joi, 21 decembrie 2017

MARI PROTESTE ! REVOLUTIE ???



                              17 Decembrie 2017,ora 5,08 dimineata !

                                        Dragii mei, 

În aceasta dimineata foarte devreme,ma trezesc multime de glasuri nemultumite care strigau si ţipau în fel si chip.
Oamenii aveau in mainile lor tot felul de obiecte : adica : bâte,steaguri, pancarte si multe altele.

Tot ce mi se arăta dragilor, se petrecea înspre Sud,iar oamenii si privelistea era numai in alb si negru.
.
Image result for REVOLUTIA 89..

Oamenii erau extrem de nemultumiti si chiar violenti ,atat verbal cât si fizic.
Prieteni dragi, din păcate ,vor urma mari PROTESTE in ROMANIA,asa cum au fost la REVOLUTIA din 1989.
Sa ne rugam la Bunul DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI sa aiba grija de Poporul Său ales, ca fiind VIITORUL al DOILEA IERUSALIM.
                                        Cu dragoste,Maria.

118 comentarii:

  1. Mulțumim pentru mărturiile dvs.de la Duhul Sfânt, va urmăresc de mai bine de un an și mai devreme sau mai târziu se adeverește tot ce spuneți! Sărbători fericite!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai bine ar fii,sa nu fie la noi proteste violente,sa aiba grija Dumnezeu de cei care nu fac ce trebuie si nu fac cum trebuie,adica sa aleaga neghina de griu,sa nu trebuiasca sa sufere si oameni nevinovati!Sa aveti doamna Maria Sarbatori Fericite si linistite alaturi de familie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand vor fi acestea?. Ai putea estima cand vor fi asemenea proteste si daca se vor intampla la noi in tara?. Nemultumirea cetatenilor este din ce in ce mai mare, iar mass-media intretine aceasta stare de nemultumire generala ceea ce ne poate duce cu gandul ca s-ar putea declansa proteste mari in Romania. Daca sunt prezise dinainte, inseamna ca sunt stabilite de sus si trebuie sa trecem prin ele. Dumnezeu nu ne pedepseste ci ne da ceea ce meritam.

    RăspundețiȘtergere
  4. Offff..Dumezeule Mare...sa ne rugam sa fie liniste in tara..sa ne linistim pt ca vin sarbatorile.. dar din ce observ oamenii nu se linistesc ...ies in strada si protesteaza impotriva la toata clasa politica..tare imi este teama sa nu avem un nou Craciun sangeros!!!😢

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07:43 Offf,nu mai ofta.TATAL CERESC ne iubeste,are grija de noi.Vom avea un Craciun frumos -linistit,vremea va fi frumoasa,iar de Anul Nou va fi la fel de frumos.Sa ne bucuram de aceste SARBATORI,sa nu ne panicam facandu-i pe plac si dandu-i satisfactie diavolului care ne invrajbeste.Paraschiva

      Ștergere
    2. Bravo, Paraschiva!

      Ștergere
  5. Doamne ajuta poporul roman!

    RăspundețiȘtergere
  6. Protestele au inceput deja si probabil se vor intensifica de sarbatori.Dupa declaratiile facute de procurorii militari vor fi arestari pentru Revolutia din 1989 si contrarevolutia care a culminat cu mineriadele din 1990.As indrazni chiar sa spun ca pentru crimele impotriva umanitatii Iliescu probabil va scapa de arest pentru ca e batrin si a inceput deja sa se dea BOLNAV,dar mina lui dreapta-'locotenentul'lui Iliescu, evreul Petre Roman care a fost in 20 decembrie 2017 la comemorare la Sibiu,nu va scapa fara a fi arestat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Roata ISTORIEI se invirteste ,Ceausestii au fost sacrificati in ziua de Craciun, sa plateasca de catre Iliecu,Roman si compania lor de evrei,dar si ei vor platii si vor fii sacrificati de noii comunisti 'anticomunisti' in incercarea lor de a -si salva propria piele si de a le fi uitate faptele in noul val revolutionar.Revolutiile vin in valuri ,de aceia sint prezentate in Biblie drept cutremure ale oamenilor,iar cutremurele veritabile sint urmate de replici.Asta pare a fi un moment de sedimentare a tensiunilor acumulate pentru a da o ' replica' printr-un nou val revolutionar.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mariutzooo, aia n-aveau si topoare ???

    ... ii pica capul lui Dracnea ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Cel mai probabil după începerea anului universitar ori în februarie când începe sesiunea parlamentară .Cu sigurantă va fi stimulată iesirea în stradă de servicii.dumnezeu să ne păzească.Crăciun fericit

    RăspundețiȘtergere
  10. Poate imaginile sunt în alb și negru pt.că sunt imagini din decembrie 1989. Sărbători liniștite pt.toată lumea !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria ma gandesc si la acel 25 ati vazut un 25 oare ce o a ne mai rezerve Bunul Dumnezeu si Maica Domnului? Doamna Maria numai de bine sa auzim ca de rau si de rautate nu mai spun. Nu vedeti cata cramponare,cata inversunare in Parlamemtul Romaniei pentru niste legi care e nevoie de ele. Nu domnule Romania ss nu poata sa mearga inainte sub nici o forma sa stam sa vedem cum toti ne jefuiesc. Va sarut cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa le dea mintea de pe urma celor care duc fraile acestei tari.

    RăspundețiȘtergere
  12. Aici o sa se ajunga ,deoarece coalitia de la guvernare , in loc sa se ocupe de treburile țarii si conducerea tarii in mod cinstit , insista brutal in modificarea legilor justitiei ,pt. a scapa de dosare si a legaliza hotia ! Oamenii vad aceste lucruri si vor iesi in strada.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:56 magistratii trebuie sa raspunda pentru deciziile pe care le iau si vor raspunde, caci asa este corect. Nu te ascunde dupa alte "perdele". Masurile legislative care atrag raspunderea magistratilor sunt sanatoase si salutabile! Trebuiau dintotdeauna sa existe!

      Ștergere
    2. 21.44 iar ai aparut cu dezinformarile de partid ?! Dragnea isi da legi ca sa scape de raspunderea furturilor pe care le-a facut . Nu te mai crede nimeni , nu mai incerca....

      Ștergere
    3. Corect 12.56 legile justitiei sunt pt. legalizarea hotiei . Multi vad si inteleg ca au gresit ca au votat psd...

      Ștergere
    4. Da, bine ai zis 21:44.

      Ștergere
    5. Magistratii au fost si sunt in slujba puterii mereu de-a lungul istoriei. Nu ei sunt adevaratii vinovati! Nu mai credeti toate gogoritele PSD-iste si dracn-iste si taricen-iste! Nu binele poporului si tarii vor ei ci binele propriu cu pretul bunastarii noastre. Nu va mai lasati inrobiti de minciunile lor iscusite. Oricum minciuna are intotdeauna picioare scurte, tot va iesi la iveala. Fiti precauti si nu mai credeti tot ce vi se serveste pe tava!

      Ștergere
    6. 11:40 magistratii trebuie sa raspunda. Obligatoriu! Ca sa nu mai poata fi manipulati de nimeni. Astfel se vor gandi de doua ori inainte sa dea o sentinta, pentru ca e pielea lor in joc. Perfecte aceste prevederi cu raspunderea magistratilor. Foarte bine ca raspund. In felul acesta sunt obligati sa dea sentinte corecte. Fie care sa raspuna pentru actiunile sale!

      Ștergere
  13. Inspre sud ,adica Bucuresti ? Din pacate cu astfel de conducatori , probabil va fi o revolutie ca sa ii dea jos pe cei din parlamentul plin de hoți si tradatori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si sa-i puneti in parlament pe hotii si mai mari de la PNL(fostul PDL),USR,PMP,Braunovich(adica Basescu masa-verde 2012),Udrea,Boc,Blaga,Videanu,Berceanu,Cilosz,etc.,etc.,sa va taie inca o data 25 % din pensii si salarii,ha,ha,ha....

      Ștergere
    2. Auzi mai postacule 12.49 hoți mai mari ca Dragnea , Tariceanu ,Iordache , Nicolicea , etc nu mai sunt ...Cat primesti pt. astfel de mesaje ?

      Ștergere
    3. 12.49 ha ha ha razi de tine ca numai cu aberatii apari si aperi grupul penalilor din PSD . Stai sa vezi ce bine o duc oamenii in 2018 ca a taiat Dragnea salariile ,pensiile si a marit preturile ! Cine a marit pretul benzinei mai pesedistule platit din banii nostri ? Dar painea mai activistule ? Dar pretul la curent ? Gazele ? Nu ti-ar fi putina jena in fata lui Dumnezeu sa aperi asemenea hoti si escroci din PSD ul ala al tau....Lidia

      Ștergere
    4. 12.49 Te hahai degeaba , nu avem opozitie , deci ramai cu desteptii actuali in traista. Sa vedem ce o sa mai razi anul viitor cu salariul pe care-l vei lua si cu inflatia pana la stele . Ahhhh, adio bonuri de masa , adio cumulare pensie cu salariu (pentru cei care sugeau la 2 oi ), iar daca ai credite , , cauta-ti job in afara .
      Iti dau 3 lei si iti iau cu 3 maini . Fain ! Sa traiti bine !

      Ștergere
    5. Ai dreptate , numai hoti si tradatori in parlament in frunte cu Dragnea si Tariceanu.Au marit preturile si au taiat din salari ca sa aiba ei bani de furat.Acum casapesc legile justitiei ca sa scape de raspundere.

      Ștergere
    6. Mai trollilor de la pnl-usr inca nu v-ati plictisit sa tot faceti munca de "agricultor"? Va struneste soros dar degeaba caci rezultatul stradaniei voastre este zero. Nu aveti cum sa prostiti oamenii si nici sa-i manipulati pe cei de aici. Se cunoaste prea bine cine-i taticul vostru. Chiar Duhul lui Dumnezeu ne-a aratat si descoperit planurile lui Soros.

      Ștergere
  14. Nu sunt stabilite de sus, ne o mai facem și cu mana noastră ca așa vrem noi și atunci D zeu ne lăsa ca sa ne învățăm minte ...

    RăspundețiȘtergere
  15. "oamenii si privelistea era numai in alb si negru"


    Ai vazut o imagine din trecut.

    RăspundețiȘtergere
  16. Haideti odata! Daca nu se intampla nimic, in cativa ani emigram toti.

    RăspundețiȘtergere
  17. Odată ce Iohannis a spus ieri ca vrea referendum pt legile justiţiei.e clar ca ceva se va întâmpla, el nu a fost mulțumit de rezultatatul de la alegeri....cazul Colectiv....
    Nustiu cât de bune sunt legile justiţiei , nu am pregătire juridice, dar ieri la tv au dat două știri: unul cu polițistul de la circulație omorât de turc unde a primit 2 ani cu executare și al doilea caz , primarul omorât în câmp cu douăzeci de lovituri de cuțit de un recidivist român unde acesta a primit 30 ani cu executare. Cum vi se pare , de ce diferența asta așa de mare de la 2 la 30 ? până la urmă au murit doi oameni...de ce instanța a fost mai îngăduitoare cu turcu? ar trebui ca judecătorii sa plătească pentru sentințele date greșit , nu sa ne facem dreptate la CEDO ca până la urmă tot noi sa plătim

    RăspundețiȘtergere
  18. oare...este evitabil asa ceva? in conditiile date si cu cei care ne conduc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:06, nu te grabi... ai sa vezi pentru ce vor fi protestele. Nu sunt cei care protesteaza acum ci altii.

      Ștergere
    2. 21.46 cin-s aia altii???

      Ștergere
    3. Vei afla la timpul potrivit. Asteapta.

      Ștergere
  19. Ar fi bine sa nu fie miscari de strada violente, dar cu astfel de guvernanti Tudose ,Dragnea, Tariceanu ,Iordache , care vor sa legalizeze hotia, oamenii nu mai suporta si vor iesii sa-si exprime vointa....Lidia

    RăspundețiȘtergere
  20. In sud in Romania ? Din pacate oamenii nu mai suporta si vor iesi la manifestatii impotriva hotilor care ne conduc.

    RăspundețiȘtergere
  21. La noi vor fi! Dupa sarbatori.Cand vom constata fiecare cat de mult am fost mintiti.

    RăspundețiȘtergere
  22. Proteste trebuie sa fie pt ca santem la pamant dar sa fie intr un ceas bun ! Atata tacere la ce ne a folosit ? Sa fim furati si prigoniti in liniste !

    RăspundețiȘtergere
  23. O noua lovitura pentru Trump,Rezolutie ONU ,Ierusalimul nu e capitala Israelului,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ierusalimul este capitala (doar) a Israelului si asa ramane.

      Ștergere
  24. Acuma cu noua lege a salarizarii - Legea 153/2017 va fi jale . O sa ajunga Parlamentul camp de musetel asa cum a zis d-na Maria .

    RăspundețiȘtergere
  25. Ziarul american Times[ avind surse sovietice] publica in aprilie 1986 ca Gorbaciov doreste in locul lui Ceausescu ,drept conducator al Romaniei pe fostul sau coleg de la Moscova,Ion Iliescu

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu stiu ce vei face atata timp cat mesajele tale contin indemnul de a fi cu si pentru PSD. Mai mult, mesajele tale mentioneaza ca Dragnea va fi presedinte. Subtil sugerezi votul pentru Dragnea. RUSINE! Stii ceva ce poporul nu stie? Faci parte din staful lui Dragnea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ? Dragnea, presedinte ?!

      Dracnea va fi rege !!! ... si tronul lui va fi pe esafod !!!

      Ștergere
    2. Ce ai patit 22:33? Te crezi calau? Dupa cum visezi... cam asta ne dai de inteles.

      Ștergere
    3. 22:03, pe esafodul istoriei!

      Ștergere
    4. Mai fariseule 22.03 nu-l mai apara pe seful tau de partid Dragnea , care te plateste ,ca nu pacalesti pe nimeni!
      Se vade de la distanta ca esti unul singur care pui mesaje platite aici , in care nici tu nu crezi ,iar oamenii nu mai suporta hotiile in fata lui Dumnezeu.

      Ștergere
    5. 22:03, tu visezi cai verzi pedaland la pian.

      Ștergere
  27. https://www.youtube.com/watch?v=fW73miEirJU

    RăspundețiȘtergere
  28. D-nei.Maria şi tuturorpersoanelor care,vizitează acest blog,le doresc din inimă SARBATORI FERICITE! Cu drag Maria H

    RăspundețiȘtergere
  29. ANUNȚ IMPORTANT de la BNR! SE SCHIMBĂ BANII
    http://evz.ro/bani-bnr-bancnote.html
    Qui prodest? Stema cu vultur cu sau fara coroana?! Oricum, stema României tesuta in covoarele din holurile principale ale unor institutii (exemplu: Ministerul Justitiei) sau stema unor judete din holurile primariilor sunt calcate in picioare. De fapt, nu numai stema, ci mai ales, CRUCEA ORTODOXA din ciocul vulturului. Similar se procedeaza si cu vulturul bicefal cu crucea ortodoxa in cioc tesut in covoarele unor biserici (exemplu: Biserica Domnita Balasa din Bucuresti, Catedrala Patriarhala). Se vrea, de toti cei vânduti fiarei, sa se joace pe aceste insemne cerând foc asupra acestui pamânt prin calcarea si batjocorirea CRUCII din coroana imparateasca.

    RăspundețiȘtergere
  30. Se incearca destabilizarea tarii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.24, daa, ca acum e stabila rau!!!

      Ștergere
    2. 02:25, dezintegrarea Romaniei ca sa pricepi mai bine. Aici este problema, asta vrea soros.

      Ștergere
  31. Protestele exprima nemultumirile celor din strada fata de nerealizarile clasei neocomuniste care se trage direct din PCR si a condus Romania in cei 28 de ani cu rezultate ce tind spre ZERO la km de autostrazi in 2017 si cu multe minusuri la multele capitole economice,clasa politica care a perpetuat toate tarele sociale ale acestei orinduiri.Normal ar fi ca cei mai destepti sa-si dea seama de potentialul economic MONARHIST din reteaua europeana, pe care Romania il are dar nu se hotaraste deocamdata sa-l valorifice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Guvernul asta si PSD-ul de acum vor ingropa Romania definitiv daca nu facem ceva! Tara e pe mana infractorilor care vor sa-si faca un Rai din ea cu legile pe care le impun populatiei. Va fi vai de noi daca nu reactionam! Lumineaza-ne, Doamne, pe toti!

      Ștergere
    2. 01:40 filmele tale sunt la tine in cap. Suferi din dragoste?

      Ștergere
  32. In 2018va incepe al trelea rasboi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai zis ca in 2020 va începe razboiul te-ai răzgândit?

      Ștergere
    2. 22:43, "rasboiul de țesut". In 2018 se trece la țesut. Ca albinuțele.

      Ștergere
    3. Simpatic, 20:51 ! Da, "albinutele" si-au facut , isi fac si-si vor face treaba(destul de discret, uneori) ca vor unii, ca nu vor ! Sarbatori fericite !

      Ștergere
    4. Sarbatori fericite si tie, 14:32! Ce frumos ar fi daca fiecare ar trai aceasta sarbatoare cu inima. Sa iubesti fiecare zi cu bune si rele. Toate vin si toate trec. Anonim 22:43, vede viata ca pe un chin (si nu numai). Singura lui bucurie e daca incepe "rasboiul". Curios ar fi daca si-ar apara tara cu pretul vietii. Si cand te gandesti cate a facut TARA pentru el... Hmmm.

      Iubiti viata, bucurati-va de fiecare floare din glastra voastra, zambiti. Fiti voluntari ! Sunt atatia semeni care au nevoie DOAR de o vorba buna... Oferiti !

      Cat despre tine Maria, invata sa te apropii si de "atei". Invata sa vezi frumosul acolo unde este uratul! Sa nu crezi ca daca te rogi zi si noapte esti mai deosebita decat cel care face fapte bune, dar nu este un practicant inrait. Fii om, inainte de toate !!!

      Ștergere
  33. Colonelul SRI Dragomir a prezentat o lista cu 80 politicieni supravegheati in timpul campaniei electorale din 2016 .Tariceanu presedintele Senatului unul din cei supravegheati reactioneaza si spune ca Presedintele Iohanis e vinovat pentru ca el e si marioneta dar si conduce acest STAT PARALEL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:12, esti paralel. Dar rau detot. In caoul tau zboara avioane.


      Si nu te mai lega, mai, Craciune de Presedinte!

      Ștergere
    2. Dar cine-i Presedintele asta 20:52? O fi vreun zeu? Ia spune!? Este unul care sta la coada la Bruxelles si da cu subsemnatul pe acolo. Un fir de praf, nimic mai mult.

      Ștergere
    3. Eu cred ca unii dintre voi traiti, nu intr-un stat paralel(rasul curcilor) ci intr-o lume total paralela cu realitatea din Romania. Inca mai credeti in conducatorul iubit care va da bani pe degeaba la pensii si salarii.

      Ștergere
    4. 02:28 crezi ca Dracnea va ajunge presedinte? El imparte in stanga si dreapta din visteria statului...poate, poate.

      Ștergere
    5. 02:28 de risul curcilor esti tu ca nu intelegi pericolul extern. Nu intelegi ce se urmareste cu adevarat din exteriorul tarii. Incearca sa-ti aduci aminte ca esti roman.

      Ștergere
  34. Saachasvili fost ministru de externe sovietic sub Gorbaciov marturiseste ulterior ca Iliescu a cerut interventie armatei sovietice la revolutia din 1989 dar Gorbaciov si Saachasvilii au refuzat,Stirea e confirmata si de Polonia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate Sevarnadze că Sachasvili era pe la scoala în vremea aceea .

      Ștergere
  35. pai ca sa se sparga tara in trei trebuie haos... razboi civil....

    RăspundețiȘtergere
  36. si pana la urma si stanga si dreapta sunt ambele maini a lu Soros, doar ca stanga mai blanda...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mona23 decembrie 2017, 00:58
      si pana la urma si stanga si dreapta sunt ambele maini a lu Soros, doar ca stanga mai blanda... Mona ești proastă cu flăcări !

      Ștergere
    2. Mona, cand gândești?

      Ștergere
    3. 20:55 dar tu gandesti vreodata?

      Ștergere
    4. Ai grija, Mona, ca te papă Soros. Vine noaptea si te papă ca un bau-bau ce este! :))

      Ștergere
    5. Soros este un pion al Ocultei, un demon. Batran plin de duhuri necurate.

      Ștergere
  37. Va dati seama,daca si tarile din Uniune zic ca nu e bine cu aceste schimbari ai legilor justitiei,atunci noi credem ca e de bine!?Sarbatori Fericite si linistite tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  38. Presedintele filialei București a Ordinului Arhitectilor din România, Șerban Sturdza, i-a adresat primarului Capitalei, Gabriela Firea, o scrisoare deschisa in care ironizeaza graba acesteia de a redenumi o parte din Soseaua Kiseleff si Parcul Herastrau Regele Mihai I.

    Arhitectul o avertizeaza pe Firea ca "schimbarile acestea peste noapte nu duc la nimic bun", bucurestenii intrebandu-se deja "unde va fi bulevardul Ion Iliescu, piata Serban Nicolae sau parcul Nicolicea".

    El ii sugereaza Gabrielei Firea, despre care afirma ca detine titlul de "Nas General al Bucurestilor", ca, "printre eforturile onomastice", sa se aplece si asupra celor "peste 20 de adrese oficiale, ramase fara raspuns, ale OAR Bucuresti", adresate in ultimul an si jumatate.
    Mesajul adresat primarului Capitalei de catre presedintele filialei Bucuresti a Ordinului Arhitectilor de Romania,

    Serban Sturdza
    "Distinsa doamna primar general al Capitalei,

    Am remarcat promptitudinea absoluta cu care Primaria Bucurestilor a schimbat numele a jumatate din Soseaua Kiseleff si al parcului Herastrau in Mihai I de Romania.

    Asa o graba nu s-a mai vazut de la sfarsitul anilor '40 - inceputul anilor '50. Atunci cand comunistii au incercat sa stearga vechea istorie si sa denumeasca locurile dupa cum devenea cazul.

    Vedeti dumneavoastra, doamna primar general, chestiunea este ca Bucurestii sunt un oras unde, daca intri cu buldozerul, o patesti, intr-un final, ca Ceausescu.

    Asta este valabil si pentru buldozerul ideologic. Sau dogmatic. Sau cum vreti sa-i spuneti. In timp, sper sa intelegeti.

    Dincolo de toate, insa, apare o problema. Probabil ca nu stiti, inca, dar a fi bucurestean inseamna a purta cu mandrie un bagaj de traditii care tin de mentalul colectiv si care nu se pot sterge peste noapte.

    Soseaua Kiseleff ramane Soseaua Kiseleff, iar parcul Herastrau ramane tot Herastrau, dincolo de hotararile de pe o zi pe alta ale Primariei.
    Asta nu inseamna, insa, ca regele Mihai nu merita sa dea numele unui bulevard din Bucuresti (atentie!, Soseaua Kiseleff ramane Sosea, oricat va luptati domnia voastra sa o bulevardizati). Ba o merita chiar din plin! Asa cum au meritat-o si Maniu si Mihalache. Dar strazile care au primit numele lor au fost construite pe timpul comunismului si au fost numite in consecinta. Drept pentru care bucurestenii au fost foarte receptivi la schimbare.
    Nimeni nu tinea foarte mult la numele 1 Mai si Militari. Dar adora Herastrau. Si Soseaua Kiseleff. Si poate nu puteti intelege - asta e, viata se vede altfel prin hublou, dar nu vor renunta niciodata la ele.
    De ce nu ati incercat, de exemplu, sa schimbati numele Soselei Pantelimon in Bulevardul Regele Mihai?

    In plus, nu vreau sa ma gandesc ce o fi in Eternitate. Carol I nu are decat un parc si este fondatorul Romaniei moderne. Stefan cel Mare nu are decat o sosea, iar Mihai Bravu o sosea si o piateta de trecere. Cat despre Iancu de Hunedoara, are o strada si ridica pretentii asupra Pietei Iancului.
    Nici macar Decebal nu isi trece in portofoliu mai mult de o strada. Pe cand regele Mihai are deja un bulevard, o piata si cel mai mare parc al Bucurestiului!
    Distinsa doamna primar general, schimbarile acestea peste noapte nu duc la nimic bun. Bucurestenii se intreaba, mai mult ca sigur, unde va fi bulevardul Ion Iliescu, piata Serban Nicolae sau parcul Nicolicea - deie Cel De Sus sa se intample cat mai tarziu.
    Macar e bine ca ati renuntat la schimbarea numelui Pietei Victoriei. Singura legitimitate pe care o aveti, in acest caz, este sa o redenumiti Piata Victoriei Asupra Bucurestenilor.
    In final, nu pot decat, totusi, sa ma bucur. Pentru ca e mai mult decat evident ca aveti timp si energie. Dar dincolo de titlul de Nas General al Bucurestilor, la care aspirati cu multa indreptatire, v-as ramane profund recunoscator daca, printre eforturile onomastice, v-ati apleca si asupra celor mai bine de 20 de adrese oficiale, ramase fara raspuns, ale OAR Bucuresti si care v-au fost adresate in ultimul an si jumatate".

    RăspundețiȘtergere
  39. 22.43

    Auzi nu tu esti cea cu acel ,,rasboi '' care tot incepea in 2020 ????!!!!. La orice postare erai tu cu previziunea de ,,rasboi 2020''.

    Cat va place sa aruncati cu vorbe , cat va place sa va bage lumea in seama cu toate neroziile vostre . Respectati blogul pe care sunteti fara sa mai concurati cu doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  40. 22.43

    Nu ne mai lua de prosti !!!!!


    Iata ce scriai la alte postari cu tot tupeul :

    Citeste si te rusineaza , poate pe viitor lasi previziunile in seama celor in masura :


    Anonim11 decembrie 2017, 21:20

    Anonim9 decembrie 2017, 07:26
    In 2020 incepe rasboiul dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/12/ozn-uri-istorie-militara.html


    Anonim11 decembrie 2017, 22:02

    Rasboiul va incepe in 2020 nu puteti intelege asa va fi

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/12/tel-aviv-lupte-de-strada-in-tel-aviv-si.html

    Sfat : la previziuni esti bata , nu ti-ar strica ceva gramatica , nu e o rusine sa ai 2 clase ca trenul , e o rusine insa sa nu iti vezi lungul nasului .

    RăspundețiȘtergere
  41. Mda... e simpatic ca multi regurgiteaza aceleasi fraze varsate la anumite posturi TV. Nu se mai poate?! De 30 de ani tara se prabuseste dar numai acum nu se mai poate?! Exploatarea salbateca a fortei de munca a resurselor padurilor nu va deranjeaza?! Daca spanzurati ciuma rosie o sa va creasca salariile?! Singura sansa reala de a schimba lucrurile economic e taxarea la nivele mai mari a resurselor si redistribuirea profitului spre toti membrii societatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai crocodile, cred ca esti galben de furie ca e in pericol psd-ul tau salvator de tara. Se pare ca inca mai astepti pomeni de la stat, cum te-a invatat Ceausescu. Teapa, astia=s hoti cu acte in regula, iti dau pomeni pe hartie dar pe nesimtite, iti baga mana in buzunar. Numai ca tu esti orb de atata iubire psd-ista si nu poti vedea adevarul.

      Ștergere
    2. 02:36 de ce te deranjeaza ce spune 15:44? Nu face decat sa descrie un fapt care este adevarat. De ce crezi ca a fost eliminat Ceausescu? Ca sa fie mai bine romanilor? Ei bine nu! Aveau nevoie de acces la praduirea Romaniei. Asta s-a si intamplat. Iar asta a fost o lovitura din afara tarii noastre in beneficiul strainilor.

      Ștergere
  42. Dragnea iar a dat-o in bara.El sustine ca si Tudose ca nu vrea sa mai lase Casei Regale in folosinta Castelul din Bucuresti ,doi IDIOTI care vorbesc fara sa stie ca acesta a fost nationalizat de la familia Regala,ultim proprietar fiind matusa sa Elisabeta devenita si regina a Greciei,Familia regala care poate sa-l revendice oricind alaturi de celelalte bunuri nerevendicate de regele Mihai.Astia sint relicvele PCR-iste care conduc din gresala in gresala,in loc sa foloseasca potentialul Casei Regale cum a facut Constantinescu care i-a trimis si cu ajutorul Regelui Mihai care s-a plimbat cu masina personal 30000km pe la monarhiile Europei, pentru ca Romania sa obtina intrarea in UE si NATO

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17:39 ești total pe dinafară ! Nu Constantinescu a obținut intrarea în UN și NATO

      Ștergere
    2. Aștia sunt cei mai mari nesimtiti in fruntea acestei tari. Si cand ma gandesc ca maria a sugerat ca dracnea va ajunge presedinte sau ca psd ul este cel mai cel, imi vine sa vomit pe sugestii.

      Ștergere
    3. Nu mai spune 22:39, tu suferi rau de sindromul "creier spalat". Ai fost cumva la spa-ul sorosist sau esti angajat acolo?

      Ștergere
  43. Doamna Maria,vă doresc sărbători fericite și multă pace,bucurie,sănătate și împlinirea tuturor dorințelor în părtășie divină cu dragul nostru Domn și Mântuitor ISUS HRISTOS,care are toată puterea și slava și pe care cerurile cerurilor nu-L pot cuprinde.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  44. Un fost membru UDMR a depus cerere pentru autonomie secuiasca si separatism etnic imediat dupa ce parlamentu cu sprijin PSD le-a aprobat un nou liceu cu predare exclusiv in limba maghiara la liceul romano-catolic din Tirgu Mures.Se vede clar ca urmaresc precum catalanii separatismul,intr-o Europa care se vrea Unita.





    RăspundețiȘtergere
  45. M-a dezamagit total aceasta madam firea...este papusa celor care dicteaza dinafara Romaniei din pacate. Toti care ne conduc acum tara sunt niste tradatori. Rusine lor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.30, nu ma surprinde ca madam firea te-a dezamagit, ma surprinde ca te-a incantat candva.

      Ștergere
  46. Am și eu o rugăminte la ăștia care delirati cu Soros si străini,nu mai stați cu mâna întinsă la ei pentru a împrumuta bani de pensii și ajutoare sociale platitile din buzunarul țării. Aoleu da stai că alde wc-eu în fundul curții prăpăditii europei nu își permit așa că în timp ce îi înjură pe străini și pe Soros stau ca milogii cu mâna întinsă la ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:32, tradatorule si sluga ce esti, romanii nu au nevoie de nimic de la straini. Sa-si ia jucariile soros si sa plece, si pe tine sa te ia caci esti un nonroman. Dar cat mai repede. Ce trebuie sa sti este ca Romania are tot ce ii trebuieste doar sa plece pradatorii si sa ne lase in pace nu sa ne "suga" toata vremea incat sa ne faca sclavi in tara noastra. Afara cu soros din tara si cu toate slugile lui.

      Ștergere
    2. 00:50, ce multe ai facut tu pentru Romania. Ietete !!! Ce sa vezi, strigi si jicnesti, asa , gratuit romanii. Stai in fata televizorului si te crezi "salvatorul" Romaniei. Cand te plictisesti spargi seminte in fata blocului, iar altcineva matura dupa tine. Ca deh, pentru tine e jignitor sa te pretezi la a face curatenie.

      Ștergere
    3. 11:05, gaseste si tu o replica mai inteligenta, orgoliosule cu "rang" de sluga. Iti lipseste inspiratia, tradatorule sorosist. Din pacate esti in categoria celor care isi vand tara pentru 30 de arginti fara nici o remuscare, egoistule. Nu te-ai saturat sa slugaresti la straini gen Soros? Chiar ti-ai uitat obarsia? Rusine! Rusine ca pentru un pumn de bani in plus iti vinzi identitatea nationala.

      Ștergere
    4. 17:02, ce propaganda psdista ai in tine. Ce frumos te ascunzi in spatele retelei sorosiste, care se afla in psd. Priveste in curtea ta. Ghinion! Reteaua Soros e la tine in ograda! Ce nasol e sa fii inganfat!!!

      Ștergere
    5. Complet gresit 08:48. Nu amesteca lucrurile, mai usr-pnl-ist caci nu iti iese. Nu te camufla si nu fa pe cameleonul caci se stie prea bine de unde va trageti seva voi, pnl-usr-istilor. Pe cine credeti ca prostiti, sorosistilor? Manipularea voastra nu are efect si nici smecheriile cu care umblati. Sa-ti spun ceva: nasol este sa fi tradator de neam si tara asa cum sunteti toti care va inchinati la soros si va inrolati in miscarea profund antiromaneasca pe care voi o numiti #rezist. Trezeste-te si reaminteste-ti ca esti roman, nu mai fa jocul globalistilor.

      Ștergere
    6. 20:02, uite cum sta treaba: sunt votant psd. Spre deosebire de tine am curajul sa spun asta. Deci ai gresit cand m-ai numit gratuit "sorosist". Si cand ti-am spus sa privesti in ograda ta, nu o spun ca sa ma contrazic cu tine. Clar?! A fost ultimul meu vot dat acestui partid. Numai fac aceasta greseala. Cunosc foarte bine propaganda ta. Imi este greața. Lamaia ti-o dau tie...

      Ștergere
    7. Ce-ti mai place tie sa mintesti mai sorosistule. Asa te-a invatat taticul tau, sa te camuflezi mai cameleonule? Degeaba faci eforturi ca nu reusesti. Atata timp cat te inchini la soros si popovaduiesti "biblia" globalistilor in stada esti un tradator de neam, iti vinzi tara mancand painea amara din mana diavolului. Nu uita, iti pare dulce dar vei constata cat de amara este atunci cand te vei trezi si iti vei reaminti ca esti roman.

      Ștergere
    8. 13:15, in venele tale curge ura. Traiesti la marginea societatii, mai, bad man. Ti-am prea multa atentie. Ramai agatat de framantarile tale. Doar asta te hraneste. Fa eforturi in masticatie. Le digeri tu cumva. Pentru asta e toaleta. Pofta!

      Ștergere
    9. 18:14, iar gresesti. Te doare adevarul insa accepta-l caci oricum nu te poti ascunde sub nici un camuflaj. Nu ai unde sa fugi!
      Faza cu toaleta: este pt. tine, deci enjoy! (pana iti trec fricile nefondate si iluzorii). Iesi din adormirea in care te-ai lasat afundat de globalisiti. Trebuie sa te trezesti!

      Ștergere
    10. 18:14, inac aceva: Sarbatori fericite pe trotuar, la bordura, acolo unde se pare ca iti place tie sa stai, fiind in elementul tau natural!
      Hai pa!

      Ștergere
  47. Intre crimele de la revolutia,diversiunile din 1989,incendierea celor 500 000 manuscrise ale oamenilor de cultura si cei 15-20 de mii de agenti sovietici intrati atunci in Romania si plecati dupa mineriade ,un an de zile din gara Peris din nordul Bucurestiului, exista o legatura directa,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine mai crede minciuna cu cei 15-20 de mii de agenti sovietici ??? Minciuna asta a tot fost spusa ca nimeni sa nu-i ia la bani marunti pe securistii-teroristi care au tras pt ca Ceausescu sa fie judecat si executat in mare graba si apoi securistii sa puna mina pe banii din conturile din Elvetia.

      Ștergere
  48. 20,52 SA TRAITI transmiteti-o presedintelui senatului,lui Tariceanu,ca despre el era vorba.

    RăspundețiȘtergere
  49. 15,41 ,poate are dreptate cu razboiul,generalul Degeratu ieri la tv Realitatea spunea ca sintem in preRazboi,dar nu ne pregatim corespunzator.

    RăspundețiȘtergere
  50. Concluzia dupa emisiunea cu generalul Degeratu ,ar fi ca ne aflam din punct de vedere politico -militar intr-o situatie asemanatoare anului 1940,fiind prea slabi pentru a face fata acestor amenintari din est

    RăspundețiȘtergere
  51. 21,22 Ce vorbesti?Toti analistii politicii sint de acord ca actiunea lui Constantinescu de a sprijinii NATO la actiunea din Belgrad impotriva parerii generale a politicienilor si chiar populare a romanilor a contribuit decisiv la intrarea in NATO si apoi in UE.A spus-o clar si raspicat si generalul Degeratu acum 3 zile in emisiunea de la Realitatea TV.

    RăspundețiȘtergere
  52. 00,22 Una nu exclude pe cealalta.Cu atit mai mult cu cit sint date certe cu agentii sovietici.Unul din ei din Ucraina omorit in Oltenia a solicitat si daune prin urmasii sai de la statul roman.Sint multe dovezi dar au fost ascunse si partea mare a lor distruse de conducerea pro sovietica instaurata care nu vroia sa se revendice din exterior ci ca 'emanati' din interior.Dar mineriadele spun clar, cit eru ei de emanati si de unde.

    RăspundețiȘtergere
  53. De fapt refuzul lui Gorbaciov la cererea lui Iliescu-fricosul de a intra cu trupe se datoreaza si faptului ca Gorbaciov prin cei 15000 de agenti care deja erau in Romania -primul act de razboi hibrid,stia situatia exacta si a tinut-o sub control tot timpul De aceia retragerea acestora s-a facut doar dupa un an si dupa mineriade,au fost si ei speriati ca si Iliescu de ura romanilor contra comunismului

    RăspundețiȘtergere
  54. https://www.youtube.com/watch?v=COPk7csAeDo

    RăspundețiȘtergere