monica meryah,si mai lasati-o moale cu amenintarile si blestemele impotriva doamnei maria,a baiatului dinsei si a familiei doamnei maria,eu va promit solemn ca veti avea de suferit foarte urat,DUMNEZEU va va da de nu puteti duce

      Ștergere
    9. APIS PARASCHIV5 septembrie 2018, 10:43
      bai paginilor,ceea ce spune monica e foarte adevarat,nu e posedata de nici un diavol,voi sinteti cei posedati de diavol.rugamintea mea e sa nu va mai luati de monica meryah,si mai lasati-o moale cu amenintarile si blestemele impotriva doamnei maria,a baiatului dinsei si a familiei doamnei maria,eu va promit solemn ca veti avea de suferit foarte urat,DUMNEZEU va va da de nu puteti duce

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      BLESTEMELE SUNT BIBLICE pentru cei care INCALCA ADEVARUL , CALEA SI VIATA ... si orbule = robule STUDIAZA de aici si mucles ... ha ha ha ... NIMENI NU MURDareste ORTODOXIA cu demoni = extraterestrii FARA SA FIE DATI ANATEMEI spusele lor
      SFINTA SCRIPTURA CITIRE
      26. Blestemat sa fie tot omul care nu va fi statornic in toate cuvintele Legii acesteia, ca sa le plineasca! Si'ntregul popor va zice: Amin!
      vezi orbule = robule ??? ha ha ha

      deci NU MERGE CU DEMONII EXTRATERESTRII propovaduiti ca scris este ce sa faci cu profetii mincinosi = profetesele mincinoase
      ce alegi ? moartea lor sau ANATEMA SCRIERILOR LOR ??? ha ha ha
      deuteronomul cap 13
      1. „De se va ridica în mijlocul tău prooroc sau văzător de vise şi va face înaintea ta semn şi minune,
      2. Şi se va împlini semnul sau minunea aceea, de care ţi-a grăit el, şi-ţi va zice atunci: Să mergem după alţi dumnezei, pe care tu nu-i ştii şi să le slujim acelora,
      3. Să nu asculţi cuvintele proorocului aceluia sau ale acelui văzător de vise, că prin aceasta vă ispiteşte Domnul Dumnezeul vostru, ca să afle de iubiţi pe Domnul Dumnezeul vostru din toată inima voastră şi din tot sufletul vostru.

      si continuarea este MOARTEA LOR in VECHIUL TESTAMENT
      5.Iar pe proorocul acela sau pe văzătorul acela de vise să-l daţi morţii, pentru că v-a sfătuit să vă abateţi de la Domnul Dumnezeul vostru, Cel ce v-a scos din pământul Egiptului şi v-a izbăvit din casa robiei, dorind să te abată de la calea pe care ţi-a poruncit Domnul Dumnezeul tău să mergi; pierde dar răul din mijlocul tău.

      IN NOUL TESTAMENT ESTE ANATEMA .
      pavel citire
      galateni 1
      6.Mă mir că aşa degrabă treceţi de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie,
      7.Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură şi voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
      8.Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!

      deci apis stai linistit ca apararea faradelegii te face partas la ea ... ha ha ha ... si Dumnezeu o sa iti dea , de o sa te duci ....orbule = robule
      alte nelamuriri ???

      ps si mai usor cu amenintarile ca ma distrez copios daca mai continui .... si crede-ma pe cuvint ca au mai incercat si altii si altele si au luat-o .... asa ca tacere si joc de glezna

      https://www.youtube.com/watch?v=S35vTJR6UlQ






      Ștergere
    10. 12:05, bravooooooo! 👏👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
    11. 10:43, mai bine taci sau vorbeste singur in baie dimineata. Numai prostii indrugi.
      Maria, chiar vrei sa ramai cu apis si monica pe blog? Chiar nu vezi ca ne fac fraieri si alte apelative de genul?! Iti place?
      Suparator! Incet -incet ne vom retrage. Imi pare rau ca am donat ptr.tine.

      Ștergere
    12. aoleu,v-a iesit fum din creerul vostru,vad ca repetati intr-una ca o placa de patefon,atit va duce capu pe voi,de fapt sinteti incuiati la minte,nu prea pricepeti voi mai nimic

      Ștergere
    13. Bravooooo, Crestin Ortodox! Te citesc cu mare interes. Pentru tine si inca cativa intru pe acest blog. Muuuulltaaa sanatate si putere! Te imbratisez cu drag.

      Ștergere

    14. Anonim7 septembrie 2018, 21:32
      Bravooooo, Crestin Ortodox! Te citesc cu mare interes. Pentru tine si inca cativa intru pe acest blog. Muuuulltaaa sanatate si putere! Te imbratisez cu drag.

      raspuns:
      judecatori 7
      7.Atunci a zis Domnul către Ghedeon: "Cu cei trei sute care au limpăit am să vă izbăvesc Eu şi am să dau pe Madianiţi în mâinile voastre, iar tot poporul celălalt să se ducă fiecare la locul său".
      https://www.youtube.com/watch?v=HdNn5TZu6R8

      Ștergere
  11. Incendiu la cel mai mare muzeu din Rio de Janeiro, Brazilia
    O catastrofa culturală.

    RăspundețiȘtergere
  12. Monica, ai si tu vedenii, sau ai citit undeva cele ce le-ai scris?

    RăspundețiȘtergere
  13. monica are mare dreptate,ceea ce zice ea e foarte adevarat,chiar daca nu va convine,nu va mai luati de ea,cui nu-i convine sa nu citeasca postarile ei,nu vad rostul comentariilor unora

    RăspundețiȘtergere
  14. anonimilor,cind o sa deschideti ochii sa vedeti realitatea?va incepe multe semne date de DUMNEZEU si voi nu realizati ceea ce se intimpla,rugamintea mea e sa va deschideti inima,sa va intoarceti la credinta si la DUMNEZEU si mai terminati cu rautatile ca nu va face bine,o sa aveti parte de multe surprize neplacute din partea lui DUMNEZEU daca nu va potoliti cu atacurile voastre exact cind nici nu va asteptati si cind va e lumea mai draga,terminati cu rautatile ca timpul e foarte scurt si nu mai e loc de iertare la DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai,cum le sti tu pe toate,vezi mai bine de barna ta!

      Ștergere
    2. anonim 20.43,tare stai in umbra sa vezi cind postez eu ca sa poti sa te ei de mine,dar teapa,nu bag in seama fraierii,asa ca latra la alta curte,sau du-te si cinta la alta masa ca ai inceput sa cinti fals,se vede de la o posta ca satana vorbeste prin tine

      Ștergere
    3. bai anonim 20.43,oare tu de ce nu-ti vezi lungu nasului?ai tu o placere deosebita sa comentezi la adresa mea,pacat ca pe acest blog nu pot folosi cuvinte dure,ca ti-as fi spus eu mai multe sa ma tii minte

      Ștergere
  15. Vai de tine Paraschiv, daca ai sti tu cate inselari are diavolul ,care la fatada au momeli ca duc catre DUMNEZEU, dar in schimb te duce in iad,...nu degeaba se spune ca Drumul spre iad este pavat cu intentii bune ,in cazul nostru ,la Monica este un amestec de extrase din Biblie , din mesaje ale unor VIZIONARI CRESTINI ,si mult New Age.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim 20.42,vai de tine ca diavolul vorbeste prin tine,mai bine taceai ca bine mai era,leapadate de satana

      Ștergere
    2. anonim 20.42,te-ai lepadat de satana si te-ai unit cu HRISTOS?

      Ștergere
    3. Mare adevar ai scris,20:42! Cat despre paraschiv...trebuie lasat in plata Domnului. Nu ii mai raspundeti. Se crede Dumnezeu; mai un pic si ne va cere sa facem plocoane in fata lui.

      Ștergere
    4. anonim 23.15 si 2042,bag de seama ca voi sinteti in inselare mare,stapinul vostru satan va pune sa scrieti impotriva mea

      Ștergere
  16. anonim 20.43 si 20.42 bai parca sinteti niste babe birfitoare,toata ziua stati si birfiti aici pe blog,voi nu aveti treaba pe acasa,sau servici,fimi-ar scirba de voi sa-mi fie de jigodii penale ce sinteti,stati toata ziua si comentati aiurea,pe doamna maria ghiorghiu,monica meryah si pe mine.cei care vreti sa stiti daca sint barbat sau femeie sa vina sa ma controleze sa se convinga,of oare nu va saturati sa tot comentati aiurea pe blogul asta?

    RăspundețiȘtergere
  17. mai este cineva care vrea sa-mi faca plingere la politie ca l-am jignit?

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca tot insisti eu stiu ca din ( pe la) spate esti femeie, din fata tot aia, basmaua e de plastic inadecvata si ajutor ti-ai dat seama ca n-o sa gasesti

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Incendiul incontrolabil din California a omorât cel puțin 74 de oameni. Peste 1.000 de persoane sunt dispărute.

    RăspundețiȘtergere
  21. Incendiul incontrolabil din California a omorât cel puțin 74 de oameni. Peste 1.000 de persoane sunt dispărute

    RăspundețiȘtergere