sâmbătă, 1 septembrie 2018

INVESTIREA FEMEILOR !!!



      1 Septembrie 2018,ora 3,15 zori de zi !    

                             Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi ,ma trezeste un glas care spune ceva frumos si plin de intelepciune la adresa femeilor in general.
Glasul spunea asa :

                     "Şi voi femeilor ,veti fi investite !"

Si iata dragilor, că vine si timpul femeilor ca sa fie la conducere,fie ele acasa,in Partid,la serviciu,si de ce nu, in TAINELE SFINTEI BISERICI a LUI HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor,Caruia I se cuvine,toata cinstea,slava si inchinarea,Amin !

                                   Cu dragoste,Maria.    

       P.S.
Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.

Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



















48 de comentarii:

  1. Posibil ca Dancila sa creasca ponderea femeilor mai ales in prefecturi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mesaj frumos ati primit!(Femeia te ridica,femeia te coboara,femeia-ti da viata,femeia te omoara,sau coboara)Am uitat ca sunt si eu batran.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am vazut si nu am auzit femei preot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. The Pope Joan din sec 13lea se zice ca a fost femeie:Joanna (a reusit sa deghizeze pana a ramas insarcinata si....
      Vaticanul niciodata nu a acceptat adevarul

      Ștergere
    2. Biserica anglicana are femei preot,daca nu ma insel...In alta ordine de idei,femei dotate cu un intelect superior exista peste tot,si in Romania,femei care ar putea fi foarte pricepute in diplomatie,dar nu prea sunt lasate sa ajunga acolo unde merita ( mai ales in politica,in conducere - ma refer la femei cu adevarat capabile si cu personalitate puternica,nu la marionete ). Avem exemple destule si din istorie,as aminti doar de regina Elisabeta a-ntaia a Angliei,cea care a facut din Anglia una din cele mai mari puteri ale lumii din vremea ei, dar si tarina Ecaterina a Rusiei,o femeie puternica si inteligenta,care a facut din Rusia un stat puternic si respectat...Sper ca si Romania sa aiba parte,candva,de femei exceptionale in functii importante in stat...Sunt convinsa ca ele exista in tara,dar inca nu au ajuns unde merita...

      Ștergere
    3. 10:16Asta mai lipsea!Dati exemplu o tara care a incalcat demult voia lui Dumnezeu si a ajuns o tara anticrista.Credeti ca Dumnezeu acepta nebunia Angliei?Dati exemplu pe Elisabeta fara sa stiti ce fel de femee a fost cate capete au cazut la propiu (exp
      verisoaraeiM A)Cand vorbiti ceva mai si ganditi ce spuneti.Vad ca multi de pe blog au o gandire malefica nu .ma mir de ce poporul alege de atatia ani in mod gresit in alegeri si asta pt ca nu aveti lumina divina in suflet si minte.Rugati- a sa primiti aceasta lumina caci va taiati singuri craca de sub picioare !

      Ștergere
    4. 10 16Ambele au facut parte din miscarea "iluminista"(masonerie)

      Ștergere
    5. https://www.youtube.com/watch?v=aqF3Ke7K2mI

      Ștergere
    6. Amantii Elenei Ceausescu (Misterele Istoriei)
      https://www.youtube.com/watch?v=aqF3Ke7K2mI

      Ștergere
  4. Esti minunata Maria. Este vorba de femei lider spiritual, femei care sa conduca turmele dpdv spiritual. Cum esti tu asa... :) O sa comentez pe blogul meu viziunile tale si am sa le caut intelesul profund spiritual. Roaga-te pentru toti cei care ajung la tine, ai ce sa le dai... Dumnezeu cu tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet ! Sigur ca ma rog pentru toti Semenii nostri,ca sa fie si ei alaturi si impreuna cu HRISTOS si MAICA PREA CURATA FECIOARA MARAI. Cu drag!

      Ștergere
    2. 2305Asculta"ingere ,fii mai imtelept caci p tau dv nu este cel dorit de Domnul IISUS HRISTOS!Nu te erija in sfatuitor pana nu ai adevarata lumina divina.Nu e voia Lui Dumnezeu ca femeile sa conduca suprem in plan spiritual ci doar sa ajute in acest sens pe barbatii sfinti alesi de IISUS din Biserica Sa.E vorba decei 144000 si in acest timp Sf Ilie si Enoh.Lucrarea Mantuirii se face cu lumina curaj si...Smerenie!

      Ștergere
    3. 23:05Femeile in functii devin...rele!

      ..

      Ștergere
    4. 21:49, nu generaliza.

      Ștergere
  5. Cu siguranță o lume condusă de femei ar fi mult mai bună, numai sa nu uite sa mai facă si ele macar un copil in viață ! Sa nu își uite menirea principală !

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate sa aibe dublu inteles (folosite ca "labor"-forta de munca .Doamne fereste

    RăspundețiȘtergere
  7. Femeile apostol vor fi investite ca lideri spirituali ai turmei lui Hristos pentru a conduce guvernul spiritual cand va fi infiintata natiunile unite printro singura conducere mondiala la Bucuresti Noul Ierusalim..
    Conducerea tarii va fi preluată de o femeie divina regina în perioada 2020 instaurata de Dumnezeu prin preotia regala.Acum Dumnezeu pregateste împărăția pe pamant in perioada asta.In scurt timp veti vedea multe lucruri in miscare care păreau imposibile...Urmeaza niste schimbari rapide de soc.
    monica meryah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:08Imi pare rau ,maremai dezamagit si tu ai intrat sub influenta satanei Ceea ce spui e o mare minnciuna.Deja sustii guvernul lui antihrist. Nimeni nu va mai avea incredere in ce spuiAi spus multe cu termen fix care nu s-au intamplat.Sustii demonii.UUrmeaza schimbari dar femeea de care vorbesti daca va fi e numita sf
      parinti"desfranata"!Deci ai grija ce scrii caci sunt si eu pe ...aici!


      .
      .

      Ștergere
  8. Daca voi credeti ca "investirea femeilor" e de bine ... o sa mai vorbim dupa octombrie incolo, dupa ce falsul profet (franciscus) va da liber la preotese ... sa vezi atunci dezmat si curvie ... Sodoma si Gomora .. si incepe al III-lea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:57, ai mare dreptate !!!!!!
      Am vazut cu totii, cum a condus Elena Ceausescu si cum a ajuns biata tarisoara noastra !!!!
      Vreti femei PREOTESE in fruntea Bisericii??????? Anatema pe voi !!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
    2. 17.35 Ceauseasca nu a condus , ea a fost marea analfabeta cu carti de polimeri vandute-n Africa .
      Daca tot vrei sa te raportezi la ceva de valoare , exemplul poate fi Ana Aslan , Marie Curie , Sofia Ionescu-Ogrezeanu, Sarmiza Bilcescu, prima româncă avocat, prima femeie din Europa care a obținut licența în drept la Universitatea din Paris și prima femeie din lume cu un doctorat în drept, Cella Serghi , Marina Stirbey, Henrietta Delavrancea-Gibory , Elena Vacarescu – scriitoare franceza de origine romana, Martha Bibescu, Monica Lovinescu – nascuta in Bucuresti, in casa scriitorului Eugen Lovinescu, a reprezentat pilonul de baza al disidentei romanesti in spatiul francofon.

      Ștergere
    3. 17:35, tu ce ai cu FEMEILE?

      Ștergere
    4. Anonim 20.28 FELICITARI! Maria H

      Ștergere
    5. 4:57, 17:35, sunteti intr-o mare eroare si afirm acest lucru deorece nu are nicio legatura cu "Apostolatul femeilor", cu "femei Papa", cu tilul "Femen", cu "egalitatea intre sexe", cu tot ce-si inchipuie cineva ca "tine la public" si ca "s-a muscat momeala"..., asa ca nu-i cazul sa mai lansati ceea ce vi se induce subliminal...!

      Ștergere
    6. Romania asta va pati daca nu se potoleste cu femeile care conduc
      Isaia 3
      16.Şi mai zice Domnul: "Pentru că fiicele Sionului sunt atât de mândre şi umblă cu capul pe sus şi cu priviri obraznice, cu paşi domoli, cu zăngănit de inele la picioarele lor,
      17.Domnul va pleşuvi creştetul capului fiicelor Sionului, Domnul va descoperi goliciunea lor".
      18.În ziua aceea va lua Domnul toate podoabele: inele, sori, luniţe,
      19.Cercei, brăţări, văluri,
      20.Cununi, lănţişoare, cingătoare, miresme, talismane,
      21.Inele, verigi de nas,
      22.Veşminte de sărbătoare, mantii, şaluri, pungi,
      23.Oglinzi, pânzeturi subţiri, turbane şi tunici.
      24.Atunci va fi în loc de miresme, putreziciune, şi în loc de cingători, frânghie, în loc de cârlionţi făcuţi cu fierul, pleşuvie, în loc de veşmânt preţios, zdrenţe, şi în loc de frumuseţe: pecete de robie.
      25.Locuitorii Sionului vor cădea de sabie şi vitejii lui în războaie.
      26.Porţile fiicei Sionului vor scârţâi şi se vor jeli şi, jefuită, ea va şedea despuiată pe pământ.

      Ștergere
    7. Romania asta va pati daca nu se potoleste cu femeile care conduc
      Isaia 3
      16.Şi mai zice Domnul: "Pentru că fiicele Sionului sunt atât de mândre şi umblă cu capul pe sus şi cu priviri obraznice, cu paşi domoli, cu zăngănit de inele la picioarele lor,
      17.Domnul va pleşuvi creştetul capului fiicelor Sionului, Domnul va descoperi goliciunea lor".
      18.În ziua aceea va lua Domnul toate podoabele: inele, sori, luniţe,
      19.Cercei, brăţări, văluri,
      20.Cununi, lănţişoare, cingătoare, miresme, talismane,
      21.Inele, verigi de nas,
      22.Veşminte de sărbătoare, mantii, şaluri, pungi,
      23.Oglinzi, pânzeturi subţiri, turbane şi tunici.
      24.Atunci va fi în loc de miresme, putreziciune, şi în loc de cingători, frânghie, în loc de cârlionţi făcuţi cu fierul, pleşuvie, în loc de veşmânt preţios, zdrenţe, şi în loc de frumuseţe: pecete de robie.
      25.Locuitorii Sionului vor cădea de sabie şi vitejii lui în războaie.
      26.Porţile fiicei Sionului vor scârţâi şi se vor jeli şi, jefuită, ea va şedea despuiată pe pământ.

      si continuarea femeilor : 7 femei la un barbat (om)
      1.În ziua aceea şapte femei se vor certa pentru un singur om, zicând: "Noi vom mânca pâinea noastră şi vom purta veşmintele noastre. Nu cerem altceva decât să purtăm numele tău. Ridică ocara noastră!"

      deci numele barbatului - om le va purta 7 FEMEI ... nu va jucati cu dreptatea divina si adevarul - EL

      https://www.youtube.com/watch?v=MwfTAUNuEM4

      Ștergere
    8. 9.03 Cum apare subiectul ,,femeia '' , cum comentezi pagini despre ea. Stai linistit ca nu vor fi 7 pe tine niciodata .
      Cei care gandesc ca tine s-au calugarit , musulmanii au cate 3 in harem , etc. sunt femei care sunt capabile sa conduca si femei slabe, fara orizont , fara multa materie cenusie si barbati idem . Lumea e facuta ca pe spatele celor destepti sa traiasca cei mai putin destepti, indiferent daca e barbat sau femeie .

      Ștergere
    9. Anonim4 septembrie 2018, 17:38
      9.03 Cum apare subiectul ,,femeia '' , cum comentezi pagini despre ea. Stai linistit ca nu vor fi 7 pe tine niciodata .
      Cei care gandesc ca tine s-au calugarit , musulmanii au cate 3 in harem , etc. sunt femei care sunt capabile sa conduca si femei slabe, fara orizont , fara multa materie cenusie si barbati idem . Lumea e facuta ca pe spatele celor destepti sa traiasca cei mai putin destepti, indiferent daca e barbat sau femeie .


      raspuns :
      ai gindit-o mult ???? serios ??? ha ha ha
      deja sunt 4 la un barbat la nivel global . la un razboi mondial devin 7 fara probleme ... daca citeai versetele astea scrise mai sus '25.Locuitorii Sionului vor cădea de sabie şi vitejii lui în războaie.;;'pricepeai conditiile si stai linistita ca femeile sunt cxapabile sa conduca pina distrug tot .... ceauseasca a facut-o si sunt destule femei DEZASTRU in istorie .... deci '' capabilitatea '' lor fara minte o stim si la un razboi sunt primul care votez ARMATA COMPLETA DE FEMEI SA LUPTE PE FRONT ... asta da egalitate intre sexe ... deci romania sa aiba o lege OBLIGATORIE ca femeile SA FACE OBLIGATORIU armata si ELE SA NE APERE DE INAMICI , apoi femei MINERI , apoi femei MOTOSTIVUITOARE , CONSTRCTOARE etc ... sa nu cumva sa mai aud intr-un conflict '' nu o lovi ca e femeie '' ( vezi jadarmul femeie din 1o august la proteste) , ca cer daune morale pentru discriminarea barbatilor .... ha ha ha
      vezi , oarbo = roabo ???

      ps cind spun de cele 5 fecioare FARA MINTE nu ma refer la fecioria lor care nu le ajuta ci la capul lor lipsa .... ha ha ha

      alte nelamuriri ????

      Ștergere
    10. Anonim4 septembrie 2018, 17:38
      9.03 Cum apare subiectul ,,femeia '' , cum comentezi pagini despre ea. Stai linistit ca nu vor fi 7 pe tine niciodata .
      Cei care gandesc ca tine s-au calugarit , musulmanii au cate 3 in harem , etc. sunt femei care sunt capabile sa conduca si femei slabe, fara orizont , fara multa materie cenusie si barbati idem . Lumea e facuta ca pe spatele celor destepti sa traiasca cei mai putin destepti, indiferent daca e barbat sau femeie .


      raspuns :
      ai gindit-o mult ???? serios ??? ha ha ha
      deja sunt 4 la un barbat la nivel global . la un razboi mondial devin 7 fara probleme ... daca citeai versetele astea scrise mai sus '25.Locuitorii Sionului vor cădea de sabie şi vitejii lui în războaie.;;'pricepeai conditiile si stai linistita ca femeile sunt cxapabile sa conduca pina distrug tot .... ceauseasca a facut-o si sunt destule femei DEZASTRU in istorie .... deci '' capabilitatea '' lor fara minte o stim si la un razboi sunt primul care votez ARMATA COMPLETA DE FEMEI SA LUPTE PE FRONT ... asta da egalitate intre sexe ... deci romania sa aiba o lege OBLIGATORIE ca femeile SA FACE OBLIGATORIU armata si ELE SA NE APERE DE INAMICI , apoi femei MINERI , apoi femei MOTOSTIVUITOARE , CONSTRCTOARE etc ... sa nu cumva sa mai aud intr-un conflict '' nu o lovi ca e femeie '' ( vezi jadarmul femeie din 1o august la proteste) , ca cer daune morale pentru discriminarea barbatilor .... ha ha ha
      vezi , oarbo = roabo ???

      ps cind spun de cele 5 fecioare FARA MINTE nu ma refer la fecioria lor care nu le ajuta ci la capul lor lipsa .... ha ha ha

      alte nelamuriri ????

      Ștergere
  9. 14.57 dar despre preotii de la Vatican nu ai nimic de zis ? Misoginule !

    RăspundețiȘtergere
  10. Cutremur mediatic. Regina Letitia l-ar fi inselat pe Rege,cu un tinerel.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dar cine sunt acele femei Apostol,si de unde pot sti ele ca chiar sunt....?

    RăspundețiȘtergere
  12. Adevarat spui ca va fi o Unica conducere Mondiala,dar aceea nu va fi a lui DUMNEZEU,iar despre femeile Apostol,care titlu, t-i l-ai insusit si tu,nu pot fi apostolese ale lui DUMNEZEU,ci ale celuilalt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai gandeste-te 16:58. Sa nu fie ai celulalt cei care vad numai masculii apostoli, aceasta in situatia in care cine e in Hristos nu mai este nici parte barbateasca nici femeiasca, toti sunt la fel. Maria din Magdala a fost preferata lui Iisus, inaintea tututror altor ucenici... si era femeie!

      Ștergere
  13. E posibil ca o lume condusa de femei sa fie mai buna, si asa barbatii se epileaza , penseaza mai rau ca muierile dar cu o singura conditie:
    femeile respective sa aiba fetzele curate, gen bebelus si nu pline de bubite cum sant acum toate femeile zilelor acestea pe care le traim.

    RăspundețiȘtergere
  14. Vorba zicalei:
    Femeia te ridica,
    Femeia te coboara,
    Femeia iti da viatza,
    Femwia te omoara.
    E in trend feminismul,
    Nu am nimic in potriva, dar e bine sa se stie ca nu exista un studiu asupra efectului asupra societii.
    Nu tine nimeni cont de efectul imbatranirii populatiei care se banuieste ca tocmai lipsa de timp si stresul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:33, nu are legatura cu "miscarea Femen", sau cum ii zice! Deoarece acea miscare feminina nu este adevarata reprezentare a femeii, a femiismului, daca vrei sa zici asa. Miscarea aceea "Femen" nu se accepta si u ma reprezinta!

      Ștergere
  15. 17.15 Tu ce femei vezi cu bube pe fata , de pe unde le ei ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil acelea-i plac,cu bube,fiecare cu gustul lui.

      Ștergere
  16. doar dupa un dezastru ca al treilea razboi mondial ar putea sa conduca femeile

    RăspundețiȘtergere
  17. 17.15,femeile zilelor noastre au fetele pline de bubite?Pe cele ce le cunosc eu si le vad in fiecare zi au fetele curate,un ten curat,placut,poate depinde si de zona in care locuiesc,o fi mai poluata.

    RăspundețiȘtergere
  18. 22.08, uita-te cu atentie, de aproape si nu la cele de peste 35-40 incolo care au crescut in alte vremuri.
    O singura # hastagista daca ar fi curata la fata-picatura intr-un ocean.
    Romania si nu numai, e plina de ,,zombi'' barbatii (epilati, pensati) au burtici si astia mai batrani tzatzici (in proportie mult mai mica dar tot ciudat) iar femeile cum va spuneam, bobitze si comportament de barbat, preiau initiativa usor-usor;
    Lumea ciudata in care traim se datoreaza si gandirii femeiesti care ne conduce.
    Va dati seama daca ne-ar conduce copii cum ar fi ? numai bomboane ,joaca :(((
    Hotii fac 16-uri, politistii fura, doctorii imbolnavesc, animale nevinovate omorate in masa cate si mai cate...
    Pentru un singur nevinovat nedreptatit toti restul platesc. 23.05, stii ca e posibil sa te crezi , de ex. o broasca sa oracai incolo si incoace ? ( raspunde la intrebare, bine ?)

    RăspundețiȘtergere
  19. 00.51 Femeia se va intoarce la cratita atunci cand barbatul va fi barbat , nu hopa-Mitica , nu figurant in peisaj. Pana atunci daca femeia conduce si face totul , barbatul sa lase ciocul mic, ca in viitor nici de material genetic nu va mai bun .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim3 septembrie 2018, 18:32
      00.51 Femeia se va intoarce la cratita atunci cand barbatul va fi barbat , nu hopa-Mitica , nu figurant in peisaj. Pana atunci daca femeia conduce si face totul , barbatul sa lase ciocul mic, ca in viitor nici de material genetic nu va mai bun .

      raspuns
      ha ha ha ha ha ... si eva a spus la fel si apoi tot ea A RECUNOSCUT :
      13...... Iar femeia a zis: "Şarpele m-a amăgit şi eu am mâncat".

      ps : stai linistita ca femeia dispare fara barbat ... amazoanele nu mai exista ... ha ha ha
      Amazoanele erau un trib de femei războinice aflat în nordul Mării Negre, menționate prima dată în mitologia greacă.

      Ștergere
  20. Eu care sant barbat va deplang ce compromisuri a-ti ajuns sa faceti spre a fi pe placul nostru, voi de fapt nu aveti vreo vina, santeti copii lasati in camara plina cu dulciuri fara supraveghere, cum ar fi.
    Barbatii care poftesc la silicoane botox plastic ei sant cauza femeii capitaliste moderne actuale ! Insa sapand mai adanc si ei sant victime; eu Serviciile le scot vinovate, pt ca in loc sa fereasca instruiasca populatia o spala si o prigoneste.
    Ei au jurat sa faca asta si ce fac in realitate ? vile-afaceri !
    Doctorii au jurat sa faca oamenii sanatosi si ce fac ? ii imbolnavesc, nu se uita la bolnav nici pe bani multi;
    Procurorii conform legii tre sa stranga probe contra inculpatului dar si in favoarea lui cand exista ! -a ti auzit vreun caz in care sa faca asta ?Nici macar unul nu a fost; pe procuror nu-l intereseaza daca cineva a facut sau nu, pe el il intereseaza daca poate sa probeze, si atat.
    Judecatorii au plan de produs, intre 10-40.000 de euro lunar se cheama ca nu sant manjiti !
    Si tot asa lista continua....

    RăspundețiȘtergere