duminică, 24 decembrie 2017

" LASĂ - MĂ DOAMNE SĂ CULTIV CUVĂNTUL TĂU !


                     25 Octombrie  2011, ora 23,40 !

Eram singură în cămăruţa mea, şi mă rugam la BUNUL  DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI, când brusc în locul RUGĂCIUNII  mele, aud GLASUL sufletului meu, care strigă, imploră pe DUMNEZEU aşa :

                " Lasa-ma  Doamne  să cultiv Cuvantul  Tau ! 
               Sa cultiv CUVANTUL Tău Doamne ,pe acest Pămant !
                CUVÂNTUL  DUMNEZEULUI  Tău Doamne, lasa-ma ca sa-L cultiv pe acest Pămant !"
Clipă în care, văd cu ochii  închişi un CER  de noapte ,iar în CERUL de noapte vad un alt Cer alb-bleu strălucitor.
Pe acest CER alb-bleu strălucitor, a apărut  o SFÂNTĂ  CRUCE mare, albă si strălucitoare, care strălucea în CERUL  LUI  DUMNEZEU, mai tare decât ar străluci o mie de Sori la un loc. 
Ca şi prin topire aceasta dispare,si apare în locul ei, apare o LUMINĂ  aurie orbitor de strălucitoare ,iar în LUMINA aurie,  a apărut un TRIUNGHI mare, format din cerculeţe pline de culoare albastre foarte strălucitoare;iar în mijlocul TRIUNGHIULUI , strălucea enorm o LUMINĂ  albastră violet, precum indigoul.
Şi aşa ,în această formulă,LUMINA  AURIE, cu TRIUNGHIUL  albastru, pluteau în CERUL  LUI  DUMNEZEU şi se îndreptau spre Apus. 
                      Image result for iisus imagini
Iar eu fraţilor, mă rog în fiecare zi, cu fiecare RUGĂCIUNE, la BUNUL  DUMNEZEU şi la MAICA DOMNULUI ,aşa :

                  "Lasa-ma Doamne sa cultiv Cuvantul Tau pe acest Pămant ,si sa-L fac sa răsară;să dea roade în fiecare suflet !"
     Si iata dragilor ,că Bunul Dumnezeu mi-a dat din DARUL si HARUL Său,iar astazi ,cultiv al Sau Cuvant care rasare in fiecare suflet. 
Si va marturisesc ca,aceasta este cea mai mare bucurie a sufletului meu . Daca fiecare dintre noi ar cultiva macar cate puţin din CUVANTUL LUI DUMNEZEU,din GRAIUL DUHULUI SFANT,credeti-ma  ca nu ar mai exista atâta rautate pe lumea asta.
                                   Cu dragoste,Maria           

12 comentarii:

  1. Fie ca din bogatia acestui dar sa culegeti roadele dorite,doamna Maria! Craciun cu revarsare de lumina! Cu drag,Doina

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria, conteaza mult maniera in care cultivi cuvantul lui Dumnezeu. Ai grija sa nu plantezi samanta alterata de propriile tale convingeri si orgolii. Nu mai incerca sa astupi gura lumii, in definitiv, tot ce vine spre tine este expresia a ceea ce „cultivi”. Iti doresc mai putin orgoliu si vorbe goale de iubire si continut si mai multa smerenie. Sa faci si tu ceea ce sfatuiesti pe altii sa faca! Tu trebuie sa fii prima! Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:30, foarte buna observatia ta. Ai descris perfect realitatea.

      Ștergere
  3. Esti in inselari. Nici la biserica nu mergi. Te inchini la satana. Vai de tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim24 decembrie 2017, 22:53 esti indoctrinat/a. Nu te ajuta asta. Daca ai sti tu la cine te inchini, de fapt, te-ai infiora si ai ramane sub shoc. Atat iti spun.

      Ștergere
    2. 20:52, nu stii nimic. Iti dai cu parerea doar sa nu taci.

      Ștergere
    3. Nicidecum 09:59, gresesti din necunoastere.
      Adevarul este unul tulburator, infiorator. Prefer sa-l gasesti tu candva decat sa-ti spun mai multe. Oricum este prea mult pentru tine si nu poti suporta fara sa te tulburi tare. Ai intra in criza spirituala si nu a venit inca momentul in ce te priveste caci nu esti pregatit/a pentru asta. De aceea nu da cu piatra in nimeni.

      Ștergere
    4. 17:16, de astia ca tine am vazut muuuulllttiii. Tu iti descrii momentele si starile tale. Cat despre povata ta : " nu da cu piatra...", nu crezi ca trebuie respectata de tine?

      Ștergere
    5. 08:32, in tine nu a dat nimeni cu piatra. Tu ai dat in altii, din pricina lipsei tale de informatie si cunoastere spirituala. Te mai suporti asa?

      Ștergere
    6. 08:32, da-mi voie sa-ti spun ca nu cunosti nimic din Adevar. Mai bine spune-ti tie: "Vai de mine". Pe bune. La nivel spiritual esti in confuzie. Iar Sufletul tau stie asta.

      Ștergere
  4. am vazut in viata mea oameni care nu prea calcau pragul bisericii daaar erau sinceri cinstiti si faceau fapte bune-nu pot spune acelasi lucru despre unii crestini impartasiti care ieseau din biserica si criticau sau injurau-putini vor vedea slava DOMNUUI DINCOLO cu asemenea comportament

    RăspundețiȘtergere
  5. Omul crestin, daca nu merge la Biserica pt Liturghie, pt spovedanie (iertare de pacate ) pt a se împărtăsi cu Trupul si Sângele lui IISUS HRISTOS,.......NU se va MANTUI .

    RăspundețiȘtergere