duminică, 7 aprilie 2024

SA NU NE TEMEM DE ECLIPSA TOTALA DE SOARE ! NU VOR FI 3 ZILE DE INTUNERIC !!!NU SE VA INTAMPLA NIMIC RĂU CU OMENIREA !

 

.
Dragii mei,

Primesc tot felul de Mesaje si telefoane de la cititori, care-mi spun ca le este teama de ziua de 8 Aprilie 2024,zi in care are loc o Eclipsa totala de Soare.
Si ca, imediat dupa Eclipsa de Soare, vom intra in 3 zile de intuneric total, pe tot globul pamantesc.
Dragilor, nu se va intampla nimic rău cu oamenirea, nu vor fi cele 3 zile de intuneric total, ci va reveni totul la normal dupa Eclipsa totala de Soare care va dura 4 minute si 28 de secunde.
Eclipsa de Soare din 8 aprilie 2024 este cea de-a doua eclipsă a anului, după eclipsa de Lună plină din data de 25 martie. Eclipsa de Soare va fi vizibilă din Oceanul Pacific, America de Nord, America Centrală, Groenlanda și Oceanul Atlantic. Ea este o eclipsă totală de Soare, ceea ce înseamnă că lumina Soarelui va fi complet blocată de umbra Lunii, așa cum putem observa noi de pe Pământ. Dar în prima fază și ultima fază a eclipsei, ea va fi o eclipsă parțială, astfel că se va putea vedea o parte din coroana Soarelui. Această eclipsă va fi vizibilă pe o arie extinsă din America de Nord, începând de la Oceanul Pacific de Sud, trecând prin nordul Mexicului, centrul și estul Statelor Unite ale Americii, sud-estul Canadei și terminându-se în nordul Oceanului Atlantic.

Dragilor, sunt multe televiziuni, presa scrisa sau on-line dornice sa semene panica pentru rating.

Sa vedem dupa ce va trece Eclipsa, daca mai iese cineva din cei care au semanat panica,si sa spuna ceva.

Toti se vor ascunde,dar din pacate, scopul lor a fost atins.Adica, au semanat panica si au avut rating.

Asadar dragilor, sa nu ne fie teama de nimic,nici in timpul Eclipsei de Soare si nici dupa Eclipsa.

Va fi o zi ca oricare alta si vom munci la fel ca in celelalte zile in care nu a fost nicio eclipsa.

Sa ne bucuram de aceste Evenimente frumoase si ingaduite de Bunul Dumnezeu.

Sa fim fericiti si sa ne bucuram de cei dragi.

Sa avem Credinta in Bunul Dumnezeu si -n Maicuta Domnului , sa ne inchinam cu inima si cu sufletul, si sa iubim Sfanta Cruce a Mantuitorului Iisus Hristos,Caruia I se cuvine,toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!

                                                       Cu dragoste, Maria .                                          

26 de comentarii:

  1. Si totusi mesaje de anul trecut dau rau de gindit , fazele lunii cu Soarele la doua saptamini dau cutremure mici si actioneaza pe scoarta dovada valuri de cutremure si eruptii vulcanice pe care le remarca si cronicarii din vechime ai tarilor inclusiv in Biblie
    Se vede si in saptamina asta cu eclipsa care au sorriest prin cutremurul neobijnuit pe coasta de est a Sua
    Si care vor mai continua toata saptamina si in China, Taiwan , Japonia si la noi in Braila si Mehedinti Deocamdata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Furtuna puternica Catlin in Marea Britanie si Irlanda cu valuri mari ajutata si de conjunctiva Luna -Soare pe aceiasi axa cu Pamintul
    Vazute si de doamna Maria simultan a cu eclipsa totala de Soare de miine din America de Nord dar si de energia crescuta in sistemul oceanic data de incalzirea Globala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eclipsa va bloca caldura Soarelui va tulbura animale studiate de americani in grading zoologice miine,le si va da insomni si Depresia oamenilor mai ales femeilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si précis da nelinisti si actiuni necugetate in razboiul rusilor care acuza drona din Transnistria ca proprietatea lor
    Asa crede a si Hitler si Efectul 60 milioane de morti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Presedintele Slovaciei ar incalca Constitutia sa trimita solidati in Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa nu uitam mesajul de saptamina trecuta cu
    Apocalipsa
    care desi nu e o actiune brusca e data de o crestere in intensitate si fregventa care pare lenta a cutremurelor, fenomenul climatice si razboie cu arme noi si efecte ne mai intilnire.
    Deci fregventa in crestere e Apocalipsa apocalyptica care trebuie vazuta oricit vrem noi sa nu vedem si sa linistim lumea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci nu sint numai cutremurele Pamintului in crestere ci si cutremurele oamenilor =razboie si nemultumiri o crestere a fregventei fenomenelor cu tendinta de crestere evidenta inclusiv a temperaturii globale ce pare de neoprit cu toate efectele negative care tocmai ele sint cauza precipitarii si trimiteri a doua oara a lui Iisus pe Pamint-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. China criticata pentru amploarea ajutorului acordat pentru razboiul Rusiei in Ucraina si consecunte lor negative-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Guvernul Israelian se lauda acum cu 200 camioane premise de ei a intra in Gaza cu alimente pentru palestinieni,dupa ce au fost acuzat de Genocid la Haga, si ca ar mai avea 133de ostatici ne eliberati
    .
    In saptamina asta Ei se asteapta la atacul promis de Iran dupa atacul Israelului in Siria spun ei ca au raspuns atacurilor prin proxi din Liban si Yemen unde sint implicati si Sua dar si din Europa afectata de blocarea strimtorii in Marea Rosie care afecteaza comertul occidentului in special cu titei
    Deci scena Orientului pregatita pentru un razboi Mondial de care Rusia ar profita in Ucraina ajutata spun americanii si de China-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu va fi Apocalipsa dar aceasta eclipsa marchează începuturile sfârșitului lumii,în 2030 toată Apicalipsa din Biblie se va sfârși și va reveni Iisus,eu asa am auzit.

    RăspundețiȘtergere
  11. Se va " cutremura "Bucureștiul când Oțelul Galați va învinge diseară la fotbal pe Dinamo chiar aici la Dunăre.Hai Oțelul

    RăspundețiȘtergere
  12. La anul daca va rămâne Dorinel Munteanu la echipa Oțelul Galați ,Oțelul va lua din nou titlul de campioana la fotbal cum a facut-o în 2011 sau se va situa în primele 6 echipe din campionat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Tot timpul de când omenirea au fost și sunt eclipse de soare și lună.
    Oamenii mai bătrâni de pe vremea când eram copil spuneau că sunt semne de la Dumnezeu,
    Ceva se va întâmpla,ori de bine ori de rău.
    Acum numai Dumnezeu știe 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  14. Eram curios, intradevar pe harta Meteo a precipitatiilor se vede un Ciclon in stinga zonei americane a Eclipsei de soare de peste 4 ore de peste America cind la americani e ziua laora 16,, dar ciclonul pare pasnic si pe Atlantic departe de coasta de Est a Sua
    Dar asa este,doamna Maria a vazut perfect.
    Felicitari doamna Maria-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim8 aprilie 2024 la 18:34 Va multumesc frumos!

      Ștergere
    2. Si totusi harta arata si un al doilea front de ploaie mare in Sud cit statul Texas-craciun.

      Ștergere
  15. Defender 24 exercitiu de testare de trasport de blindate americane peste Atlantic cu 17 mii militari ai Sua ce se desfasoara pe Europa de Nord din Slovacia pina in tarile baltice inceput joia trecuta pina la inceputul Lunii mai la care vor participa si vreo 18 ooo militari europeni fiind cel mai mare de la sfirsitul razboiului rece-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Onu a Votat fara ca Sua sa se opuna oprirrea imediata a Focului in Gaza, iar Israelul a declarat ca se retrage din Sud -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Azi dupa masa spre seara pe centrul orasului ne-au delectat de ziua lor Romii cu ritmurile lor de muzica -A Romale-si rochiile frumoase-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Stare de urgeta laNiagara din cauza numarului mare de Turisti veniti pentru Eclipsa
    Americanii au facut pentru eforturi si incasari de 1,5 miliarde Dolari inclusiv doua avioane speciale pentru americani sa o vada in conditii Maxime-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Blumberg din Sua spune ca -
    militarii ucrainieni se lupta nu numai cu rusii ci si cu adictia data de jocul de noroc pe telefonul Mobil care creste venitul si Dopamina dar si pierderi care pun la bataie in compensare echipamente militare ca dronele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. as tare curios ce ar debita trompetele de bagat frica in oameni la eclipsa din 2034! daca la asta fac din tantar armasar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant termen ca trompetele din Apocalipsa, prezenta in mesajul de acum vreo doua saptamini.
      Nu e vorba doar de factori astrologici ci mai ales de o criza de crestere a omenirii cu disfunctii de moral -craciun.

      Ștergere
    2. Si totusi se misca-intimpla ca sa parafrazam pe Giordano Bruno ,

      fazele luna -Soare dau cutremure si misca scoarta ridicind muntii ca Everestul cel mai inalt pe care exista scoici ridicarea in timp de pe fundul oceanelor prin cutremure ca cel de pe coasta de est a Sua care a speriat New Yorkul acum doua zile

      Urmatoarea faza a Lunii pline numita SuperLuna cu distanta minima fata de traectoria in Jurul Pamintului va fi in 24 Aprilie 2024 cind influenta Lunii va fi cu gravitatie maxima fata de scoarta dind cutremure mici sau mari in functie de sensibilitatile locale dar ele ridica in timp Dealuri si muntii dau marele si in timp misca scoarta cu insule intregi si axa Pamintului cum a fost la Fucusima

      Iar cind misca si oamenii dau razboie numite cutremure in Biblie , totul se schimba cum va fi si al Treilea Razboi Mondial vazut de multi inclusiv in mesaje ale doamnei Maria ,cauza si a viitoarei reveniri a lui Iisus
      Totul are cauze si efecte-craciun.

      Ștergere
  21. În timpul eclipsei, lumina Soarelui este blocată de Lună, nu de umbra Lunii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sint doua tipuri de eclipse, de soare si de luna, ultima facuta de umbra Pamintului pe luna si cind general avitatiile opuse Soare -Luna au tendinta sa lungesca scoarta Pamintului ceva de genul muntii de ruining dind si seisme in zone opuse pe glob-craciun.

      Ștergere