sâmbătă, 20 ianuarie 2018

S - A ADEVERIT ÎNTOCMAI ! MARI PROTESTE CU UMBRELELE DEASUPRA CAPULUI !


                                                      Dragii mei, 

Scriam acum 11 luni de zile în urmă (aproape cu un an in urma),atunci cand inca era pace si liniste in Romania,că vor urma MARI PROTESTE în ROMANIA.
Iar PROTESTATARII  aveau umbrele deasupra capului,deoarece ,din Cer cadea ploaia torentiala ,după care,ploaia s-a transformat în lapovita si ninsoare.
Si iata dragilor,din păcate,iata ce se întampla chiar azi în ROMANIA DUHULUI SFANT.
Oamenii sunt nemultumiti,au iesit in strada sa-si strige nemultumirea,iara afara ploua,este lapovita si ninsoare.
Oare mai este loc de îndoiala, în toate câte cititi pe acest BLOG al LUI DUMNEZEU?
Iata imaginile de la PROTESTELE din 20 ianuarie 2018:

Proteste în România: câteva zeci de mii în București și alte orașe din țară

Dumnezeu există - Mărturii.: MARI PROTESTE ,CU UMBRELE ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../mari-proteste-cu-umbrele-deasupr...

Translate this page
Feb 24, 2017 - MARI PROTESTE ,CU UMBRELE DEASUPRA CAPULUI ! PLOI TORENTIALE, LAPOVIŢĂ ŞI NINSOARE ! ATENŢIE !!! Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!

Iata si linkul cu situatia din ţara:

PROTESTE IN ROMANIA - 20 ianuarie 2018 ora 18:30 - 15000 de ...

https://www.youtube.com/watch?v=FanDcnu2BrY
1 hour ago - Uploaded by Start Rec
Mega Proteste in Bucuresti si in toata Romania impotriva legilor justitiei ora 18:30 - 15000 de ...

De la câteva sute la zeci de mii de români, mobilizarea pentru proteste s-a făcut pe Facebook. Cel mai activ weekend cu proteste vine după numirea celui de-al treilea premier PSD din actualul mandat parlamentar.

ACTUALIZARE 19.30 În mai puțin de două ore de la începerea protestelor, circa 20.000 de oameni (estimări) au ajuns în Piața Universității. La Alexandria au ieșit în stradă mai puțin de 10 persoane. În alte orașe din provincie au ieșit protestatari în număr de sute și mii. Au ieșit români la proteste și în alte orașe din Europa. În Capitală, au fost și incidente, când câţiva suporteri din galerii au folosit petarde.
ACTUALIZARE 19.00 În Capitală, condițiile meteo nu sunt foarte bune, ninge, bate vântul, dar asta n-a oprit circa 15.000 de oameni (estimări) să vină la proteste. Jandarmi călare și-au făcut, de asemenea, apariția. Protestele nu sunt însă doar în București, ci în numeroase orașe din România, printre care Cluj, Timișoara sau Iași.
Iata dragilor si alte linkuri mai recente cu si despre PROTESTE, articole scrise de mine cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant:

Dumnezeu există - Mărturii.: PROTESTE MARI CA LA REVOLUTIE !

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../proteste-mari-ca-la-revolutie.html

Translate this page
Jan 2, 2018 - PROTESTE MARI CA LA REVOLUTIE ! 1 Ianuarie 2018,ora 6,33 dimineata ! Dragii mei, În aceasta dimineata dragilor, ma trezeste un glas care spune asa: "Consiliu de securitate! Se întruneste Consiliul de securitate !" Clipă în care,vad inspre Sud puzderie de oameni de toate varstele. Nu aveai unde sa ...

Dumnezeu există - Mărturii.: MARI PROTESTE ! REVOLUTIE ???

mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/12/mari-proteste-revolutie.html

Translate this page
Dec 21, 2017 - MARI PROTESTE ! REVOLUTIE ??? 17 Decembrie 2017,ora 5,08 dimineata ! Dragii mei, În aceasta dimineata foarte devreme,ma trezesc multime de glasuri nemultumite care strigau si ţipau în fel si chip. Oamenii aveau in mainile lor tot felul de obiecte : adica : bâte,steaguri, pancarte si multe altele.
ACTUALIZARE 18.45 A fost momentul primelor incidente între jandarmi şi protestatari, în Piaţa Universităţii. De la câteva îmbrânceli s-a ajuns la răspândirea zvonului că participanții la proteste nu sunt lăsaţi de către jandarmi să iasă din pasaj. S-a dovedit o informație falsă. Totuși, de la ora 18 s-au adunat cam o mie de oameni în piață. În circa 30 de minute, numărul a ajuns la 7.000 (estimări). Erau așteptați oameni din provincie, suporteri din galerii de fotbal și studenți.
La aproximativ jumătate de oră după ce oamenii s-au strâns în piață, au trecut de gardurile jandarmilor.

Pe 18 ianuarie s-a împlinit un an de când mii de oameni din România ies în stradă. Imaginile cu sute de mii de lumini ale telefoanelor aprinse au făcut înconjurul lumii în iarna precedentă. Despre protestele din București au scris și jurnaliști din Europa, dar și din America și alte regiuni. Acum, după mai bine de 365 de zile petrecute în stradă, a fost lansat un nou ape la proteste.
În seara de 20 ianuarie sunt așteptați la proteste zeci de mii de români. Obiectivul principal: lupta împotriva modificării legilor justiției, a Codului penal și a Codului fiscal. În plan mai mare: oprirea PSD de la alte abuzuri.
Sâmbătă, 20 ianuarie, începând cu ora 18, Piața Universității va găzdui un alt val de proteste în București, de amploare, sau cel puțin așa se așteaptă a fi, după ce mass media și rețelele sociale au promovat evenimentul. Toată țara este chemată în Capitală să se alăture evenimentului, care are un nume pe măsură: ”Toate drumurile duc la București. «Revoluția» generației noastre”.
Traseul este schimbat pe alocuri. Întâlnirea se va da în Piața Universității, de unde se va pleca în pas de marș spre Piața Victoriei, apoi către Parlament. În plus, protestatarii vor trece și pe la instituțiile considerate aservite majorității parlamentare, ca Avocatul Poporului, CCR sau CNA.
La fel ca anul trecut, Clujul este orașul care s-a mobilizat imediat și este așteptat să se alăture bucureștenilor și nu numai. Un grup de protestatari din Cluj a parcurs pe jos drumul spre Capitală, care a durat mai mult de șapte zile. Tot Facebook-ul este cel care promovează mișcarea inițiată de grupurile civice Corupția ucide, Insistăm, Inițiativa România, Contract România și altele.
Proteste în București tot au mai fost și, la cum se văd lucrurile, vor mai fi. Unul a avut loc chiar miercuri, când mai multe persoane au mers în fața Palatului Cotroceni pentru a condamna decizia președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a desemnat al treilea premier PSD, Vasilica-Viorica Dăncilă                       

Protest urias. Mii de oameni sunt deja in Piata Universitatii, inainte de ora inceperii manifestatiei. 


digi
Mii de oameni se afla in Piata Universitatii inca de la ora 17.30, desi ora inceperii manifestatiei este 18.00. Acestia scandeaza „PSD, ciuma rosie”.
Jandarmii au inceput sa monteze garduri, incercand astfel sa ii impiedice pe manifestanti sa ocupe strada. La Romania TV se anunta ca membrii „violenti” galeriilor s-au infiltrat printre protestatari, incercand astfel sa-i sperie pe cei care intentioneaza sa vina la protest.


Iata si articolul meu mai pe larg:

            23 Februarie 2017,ora 23,34 !

                             Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor înspre Sud,vad cum din Cer ploaia torentiala cade necontenit, după care ,ploaia se transforma în lapovită si ninsoare ca in mijlocul iernii cele mai grele.
Sub acest Cer ,din care ploaia nu mai contenea să cadă,iar lapoviţa si ninsoarea îsi intrasera in drepturi,  statea multime de oameni,cu umbrele deasupra capetelor.
Erau dragii mei, PROTESTE mari sub Cerul de noapte,CER ce părea ca se rupsese deasupra multimii imense de oameni ,care scandau si strigau ceva ce nu intelegeam.


      Image result for ploi torentiale   Image result for proteste imaginiImage result for ploi torentiale        .
Deşi vremea era atât de rea, oamenii nici nu se clinteau din locul lor.
Dragii mei,veti vedea (din păcate),că marile PROTESTE nu s-au terminat.
Ceea ce a fost,a fost precum catifeaua.Adica, ceva mai usor si nu de lunga durata ,sau de speriat.     
Da! Ne asteptam la alte PROTESTE ,mai mari ca pînă acum.
Sa ne rugăm dragilor, ca sa putem face faţă tuturor necazurilor si piedicilor ,din aceasta viata grabnic trecatoare.
Tot ce este scris,trebuie sa se întample !
Dumnezeu va curaţa Pămantul romanesc(si nu numai ),pentru a pregati Calea Venirii a Doua în Romania Sfanta,in Romania Viitorului al Doilea Ierusalim.
Fratilor,sa ne intoarcem la Credinţă,la bunatate ,la milă si Iubire faţă de Dumnezeu si Maica Domnului,faţă de Aproapele nostru. Amin!
                               Cu dragoste,Maria.




22 de comentarii:

  1. Adica de un an intreg sunt proteste si tu vii si spui : s-a adeverit. Valea, hoatoooooo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună seara doamna Maria! Am urmărit toată seara emisiunile înregistrate cu dvs pe youtube de la anumite posturi de televiziuni si din câte ati spus atunci (4, 16 ianuarie 2018), protestele acestea duc la acea "Revoluție mare" , "harta României însângerată", "întrunirea Consiliului de urgență/securitate", "doliu național", etc. Dumnezeu să ne păzească pe toți!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.activenews.ro/stiri/Propaganda-rezist-spulberata-de-preotul-Chris-Terhes-printr-o-formula-de-calcul.-Cati-romani-au-fost-de-fapt-la-protestul-din-Piata-Constitutiei-148854

      Ștergere
  3. Da,e adevarat si mai trebuie sa fie si ceva de genul Romania news,adica pe prima pagina a stirilor din strainatate.Nu-mi amintesc titlul.Ati avut si asa previziune,chiar doua cred.

    RăspundețiȘtergere
  4. Intre asia si america daca privim din partea stiga spre dreapra se vede un chip destul de evident cu privirea dinspre rasarit spre apus in stara unei rugaciuni oare e doar o coincidenta mai ales seamana cu isus rugindu-se pentru omenire cu minile împreunate aproape de sud estul africi, inainte de rastignire? https://www.emsc-csem.org/#2w ps nu neapărat a se publica e o părere care am observat-o urmarind emsc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spania este chipul lui Iisus
      Rusia sucită cu Europa în sus este deasemeni chipul ui Iisus
      Pentru o vedere mai bună instalează Google Earth.

      Ștergere
    2. Spania este chipul lui Iisus
      Rusia sucită cu Europa în sus este deasemeni chipul ui Iisus
      Pentru o vedere mai bună instalează Google Earth.

      Ștergere
    3. Madus,tu ai o inima mare,mare...

      Ștergere
  5. BRUMAR VASILE, iti multumesc pentru cuvintele jignitoare si urâte de tot pe care mi le-ai adresat! Cred cu tarie ca acestea te reprezinta personal.
    Învata sa respecti femeile ,asa in general. Nu poti sa arunci cu mizerii, cu multe cuvinte murdare asupra unei femei,asupra mea,atata timp cat nu o cunosti si nu ma cunosti. Atata tim cât,nimeni nu te-a jignit,nimeni nu are nimic cu persoana ta. Sa-ti fie rusine !
    DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa-ti daruiasca sanatate,minte luminata si tot ce iti doresti.
    Maria Ghiorghiu !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ore drga Maria o sa fie problema iartal caci judecata o aduce curind si va fi neiertator cînd va veni cum toate natiile cre l-au pus pe cruce asa va fi si venirea lui ca un fulger a promis si nu isi încalcă promisiunea facuta la timpul potrivit răbdarea e tot .

    RăspundețiȘtergere
  7. CE cere strada?-Anularea legilor Justitiei.
    CE vor manipulatorii?-Anularea Legii Raspunderii Magistratilor,deci a vechilor obijnuinte comuniste-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun! Daca nu ai fi trait in perioada comunista, mai ca as crede ca esti curat ca lacrima.

      Ștergere
    2. cred ca cel mai tare doare legea raspunderii magistratilor!
      Ma intreb de ce vor atatea mii de oameni ca magistratii sa nu raspunda pentru mizeriile pe care le fac, din nestiinta, din incomptenta, din greseala, din rea vointa, distrugand vieti omenesti.

      Ștergere
    3. Mai astia care nu vreti sa raspunda magistratii ce aveti in cap? Cine va spala mintile in halul asta??? Sunteti groaznici.
      21:11, din nebunie nu vor caci nu inteleg nimic, ies in strada ca turma de vite doar ca sa iasa. Dar mai este o categorie care iese si care stiu prea bine ce cer, dar aceia sunt angajatii corporatistilor care sunt platiti bine si nu vor sa-si piarda salariul, chiar de isi vand tara ii doare undeva, ei sa o duca bine, mai sunt altii care au aceasta misiune de destabilizare a Romaniei, iar toti cei din politica ce au iesit sunt mana in mana cu globalistii. Si-ar vinde-o si pe ma-sa pentru a ajunge la putere.

      Ștergere
  8. CE cere strada?-Anularea legilor Justitiei.
    CE vor manipulatorii 'strazii'?-Anularea Legii Raspunderii Magistratilor,deci CONTINUARE a vechilor obijnuinte comuniste-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. 20,41 Gresesti sau o faci intentionat.Doamna Maria spune toate acestea de MNIFESTATII si REVOLUTIE din viziunile ei de doi ani.Deci nu ai dreptate,.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta e un mesaj implinit,mai urmeaza inca o serie de proteste inca neamplinite pe anul trecut,si care proteste vor fi si mai mari de acum inainte ca si la revolutie.Sau inceputul revolutiei pot spune asa.Vor incepe mesajele acelea cu Klaus si protestatarii,hai s-o punem de-o demonstratie.Luna Februarie va fi foarte incarcata.

    RăspundețiȘtergere
  11. 21:27, iar versi lacrimi de crocodil...

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria spuneti aici de oameni care va jignesc si pe noi care suntem alaturi cu sufletul de dv.Ma doare sufletul ca acele persoane nu stiu ce binecuvantare lea dat Bunul Dumnezeu prin cea ce scriti aici pe acest blog. Pe mine ma apropie foarte mult de Dumnezeu. Doamna Maria nu bagati in seama si nu le publicati nici un cuvint otravit. Va imbratisez cu mult drag. Fiti tare ca SATANA URLA PRIN ADEPTII LUI.

    RăspundețiȘtergere
  13. Incep sa se contureze si celelalte previziuni.Realitatea TV-post pro manifestanti si pro-io... titreaza si comenteaza ca Romania a ajuns in atentia ONU pentru legile justitiei pe motiv ca nu ar respecta hotaririle consiliului de la Venetia-care nu s-a pronuntat pina acum,nerespectarea drepturilor omului,anti semitism,si anti drepturile minoritatilor sexuale HAI SICTIR

    RăspundețiȘtergere
  14. MADUS geografia continentelor se schimba mereu imaginatia unora intrece orice masura mai traim si vedem

    RăspundețiȘtergere