marți, 9 ianuarie 2018

APĂRĂ-NE DOAMNE ! DOAMNE TE RUGAM , APARA -NE !



                                                 8  Ianuarie 2018,ora 6,34 !

                                             Dragii mei, 

O lumina alba si stralucitaore ma trezeste ,si astfel,vad dragilor sub mijloc de Cer,chiar pe Bolta Cerului de noapte senin,vad cum o Forţă nevazuta ne scrie cu litere din Lumina alba orbitor de stralucitoare,asa:

                   " Apăre-ne Doamne !"

                                      Image result for MANTUITORUL IMAGINI.

Pe Cerul noptii senine, aceste cuvinte care au fost scrise cu litere mici de mână,m-au cutremurat.

                                  "Apără-ne  Doamne !

                                         Image result for MANTUITORUL IMAGINI..

Asa precum scriem la scoala pe caiete,asa era scris pe CERUL noptii albastre. Albul orbitor făcea ca fiecare litera sa creasca,sa respire.
Prieteni dragi, după cum vedem cu totii ,suntem îndemnati la Rugaciune profundă, la Rugaciune din toata inima si din tot sufletul ,sa fie rostita Rugaciunea noastra.
 Ceva este pe cale sa aiba loc, si nu ceva bun. Ce va fi ,eu nu stiu; nu mi s-a descoperit. Dar stiu fratilor că ,daca vom incerca sa fim mai buni,mai intariti in Credinta,daca ne vom iubi Aproapele ca pe noi insine,Dumnezeu si Maicuta Domnului nu isi va intoarce Faţa Sa de la noi Fiii Săi.
Vom fi apărati de tot necazul si de toata suferinta.
CREDINTA,NADEJDEA si DRAGOSTEA dragii mei ,sunt cele trei Virtuti Dumnezeiesti pe care trebuie sa le tinem strans legate în inima si-n sufletul nostru . Sa daruim Dragostea inimii noastre Semenilor nostri; sa-i ajutam pe cei in necaz si-n suferinta,Amin.
                                      Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Apara Doamne Tara si pe cei ce cred in Tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Soarta Pamintului si a oamenilor a fost hotarita acum 100 de ani cind s-a mers pe motorul cu benzina in locul celui electric al lui Tesla.De acum nu mai poate fi evitata incalzirea globala ,cresterea oceanului si inversarea polilor cu toate efectele ;distrugerea coralilor si a multor specii marine,dar si terestre cu schimbarea climei,inundarea oraselor si cimpiilor joase-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate,noi oamenii,am ajuns a ne comporta ca un virus distrugator in relatia cu planeta aceasta superba.Ce mult avem de pierdut,ce irosire !...

      Ștergere
  3. BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA NE APERE PE TOTI. TOTI GRESIM INAINTEA LUI DUMNEZEU,IN MILA LUI PENTRU NOI PUTEM FI MANTUITI DACA IL IUBIM ASA CUM NE INDEAMNA SI DOAMNA MARIA CAREIA II MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL. CU MULT DRAG TUTUROR.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ion Masinca , nu trebuie NENE sa strigi la noi , [litere mari] ca intelegem si de buna voie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ai facut sa rad 17.58,asa e Ion M,mereu se cutremura.

      Ștergere
  5. 9 ianuarie 17:58-UITE STRIG SI EU -SCRIE CEVA CONSTRUCTIV ,SPIRITUAL SAU CUM VREI NUMAI SA NU MAI IRONIZEZI-sufletele sincere din oameni simpli simt altfel credinta

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei, uite ceva constructiv! Prostia care ne-a acaparat striga "apara-ne Doamne!" De cine sa ne apere de propria inconstienta cu care creeam evenimentele? Noi suntem cei care aducem astfel de evenimente in viata noastra nu altcineva. Incetati sa mai dati vina pe Dumnezeu,fiindca nu-i opera Sa, tragediile prin care trecem, este responsabilitatea noastra sa ne autogestionam realitatea.Constiinta colectiva doarme si actioneaza evenimente din aceasta stare.Atata timp cat strigi;apara-ma Doamne,dormi,si dormi dus!

    RăspundețiȘtergere
  7. 11 ian 13:23-pune genunchiul la rugaciune ca asta ne-a mai ramas si asta nu-i prostie-s-a demonstrat stiintific cu aparatura perfformanta ca cel ce se roaga in comparatie cu cel ce nu se roaga are pace sufleteasca si invinge frica si deprimare -- pace tie si nu dormi

    RăspundețiȘtergere
  8. Apara-ne Doamne!...de cel rau,viclean,lipsit de compasiune si dragoste,necumpatat la vorba si la fapte,de cel ce asupreste avid fiind de putere si bogatie lumeasca!
    Apara-ne Doamne de ispite!
    Apara-ne Doamne ..cu mic cu mare,pe fiice suflet oropsit de pe fata acestui pamant!

    RăspundețiȘtergere