vineri, 15 decembrie 2017

UN CUTREMUR INTENS ?!



                                       14  Decembrie 2017 ,ora 15,45 !

                                          Dragii mei, 

În aceasta după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragii mei un MARKET mare ,iar aici,vad lume multa care pune in cos tot felul de alimente.
La un moment dat,vad o persoana care avea un carucior mai mare, din care ies in evidenta 2 cutii de carton cu LAPTE.
Caruciorul, precum si cutiile cu LAPTE,au inceput a se cutremura destul de tare ,ca la un CUTREMUR intens.
Dragii mei, este posibil ca sa auzim de un CUTREMUR de PĂMANT si să surprinda oamenii intr-un astfel de MARKET,sau, de un CUTREMUR al alimentelor, si-n mod special in Industria LAPTELUI.

                       Image result for maica domnului
Vom vedea si vom auzi dragii mei, despre ce CUTREMUR este vorba.
Sa nadajduim insa, că nu va fi un CUTREMUR care sa aduca tristete si suferinta.
                                     Cu dragoste,Maria.


                                             
                                                                                             

5 comentarii:

  1. Deci cutremurul va fi ziua sau seara ,pentu ca altfel magazinele sint inchise.Teama mi-e ca dupa cele trei cutremure in aceiasi noapte,ar putea sa fie la noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. La noi a fos si ieri noapte. Doamna Maria s-ar putea sa fie tot pe aici a izbucnit un bant ca din senin siai mereu am observat ca daca se opreste brusc urmeaza un cutremur de pamant. Bunul Dumnezeu sa ne apere sa nu fie mare. Cel de noaptea trecuta a fodt de 3,8 Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Java,Indonezia
    https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3767674

    RăspundețiȘtergere
  4. http://stirileprotv.ro/stiri/international/cea-mai-populata-insula-din-indonezia-zguduita-de-un-cutremur-de-6-5-pe-richter.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai cele trei cutremure in aceeasi noapre or sa fie pe tot globul numai ca prin Europa o sa fie noapte fiind vb. de prima din cele 3 nopti ale urgiei Judecatii . Acestea 3 nu vor fi chiar singurele in aceeasi noapte ci doar cele mai puternice miscari ale intregului glob miscat de pe axa de rotatie. Miscarea de pe axa va dura 4 plus inca 4 ore imediat (pt revenire apropape la loc).
    Despre acest moment exista o seama de revelatii cea mai cunoscuta fiind a vizionarei franceze de acum citeva secole Marie Jeane Jehenny.
    In Europa aceste 3 miscari bruste vor fi pe directia N-S si vor fi evident pe orizontala dar restul miscarilor vor fi unele si pe verticala.
    Ora inceperii va fi noaptea cam pe la unu fara un sfert ora Romaniei.
    Cea mai puternica va fi cea din mijloc de pe la 5 fara un sfert cea pt intoarcerea cu aceeasi viteza pe directia opusa. Atunci vor cadea cele mai multe turnuri si unele poduri.
    Se va rupe falia Pacificului si vor exploda cca 200 de vulcani pe tit globul asta datorita faptului ca desi globul va fi miscat va face totusi exceptie (intentionat) o parte din miez si atmosfera asa incit sa se creeze valuri in magma si alte presiuni ale partilor dure din nucleul lichid care sa produca aceste expkozii cuvdegajare de fum vulcanic 8n cantitati mari toxice cu potential acid in contact cu apa. (trioxidul de sulf in combinatie cu apa rezulta 72 % acid sulfuric si restul acid sulfhidric).
    Praful sticlos fin majoritar caramiziu de la solul feros al versantilir se va raspindi destul de omogen in atmisfera globului ajutat de diferenta de viteza a atmisferei care se manifesta ca o furtuna puternica cite 4 ore in doua sensuri succesive.
    Efectele cumulate ale gazelor si ale darimarii a o treime din cladiri va face sa-si piarda viata o treime din umanitate si din alte regnuri iar in a treia noapte "dis de dimineata" Dumnezeu va interveni legat de gaze si le va spala cu ploi torentiale care vor avea un efect ca de grindina asupra culturilir etc desi mult mai dezastrios pt ca acei acizi ard tot ce e frunza verde polueaza si terenul si apele pina acolo incit omoara arborii si pomii cu radacinile cele mai la suprafata (o treime din copaci) pt ca frunza se poate reface dar acud la radacina e fatal.
    Lipsa fertilitatii va dura 7 luni din care doua de iarna si refacerea va fi grabita de ploi irigarii si lucrari de arat pt omigenizare precum si de tratamente alcaline (var) pt neutralizare.
    Pe suprafwte mici se pot efectua diferite lucrari preventiv fie rralizare de santuri n8velate dupa fie acoperire cu folie bine fixata pe sol sau si pamint la baza pomilor.
    Folia de solar fie treb data jos fie acoperita cu rafie etc pt oprirea cocenilor dusi de vint iar deasupra intarit incit sa tina mari greutati de noroi vulcanic de consistenta mortarului lipicios iar pe lateral sa tina la furtuna.
    Dezastrul agricol va duce la foame in acel an iar 5 luni albinele vir fi inraite de stimularea chimica si de lipsa culesului. De lipsa vegetatiei vor suferi si animalele ramase.
    Pericolul m8ncarii alimentelir cobtaminate ca fi fatal prin blicajul rinichilor iar plamanii afectati de gaze nu supravuetuiesc mai mult de 40 de zile.
    Dezastrul va orovoca deranjarea si oprirea alimentarii cu electricitate si apa cel putin doua saptamani.
    Stresul ca creste c8nd mirisului pestilential scurbos de acid i se va alatura cel de cadavre in putrefactue inca neingropate din cauza nr prea mare si a multor prioritati a celor vii.
    Momentul inceputului urgiei va c9nt8ne un tunet f puternic venit din toate directiile dublat de o miscare tectonica si de inceperea furtunii.
    Dar acest tunet va surveni in corelare cu o porunca data in direct de Dumnezeu Cineva teofanic demonizat majoritar porunca prin pravalirea bratului la capatul unei luari de cuvibt critic cu vocea ridicata zbierata impotriva tuturir dusmanilor inclusiv jihadisti dar si in general a pacatosilor cei mai rai inckusiv cei care se opun calauzirii si a schimbarilor in bine propuse cu alta ocazie anterioara.

    RăspundețiȘtergere