miercuri, 6 decembrie 2017

LA MULTI ANI TUTUROR CARE VA SERBATI ZIUA NUMELUI , DE SFANTUL NICOLAE !

                       
                                      6  Decembrie 2017 ,
             
           SFANTUL  IERARH  NICOLAE,MARE FACATOR DE MINUNI !

                         Image result for SFANTUL NICOLAE
                                
LA MULTI ANI Prieteni dragi,pentru voi toti cei care purtati Numele Sfantului IERARH NICOLAE !
LA MULTI ANI tuturor celor care va serbati ZIUA NUMELUI sau a nasterii ,astazi 6 Decembrie 2017 !
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca alaturi de cei dragi voua,iar Sfantul Ierarh Nicolae sa va daruiasca din bunatatea inimii Sale ,si sa va ocroteasca cu Dragostea si cu Rugaciunile Sale catre IISUS DOMNUL si MANTUIORUL nostru al tuturor,si catre MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria                                                               Ghiorghiu!

14 comentarii:

  1. Turcii anuntau descoperirea sub o ruina de biserica la Antalia a unui mormint care ei presupun ca este al sfintului Nicolae.Se vor face teste ADN pentru compararea cu moastele sfintului presupuse a fii in Italia la Bari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim mult doamna Maria Gheorghiu .Sarbatori fericite va dorim .

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani sarbatoritilor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e legat de subiect, dar azi a fost un accident cu un tren cu vagoane albastre in germania, ceva ce Maria ai scris in postarea din 3 noiembrie, azi s-a adeverit !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.01 Poate au fost mai multe trenuri albastre in lume, care au fost implicate in accidente, de unde stim ca acela de care ai aflat tu este „adeverirea”? Cum puteti fi siguri de niste lucruri pe care nu le stapanati? Va place sa va amagiti singuri?

      Ștergere
  5. Trump a semnat tratatul de pace palestina Israel gata incepe apocalipsa.Este scris in biblie despre acest tratat de pace.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spune vere si unde este scris. Am citit biblia dar, u ami aduc aminte. Te rog adu-mi aminte.

      Ștergere
    2. Muslims vor sa atace israelul si apoi europa .Oare de ce nato favorizeaza invazia islamica (in serbia un milion de sarbi au fost omorati in favoarea musulmanilor)

      Ștergere
  6. Scumpa doamna

    Sunt si eu crestin , cred in Dumnezeu , am vazut videoul publicat cu "Voicu" Voicu , dar nu pot sa cred asa ceva . Dumnezeu nu a dezvaluit nimanui planul sau asa spunea insusi Hristos .Eu insa-si m-am rugat la el , nu ca sa fiu clarvazator , ci pentru alte lipsuri , dar rugaciunea mea nu a fost ascultat , ba dinpotriva tot ceea ce am cerut mi-sa indeplinit tocmai contrariul de-si nu ceream ceva care sa incalce legea. Cu ce puteti motiva acest lucru ? Eu am senzatia cateodata ca nu mai are rost sa ma rog , ca nici asa nu ma asculta niciodata Puteti sa-mi raspundeti daca vreti , dar dupa mine nu va fii revolutie in tara Chiar sunt curios ,de ce nu a ascultat rugaciunea mea ? Mie mi-sa vindecat piciorul rupt in timp de 24 de ore ( deci s-a intamplat cu mine miracol ) , eu nu spun ca aveti vedenii, sau lucrati cu duhuri necurate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:08 in suflet este Divinul, Imparatia. Este destul atat.

      Ștergere
    2. Alo,22:08 invata sa scri corect romaneste,nu mai fi asa curios si nu trai cu impresia ca cineva te crede ca osul tau s-a sudat in24 de ore!si...las-o pe Maria in pace,nu te obliga nimeni sa crezi!

      Ștergere
  7. E oficial: Trump recunoaște Ierusalimul drept capitală a Israelului. Reacția palestinienilor
    https://www.activenews.ro/externe/E-oficial-Trump-recunoaste-Ierusalimul-drept-capitala-a-Israelului.-Reactia-palestinienilor-147962

    RăspundețiȘtergere
  8. S-a implinit profetia biblica de 3000 de ani,acuma va fi reconstruit al treilea templu si venirea lui Anticrist..
    Președintele american a declarat că Israelul are dreptul de a-și determina propria capitală, iar decizia este un pas așteptat de mult timp pentru a avansa procesul de pace între statul evreiesc și Palestina
    https://ro.sputnik.md/International/20171206/15994975/trump-jerusalem-israel-capital-embassy.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, bineinteles ca este in ordine, asa si am fost de acord ca aa sa fie. Este absolut normal si firesc sa fie Ierusalimul capitala Israelului.

      Ștergere