miercuri, 5 septembrie 2018

BOALA LEPREI ! DIN NOU LEPRA !


                         4 Septembrie 2018 ,ora 14,34 !

                             Dragii mei,

Am scris in urma cu doar o zi ,un articol cu titlul din linkul de mai jos :

Dumnezeu există - Mărturii.: LEPRA REVINE ! CAZURI DE LEPRA !

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/09/lepra-revine-cazuri-de-lepra.html

Acum 1 zi - LEPRA REVINE ! CAZURI DE LEPRA ! 3 Septembrie 2018,ora 6,17 dimineata ! Dragii mei, Au trecut foarte multi ani de cand se spune ...

Dar iata dragilor cum si astazi după 

amiaza ,un glas a continuat Mesajul de 

ieri.

Desi scriam aici pe calculator,aud glas 

care spune asa:



                          Lepra .
   
                 Din cunostinta cazurilor,acest 

aspect al Leprei ..."


Iar glasul se opreste ,fara a mai da si alte

 detalii.

iata:                                



Imagini pentru lepra imaginiImagini pentru lepra imagini.

Boala temută, din vremurile Bibliei, revine. Doi copii ... - Realitatea.net

https://www.realitatea.net/boala-temuta-din-vremurile-bibliei-revine-doi-copii-au-prim...

12 sept. 2016 - Lepra este considerată o boală de mult dispărută, dar blestemul din vremea Bibliei este, din păcate, un diagnostic crunt pentru doi copii din ...

                                                                      Cu dragoste,Maria.
P.S.


Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:


27 de comentarii:

  1. Pai daca au vazut ca rezistăm acum trimit boli terminale. Sa nu spuneti ca Dzeu trimite, nici vorbă, sunt cei care de asta se ocupa in laborator. Asta e războiul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Israel are nevoie de ajutor din partea Europei si Statele Unite ca sa continue razboiul in Siria si din nou razboiul in Irak contra Iranului
    sursa:"Israeli News Live" 4/09/2018

    O tara asa frumoasa si bogata ,nu s-a saturat sa se tot razboiasca cu toti "vecinii". Acum parca e de poveste. S-a pus tantarul cu armasarul(iran) si cheama in ajutor toti tantarii si bondarii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Israelul isi apara dreptul la existenta, nu se razboieste cu vecinii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mare dreptate ai ,afara e vopsit gardul-inauntru leopardul.

      Ștergere
  4. Terminati cu prostiile! Din cauza ca lumea a renuntat la vaccinuri se-ntorc toate bolile. Pe vremea lui Ceausescu, vaccinurile erau oblogatorii si s-au imputinat bolile. Acum, niste nebuni, care vreau sa vada oamenii murind, au difuzat stirea cum ca vaccinurile sunt periculoase. Asa ca cine n-o sa se vaccineze o sa moara, mda asta o sa fie sfarsitul pt multi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe vremea lui Ceausescu, vaccinurile erau romanesti, facute de institutul Cantacuzino si erau de mare incredere.ce se intampla acum este cu totul altceva. De aceea este bine ca omul, inainte sa ii faca pe altii prosti, sa invete sa citeasca si sa gandeasca asupra informatiilor. Sau poate e prea greu?

      Ștergere
    2. 10:25, gresesti. Vaccinurile lui Ceausescu nu erau otravurile de acum pe care ni e furmizeaza strainatatea. Este clar ca cineva vrea sa-si vanda vaccinuri si lanseaza boli. Este clar ca populatia Terrei este sub atac bio. Omul de rand nu este decat un "numar", asa ne vad cei care se joaca cu destinul Terrei si al umanitatii.

      Ștergere
    3. Anonim 10:25, ce fel de vaccin vrei sa faci??? Dintre cele importate din afara???? Cand va produce din nou adevaratele vaccinuri instutul nostru, abia atunci va face toata popularia vaccin....pana atunci, n au de cat sa faca cine vrea..cu cele din import !!!

      Ștergere
  5. asa-i ,se inmultesc LEPRELE

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 10.30 vaccinurile ceausiste erau curate facute de institutul Cantacuzino,nu contineau plumb si aluminiu in ele,si alte mizerii care ataca neuronii copiilor.Nu mai fa pe altii nebuni,cauta documentarele facute de americani si informeazate.Vezi si tu ce orori fac aceste vaccinuri in lume.Pt imunitate se pot face polidinele care le va fabrica institutul Cantacuzino,asta pt moment poate le va da voie sa faca si vaccinurile de odinioara,atunci nu vor mai fi copii nevaccinati.Autoritatile ar face ceva bun pt români daca lasa acest institut sa functioneze.Pentru acest lucru ar trebui sa se faca mitinguri si presiuni de parinti ca altfel nu se va misca nimic din loc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce tot spui anonimule vaccin pt lepra nu exista asta e singura boala lasata de Dumnezeu pt plata pacatelor israelitilor.Apoi s-a impinzit in mai toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  8. 10,25 CEI ce nu se vaccineaza maresc focarul si sint si vector de transmite a bolilor punind nu numai vietile lor in pericol ci si ale altora.De aceia vaccinul ar trebui sa fie obligator iar unele complicatii care mai pot aparea sa beneficieze de asigurarea compensatorie a statului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12:56.Copiii nevaccinati nu sunt vectori de răspăndire al bolilor contagioase.Lozinca cu"cei nevaccinați reprezintă un pericol pentru restul populatiei"este o afirmatie lipsită de logică,periculoasă și prostească.Mă mir cum românii,care sunt în general isteți și mintoși,au pus"botul"la această manipulare menită să-i asmută împotriva celor ce nu se vaccinează.De ce este o prostie și mărlănie această propagandă de vacinare cu forța cu vaccinuri de import?:
      1/Virusurile oricum circulă printre oameni.Nu le poți opri.Ele merg din gazdă în gazdă și acolo unde imunitatea e scăzută declanșează boala.De aici a plecat și principiul vaccinării.Ca să se creeze în avans anticorpi specifici în stare să recunoască și să respingă atacul viitor posibil al virusului sălbatic(rol de prevenire).Vaccinul se face cu virus "domesticit"(viu atenuat sau mort),producând o boală naturală ușoară în avans,astfel încăt virusul sălbatic-în plimbarea lui nestingherită prin lume-ajuns la un copil vaccinat,doar îl"pupă"și pleacă mai departe,fiind pus pe fugă de armata de anticorpi deja fabricați( împotriva vărului său domesticit).Copilul face doar o formă foarte ușoară de boală,inaparentă,rămănând aparent sănătos.Singurul pus în pericol este cel nevaccinat(pentru că nu are imunitate prealabilă dată de vaccinare -boala preventivă-),dar dacă părinții își asumă răspunderea să-și lase copilul în compania celor vaccinați,mizând pe imunizarea naturală(organismul se"vaccinează"natural prin contactul cu virusul),e treaba lor.Dacă stă bine cu imunitatea va fabrica anticorpi urgent.

      Ștergere
    2. 2/Copii vaccinați sunt purtători(o vreme de căteva săptămăni după vaccinare),de virus domesticit(din vaccin)și îl "pasează"și celor nevaccinați(în cazul gripei,rujeolei,difteriei)Practic cei vaccinați îi vaccinează și pe cei nevaccinați.Comunitatea celor vaccinati nu are de ce să se teamă de cel nevaccinat.Ei sunt vaccinati deci sunt imuni la virusul sălbatic,pentru că anticorpii anti virus vaccinal domesticit,sunt aceeași ca și cei antivirus sălbatic.Organismul nu a știut că virusul din vaccin este doar"adormit"și a fabricat anticorpi potriviți acelui virus.Aici e șmecheria.Se fabrica anticorpi veritabili și puternici,băgănd în casă virusul "drogat""amețit"astfel că organismul îl poate analiza în voie și își poate crea "scutul său antirachetă".Dacă totuși fac boala,înseamnă că vaccinul făcut nu i-a protejat.Deci a fost apă de ploaie sau și mai rău,o apă cu mercur care,pe lăngă faptul că nu i-au protejat,le-a mai și intoxicat sistemul nervos,cu riscul de a deveni autiști,ADHD-ști,paralizați,sau schizofrenici,sinucigași,violenți,agresivi(din cauza mercurului din compoziția vaccinului din import).Deci să fie clar:Cei vaccinați fac boala nu din cauză că le-a fost dată de cei nevaccinați,ci din cauză că VACCINUL a fost INEFICIENT,și trebuie blamată firma care l-a produs,și nu bietul copil nevaccinat!!!
      3/S-a dus o campanie susținută pentru distrugerea Inst.Cantacuzino,care fabrica vaccinuri "curate"(fără mercur,aluminiu,plumb)pentru nevoile populației României.Cui i-a folosit?Marilor concerne străine producatoare de vaccinuri,cărora le-au crescut profiturile in proportie geometrică.Tot ele,sunt cele care prin influență europeană și internațonală, au impus măgăria cu vaccinarea obligatorie cu vaccinurile LOR....profit de profit.România nemaiavând institutul,importă TOATE vaccinurile,fără să le verifice ptr.că nu are unde(doar la institut puteau fi verificate,ptr ca aveau echipamentele necesare)
      4/Nefăcând verificarea bio vaccinologică(pe ouă,șoareci de laborator,pui etc)și de compoziție aditivi adăugati în vaccin,sunt luate de bune certificatele UE.În felul acesta spre Ro se pot trimite șarje impure,sau chiar voit contaminate cu altceva,așa cum s-a întâmplat cu vaccinul antirujeolic francez din anii "86-"90,importat la noi după revoluție(în termen de valabilitate)care a fost punctul de pornire al epidemiei mondiale de SIDA prin copiii vaccinați având părinți sănătoși sau din orfelinate.Acei copii nu aveau viață sexuală,deci nu puteau contracta boli cu transmitere sexuală,iar seringile folosite erau de unica folosință.A fost un scandal internațional,pornit din centrul Europei,în urma căruia s-a făcut o anchetă internațională și s-a depistat virusul viu sălbatic SIDA alături de cel rujeolic.La noi nu s-a spus nimic!

      Ștergere
    3. A fost un proces penal,dar firma franceză a scăpat doar cu amenzi usturătoare,ptr că echipa de avocați plătiți regește,au băgat "gălușca"precum că nu era cunoscut virusul HIV la acea oră,iar maimuțele pe care s-au fabricat vaccinurile anti rujeolice aveau virusul și astfel a"scăpat"în vaccinuri...sîc!..Urmarea?Au fost retrase de pe piață toate șarjele produse.Dar deja fuseseră folosite în multe țări,inclusiv la noi.Curios,în țară la noi au apărut atunci o mulțime de copii bolnavi de SIDA,depistați la 1-4 ani după vaccinare,dar nimeni nu s-a întrebat de ce majoritatea sunt copii!Eram preocupați de situația explozivă de după Cernobîl apoi revolutie,haos,mineriade.Min.sănătății era parțial funcțional,se schimba orănduirea,se dărămau fabricile și se împușcau oamenii pe străzi.
      5/Printre vaccinurile obligatorii la înscrierea la școală sunt foarte multe pentru boli NETRANSMISIBILE de la om la om.Ex:poliomielita se transmite prin apă contaminată și nu prin contactul cu un om bolnav.Tetanosul se face din contactul pielii zgăriate cu pământ sau obiecte contaminate cu pământ ce conține bacteriile,hepatita se ia prin măini nespălate,contact sexual sau obiecte înțepătoare contaminate cu săngele altui om la cosmeticiană ori dentist.Singurele transmisibile direct de la om sunt difteria,gripa,rujeola,TBc.
      Astfel cade și teoria precum că cel nevaccinat îl îmbolnăvește pe cel vaccinat.Cum se transmite tetanosul?Prin aer?Bacteriile sunt peste tot în pământ!.

      Ștergere
  9. 10:25 mai termina tu cu prostiile,in primul rand nu exista vaccin impotriva leprei si nu cumva sa crezi ca antitetanosul te ajuta cumva😁de celelalte vaccinuri rămâne discutabil parerile difera- Dar daca tot le stii pe toate spune de ce spre exemplu in romania antitetanosul trebuie facut la 5 ani, iar la nemti la 10? Si inca o intrebare de ce in primele 72 de ore de viata a unui bebeluș se fac vaccinuri in romania, iar la nemti -schema vaccinare incepe cu 3 luni de viata. De ce nemții au renunțat la vaccinuri tbc? Daca vrei sa ai creierul spălat ca in comunism... na! E treaba ta! A... Si inca ceva in comunism nu erai vaccinat impotriva rujeolei😁😂 - vaccinul antirujeola si asa nu te păzește de această boală- chiar mai rau poti face o forma atipica 😎🤗

    RăspundețiȘtergere
  10. Lepra se trateaza cu antibiotice si se zice ca 95 la suta din oameni ar fi imuni,cu LEPRELE e mai greu ca au si banii si puterea.

    RăspundețiȘtergere
  11. "Stie Firea ce stie..." Se inmultesc leprele...

    RăspundețiȘtergere
  12. Atata timp cat nu-si fac vaccinul nici medicii de ce mi-as face eu?Va intreb pe voi,cei care sunteti mai informati decat mine,excluzand vaccinurile de la Cantacuzino.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Majoritatea celor care a-ti facut tratament cu antibiotice mai lung sau care v-ati vaccinat de gripe suferiti de Enteropatie care in sine nu este f. grava dar care netratata provoaca majoritatea bolilor de azi,care lovesc si in copii.
    He he he, ce-mi mai place sa rad de voi

    RăspundețiȘtergere
  14. Din această perspectivă,probabiliatea de a se dezvolta o epidemie de LEPRĂ în Europa,este cea mai mică în Germania și alte țări civilizate(Suedia,Finlanda etc)și este MAXIMĂ la NOI în ROMÂNIA!!!Iată explicația pornind de la paradoxul vaccinării TBC:
    In Romănia este un număr foarte mare de bolnavi TBC.Suntem fruntași în Europa.La noi vaccinul BCG se făcea obligatoriu la nou născut în ziua externării,pănă de curănd.F.puțini au scăpat nevaccinați împotriva Tbc(doar dacă nu avea maternitatea pe stoc-în ultimii ani).După teoria celor cu"vaccinarea ne salvează de boli",ar trebui ca la noi să nu mai existe TBC,mai ales că pe vremea lui Ceaușescu se făcea 100% întregii populații!!! Totuși există TBC major în România,și toți bolnavii TBC din țară au fost vaccinați la naștere antiTbc.Și totuși au făcut boala!De ce?!.
    De ce în Germania,unde nu se mai face vaccinare tbc,sunt foarte puține cazuri?De ce la noi sunt multe cazuri, deși se face vaccinare anti tbc în masă?De ce nu ne protejează vaccinarea?
    Răspuns:majoritatea bolilor transmisibile își micșorează arealul și dispar din zonele în care populațiile înțeleg să respecte cu rigurozitate regulile de igienă,care mănăncă sănătos,fac sport,și sunt civilizate,iar la apariția unui caz iau măsurile imediate de izolare.Astfel variola a dispărut din zonele de vest din Africa,nu datorită vaccinării(pentru că în acele zone nu s-a făcut vaccinarea),ci prin civilizarea și introducerea regulilor de igienă!Variola a fost eradicată în toată lumea,și a fost prezentată drept o victorie pe plan mondial al campaniei de vaccinare din anii 1945-2000.Dar nu toate populațiile cu focare de variolă, au făcut vaccinarea.Și totuși a dispărut.În schimb au fost misionari medici,asistente infirmiere de la Crucea Rosie internațională,care au dus băștinașilor tone de detergenți,săpun,materiale sanitare,veselă de inox etc.și i-au învățat cum să se spele,să faca baie,să fiarbă apa,să producă curent electric.Băștinașii au ieșit din mizerie.Și TBC-ul este o boală a mizeriei,măncării nesănatoase(inclusiv tip fastfood și coca cola),a lipsei de civilizație(scuipat pe jos,tușit fără mănă la gură),a petrecerilor nocturne cu nopți albe dese,și a regimurilor de slăbire, care scad imunitatea.Astfel,dacă ai imunitatea scăzută,faci boli contagioase cu toate vaccinurile din lume prezente în corpul tău.
    Românii au un procent mare de persoane necivilizate,certate cu igiena și cu regulile de bună purtare în public,care nu se spală pe măini nici după folosirea closetului,după care pun măinile contaminate pe bani,pe clanțe,pe pungi,pe balustrade,trimițând propriile dejecții altora care ating locurile pe unde au trecut cei murdari.Iată cauza adevărată a paradoxului:ești vaccinat anti TBC și totuși faci TBC.ptr.că ți-a transmis-o un mizerabil,necivilizat,nespălat care ți-a tușit în față și a scuipat.

    RăspundețiȘtergere
  15. 05,:28! Te contrazic cu igiena! Italia o tara respectabila din vest e cea mai inapoiata din pct. de vedere al igienei: am trait cu cineva certata cu regulile de igiena !!!taranii nostri cu wc in fundul curtii sunt mult mai curati decat ce-am vazut eu in italia cu toalete in casa, apa curenta calda la indemana.....
    .

    RăspundețiȘtergere
  16. Vindecarea celor zece leproşi


    Cândva, pe-un drum de ţară,

    Cei vii şi morţi deodată

    - Zece leproşi - rugară

    Pe Domnul, să îi vadă

    Şi să le-arate mila

    (Că-i cruntă suferinţa

    Ce le-o provoacă boala),

    Cu toată cuviinţa.

    Ei, de la depărtare

    Înălţau rugăciunea,

    Plini de îngrijorare,

    Să nu-i alunge lumea.



    Stăpânul, Domnul nostru,

    Trimisu-i-a la preoţi;

    Fără să-ntrebe rostul,

    Ei s-au grăbit spre ei.

    Fiind în ascultare,

    Cu-ncrederea mijindă,

    Primit-au vindecare

    De lepră, -ntr-o clipită.

    Nouă au mers 'nainte,

    Fără să-I mulţumească

    Cu omeneşti cuvinte

    Pentru mila cerească

    Lui Rabi, Celui Care,

    Vindecătorul bolii,

    Datu-le-a alinare

    Din groapa disperării.



    Iar unul, numai unul,

    S-a-ntors să mulţumească

    Cu lacrimi, la Stăpânul

    Venit să mântuiască.

    „- Curăţatu-s-au zece,

    Deci unde-s ceilalţi nouă?

    Doar tu, samarinene,

    Te-ai lecuit?"...Acolo,

    Atunci, în vremea ceea,

    Zece s-au dus acasă:

    Nouă cu leac de lepră,

    Iar unul - şi cu VIAȚĂ.

    RăspundețiȘtergere
  17. lepra nu se vindeca raman dupa tratament toti invalizi --a aparut in tarile OCEANIEI SI AFRICA pentru prima data

    RăspundețiȘtergere