duminică, 30 septembrie 2018

LA UN PAS DE RĂNIŢI !


                                              29 -30 Septembrie 2018,ora 2,07 !

                                              Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

                   "La un pas de răniţi."

Dragii mei, din nefericire vom auzi de mai multi oameni raniti.
Unde anume sau cand, cum vor fi raniti si de cine,nu mi s-a descoperit.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului pentru acesti oameni care urmeaza a fi raniti,ca sa-i apere cu mila si cu dragostea Sa.
                             Cu dragoste,Maria.


P.S.

22 aug. 2018 - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !


                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

31 de comentarii:

  1. Ciclonul Zorbas din Grecia a ajuns in Romania. Ati avut dreptate dna Maria ca vin nori apocaliptici din Vest.
    https://m.antena3.ro/actualitate/social/avertisment-ciclonul-zorbas-a-ajuns-in-romania-488691.html

    RăspundețiȘtergere
  2. http://profetieavertisment.ro/mesaje/832/foarte-putini-gasesc-alinare-in-mine-ii-astept-cu-rabdare-si-totusi-nu-vor-sa-vina-la-mine/

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului doamna Maria
    Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  4. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=40%2C45

    RăspundețiȘtergere
  5. http://profetieavertisment.ro/mesaje/104/satana-recruteaza-tinerii-prin-cultura-muzicii-pop/

    RăspundețiȘtergere
  6. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=20%2C88

    RăspundețiȘtergere
  7. PUTERILE SECRETE- Invitat: Albert Ignatenko

    https://www.youtube.com/watch?v=DYj1Rd5JKzU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Albert Ignatenko are unele daruri de necontestat. Eu il admir.

      Ștergere
  8. Un nou cutremur in Insula Fiji 6,6 a inceput Cernerea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Capcana din noua lege a pensiilor: Va fi o catastrofă!

    Se va întâmpla acest lucru pentru că 65 la sută dintre viitorii pensionari vor avea o pensie minimă. De ce? Din cauza salariului brut mai mic de 4.700 de lei.

    Bogdan Hossu a spus că introducerea pensiei minime va fi nimicitoare din punctul de vedere al motivării muncii, dar şi din perspectiva corectitudinii fiscale

    "Va face ca cel puţin 65% din salariaţi să aibă pensia minimă", a mai precizat acesta.

    Conform liderului sindicat, din lege reiese că toate persoanele care au salarii sub nivelul de 4.700 de lei vor lua pensia minimă.

    Legea pensiilor va intra săptămâna viitoare în avizare interministerială şi, în maximum două săptămâni, ar putea fi adoptată în Guvern şi apoi trimisă în Parlament, a declarat vineri ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia Olguţa Vasilescu.

    "Legea pensiilor săptămâna viitoare urmează să o trimitem în avizare interministerială. Am avut o perioadă de o lună de zile în care am stat cu ea în dezbatere publică. Am primit inclusiv de la ministere, care trebuie să fie avizatoare începând de săptămâna viitoare, tot felul de observaţii pe care am dorit să le preluăm pe parcurs şi când le trimitem în avizare legea să fie cu aceste observaţii cuprinse. Din cauza aceasta va fi un weekend de foc pentru cei de la Casa de Pensii, pentru că vor trebui să completeze toate aceste observaţii care au venit pe parcursul dezbaterii publice. Nu ştiu exact cât va dura la celelalte ministere. Sper să se mişte cât mai repede, cu atât mai mult cu cât noi preluăm cele mai multe dintre observaţiile lor, şi să putem să o adoptăm în Guvern în maximum două săptămâni şi să o putem trimite Parlamentului", a explicat Olguţa Vasilescu, pentru Digi 24.

    Aceasta a subliniat că săptămâna viitoare se va primi de la Ministerul Finanţelor Publice şi impactul financiar exact al legii.

    "Teoretic, după ce vom prelua şi observaţiile ministerelor avizatoare, nu prea ar mai fi mare lucru de completat, pentru că legea va fi rotundă, în sensul că vom avea un impact financiar foarte exact calculat de Finanţe şi, după ce am preluat aceste observaţii din dezbaterea publică, textele ne asigurăm că nu sunt neconstituţionale sub nicio formă, pentru că au trecut deja prin Ministerul Justiţiei (...) Este, cred, suficient de mult dezbătută, simulată şi calculată, astfel încât să nu trebuiască să acceptăm foarte multe amendamente de la parlamentari. Dar dezbaterea parlamentară va fi deschisă şi, dacă va fi cazul, dacă vom considera că mai este nevoie de unele lucruri să le preluăm de la parlamentari suntem foarte deschişi. (...) Săptămâna viitoare vom avea impactul calculat real", a spus ministrul Muncii.

    Lia Olguţa Vasilescu a menţionat că nu are încă cifrele finale privind impactul, dar bugetul asigurărilor este dublu faţă de cel de anul trecut, deoarece numai punctul de pensie se dublează şi "automat şi impactul este pe măsură", în sensul că s-a pornit de la 871 lei punctul de pensie "atunci când am venit la guvernare" şi va trebui până în anul 2020 să ajungă la 1.775 lei.

    Întrebată despre valoarea punctului de referinţă, ministrul Muncii a afirmat că sunt patru variante, care au fost date Ministerului de Finanţe pentru a le calcula, deoarece "ne dorim o lege foarte dreaptă, o lege foarte frumoasă, dar în acelaşi timp ne dorim o lege perfect aplicabilă" şi pentru asta este necesar avizul de la Finanţe.

    "Două dintre variantele noastre sunt deja cunoscute. Una este prevederea care există deja în legislaţia actuală, adică inflaţie plus 50% din creşterea reală a salariului mediu brut. Cealaltă variantă deja a fost expusă la Neptun, după CEX, când s-a cerut să se ia în considerare şi inflaţia plus 2%. Adică, dacă avem inflaţie anul acesta de 5%, se adaugă 5% la pensie, plus încă 2%, în total 7%. Dar, atunci când vom avea avizul Ministerului Finanţelor, vom putea comunica exact care este varianta aleasă", a precizat ministrul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu cred, aș cum și d-a Maria a prevăzut, cel de al treilea război mondial se apropie. Dacă vrem ca Dumnezeu sa fie cu noi în vremurile care vor veni trebuie să aratăm și noi că suntem cu El, de acea vă îndemn să mergeți la referendum sâmbăta și duminica viitoare și să votați Da. Să nu ne luăm după cei amăgiți de diavol care behăie la TV ca să nu votăm, să ne amintim că și Sodoma și Gomora pentru homosexualitate au fost distruse. Dacă nu vrem să avem sute de mii de morți și răniți, distrugeri mari în razboiul ce va veni, VOTAȚI DA PENTRU FAMILIA CREȘTINĂ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana acum nu s-au casatorit barbat cu femeie?Miroase a referendum politic inainte de procesul lui Dracnea,nu vi se pare?Multumesc.

      Ștergere
    2. 23:35 Eu as spune ca e mai degrabă un test cu acest referendum pe care trebuie sa-l dea poporul roman.
      Daca nu trece stim ce urmează Sodoma si Gomora si distrugerea României prin cataclisme si război cu rusii..Daca nu ati luat inca aminte la mesajele dnei Maria pana acum luati acum.Este un vot crucial..De noi depinde daca va fi pace sau război.

      Ștergere
    3. Demersul pentru modificarea constituției s-a început înainte de a se ancheta Dragnea, din 2016,că tu vrei să-l politizezi este treaba ta, că Dragnea vrea să tragă spuza pe turta lui este treaba lui, demersul meu nu are nici o legătură cu acestea, ci numai cu homosexualitatea, nu sunt de acord cu ea pentru că este un păcat mare, strigător la cer.

      Ștergere
    4. 00.20 te contrazic, nu este numai treaba lui dracnea, este si treaba noastra pentu ca sunt unii pe aici care cred toate gogoritele lui, ba altii sustin iesirea din UE si NATO, atat ii duce capul.

      Ștergere
    5. Dacă crezi că trebuie să acceptăm homosexualitatea ca să rămânem în UE, mai bine părăsim UE și nu acceptăm homosexualitatea, pentru că încalcăm voia lui Dumnezeu și va fi rău de noi și de urmașii noștri, pentru ca urmează trierea, alegerea credincioșilor de amăgiții diavolului (de necredincioși și atei).

      Ștergere
    6. 18.26 UE nu te obliga sa accepti homosexualitatea. E o minciuna sfruntata ceea ce spui! Cerceteza legile inainte sa afirmii prostiile lui dracnea!Nu repeta ca un papagalce auzi de la antena 3! Dar daca iesi din UE nimic nu ne mai scapa de dictatura si de influenta lui Putin. Cap patrat!

      Ștergere
    7. Cap patrat esti tu, daca crezi ca UE te va scapa de Putin. Care UE, cea care este la un pas de destramare, uitate ce se petrece in Europa de vest si poate ai sa-ti dai seama ca popoarele nu mai vor globalizare si ingerinte in treburile interne ale tarilor lor. Am ajuns in aceasta situatie pentru ca din 1990 si pana in prezent TOTI POLITICIENII au vandut tot si am distrus tot pentru ca bogatii Europei si ai lumii ne-au vrut servitori si piata de desfacere. O sa vezi cat ajutor vei avea de la altii cand va bubuii tunul. Toti se vor gindii nu mai la ei si la tara lor. De scapat de rusi scapam numai daca vrem sa luptam, ca arme ne vorda altii ca sa-si scape copiii de la macel. Singurul ajutor va fi de la americani pentru ca sa scada presiunea pe ei, si de la unirea cu Ucraina si Polonia care au suferit la fel de mult ca si noi din partea rusilor. Milogul Europei ce esti.

      Ștergere
  11. http://profetieavertisment.ro/mesaje/17/marele-avertisment-un-dar-al-milostivirii/

    RăspundețiȘtergere
  12. Emisiunea cu dna Maria de la Antena 3
    https://m.youtube.com/watch?v=FnVNcLrLwbY

    RăspundețiȘtergere

  13. Nunta regala de la Sinaia . Imagini de la slujba religioasa.

    https://a1.ro/news/social/nunta-regala-sinaia-2018-nicolae-si-alina-binder-se-casatoresc-azi-id805725.html

    RăspundețiȘtergere
  14. Dar la ,,Voi cu Voicu" ați mai fost?N-am găsit nimic pe youtube :(((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi cu voicu https://m.youtube.com/watch?v=Icy8wlaQXuA&t=58s

      Ștergere
  15. Ma copii,legea pensiilor fara de simtire íi mai de mult si perpetuata! Cum traznitu de unu care o muncit in la greu sa íi dai aceeasi pensie cu altuia care o suflat ín goarna ,unu la 45 de ani si altu la 65 de ani,care o facut ceva,ma,io asta nu ínteleg,de prost ce ís.ce puii mei de vechime le baga lor din scoala militara! O suflat ín sticla precum sticlarii de la. Medias? Asta íi numa un exemplu. Cu cat au bagat mai multi bani decat altii si cu cat au adus mai múlt folos acestei tari? Sa se simta cei din mai,doctorii,avocatii,judecatorii si toti din mai care au trai bun de pe urma amarastenilor! . Mai vrem bine ín tara daca nu runtem egali,cat de cat,unii macam cu guri altfel? Noi traba sa hranim gura dracului nesatul,ca nu sa poate satura decát prin oameni. Ca multi spun ca la botez o primit un ínger de paza de om,da putini stiu ca lo primit si pe ala rau langa el,asiderea . Sfantului . Botez. Ak. Domnulúi ín apa. Iordanului..voi ganditi ca ati primit doar . Inger de paza de om? Multe nu stiiti,iubitilor! Va íubesc! V-as grai mai mult,da nu íi timpu,ma dragilor,da ínca aveti dinti de lapte. Al vóstu . Ilie care trabuia sa vie,ma iubitílor..

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma copii,la fiecare dintre noi ne-o prea placut dragostea! Da,pana si la mufele de la priza,le spunem mama si tata,ca altul fel nu merg ma,cum amaru sa bagi gaura ín gaura ori drot drot,ca nu merge! Mergeti la vot pentru mos si baba,ca asa stiim ca íi bine....

    RăspundețiȘtergere
  17. politicienii daca vor pot maslui voturile la referendum ca sa dea bine IN UE- noi ca si grecii suntem majoritari ortodocsi- de aceea s-a prabusit Grecia ca n-a vrut poporul sa voteze pentru casatoria de acelasi sex-apoi UE i-a taiat imprumuturile-e posibil sa ne asteptam la represalii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si un pic de economie nu stii? Cat era si este datoria Greciei? Cine a infundat Grecia in datorii? Aceiasi ca la noi... privatizati falimentati totul ca venim noi sa facem bani si comanda dupa bunul plac... iar romanul nu prea inteligent crede tot.

      Ștergere
  18. 16.34

    Bine ca ati postat , felicitari !

    Salariul mediu pe economie - 4 700 lei - iti asigura UN PUNCT de pensie !
    Salariul minim -1 700 lei -iti asigura numai 35 procente din punctul de pensie : IN 30 DE ANI DE MUNCA acumulezi 10-15 puncte , impartite la 35 ani - stagiul complet de cotizare = 0,35 puncte de pensie .
    La 1.000 lei punctul de pensie ... CE CASTIGI ????? - 350 lei pe LUNA !!!!!



    RăspundețiȘtergere
  19. Nu pentru referendum ne asteptam la represalii de la UE, ci pentru legile justitiei. Fiecare tara are drptul sa-si aleaga cum vrea in ceea ce priveste casatoria,nu ne obliga nimeni sa alegem ce nu vrem. E o tema falsa de care se foloseste dragnea in perversitatea lui. Nu cred ca exista un personaj mai pervers ca el.

    RăspundețiȘtergere
  20. 01.19 nu mai dezinforma aiurea. Cobesti numai prostii iar daca se masluiesc voturile (si este de asteptat pentru ca nu se va folosi softul pentru impiedicarea fraudei), se vor maslui in favoarea casatoriei intre un barbat si o femeie nu altfel pentru ca de asta are nevoie dragnea ca sa-si atraga votanti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.19 cretin trebuie sa mai fii ca sa spui despre ca as cobi. Afla ca la acest referendum NU SE VA UTILIZA SOFTUL ANFIFRAUDA! Asta nu-ti spune nimic, creier de gaina ce esti!

      Ștergere