marți, 4 septembrie 2018

GRIPA AVIARA ? LIPSA ACUTA DE OUĂ !



                            4  Septembrie 2018,ora 6,33 dimineata !

                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata ,ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

            "Lipsă  acută de ouă ."

Imagini pentru GAINI OUAImagini pentru GAINI OUA.
Asadar dragilor, daca vom avea o lipsa acuta de oua,asta inseamna ca vor lipsi si păsările care fac oua.

Imagini pentru GAINI OUAImagini pentru GAINI OUAImagini pentru GAINI OUAImagini pentru GAINI OUA.

Cred ca după ce se termina cu pesta porcina,vor incepe cu gripa aviara,iar pasarile vor muri pe capete.

Imagini pentru GAINI OUA.

Dragii mei,ne putem astepta la absolut orice in aceste zile si vremuri destul de tulburi si de tensionate.
Imagini pentru GAINI OUA..
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la MAICUTA DOMNULUI,ca sa ne daruiasca sanatate,pace si liniste sufleteasca,multa rabdare si tarie in Credinta, Pace si binecuvantare in lume si-n Tara.
                                Cu dragoste,Maria.
P.S.


Acum 1 zi - STRIGĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

27 de comentarii:

  1. Marioara,alta facatura! Doamne . Doamne ii cu noi! Si-apai ce-are? Ne hranim pana la urma cu . Puterea. Duhului. Sfant. Amin!Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:53Bravo un om intelept care nu se panicheaza la orice zvon la orice incercare a sufletului.Multi slabi in credinta isi pierd mintile pt ca cred ca traim cernerea

      Ștergere
  2. Trebuie sa trecem pe vegetale, carnea la revedere!
    Chiar ma gandeam cum o sa renuntam de buna voie la hrana de origine animala...
    Uite ca se poate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne, cat sunt de frumoase aceste pasari !!!!!
    Ne putem astepta la orice rau, in aceste ultime timpuri, pentru ca-i vremea nenumitului, a uraciunii pustiirii si stie ca mult nu mai are pana va veni cu slava MANTUITORUL IISUS HRISTOS !!!!! Vino DOAMNE mai repede aici pe pamantul vechii Dacii si vezi ce am ajuns noi urmasii vitejilor geti, in ce nedreptate si in ce mocirla a pacatelor ne ducem viata !!!!!!!!! Te Iubim DOAMNE si ne e dor de TINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai lasă-mă ! Asta mai lipsea după pestă porcină gripă aviară și ne-am rezolvat. Pă ce că legumele au prețuri mari lipsa cărnii va scumpi și mai tare legumele de bază cartofi fasole etc. Așa că se va mânca iarbă la preț de caviar. E bine foarte bine o țară bogată unde se moare de foame. Cauzele dezastrului hoția unora prostia altora și delăsarea. Scoate-ne Doamne din rahat că respirăm cu paiul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.47"Cauzele dezastrului hoția unora prostia altora și delăsarea." Te referi la populatia tarii? Ca doar din cauza prostiei si delasarii noastre suntem unde suntem, cea mai proasta natie de pe planeta, cu drepturi si libertati considerate un lux( dupa guvernarea PNL CIOLOS PRUNA IOHANIS)cu bani investiti in SRI de 2 ori mai multi ca Germania!!! Ce nebunie. Uite aici sunt banii de autostrazi si spitale. Bani irositi pe SRI, pe institutii de forta, pe procurori, etc. Vai de capul nostru de natie dementa
      De asta nu ne vom ridica niciodata. Mizeria cu pesta porcina este anumea ca sa nu mai poata omul sa-si creasca singur animalele si sa importe totul . Strainii distrug Ro ca noi permitem. Ne-au distrus padurile, fauna,fabricile,drepturile justitia( prin controlul MCV s-au intamplat cele mai mari ilegalitati in justitie), acum ce mai ramane? Gradinaritul si zootehnia

      Ștergere
    2. 23:47, nu te lasa globalistii de la UE sa iesi, stai calm. Ei te vor in aceasta situatie, ei ataca Romania cu tot felul de virusi. Tot ce au trimis peste aceasta tara ca sa ne distruga, la ei sa se intoarca ACUM. Dumnezeu sa-i pravaleasca la pamant pe acesti demoni care sunt la butoanele UE si care batjocoresc aceasta tara stranguland-o cu buna stiinta, dar si pe pionii lor care sunt slugi la acesti malefici. Amin!

      Ștergere
  5. Grâul nostru este cumpărat de străini, pleacă cum a plecat si lemnul, animale bolnave, preturile s au dublat intr o zi iar noi vom mânca ce aruncă UE si SUA. Urmează boli pt oameni si gata s a terminat cu țara si romanii. Asta este al 3 lea razboi: clima, înfometare și boli. Bască ceva cutremure nici nu au nevoie de arme iar președintele țării si guvernul se bat pe ciolan fara rusine. De ce nu e miting general pentru Asta???? De ce dorm romanii? Pentru ca suntem atacați energetic sa stam ca boii in staul. Degeaba va certați aici pe blog si nu faceti nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate astea se intampla cu un scop!
      In toata lumea va fi asa ceva pentru ca omul sa revina ca la inceput, doar culegator, nu si vanator!

      Ștergere
    2. 1:20Nu boii stau in staul ci oile.Crezi ca razvratirea e de la Dumnezeu ,cine s-a razvratit in cer,diavolii?!Sfintii au fost rabdatori si asa au devenit cetateni ai Raiului.Duhul scandalului e de la diavol.Omul da acum un mare examen cine nu este evoluat spirituall este f.atasat de lumea materiala inselatoare si lupta pt ea in disperare dar cad va vedeaa adevarul va plage amarnicEternitatea in care mergem dupa moarte nu e materiala .Razvratitii vor pieri asta vreti?

      Ștergere
    3. 01:20, ai dreptate vizavi de faptul ca Romania este atacata energetc. Dar in fiecare dintre noi sta o mare putere cu care putem invinge orice atac energetic trimis de cineva. Lipseste insa intentia individuala din cauza necunoasterii.

      Ștergere
    4. Anonim 14.21,poti sa ne explici si noua cum sa procedam?Ti-am fi recunoscatori.Iti multumesc.

      Ștergere
    5. 00 32, cum sa procedati ?

      Simplu, lasati puterea sa stea, luati-i chirie, plus tva, dupa aia gasiti un martor pe hartie care sa spuna ca nu v a platit si gata, a-ti invins..

      Ștergere
    6. 00:32, citeste aceste randuri:

      https://ioncoja.ro/puterea-gandului/

      iar cartea este in acest link:

      https://astrodeva.files.wordpress.com/2013/12/puterea_gandului_www-cartipdf-tk.pdf

      Ștergere
  6. Parintele Arsenie Boca spunea ca "se va manca carne de om".

    RăspundețiȘtergere
  7. Cam batator la ochi,intîi pesta la porci,urmeaza pesta la oi,acum vine si gripa aviara au observat ca românii tot mai multi renunta la hoiturile UE?Vad ca multi spuneti ca toate aceste boli sunt date de Dumnezeu,nu cred ca nu vedeti ca de fapt este mina UE si SUA sau Rusia.Ciudata chestie doar România e plina de boala animalelor cei din jur(ungurii,bulgarii,ucrainienii,moldovenii,polonii etc)nu se aude nimic de la ei.Cu ceva ani in urma a mai fost o gripa aviara si au fost distruse o multime de crescatorii de pasari pt importuri cu putregai de la UE.Dupa un timp cind lichelele de la conducerea tarii sau incaierat au scos adevarul la lumina aviara a fost o facatura pt ca românii preferau carnea firmelor românesti.Mai exista o varianta conspirativa ca boala sa fie ,,pusa,,in România cu intentie sa consumam doar hoiturile lor.Totusi românul e destept gaseste repede metode sa nu moara de foame,avem experienta anilor foametei ceausiste.DOAMNE ajuta si ne iarta pe noi pacatosii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sensul poate fi altul. Daca vor sa ridice pretul mai mult decat trebuie, vor incepe prin a scadea numarul si se vor servi de aceasta pentru justificarea majorarii... apoi vor spune ca e vina lui Dragnea

    RăspundețiȘtergere
  9. Unde-s sorosistii si rezist, iohanistii? Vreau sa vad ce comenteaza....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acuma astia stau si mediteaza, spera la cai verzi pe pereti de aceea stau cuminti, insa viseaza degeaba.

      Ștergere
  10. Ma,íi zacea un preten lu mamica cum ca-i tare buna o tigaie plina de fasaica ín post,da sa aive pe margine numa carnatí. Apai cum o trait yoghinii cu prana,noi crestinií nu santem ín stare? Io am íncepút cu grau muiat ín apa,dupa aia am dat-o pe spirulina.pe aurasi din soare si pe ceata pulsanda,un fel de valuri pe care le samteam trecand prin mine. Ma,sa stiiti voi ca sa poate. Astea vi le spuí ca nu-s din auzate,ca din traite ís. V-am gresit,va cer iertare,va multamesc si va iubesc. Cititi. Cheile lui . Enoh,ca-i timpu lor. Pa,pa,tai,tai. Da numa una la o saptamana..

    RăspundețiȘtergere
  11. Cartea lui Enoh si existenta Atlantidei

    https://www.youtube.com/watch?v=-MHOFjJiKxM

    RăspundețiȘtergere
  12. Romanul nostru este foatte rezistent,este foarte inventiv
    Daca lasi un roman in pustiu nu moare de foame nu va muri de foame acest popor stie foarte bine s'a se descurce
    Are acest popor pacatele lui si acum plateste prin plagile trimise de la Dumnezeu precum era pe timpul lui Isaccand fratii lui lau aruncat intr-o fanta a si a ajuns mare dregator la curtea faraonului sidatorita necredintei au suferit plagi stim cu toti invazie de broaste,seceta si boli apoi seceta dar nu au crezut in Dumnezeu. Asa si aici sunt multi semeni care nu cred in bunul Dumnezeu,Maicuta,Domnului si Mantuitorul Nostru Iisus Hristos asta este nu avem credinta adevarate
    Am vazut de craciun de Pasti omul chiar daca arunca jumatate din mancare la gunoi tot se vaita,ba ca este scumpa ba una ba alta dar arumca mancarea si atunci? Dumnezeu vine si le ia ca sa avem motiv intemeiat.
    Stiu ca poate imi atrag critici dar acesta este punctul meu de vedere.
    Dona Maria cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma,zacea unu.io ími apar nevoile si neamul,da cine sa priceapa? Noi zacem ca avem nevoi,fals ma,avem doara voia nóasta,ne-voia íí pe ailalta parte! Voia íi a lu . Iísus . Hristos si nici a . Lui, de capu . Lui,ci a . Tatalui si a . Sfantului. Duh,a ,. Preasfintei. Treimi! Auzi,ce la revedere de carne,íi ca si cand ne sfatuia pseudopatriarhul sa nu maí ínjuram de carne,da sa ínjuram de ceapa! Adica sa fim cu dosu-n doua luntrií ca dínsu ! Chiar ma,oare ce-i mai face fata si mama ei,or traií de azi pe maine? Pe vremea ceausista am fóst ínfometati de . F. M. I.,am ajuns fara datorii ,numa noi ín lumea íntreaga! Nicolae,neam de. Basarab íi in raí. Cat o fost pe pamant o grait de la egal la egal cu toti marii sefi de state! De nu era nationalist,nu-l pomenea . Adrian. Paunescu! Multumesc..

    RăspundețiȘtergere
  14. Alexandru ai dreptate,dar ce sa mai culegem,vînatorii sînt altii...Nu mai sînt timpurile de atunci.

    RăspundețiȘtergere
  15. Alexandru ai dreptate,dar ce sa mai culegem,vînatorii sînt altii...Nu mai sînt timpurile de atunci.

    RăspundețiȘtergere