miercuri, 6 decembrie 2017

SFANTUL NICOLAE A VENIT DIN CERUL SFANT ,LANGA MINE , IN TIMP CE SCRIAM !



                                  3 Decembrie 2017,ora 21,11 !  




                                   Image result for SFANTUL NICOLAE
               
           
                            .

                                                       Dragii mei, 

În aceasta seara de 3 Decembrie 2017,in timp ce scriam aici pe BLOG,desi eram cu ochii pe monitor ,la un moment dat,vad in stanga mea chiar langa tastatura, pe Însusi Sfantul Ierarh Nicolae,Mare FACATOR de MINUNI.
Sfantul Ierarh Nicolae,arata exact asa ca in aceasta SFANTA ICOANA de mai jos,avand in Mâna SA stanga un PAPIRUS care se desfasura tot mai mult.

Image result for SFANTUL NICOLAE.

Desi era dragii mei cu ochii pe monitor,vedeam de parca as mai fi avut un alt loc in tampla stanga.
SFANTUL IERARH NICOLAE era inconjurat de o Lumina alba si orbitor de stralucitoare.
Ma privea si-mi zambea cu multa dragoste,cu multa blandete si bunatate.
Vazand ca si eu m-am bucurat si am stiut cine era,a plecat fericit la CERUL SFANT de unde venise.
Iar eu dragii mei, sunt infinit de fericita pentru ca SFANTUL NICOLAE a venit in umila mea cămară ,sub acoperisul casei mele si chiar langa mine, incurajandu-ma si graindu-mi fara cuvinte,ca sunt pe drumul cel bun si sa continuI LUCRAREA  de VIAŢĂ !
I-am multumit SFANTULUI IERARH NICOLAE pentru bucuria imensa pe care mi-a facut-o cu Vizita Sa,si I-am promis ca ,nu voi da niciodata inapoi de la INSCRISURILE mele care ,sunt de la DUHUL CEL PREA SFANT,nici daca ar fi sa platesc cu viata mea.
Asadar dragii mei,preagati-va ghetutele ca vine MOS NICOLAE !
Eu mi le-am preagtit deja !
                           
..
                      Image result for SFANTUL NICOLAE.

Faceti la toti cei dragi cate o mica bucurie !
Nu numai copilasilor!
Ce frumos este ca fiecare sa gaseasca in ghetute,un mar,o portocala,ceva dulce,orice; numai sa nu-i uitati!
                                     

                 Image result for SFANTUL NICOLAE        .
Va imbratisez cu mult drag pe toti,si va doresc ca MOS NICOLAE sa va aduca mai intai de toate ,sanatate si un sac plin de bucurii si impliniri sufletesti.
LA  MULTI  ANI tuturor celor care purtati SFANTUL si DIVINUL NUME, al SFANTULUI IERARH NICOLAE!
Pe tot parcursul timpului cat am scris acest articol,pe mâna mea stanga,chiar daca scriam, a stat o Lumina alb-bleu mare cat o mandarina,semn ca nu eram singura, ci era prezent si SFANTUL IERARH NICOLAE.

                                             Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. d-na MARIA SF NICOLAE A TRAIT IN ROMANIA IN CARNE SI OASE-EU L-AM VAZUT SI VORBIT sanatate ---nu e poeste e realitate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 3:25 e senzațional ce spuneți! Puteți să detaliați??? Mulțumim

      Ștergere
    2. Bine,ok si ce-ai vorbit?daca nu raspunzi inseamna ca ai scris la misto!

      Ștergere
  2. Bună dimineața.Ce frumoasă minune sa intimplat în cameră dvs.de altfel ca multe altele.Prin descrierea dvs.am fost văzut și eu minunea.Va mulțumesc doamna Maria.La Multi Ani tuturor celor ce poarta numele Sf.Nicolae.

    RăspundețiȘtergere
  3. SFANTUL NICOLAE SA VA ADUCA SANATATE FERICIRE NOROC PACE SI LINISTE MULTE BUCURII VA IUBESC SI VA DORESC TOT BINELE DIN LUME

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim frumos pentru urari ! Sf Nicolae sa va daruiasca numai bucurii si sa va indeplineasca toate dorintele !!

    RăspundețiȘtergere
  5. La Multi Ani! Tuturor cu acest nume frumos. Sf. Nicolae s-a va aduca bucurie ln suflete si multa sanatate. Multa sanatate doamna Maria cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria, nu te dezminti, publici doar ce te lauda. Cum se poate avea incredere in asemenea persoana?

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim 00,25 de ce trebue sa publice doamna Maria mizeriile unora care nu pot si nu vor sa creada ca cea ce spune doamna Maria nu sunt adevarate? Oare pana acum cate s-au adeverit nu ne da de gandit? Este plina piata de reviste,ziare si nu aveti nimic de spus? Aici este vorba de cuvantul lui Dumnezeu scris si vazut prin doamna Maria. Am vazut multe si de acea cred. Sa nu te superi pe mine ca nu vreau sa necajesc pe nimeni. Vedem atatea scandaluri la tv. incat nu ne mai trebuie in aceasta viata scurta. Haideti sa nu pierdem un infinit! Doamna Maria pentru mine sunteti mai mult de cat va puteti imagina aici aduceti si foarte multa credinta cu care ne umplem sufletele. Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ion Masinca7 decembrie 2017, 11:40, e treaba ta ce crezi dar lasa restul lumii sa judece cu propriul creier daca sa creada sau nu. Nu te-a numit nimeni avocata Mariei. Poti crede toate minciunile din lume, nu te impiedica nimeni. Eu nu citesc niciodata vorbele tale pentru ca imi par fara substanta, doar o insiruire de vorbe laudative si atat. Sfatul meu e sa nu te mai uiti la tv ca oricum nu ti-e usor sa discerni falsitatea de adevar. Si lasa-i pe altii sa aleaga singuri in ceea ce sa creada. Ziarele si revistele scriu multe, dar niciunele nici altele nu se pretind a fi adevarul lui Dumnezeu, asa ca lasa indignarea de doi bani si, mai ales, lasa-ne pe fiecare sa alegem asa cum simtim. Cat despre „cuvantul lui Dumnezeu”, imi permit sa cred ca Dumnezeu e mult mai coerent in ceea ce vrea sa comunice oamenilor. Aici toata lumea isi da cu presupusul despre ce-ar putea insemna un mesaj sau altul, inclusiv Maria. Ma indoiesc ca sursa acestor „mesaje” este Dumnezeu. Cat despre „mizeriile” pomenite de tine, esti intr-o grava eroare, a te indoi si a-ti pune intrebari despre ce scrie Maria nu inseamna „mizerii”. Te rog sa te abtii de la a cataloga nejustificat anumite comentarii drept „mizerii” fara sa stii despre ce este vorba.

      Ștergere
    2. Da, ai zis bine, Anonim 00:34 !

      Ștergere
  8. joi, 7 decembrie 2017
    Informatia zilei
    Incepand cu astazi 7decembrie 2017 ,am intrat in dimensiunea 5D,zona Umbral,unde vom sta pana cand la suprafata planetei va fi dimensiune 5D.Acest lucru va dura poate sute de ani,deci vom avea vibratii mici, daca voi oamenii nu va schimbati vibratia si constiinta.
    Vibratia planetei 7,4Hz normal trebuie sa fie 15,9Hz
    Negativitate planetara 100 % .
    Constiinta planetara 2,9 D
    Vibratia Romaniei 7,4 Hz
    Constiinta la nivelul Romaniei 0,9 D
    Negativitatea in Romania 100 %
    Perceptie de sine a umanitatii 1%,adica doar 1% are perceptie de sine
    Suntem in dimensiunea 5D,subdimensional 3D.
    Evolutie a umanitatii pe o scara de la 1 la 10 ....3,deci suntem la nr 3 ca si evolutie,pana la 10 cale lunga.
    Perceptie timp astazi 24 de ore

    RăspundețiȘtergere
  9. 17:38,la 10 vorbim deja despre divinitate.Corect,negativismul este in prim plan perceptia de sine asemeni .Dar ai uitat esentialul ,sunt persoane (spirite) cu vibratie foarte joasa care au menirea de a mentine aceasta vibratie joasa.Frica,ura,invidia...etc sunt unelte cu care suntem mentinuti low .Intrlegi?

    RăspundețiȘtergere
  10. pt 6 dec 12.27 si 16.49-nu mi-a trecut prin minte o secunda sa fac MISTO in postul CRACIUNULUI-asa cum scrie in biblie ca spiritul vine la intrupare-vezi LA MATEI despre sf IOAN CA VA VENI IN TRUPUL SF ILIE LA VENIREA A DOUA A DOMNULUI-asa f multi sfinti s-au intrupat in ROMANIA-acest sfant care in comunism a fost misionar a fost intalnit de nenumarate persoane si a avut acelasi comportament ca sf NICOLAE-eu l-am intalnit de mai multe ori --daruia totddeauna multimilor-avea chipul identic cu al sfantului si ii mustra mai ales pe preoti si monahi care nu respectau cele sfinte-cei care nu au avut asemenea intalniri n-or sa creada NICIODATA si vor zice ca suntem smintiti--bucuria mea este cu atat mai mare cu cat i-am cunoscut in viata pe cei mai mari duhovnici ai neamului romanesc -fara sa ma laud

    RăspundețiȘtergere
  11. cat priveste ce am discutat cu acest sfant sunt probleme personale atat cat a voit sa spuna despre umanitate a fost ca--nu este roz viitorul datorita lipsei de credinta si rugaciune si nimeni nu respecta cele 10 porunci pentru ca ar tebui sa-si ia sacul si sa-si poarte pacatele

    RăspundețiȘtergere