marți, 12 decembrie 2017

EXPLOZIA DE LA VIENA S - A ADEVERIT , LA DOAR CATEVA ORE ! DIN PĂCATE , CEL PUŢIN UN OM A MURIT SI ZECI DE PERSOANE SUNT RANITE !


                                           Dragii mei, 

Scriam noaptea trecuta un articol ,cu titltul din linkul de mai jos:

     UN INCENDIU PRECUM CEL AL IADULUI !

         

Maria Ghiorghiu - Google+

https://plus.google.com/111297170080812562732

Translate this page
Post has attachment. Maria Ghiorghiu. Public... 9h. UN INCENDIU PRECUM CEL AL IADULUI ! TranslateShow original text. UN INCENDIU PRECUM CEL AL IADULUI ! UN INCENDIU PRECUM CEL AL IADULUI ! mariaghiorghiu.blogspot.ro. 

Din păcate dragii mei, ceea ce am scris asta noapte,s-a adeverit astazi dimineata. Zeci de oameni sunt raniti,si deocamdata ,un singur om  a murit.
Dar este posibil dragii mei, ca sa fie mai multi morti, deoarece ,in MESAJ se intreaba un glas,unde sunt Pompierii,deoarece erau mai multi.
Iata dragilor si trista Informatie:
    

EXPLOZIE LÂNGĂ VIENA! SUNT 60 DE VICTIME PÂNĂ ÎN ACEST ...

https://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-explozie-langa-viena-sunt...

Translate this page
2 hours ago - Stirile zilei din Eveniment : Explozie la Viena. Explozia a afectat un terminal de gaze naturale de la Baumgarten. La această oră, informaţiile sunt contradictorii. În timp ce unele ziare vorbesc despre 60 de răniţi, altele se referă la.


Iata si articolul meu,mai detailat:
              

              UN INCENDIU PRECUM CEL AL IADULUI !


            Noapte de 11 -12 Decembrie 2017 ,ora 1,15 !   

                                                        Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe Monitor,vad in spatele meu inspre Sud- Est, un loc ce părea a fi o strada in care ardea un Foc al iadului. 
                    Image result for INCENDIU IMAGINI
Deci ,vedeam un Cer ca de noapte ,ce părea a fi înrosit in foc din pricina focului de jos.
Deoparte si de alta a iadului,vedeam vegetatie.
In acest loc, strada sau cladire ,părea a fi si o masina mare ce ardea ca o torta; toata era acoperita de flacari uriase.

Related image.
Din pricina flacarilor Iadului,nu puteam distinge ce ardea cu flacari pana la Cer. 
Aud glas care intreaba asa:

               " Dar unde-s Pompierii?
            Nu erau mai multi Pompieri?
        Unde sunt Pompierii?"
Din păcate dragii mei, vom auzi de un astfel de INCENDIU al iadului, in care (posibil )sa-si piarda viata si oameni.
Ce va arde cu atata forta,eu nu va pot spune cu exactitate,deoarece,totul era un adevarat Iad; numai flacari uriase care ,faceau sa nu mai fie nici Cer.
Dragii mei, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa nu moara oameni,fratilor ! Cladirile si bunurile materiale se mai fac,dar oamenii nu.
                                          Cu dragoste,Maria.

Iata si INFORMATIA tragica:

Explozie puternică lângă Viena. Cel puțin 60 de răniți - www ...

infoziare.ro/.../Explozie+puternică+lângă+Viena+Cel+puțin+60+de...

Translate this page
2 hours ago - Explozie puternică lângă Viena. Cel puțin 60 de răniți - www.infoziare.ro.

O explozie la un nod de distribuţie a gazelor naturale de la Baumgarten, lângă Viena s-a soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor 18 persoane, informează site-ul postului Deutsche Welle.

Poliţia austriacă a închis accesul în zona terminalului de la Baumgarten an der March, la est de Viena, unde a avut loc o explozie ,marţi dimineaţa, în jurul orei locale 8.45 (9.45, ora României). În urma exploziei a izbucnit şi un incendiu.

Potrivit agenţiei Austria Press, o persoană a decedat, iar alte 18 au fost rănite. Există informaţii neconfirmate că numărul răniţilor s-ar ridica la aproximativ 60, în timp ce un oficial al Gas Connect Austria a confirmat rănirea a doar patru persoane.

Autorităţile nu au stabilit până în acest moment cauza producerii exploziei.
                        
..

EXPLOZIE DEVASTATOARE lângă Viena. O persoană a murit, iar altele 18 au fost rănite

2 comentarii:

  1. Explozia la terminalul de linga Viena care transporta 10 la suta din gazul rusesc spre UE duce la cresterea pretului gazului in plina iarna.Deci cui foloseste,ar putea el fii aranjat? Daca luam in considerare ca iarna reprezinta 25 la suta din an am putea spune ca probabilitatea teoretica de a nu fii o intimplare accidentala e de 75 la suta.Dar atunci cine ar putea fii 'regizorul'din umbra avind in vedere ca sint cam doi' actori',in principal UE si Rusia?In acest caz se vede necesitatea ca UE sa-si diversifice aprovizionarea cu gaz si din alte surse si pe alte rute alternative de transport pentru a-si scadea vulnerabilitatile.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://m.mediafax.ro/externe/cel-putin-cinci-persoane-au-murit-si-alte-opt-au-fost-ranite-in-urma-unui-incendiu-produs-in-beijing-16851979
    Si asta ce este? No, is multe de genu. Deci care pe care.

    RăspundețiȘtergere